Jump to content

Starsailor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Starsailor

  1. Όταν πάω να βάλω τον φάκελο wetravel μέσω μαζικής αποθήκευσης δεν βρίσκω τον φάκελο others! Μου εμφανίζει μόνο τους φακέλους "Games & Applications" και "Pictures"! Τι κάνω λάθος? :confused:
  2. κάνει αν δεν το έχεις στην μέγιστη ανάλυση.
  3. Καλημέρα, πήρα κι εγώ το κινητό την προηγούμενη εβδομάδα αλλά με το που έβαλα την κάρτα sim από το παλιό κινητό μου εμφανίζει το operator logo στην οθόνη. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω? Γενικότερα το κινητό μου φαίνεται πολύ καλό, μόνο η μπαταρία μου μοιάζει κάπως μικρή γιατί μου διαρκεί πάνω κάτω 2-3 μέρες με normal χρήση.
  4. Πάλι καλά που απάντησε αρνητικά ο Φραγκούλης.. Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό κάνουν τις επιλογές τους οι υπευθυνοι της ΕΡΤ. Πάλι ρεζίλι θα γινόμασταν. http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=10208 http://www.eurovision.gr/site/?p=87
  5. Χτες Village Mediterranean Cosmos 9€ στο Αστερι του Βορρά.. :wacko: Τετάρτη, που υποτίθεται μεσοβδόμαδα είναι και πιο φθήνα... Αλλά παρόλα αυτά 7 ταμεία που είχε όλα είχαν ουρές μέχρι την έξοδο... Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που συνεχίζουμε και πηγαίνουμε :mad:
  6. Ήδη κυκλοφόρησε το WeHellas PES2008 Superleague patch - Beta v.1.0
  7. :respect: Α ρε Nick, γεράσαμε ρεεε! 20 χρόνια περάσανε από τότε
×
×
  • Create New...