Jump to content

crazymonkey

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    175
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About crazymonkey

  • Ημ. Γέννησης 25/08/1980

crazymonkey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν λέω ότι είναι καλή εφημερίδα, αλλά αν το dvd και τα 100sms είναι κριτήριο αγοράς... τί να πω;
  2. Πολύ σωστό Michelle. Πολύ σωστό.
  3. To internet είναι απλά ένα μέσο και τίποτα άλλο. Μάλιστα, το θεωρώ ένα από το πιο γοητευτικά μέσα, καθώς χρησιμοποιείς -κατά κύριο λόγο- το γραπτό λόγο. Οσον αφορά το θέμα "σχέσεις και internet" είναι τόσο δύσκολο όσο και το "σχέσεις και κινητό τηλέφωνο" ή "σχέσεις από μακρυά", κοντολογίς όσο και το θέμα "σχέσεις". Δεν ξέρω αν είναι απρόσωπο, αν εννοείτε ότι δεν βλέπει ο ένας τον άλλο, το θεωρώ όμως πιο ανθρώπινο γιατί μπορείς να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα, καθώς ανοίγεται πιο εύκολα. Ναι, θέλει προσοχή στους τυχόν ανώμαλους, αλλά ας μην στείλουμε στην πυρά το μέσο, επειδή κάποιος το χρησιμοποιεί λανθασμένα. Μην ξεχνάτε πως και ένα πινέλο αν το κρατήσει κάποιος ανάποδα μπορεί να βγάλει ένα μάτι, ενώ αν κάποιος το κρατήσει σωστά μπορεί να φτιάξει ένα αριστούργημα.
  4. ΠΟΛΥ παλιά ιστορία το βραχιολάκι του Lance Armstrong. http://www.store-laf.org/
  5. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΤΑΙ. -ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΧΥΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ . ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΖΟΥΡΑ ΤΗ ΜΕΤΡΑΕΙ , ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ. -ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ, Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ . Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΟΥΛΕΣ ΧΑΪΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΡΙΨΙΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ . -ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙ ΤΟΣΟ ΔΑ?
  6. Πόσο πιο βαρετό μπορεί να γίνει ένα thread;
  7. Zinedine Zidane!! Μιλάμε για τον καλύτερο και όχι για τον παλιότερο καλό.
  8. χμμ... πετυχημένο χιούμορ το λέτε αυτό;
  9. Οσοι υποστηρίζετε το "καλαμάκι" σαν όρο: ΤΗΝ COCA-COLA ME TI THN ΡΟΥΦΑΤΕ;;;
  10. Πάντως αρνί σε πίτα πρώτη φορά θα κάνουμε :) Και κάτι ακόμα... Τον Αθανάσιο Διάκο ποιος τον έβαλε σε πίτα;
  11. Γιατί όχι; Αν δεν κάνω λάθος είμαστε στο Chat and Fun. Γενική κουβέντα κάνουμε.
  12. Περιμένετε λίγο καιρό ακόμα... Θα δούμε τότε όλοι μας, να βγαίνουν εφημερίδες με DVD την ίδια βδομάδα που θα βγαίνουν και στα videoclub... :-) Και σταματήστε με τον πουριτανισμό. Σας χάλασε ορισμένους που δεν είχε τσοντούλα και την πατήσατε και την αγοράσατε;
  13. Προβλέπω το θέμα να καταλήγει σε κουβέντα για καφετζούδες. Οσον αφορά τον Κοέλιο και τον Αλχημιστή, δεν νομίζεις πως είναι πολύ εγωιστικό, το να πιστεύεις πως ολόκληρο το σύμπαν δεν θα βοηθήσει απλά, αλλά θα συνωμοτήσει για να καταφέρεις; Συμφωνώ με την FREAK_OF_NATURE. "Θα μπορούσα να γράψω όχι τόμο αλλά ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για τις λέξεις τύχη και σύμπτωση", δεν λέει κάπου ο "Αλχημιστής"; ps. συγγνώμη για τα τυχόν ορθογραφικά
  14. Με ενόχλησε την πρώτη Κυριακή που το αντιμετωπίσαν όλοι σαν "άλλη μια σακούλα με προσφορές". Τελικά το χειρότερο είναι που μεταμορφόθηκε σε "σακούλα με προσφορές". Την άλλη Κυριακή δώρο αποκριάτικη μάσκα, αντιηλιακό και ένα συμπληρωμένο δελτίο Στοιχήματος.
×
×
  • Create New...