Jump to content

nounoukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nounoukos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nounoukos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. the lonely shepherd - J. Last με παιδεψε ολη τη μερα, αλλα θυμομουν οτι το εχω ακούσει σε πιο κλασσική εκτέλεση με εκείνο το φλάουτο που παιζουν οι ινδιάνοι στο μοναστηράκι..
  2. Καλημερα στην παρέα καταρχην, με βοηθησατε πολύ να καταλήξω κι εγω στο Κ6000 pro για το γιο μου. Επειδή παρακολουθούσα τις τιμές για κανενα δεκαήμερο, αποφάσισα τελικά να παραγγείλω στα 145€ απο banggood για την αξιοπιστία του απο προηγούμενες παραγγελίες και να δώσω ενα δεκάρικο παραπάνω προκειμένου να το έχω στην ώρα του. Το αποτέλεσμα ήταν να μην το έχουν στοκ και να αργήσουν μια εβδομάδα να το στείλουν, ενω ενας φιλος στις προηγούμενες σελίδες ανέφερε οτι το gearbest παρ'όλη την αναμονή που αναφέρει στο site το απεστειλε αμέσως. Τωρα βλέπω κιολας οτι απο χτες το εχει στα 117€ και οτι την πάτησα με το παραπάνω.
  3. nounoukos

    Honor 6

    ευχαριστω πολύ.
  4. nounoukos

    Honor 6

    απο κάπου εχω ενεργοποιήσει να μεγενθυνεται οτιδηποτε δειχνει η οθονη με τρια ταπ, και δεν μπορω να το βρω για να το βγαλω.. ξερει κανείς;
  5. nounoukos

    Honor 6

    Μολις παραγγειλα ενα ακόμη honor 6 σε άσπρο ($299), και ρωτώντας την Selina στο vickmall τι τρεχει με τα serial numbers, μου ειπε οτι "πάντα τσεκάρουν τα s/n σε ακριβες συσκευες." Μου εδωσε την εντυπωση οτι γνωριζει το θέμα με τα διαφορετικά s/n.
  6. nounoukos

    Honor 6

    ειχα μια ήκη της nillkin προβληματική που δεν λειτουργούσε, αγορασμένη απο vickmall. μετά απο επικοινωνία μου με το κατάστημα, δέχτηκαν να μου στείλουν άλλη για αντικατάσταση, με αποτέλεσμα να μου μείνει και η ελαττωματική. Η θήκη αυτή έχει ένα μικρό παραλληλόγραμμο μαγνητάκι στην μπροστινή πλευρά, που όταν κλείνει, ακουμπάει κάπου κοντά στην μπροστινή κάμερα. αν πιέσεις λιγάκι την θήκη σε εκείνο το σημείο, θα καταλάβεις που βρισκεται. αφού μου έμεινε λοιπον η θήκη, έκανα μια εγχειρηση να δω αν μπορεσω να την κάνω να δουλεψει. Το πρόβλημά λύθηκε όταν έβγαλα το μαγνητάκι και το έβαλα ανάποδα, το μπρός - πίσω. Αν θέλεις να τσεκάρεις αν δουλευει η λειτουργία smart cover της συσκευής σου, πλησίασε έναν οποιοδήποτε μαγνήτη λίγο κάτω απο την μπροστινή κάμερα, και όταν βρεις το σημείο θα πρεπει να ενεργοποιηθεί το "παραθυράκι".
  7. nounoukos

    Honor 6

    μολις με πήρα τηλεφωνο απο την μια κάρτα μου στην άλλη, και μου το'κλεισα :D:lol:
  8. nounoukos

    Honor 6

    ναι, συμβαινει και σε μενα
  9. nounoukos

    Honor 6

    βρες καποιον στο chat του vickmall και πες του σε τι τιμη το βρηκες στο to2c. το πιθανοτερο ειναι να σου προσφερουν την ιδια τιμη. σαν κατάστημα προτεινω κι εγω vickmall ετσι κι αλλιως. θυμάται κανείς πότε ειναι περιπου η πρωτοχρωνια των κινέζων, που καθυστερουν οι αποστολές;
  10. nounoukos

    Honor 6

    ειναι δυνατον να τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια ή ειναι η ιδέα μου;
  11. nounoukos

    Honor 6

    Ουτε και στο δικο μου φαινεται να εχει ξεκουμπωματα στα σημεια που δειχνεις. Μηπως ομως οφειλεται σε σημεια που το καπακι δεν εχει αντισταση και οταν πιεζεται κανει βαθουλωμα..
  12. nounoukos

    Honor 6

    Επιβεβαιώνω σχετικά με τα tempered glass. Εχω το πίσω tempered glass της Nillkin αγορασμένο όμως μόνο του απο vickmall , και ειχα απο την πρώτη μέρα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ράγισμα στην καμερα, χωρις κανένα λογο. Απο το vickmall μου υποσχέθηκαν οτι θα μου στείλουν άλλο για αντικατάσταση με την επόμενη αγορά μου. Στην μπροστά όψη πειραματίστηκα λιγο με τον συνδυασμό touchplus + ένα φτηνό tempered glass απο ebay, και τελικά τα έβγαλα και τα δυο για να περάσω κι εγώ το ultimate shield... το οποίο ειναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση και εφαρμογή απο όλα τα προηγουμενα. ειναι απλά κορυφαίο.
  13. nounoukos

    Honor 6

    Ετσι είναι. http://s17.postimg.org/voibxjsij/DSC_0237.jpg http://s17.postimg.org/c97k4fz8b/DSC_0238.jpg
  14. nounoukos

    Honor 6

    h touchplus καλή και χρυσή, αλλά γρατσουνιεται και "θαμπώνει" ευκολα απο προσωπικη εμπειρια. μοιάζει με μια καλής ποιότητας προστατευτική μεμβράνη. απο την άλλη, η tempered glass εχει απίστευτη αισθηση (σε μενα τουλαχιστον που δεν ειμαι συνηθισμένος σε τίποτε περισσότερο απο προστατευτικές μεμβράνες ως τώρα..) και μάλλον θα την προτιμήσω με βαριά καρδια..
  15. nounoukos

    Honor 6

    ναι ισχυει. το δοκιμασα και ειναι δυστυχως έτσι. Δεν εχει νοημα να εχουμε την touchplus πανω απο το tempered glass, οπότε ένα απο τα δυο.
×
×
  • Create New...