aimilios Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Kαι πως μου ειχε κολλησει εμενα οτι ειναι καινουριο....Μαλλον επειδη δεν ειχε τυχει να το ξαναακουσω και τωρα τελευταια λογο της διαφημισης ακουγεται πολυ στο ραδιοφωνο. Θα το βρεις σαν απλό «Θες» στον τίτλο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostsiro Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=272481 ξερετε ποιο ειναι το κομματι στο 1:24:15 Edited April 5, 2016 by panostsiro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gingerblast_95 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=272481 ξερετε ποιο ειναι το κομματι στο 1:24:15 Ειναι το Phara Oh των Dole & Kom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoVertDeZires Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Καλησπέρα παιδια!! Ψαχνω απεγνωσμένα να βρω τη μουσικο κομματι της εκπομπης του μπογδανου σε καλη ποιοτητα (σκαι στις 6) Αν μπορει να μου το βρει κανεις, παρακαλω ας μου απαντησει. Ειναι πολυ πιθανο να ειναι "κλεμμενη" μουσικη απο δελτια ειδησεων καναλιων του εξωτερικου... ευχαριστω εκ των προτερων. Παραθετω τη μουσικη (οσο ακουγεται ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Δεν είναι μουσικό κομμάτι. Είναι εισαγωγικό χαλί και είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν έχει περισσότερο από αυτό που ακούς. Άδικα ψάχνεις. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Διαφήμιση absolut vodka, ξέρουμε το κομμάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primavera Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλησπέρα, Με αφορμή τη σχετική ερώτηση θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω εάν γνωρίει καποιος γα την ίδια σειρά.."Είσαι το ταίρι μου" το soundtrack της σκηνής όπου ο Παναγιώτης κρατάει όπλο την ημέρα του αρραβώνα της Στέλλας με το Νϊκο. Πιό συγκεκριμένα επεισόδιο 30, 22:46 λεπτό. Hope it helps!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkyrion Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Γνωρίζει κάποιος να με πει ποιο τραγούδι ακούγεται στο τέλος στη εκπομπή shopping star στα credits? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ποια εκτέλεση του Bella Ciao ακούγεται στους τίτλους αρχής της συμπεθέρας;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macardu Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 @ valkyrion Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ το τραγούδι Clocks των Coldplay σε ελληνική διαφήμιση; νομίζω σε κάποια διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. μια φίλη μου ψάχνει, δεν θυμάται κανείς απ τους δυο μας ημερομηνία. ευχαριστώ. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Εχω παρατηρησει οτι στο survivor ακουγονται αρκετα μουσικα soundtracks,και προσπαθω να βρω την προελευση του καθενος απο αυτα.Μεχρι τωρα εχω βρει τα εξεις: Τιτλοι αρχης-τελους: (το κομματι που ακουμε στο survivor ξεκιναει απ'το 1:13) Νικη ομαδας σε αγωνισμα: Μουσικο χαλι ψηφοφοριας: Αυτα που ψαχνω ακομη ειναι: Εναρξη συμβουλιου:https://www.youtube.com/watch?v=hf5igNynwCQ(0:01-0:26) Καταμετρηση αποτελεσματων/Ανακοινωση αποχωρησης:https://www.youtube.com/watch?v=t4RVQNdLgLA(21:44-24:31) "Συγκινητικη" μουσικη αποχωρησης:https://www.youtube.com/watch?v=hf5igNynwCQ(18:40-20:54) Ηττα ομαδας σε αγωνισμα:https://www.youtube.com/watch?v=8vjOZThUHxQ(2:27:30-2:28:10) Αν γνωριζει καποιος τα συγκεκρειμενα κομματια,ας το γραψει.Πιθανον βεβαια καποια απο αυτα να ειναι soundtracks που γραφτηκαν ειδικα για το survivor Edited May 12, 2017 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αυτα που ψαχνω ακομη ειναι: Εναρξη συμβουλιου:https://www.youtube.com/watch?v=hf5igNynwCQ(0:01-0:26) Καταμετρηση αποτελεσματων/Ανακοινωση αποχωρησης:https://www.youtube.com/watch?v=t4RVQNdLgLA(21:44-24:31) "Συγκινητικη" μουσικη αποχωρησης:https://www.youtube.com/watch?v=hf5igNynwCQ(18:40-20:54) Ηττα ομαδας σε αγωνισμα:https://www.youtube.com/watch?v=8vjOZThUHxQ(2:27:30-2:28:10) Αν γνωριζει καποιος τα συγκεκρειμενα κομματια,ας το γραψει.Πιθανον βεβαια καποια απο αυτα να ειναι soundtracks που γραφτηκαν ειδικα για το survivor Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ωραιος!Βλεπω το εχεις ψαξει αρκετα το θεμα survivor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ωραιος!Βλεπω το εχεις ψαξει αρκετα το θεμα survivor. Το παρακολουθώ ανελλιπώς και με ενδιαφέρον.. Και ναι θα ψηφίσω κανονικά στις εκλογές κτλ. κτλ. :cool: Δεν το έχω ψάξει καθόλου, απλά είδα το ποστ σου και είπα μήπως μπορέσω να βοηθήσω .. ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Καλησπέρα, Με αφορμή τη σχετική ερώτηση θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω εάν γνωρίει καποιος γα την ίδια σειρά.."Είσαι το ταίρι μου" το soundtrack της σκηνής όπου ο Παναγιώτης κρατάει όπλο την ημέρα του αρραβώνα της Στέλλας με το Νϊκο. Πιό συγκεκριμένα επεισόδιο 30, 22:46 λεπτό. Hope it helps!! Ευχαριστώ! Εγώ ψάχνω το τραγούδι που παίζει στο 14:23 του συγκεκριμένου επεισοδίου από τη σειρά Τρελή Οικογένεια: Γνωρίζει κανείς; Edited May 20, 2017 by Lefter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα ψάχνω το soundtrack από αυτή την διαφήμιση μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλησπέρα ψάχνω το soundtrack από αυτή την διαφήμιση μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι; Παιζει να ειναι κομματι που γραφτηκε ειδικα για την διαφημιση,δεν νομιζω να ειναι κανονικο τραγουδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Δεν ξέρω αν είμαι σωστά το soundtrack στο τελευταίο επεισόδιο(final episode of seasone) του lucifer στο τέλος πως λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ξέρει κανείς ποια είναι η διασκευή στο "τραγούδι της ερήμου" στη διαφήμιση της Aegean? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 @ParafronGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 @ParafronGR Ευχαριστώ πολύ, αλλά η εκτέλεση στην διαφήμιση δεν είναι ίδια με την αρχική . Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelina78 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι στο τέλος ενός επεισοδίου απο τη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ? Αυτό είναι το επεισόδιο και το τραγούδι ειναι απο 34:11 μέχρι 34:40. Δεν το πιάνει ούτε το shazam. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VenusS Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρετε ποιά είναι η μελωδία που ακούγεται στο επεισόδιο 22 του καφέ της Χαράς, όταν η Ρόδη φεύγει με τον Περίανδρο και τους βρίσκει η δασκάλα? Προσπάθησα να τη βρω στο shazam αλλά δεν την αναγνωρίζει γιατί έχει διαλόγους και η μελωδία παίζει πολύ νοερά από πίσω... Παραθέτω ενδεικτικά και το link από το επεισόδιο Λεπτό 27:25... Σας παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε γιατι χρόνια την ψάχνω αυτή τη μελωδία... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nounoukos Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρετε ποιά είναι η μελωδία που ακούγεται στο επεισόδιο 22 του καφέ της Χαράς, όταν η Ρόδη φεύγει με τον Περίανδρο και τους βρίσκει η δασκάλα? Προσπάθησα να τη βρω στο shazam αλλά δεν την αναγνωρίζει γιατί έχει διαλόγους και η μελωδία παίζει πολύ νοερά από πίσω... Παραθέτω ενδεικτικά και το link από το επεισόδιο Λεπτό 27:25... Σας παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε γιατι χρόνια την ψάχνω αυτή τη μελωδία... :) :) the lonely shepherd - J. Last με παιδεψε ολη τη μερα, αλλα θυμομουν οτι το εχω ακούσει σε πιο κλασσική εκτέλεση με εκείνο το φλάουτο που παιζουν οι ινδιάνοι στο μοναστηράκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts