deb284 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Eπικη νεα διαφημιση Cosmote Γιατι εχει σημαααα, σημα καμπαααααναααα :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω σε αυτό.ωραία διαφήμιση αλλα όχι και έτσι... http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_7982.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Εμένα μου αρέσει αυτή που είναι ένα κοριτσάκι και της λένε μια ιστορία και λέει αυτό "Και μετά"? Τράπεζας είναι. Είναι πολύ γλυκό το μικρούλι. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSuperstar91 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ωραία η διαφήμιση της COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω σε αυτό.ωραία διαφήμιση αλλα όχι και έτσι... http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_7982.html Σιγα τα ωα! Η διαφημιση ειναι εκπληκτικη, εξυπνη και πανω απο ολα αστεια... Οποιος μυγιάγγιχτος εκανε το συγκεκριμενο δυσκοιλιο ποστ στο troktiko απλα ειναι ψευτοεθνικιστης και κομπλεξικος! Οποιος περασε απο την φαση του στρατου ξερει πολυ καλα οτι αυτα που δειχνει ως ενα βαθμο συμβαινουν και φυσικα καταλαβαινει και εκλαμβανει ως χιουμορ την υπερβολη που επισης φαινεται ξεκαθαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ωραία η διαφήμιση της pepsi - δισφήμιση της coca cola Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Της Cosmote τα σπαει.Θα μεινει στην ιστορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Σιγα τα ωα! Η διαφημιση ειναι εκπληκτικη, εξυπνη και πανω απο ολα αστεια... Οποιος μυγιάγγιχτος εκανε το συγκεκριμενο δυσκοιλιο ποστ στο troktiko απλα ειναι ψευτοεθνικιστης και κομπλεξικος! Οποιος περασε απο την φαση του στρατου ξερει πολυ καλα οτι αυτα που δειχνει ως ενα βαθμο συμβαινουν και φυσικα καταλαβαινει και εκλαμβανει ως χιουμορ την υπερβολη που επισης φαινεται ξεκαθαρα! δεν λέω εγώ το αντίθετο η διαφήμιση είναι πολύ καλή και με πολύ γέλιο αλλα κάπου τα έχουμε ψιλοξεφτιλίσει όλα μωρε μπροστά στο κέρδος:O και να πω ότι είναι και έτσι να πάει στο διάολο :p σε τέτοια φυλάκια όχι η κοσμοτέ αλλα ούτε ο θεός ο ίδιος δεν σε βρίσκει:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ωραία η διαφήμιση της pepsi - δισφήμιση της coca cola απλα φοβερη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 σε τέτοια φυλάκια όχι η κοσμοτέ αλλα ούτε ο θεός ο ίδιος δεν σε βρίσκει:lol::lol: Αν μην το λες... Η Cote πιάνει και στο χωριό μου (που δεν πιάνουμε ούτε ΕΡΤ) και έχουμε αλλάξει δίκτυο οικογενειακώς για να βρούμε την υγειά μας με το σήμα. Ακόμα όμως και να μην έπιανε, εντάξει, τι ήθελες να σου πει η εταιρία κινητής; Το λέει εμμέσως: "99,8% πληθυσμιακή κάλυψη". Μη βάλουν και τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους ε; Και όντως το σχόλιο στο blog ήταν φοβερά δυσκοίλιο. Δηλαδή για να καταλάβω, δε μας πειράζει να λέμε στην τηλεόραση ότι σαν κράτος πάμε κατά..., δε μας πειράζει όταν η κυρά Κατίνα κάνει απεργία πείνας και καλούμε το BBC, δε μας πειράζει οι υπουργοί μας "για ευκολία" να αποκαλούν τα Σκόπια ως Μακεδονία και θιχτήκαμε επειδή 5 παλιοφάνταρα τραγουδάνε "Σήμα καμπάνα"; Αυτό τους ξεφτίλισε; Δεν είναι ξεφτίλα όταν παθαίνουν μαζικές δηλητηριάσεις από το νερό; Δεν είναι ξεφτίλα όταν αυτοκτονούν επειδή κάποιος χωριάτης έβγαλε πάνω τους τα όνειρα εξουσίας που είχε από παιδάκι; Δεν είναι ξεφτίλα όταν υπηρετούν τόσους μήνες και δεν τα μαθαίνουν ούτε όπλο να πιάνουν και τα σκοτώνουν οι λαθρέμποροι στα σύνορα; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Eπικη νεα διαφημιση Cosmote Γιατι εχει σημαααα, σημα καμπαααααναααα :lol: Φοβερη διαφημιση! Πεθανα στα γελια οταν την πρωτοειδα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 την διαφημιση του jacobs flavour την εχει βρει κανεις?? ειναι αυτη με μια γιαγια στο καφενειο. ειχα ρωτησει κ πιο παλια αλλα ηταν οταν ειχε βγει η διαφημιση. Εχω κανει ανω κατω και δεν μπορεσα να την βρω πουθενα Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Μπορείτε να μου πείτε διαφημίσεις με έξυπνο σλόγκαν? εχω μία άσκηση για το σχολείο... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Μπορείτε να μου πείτε διαφημίσεις με έξυπνο σλόγκαν? εχω μία άσκηση για το σχολείο... "Σπαστικό δεν είναι να μην έχεις σήμα;" Cosmote "Θα την κρεμάσω" Σκωροαπωθητικό Vapona (αν δεν κάνω λάθος) Δε μου έρχονται άλλα τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Μπορείτε να μου πείτε διαφημίσεις με έξυπνο σλόγκαν? εχω μία άσκηση για το σχολείο... εμένα μου έρχεται μια παλιά διαφήμιση για πίπες καπνίσματος, αλλά δε νομίζω να θέλει να ακούσει αυτή ο καθηγητής... παραθέτω σχετικό λινκ στο youtube. (απαραίτητη η γονική συναίνεση) Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Μπορείτε να μου πείτε διαφημίσεις με έξυπνο σλόγκαν? εχω μία άσκηση για το σχολείο... Δεν ετυχε ,πετυχε! εχεις γαλα?φτιαξε κρεμα γιωτης / εχεις λεφτα?καντα ομολογα ετβα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 την διαφημιση του jacobs flavour την εχει βρει κανεις?? ειναι αυτη με μια γιαγια στο καφενειο. ειχα ρωτησει κ πιο παλια αλλα ηταν οταν ειχε βγει η διαφημιση. Εχω κανει ανω κατω και δεν μπορεσα να την βρω πουθενα Δεν σου εγγυόμαι ότι θα πιάσει αλλά: θα πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της Jacobs και θα τους πεις ότι σου αρέσει πολύ η διαφήμιση, αν θες μπορείς να πεις και ότι θέλεις να την δείξεις σε ένα φίλο/συγγενή που ζει στο εξωτερικό, και αν μπορούν να σου την στείλουν ή να σε κατευθύνουν σε κάποιο λινκ. Εγώ είχα κάνει ακριβώς αυτό πριν καιρό για την διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς με τους 2 παππούδες, και μου την έστειλαν στο μέιλ μου! Αν σου πουν δεν ξέρω, δεν μπορώ κλπ μπορείς να ρωτήσεις ποια διαφημιστική έχει κάνει την καμπάνια και να επικοινωνήσεις με αυτούς. Κι εγώ τώρα δεν θυμάμαι σίγουρα, νομίζω οτι με την διαφημιστική της Πειραιώς είχα επικοινωνήσει τελικά και όχι με την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Είδατε τον jude law στις διαφημίσεις για τα αρώματα dior; :drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ωραιες οι χριστουγεννιατικες διαφημισεις της wind οπως και του 11880:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ωραιες οι χριστουγεννιατικες διαφημισεις της wind Πραγματικά λατρεύω τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Wind όπου μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά, είναι απίστευτες. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo24 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Μηπως ξερετε που μπορω να βρω την νεα διαφημιση του Γερμανου,αυτη με το gps τον περιπτερα? Μηπως ξερετε που μπορω να βρω την νεα διαφημιση του Γερμανου,αυτη με το gps τον περιπτερα? Βρεθηκε Edited February 1, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 ^^^κορυφαια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μμμ, ναι! Καλή! Το περίπτερο έχει κρεμασμένα προς πώληση αυτά τα μπρελόκ-σπιράλ που ήταν πολύ must στα '80s -αλλά δεν νομίζω να υπήρχαν και στα περίπτερα ήδη από το 1981... '82 το νωρίτερο θα έλεγα εγώ :rolleyes: Τι σας λέω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μμμ, ναι! Καλή! Το περίπτερο έχει κρεμασμένα προς πώληση αυτά τα μπρελόκ-σπιράλ που ήταν πολύ must στα '80s -αλλά δεν νομίζω να υπήρχαν και στα περίπτερα ήδη από το 1981... '82 το νωρίτερο θα έλεγα εγώ :rolleyes: Τι σας λέω τώρα... Ναι...και επισης ειναι κρεμασμενη μια εφημεριδα ''ΤΑ ΝΕΑ νομιζω''που λεει για την συγχηση στην κυβερνιση με την οικονομικη κριση προφανως αλλα κατα τα αλλα 80s:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Κορυφη κορυφη το !! :lol::lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts