Jump to content

nounoukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nounoukos

  1. the lonely shepherd - J. Last με παιδεψε ολη τη μερα, αλλα θυμομουν οτι το εχω ακούσει σε πιο κλασσική εκτέλεση με εκείνο το φλάουτο που παιζουν οι ινδιάνοι στο μοναστηράκι..
  2. Καλημερα στην παρέα καταρχην, με βοηθησατε πολύ να καταλήξω κι εγω στο Κ6000 pro για το γιο μου. Επειδή παρακολουθούσα τις τιμές για κανενα δεκαήμερο, αποφάσισα τελικά να παραγγείλω στα 145€ απο banggood για την αξιοπιστία του απο προηγούμενες παραγγελίες και να δώσω ενα δεκάρικο παραπάνω προκειμένου να το έχω στην ώρα του. Το αποτέλεσμα ήταν να μην το έχουν στοκ και να αργήσουν μια εβδομάδα να το στείλουν, ενω ενας φιλος στις προηγούμενες σελίδες ανέφερε οτι το gearbest παρ'όλη την αναμονή που αναφέρει στο site το απεστειλε αμέσως. Τωρα βλέπω κιολας οτι απο χτες το εχει στα 117€ και οτι την πάτησα με το παραπάνω.
  3. nounoukos

    Honor 6

    ευχαριστω πολύ.
  4. nounoukos

    Honor 6

    απο κάπου εχω ενεργοποιήσει να μεγενθυνεται οτιδηποτε δειχνει η οθονη με τρια ταπ, και δεν μπορω να το βρω για να το βγαλω.. ξερει κανείς;
  5. nounoukos

    Honor 6

    Μολις παραγγειλα ενα ακόμη honor 6 σε άσπρο ($299), και ρωτώντας την Selina στο vickmall τι τρεχει με τα serial numbers, μου ειπε οτι "πάντα τσεκάρουν τα s/n σε ακριβες συσκευες." Μου εδωσε την εντυπωση οτι γνωριζει το θέμα με τα διαφορετικά s/n.
  6. nounoukos

    Honor 6

    ειχα μια ήκη της nillkin προβληματική που δεν λειτουργούσε, αγορασμένη απο vickmall. μετά απο επικοινωνία μου με το κατάστημα, δέχτηκαν να μου στείλουν άλλη για αντικατάσταση, με αποτέλεσμα να μου μείνει και η ελαττωματική. Η θήκη αυτή έχει ένα μικρό παραλληλόγραμμο μαγνητάκι στην μπροστινή πλευρά, που όταν κλείνει, ακουμπάει κάπου κοντά στην μπροστινή κάμερα. αν πιέσεις λιγάκι την θήκη σε εκείνο το σημείο, θα καταλάβεις που βρισκεται. αφού μου έμεινε λοιπον η θήκη, έκανα μια εγχειρηση να δω αν μπορεσω να την κάνω να δουλεψει. Το πρόβλημά λύθηκε όταν έβγαλα το μαγνητάκι και το έβαλα ανάποδα, το μπρός - πίσω. Αν θέλεις να τσεκάρεις αν δουλευει η λειτουργία smart cover της συσκευής σου, πλησίασε έναν οποιοδήποτε μαγνήτη λίγο κάτω απο την μπροστινή κάμερα, και όταν βρεις το σημείο θα πρεπει να ενεργοποιηθεί το "παραθυράκι".
  7. nounoukos

    Honor 6

    μολις με πήρα τηλεφωνο απο την μια κάρτα μου στην άλλη, και μου το'κλεισα :D:lol:
  8. nounoukos

    Honor 6

    ναι, συμβαινει και σε μενα
  9. nounoukos

    Honor 6

    βρες καποιον στο chat του vickmall και πες του σε τι τιμη το βρηκες στο to2c. το πιθανοτερο ειναι να σου προσφερουν την ιδια τιμη. σαν κατάστημα προτεινω κι εγω vickmall ετσι κι αλλιως. θυμάται κανείς πότε ειναι περιπου η πρωτοχρωνια των κινέζων, που καθυστερουν οι αποστολές;
  10. nounoukos

    Honor 6

    ειναι δυνατον να τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια ή ειναι η ιδέα μου;
  11. nounoukos

    Honor 6

    Ουτε και στο δικο μου φαινεται να εχει ξεκουμπωματα στα σημεια που δειχνεις. Μηπως ομως οφειλεται σε σημεια που το καπακι δεν εχει αντισταση και οταν πιεζεται κανει βαθουλωμα..
  12. nounoukos

    Honor 6

    Επιβεβαιώνω σχετικά με τα tempered glass. Εχω το πίσω tempered glass της Nillkin αγορασμένο όμως μόνο του απο vickmall , και ειχα απο την πρώτη μέρα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ράγισμα στην καμερα, χωρις κανένα λογο. Απο το vickmall μου υποσχέθηκαν οτι θα μου στείλουν άλλο για αντικατάσταση με την επόμενη αγορά μου. Στην μπροστά όψη πειραματίστηκα λιγο με τον συνδυασμό touchplus + ένα φτηνό tempered glass απο ebay, και τελικά τα έβγαλα και τα δυο για να περάσω κι εγώ το ultimate shield... το οποίο ειναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση και εφαρμογή απο όλα τα προηγουμενα. ειναι απλά κορυφαίο.
  13. nounoukos

    Honor 6

    Ετσι είναι. http://s17.postimg.org/voibxjsij/DSC_0237.jpg http://s17.postimg.org/c97k4fz8b/DSC_0238.jpg
  14. nounoukos

    Honor 6

    h touchplus καλή και χρυσή, αλλά γρατσουνιεται και "θαμπώνει" ευκολα απο προσωπικη εμπειρια. μοιάζει με μια καλής ποιότητας προστατευτική μεμβράνη. απο την άλλη, η tempered glass εχει απίστευτη αισθηση (σε μενα τουλαχιστον που δεν ειμαι συνηθισμένος σε τίποτε περισσότερο απο προστατευτικές μεμβράνες ως τώρα..) και μάλλον θα την προτιμήσω με βαριά καρδια..
  15. nounoukos

    Honor 6

    ναι ισχυει. το δοκιμασα και ειναι δυστυχως έτσι. Δεν εχει νοημα να εχουμε την touchplus πανω απο το tempered glass, οπότε ένα απο τα δυο.
  16. nounoukos

    Honor 6

    εχω το ιδιο πρόβλημα. νομιζω οτι υπάρχει μετά την τελευταία αναβάθμιση, αλλά ισως και να φταιει καποια ρυθμιση. δε νομιζω να ειναι θέμα καποιας εφαρμογης..
  17. nounoukos

    Honor 6

    Είμαι σε θέση να απαντήσω στο ερώτημα τοποθέτησης tempered glass επάνω στην touchplus.. Η απόκριση ειναι τέλεια με touchplus και επισης τέλεια με touchplus + temp glass απο πάνω. Τα κουμπάκια της touchplus ομως φαινεται οτι ειναι ελαφρώς ανάγλυφα και δεν αφήνουν το γυαλί να "κάτσει" επάνω στην επιφάνειά της, με συνέπεια να υπάρχουν τρεις κύκλοι σαν μεγάλες φυσσαλίδες γύρω απο τα κουμπιά.. :cry:
  18. nounoukos

    Honor 6

    http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-nanometer-h-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-huawei-honor-6.html και http://www.ebay.co.uk/itm/Ultimate-Shield-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Huawei-Honor-6-/121415557523? και τωρα παραγγειλα και αυτα http://www.ebay.com/itm/371201833780
  19. nounoukos

    Honor 6

    τωρα τελευταια, νομιζω μερικες μέρες μετά την αναβαθμιση σε Β310, παρουσιάζει αρκετα συχνά lag στο scrolling και μερικες φορες και στο swipe αναμεσα στις οθονες. Ισως να φταίει καποια εφαρμογη, γιατι το διαστημα που το παρουσιασε ειχα εγκαταστησει δυο τρεις εφαρμογες οπως το call recorder και το 17track, αλλά ήθελα να ρωτησω αν εχει παρατηρήσει και κανείς άλλος το ιδιο πρόβλημα πριν αρχισω να απεγκαθιστώ εφαρμογές. Η μπαταρία δεν παρουσίασε μεταβολή στην διάρκειά της, βγάζει άνετα την μέρα ακόμη και χωρις προστασια οθόνης και 5+ ώρες οθόνη, surfing και wifi 4G μονιμως ανοιχτα, live wallpaper, facebook app κλπ. Το λαγκάρισμα ομως ειναι πολύ ενοχλητικο οταν συμβαίνει, και συμβαίνει ακομη και μετά απο εκκαθάριση-βελτιστοποιηση και τετοια. αν εξαιρέσουμε αυτο, μεχρι τωρα δεν κατάφερα να το κάνω να "γονατίσει" με τιποτα. Κατά τα άλλα, η εξυπηρέτηση του vickmall εξαιρετική, παρέλαβα προστατευτική θήκη nillkin που ειχε πρόβλημα με το μαγνητάκι και μου έστελαν καινούρια (στην ελαττωματική τελικά επρεπε βγει το μαγνητάκι και να μπει ανάποδα :blink: και τωρα μετα απο μινι εγχειρηση δουλευει κι αυτή), και επισης πήρα ενα back temp glass nillkin (παλι) που στην ημέρα μέσα ράγισε στην εγκοπή για την κάμερα χωρις να εχω βγαλει το κινητο απο την τσέπη, και δέχτηκαν να μου στειλουν και πάλι καινούρια ως αντικατάσταση με την επόμενη παραγγελία μου που σκεφτομαι να ειναι το talkband της huawei γιατι μου μπηκε στο μάτι.. Η touchplus απλά απαραίτητη πια. αν τη δουλεψεις, δυσκολα την αποχωριζεσαι. Μόνο που με την χρήση μετά απο καμιά βδομάδα γλίστρισε ενα δυο χιλιοστά προς τα πάνω χωρις να το καταλάβω, και οταν την επανέφερα "τραβώντας" την προς τα κάτω για να γλιστρήσει ξανά στην θέση της, δεν εφαρμόζει το κομμάτι πάνω απο το ακουστικό και φαίνεται ξεκολλημένο. Περιμένω να έρθει η καινούρια, να την περάσω, και απο πάνω να βαλω το temp glass της ultimate shield που εχω ήδη παραλάβει. Η αισθηση που εχει το tempered glass σε συγκριση με την touchplus απλά δεν συγκρίνεται. (Αναρωτιέμαι αν έχει την ίδια αίσθηση και ενα noname temp glass με τιμή στο 1/4 απο αυτό της nillkin.) Παρατήρησα όμως οτι όταν αφήσω το κινητο σε μια επιφανεια που εχει εστω και ελάχιστη κλίση, αρχιζει και γλιστράει σιγάααααααα σιγα και καποια μερα θα φαει τα μουτρα του.... αυτα.
  20. nounoukos

    Honor 6

    κι εγω δεν μπορουσα να συνδεθω στο 4G της cosmote. Εκανα αίτηση για 4G στον Γερμανό και μετά απο αρκετές μέρες ξαναπήγα για να επιβεβαιώσω οτι όντως έγινε η αίτηση. Οταν τελικά εποικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατων της cosmote, λυθηκε σε πεντε λεπτα το θεμα.
  21. nounoukos

    Honor 6

    κι εγω τη γρατζουνισα τη ζελατινα απο απροσεξία. Μόλις ερθει ενα φθηνο tempered που εχω παραγγείλει, λογικα ως την παρασκευή, θα το βάλω πάνω απο την touchplus. Εχω την αισθηση οτι θα δουλευει. Αν όχι θα τα βγαλω και τα δύο..
  22. παρέλαβα απο vickmall ενα honor 6 και μια θήκη, σε περιπου 15 μερες. Πολύ καλή συνεννόηση, μάλιστα κατέβασε την τιμή του κινητου 10 δολλαρια, οσο δηλαδη το ειχε την στιγμη εκεινη το 2toc (και ηταν η φθηνότερη). το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω στο chat δυο πραγματάκια για το κινητο, και να της πω οτι αποφάσισα να το παραγγειλω απο κάποιο απο τα δυο καταστήματα.. Η πρώτη μου παραγγελια απο Κινα και ήμουν καπως επιφυλακτικος, ομως ολα πήγαν άψογα και παρέλαβα γρηγορα χωρις προβληματα. Η θήκη αποδείχτηκε προβληματική χωρις ομως να μην μπορει να χρησιμοποιηθει. Απλά το μαγνητάκι που εφαρμοζει στην οθόνη ειναι λιγο πιο ψηλα με αποτελεσμα να μην δουλευει το smart cover πως το λενε. Αμέσως με μια φωτογραφια και την περιγραφή του προβληματος, μου πρότειναν να μου στειλουν μια καινουρια με την επόμενη παραγγελία μου οπως και έγινε. Παράγγειλα σημερα ενα tempered glass για το κινητο μου (στο οποια επισης εκανε εκπτωση) και εχω κιολας tracking number. Μακάρι να υπηρχε τετοια εξυπηρέτηση και απο μερικά λοκαλ αναλογικα καταστήματα..... με λίγα λόγια ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου, για την οποια επαιξε βεβαια ρολο το συγκεκριμενο νήμα και ευχαριστω πολύ.
  23. nounoukos

    Honor 6

    ακριβως αυτο παρειγγειλα σημερα απο vickmall. Εχεις και το μπροστινο;
  24. nounoukos

    Honor 6

    τωρα που το λες, το βλεπω κι εγω, μονο κατω απο το φως βεβαια. ειναι περιπου 6 εκατοστα απο το κάτω μέρος και 1,5 εκατοστά απο την άκρη (απο τη μερια των κουμπιων). για την ακριβεια το δικο μου εχει δυο λακουβιτσες, ακριβως διπλα διπλα, η μια πιο μικρή απο την άλλη. Για κούφιο δεν μπορω να επιβεβαιωσω, δε μου φαινεται να πατιεται. πραγματικά ομως ειναι πάρα πολύ δυσκολο να το προσεξει κανεις.. εχω βάλει και την μεμβράνη της huawei στο πισω μέρος μέχρι να παραγγείλω tempered glass, που εκτος απο δαχτυλιές δεν φαινεται τιποτε αλλο. :( Σημερα πέρασα την touch plus. πρώτη εντύπωση θετικότατη. η φουλ οθόνη ειναι μεγάλη υποθεση τελικα.. Αρνητικό μόνο η αισθηση αφής, που δεν φτάνει με τιποτα αυτην της οθόνης. Βεβαια δεν ειναι και τόσο χάλια όσο της πίσω μαμας μεμβράνης, θα ελεγα κατι ενδιάμεσο. επειδή όμως παρατήρησα και μια μικρή γρατσουνιά στην οθόνη μετά απο μια εβδομάδα (άτσαλης ομολογουμένως) χρήσης, επρεπε να συμβιβαστώ έτσι κι αλλιως.. τα κουμπιά δουλευουν άψογα, η τοποθετηση παιχνιδάκι με το εργαλειο που ηταν στο πακέτο και επισης τα κουμπάκια στην μαυρη συσκευή φαινονται λευκά και ειναι ελαφρώς αναγλυφα. Δεν ξερω αν θα ειναι τοσο βολικά για χρήση με το ένα χέρι καθως ο αντιχειρας θα πρεπει να κατεβαινει ακομη χαμηλοτερα, αλλα οταν λεμε πληρης οθόνη, το εννοουμε και μετραει πολύ.
×
×
  • Create New...