Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου αρεσουν πολυ αυτα της Q.:)

kai mena!auta me ths diafimiseis ths Q einai olla ta lefta!:lol:

kai synexeia ths ananeonoun!

Συμφωνώ!:)Από τις ελάχιστες διαφημίσεις κινητής τηλεφωνίας που δεν σου σπαν τα νεύρα(βλ.cosmote,vodafone,wind)!

-Μπου! ... Μπού!

-Τι 'σαι εσύ?

- Πάγιο καρτοκινητής. Μπου!

-Χα! Και κάνεις μπου για να τρομάξω?

-Ναι. ΜΠΟΥ!

-Τι λέεεεει η Μπου-μπου? Εμείς έχουμε Q!:lol::lol:

Μια από τις αγαπημένες μου είναι αυτή του Johnnie Walker με το ρομπότ-ανδροϊδές:respect:(

)

• 2 weeks later...

Αυτή η καινούργια κάποιας τράπεζας με τους 2 παππούδες (ο ένας έκανε και τον κουφό σε διαφήμιση της vodafone)

Βγάζει αρκετό γέλιο.Επιτέλους μια καλή διαφήμιση.

Μ'αρέσει πάρα πολύ μία διαφήμιση της VOLKSWAGEN, οπού σε ένα αυτοκίνητο γίνονται όλα αυτοματοποιημένα και τηλεχειριζόμενα και τα παρητηρει ο μικρούλης που ταξιδεύει στο πίσω κάθισμα κσι όταν φτάνει σπίτι του φωνάζει στο λαμπατέρ "φως άναψε!!!"

Απίστευτη διαφήμιση!

...μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...

...εσώρουχα...

...μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...

...κρεβάτι μας...

Κράτα μόνο την ουσία!!!

:D :D :D :D :D :D

re paidia psaxnw mia apo to NOYNOY...Sygkekrimena diafhmize nounou light kai eixe mia mousikh me logia:''Neoi kai wraioi, pantote spoudaioi, light pou se kaiei ,gefsi pou sou leei.Einai apolafstiko,elafry,tonwtiko kai NOYNOY kai light....'' de th vriskw pouthena...sto youtube exei polles alla oxi afthn...An kapios kserei pou tha th vrw as eidopoihsei...Thanks!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

• 2 weeks later...

Εμένα πάντως η αγαπημένη μου το τελευταίο διάστημα είναι μία της Πειραιώς αν δεν κάνω λάθος, που συζητάνε δύο γέροι στο καφενείο και ενώ ο ένας σκέφτεται το μέλλον ο άλλος τον κράζει "βρε χούφταλο" και αν βρω ένα γκομενάκι ?

Τέλεια !!!!!

:w00t::w00t::w00t:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 5 weeks later...

Θυμήθηκα και το Spaceman :cry:

God I love the 90s...hate the 80s

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μου αρέσει πάρα πολύ εκείνη η διαφήμιση για το τσιγάρο που δείχνει τον κόσμο να φυσάει την καραμούζα (για τα πάρτι). Με κάνει να νιώθω τόσο ηλίθια που καπνίζω και ακόμα πιο ηλίθια που δε θέλω να το κόψω....
[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia opote vlepw ahthn thn diafimhsh me thn maurh kai ton patera na tous anakinonh oti tha zusoune sto TSIMPOUTI petheno apo ta gelia!!!:lol::lol::lol:meta trwne thn serenata kai to ksexnane...:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia opote vlepw ahthn thn diafimhsh me thn maurh kai ton patera na tous anakinonh oti tha zusoune sto TSIMPOUTI petheno apo ta gelia!!!:lol::lol::lol:meta trwne thn serenata kai to ksexnane...:p

Αρκετά συμπαθητική διαφήμιση...

Βέβαια θα προτιμούσα να διαφημίζει κάτι άλλο αλλά τέσπα :)

Θυμήθηκα και το Spaceman :cry:

God I love the 90s...hate the 80s

Κι εγώ τη θυμάμαι αυτή. Επίσης θυμάμαι μία της Levi's με μια κοπελιά που είχε κλέψει και είχε μπεί σε δημόσιες τουαλέτες να αλλάξει ρούχα και γενικά εμφάνιση. Και εκεί καθόταν ένας που φορούσε μαύρα γυαλιά και κρατούσε μπαστούνι τυφλών. Αυτή νόμιζε πως ήταν τυφλός, κούμπωσε το τζίν της μπροστά στα μούτρα του, αυτός δεν αντιδρούσε. Και στο τέλος, απ'ό,τι θυμάμαι αυτός δεν ήταν τυφλός και περίμενε τον τυφλό φίλο του που ήταν μέσα στην τουαλέτα.:p

Α, μήπως θυμάστε μια διαφήμιση του Martini που ήταν μια καλλονή με έναν κ@λόγερο σε μια γκλάμουρ περιοχή και ξαφνικά σκάει μύτη ο "κούκλος" με το Martini στο χέρι. Την πλησιάζει και όταν φεύγει μαζί της πιάνεται το φόρεμα στην καρέκλα και ξηλώνεται σιγά σιγά μεχρι ένα σημείο, γιατί κόβεται η διαφήμιση.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Α, μήπως θυμάστε μια διαφήμιση του Martini που ήταν μια καλλονή με έναν κ@λόγερο σε μια γκλάμουρ περιοχή και ξαφνικά σκάει μύτη ο "κούκλος" με το Martini στο χέρι. Την πλησιάζει και όταν φεύγει μαζί της πιάνεται το φόρεμα στην καρέκλα και ξηλώνεται σιγά σιγά μεχρι ένα σημείο, γιατί κόβεται η διαφήμιση.

Αν θυμάμαι καλά ο συγκεκριμένος κ*λος είναι της Σαρλίζ Θερον...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Αν θυμάμαι καλά ο συγκεκριμένος κ*λος είναι της Σαρλίζ Θερον...

ΣΟΒΑΡΑ; Τη συγκεκριμένη διαφήμιση τη θυμάμαι γιατί πάντα προσηλωνόμουν για να δω αυτό το θεσπέσιο κ*λο. Ακόμη και στα παιδιά έχει πέραση.;)

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

ΣΟΒΑΡΑ; Τη συγκεκριμένη διαφήμιση τη θυμάμαι γιατί πάντα προσηλωνόμουν για να δω αυτό το θεσπέσιο κ*λο. Ακόμη και στα παιδιά έχει πέραση.;)

http://www.men24.gr/html/ent/691/ent.39691.asp

20. Θαυμάσαμε όλοι τα… προσόντα της στο τηλεοπτικό σποτάκι του Martini.

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

• 2 weeks later...
Πολύ ουσιαστική η διαφήμιση της Altec για το safeclick.gr

Χρίζει προσοχής από όλους τους γονείς.

+1!!!

μακαρι ολες οι διαφημισεις να ηταν ετσι!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Μου αρεσει πολυ η διαφημιση της Millenium Bank (I think), με εκεινο τον δόλιο τον γεράκο που προσπαθει να ανεβει στη νεοαποκτηθεισα μηχανη του, αλλα δεν μπορει...πια....

Και στο τέλος το αμίμητο: "εσείς πόσο θα περιμένετε για να κανετε τα ονειρα σας πραγματικοτητα"?

Με άγγιξε πάρα πολυ αυτη η διαφημιση και δεν το περιμενα!!!

Αντε τωρα, παίρνεις δάνειο ή δεν παίρνεις?

Λες "θα πεθάνω ρε και δεν θα εχω γευτει τιποτα στη ζωή μου"!!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Είδα μία αφίσα στο Μετρό στην Αθήνα που με άφησε λίγο :blink:

Είναι μία παιδική ζωγραφιά, δείχνει ένα παιδάκι και 2 σταυρούς, από πάνω γράφει "Me, Mam, Dad" και η λεζάντα λέει "ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΩΝΗ". Πολύ άμεσο και ξεκάθαρο μήνυμα. Μόνο που τη σκέφτομαι ανατριχιάζω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Μακράν η
... :lol: :rotfl:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μακράν η
... :lol: :rotfl:

Εννοειται ομως! :lol: :lol: :lol: Η φατσα του ταλαιπωρου αγγλου ταξιτζη στη μεση ολα τα λεφτα!! :D

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening