nounoukos Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ψάχνω τον τιτλο ενός τραγουδιου που ακουστηκε στην εκπομπή του Παρλιάρου "Γλυκές αλχημείες". αν ξερει κανεις.. οι στιχοι οσο κι αν έψαξα, δεν εδωσαν κατι. το κομμάτι της εκπομπης το ανεβασα εδω http://www.greektube.org/content/view/140236/2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasha_tch Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ξέρετε πιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στα άγρια παιδιά "Agria Paidia 4 Part5" στο 3:00-4:00; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nounoukos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ξέρετε πιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στα άγρια παιδιά "Agria Paidia 4 Part5" στο 3:00-4:00; το ξερω αυτο το κομματι. ειναι το Dirge απο Death in Vegas. http://www.youtube.com/watch?v=SqboK_SnXHo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Παιδιά μια βοήθεια..ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στο 14.30 περίπου http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_r_a_qwpx_v_i_dow%3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Σύμφωνα με το shazam είναι το Band Ohne Namen - Boys (English Radio Version) Edited March 14, 2011 by xaxanoula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Σύμφωνα με το shazam είναι το Band Ohne Namen - Boys (English Radio Version) Χίλια ευχαριστώ...αυτό είναι..να 'σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 παιδια στην διαφημιση της εθνικης τραπεζας σχετικα με το i-bank,η μουσικη που παιζει στα τελευταια 5sec ξερει κανεις πως λεγεται?ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ralfieva απαγορεύονται τα greeklish! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 παιδια στην διαφημιση της εθνικης τραπεζας σχετικα με το i-bank,η μουσικη που παιζει στα τελευταια 5sec ξερει κανεις πως λεγεται?ευχαριστω προκαταβολικα! Δεν το ξέρω το τραγούδι, αλλά έτυχε και διάβασα κάποιο σχόλιο σχετικά: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδιά το τραγούδι απο τη διαφήμιση lipton linea? αυτή με την κοπέλα που περπατάει και την ακολουθούν σκιές (παει κάπως I like the sun.... με γυναικεία φωνητικά) Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Παιδιά το τραγούδι απο τη διαφήμιση lipton linea? αυτή με την κοπέλα που περπατάει και την ακολουθούν σκιές (παει κάπως I like the sun.... με γυναικεία φωνητικά) Αυτήν την διαφήμιση λες ; http://www.youtube.com/watch?v=BnW9PenmEm4 αν είναι αυτή, τότε το τραγούδι είναι αυτό (το γράφει κιόλας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) εγώ ψάχνω το κομμάτι του spot dancing with the stars τώρα που το δείχνει για την έναρξη! την καινούργια διαφίμηση της heineken με την ξανθιά που τραγουδάει και την έχει βρεί κάποιος? Edited March 20, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 την καινούργια διαφίμηση της heineken με την ξανθιά που τραγουδάει και την έχει βρεί κάποιος? Έχει αναφερθεί λίγο πιο πίσω...!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroula27 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το τραγούδι από τη διαφήμιση του subaru impreza??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Αυτή έλεγα. Ευχαριστώ πολύ!!! (πάντως όταν το έψαξα στο youtube σαν lipton linea δεν μου το είχε βγάλει καθόλου) Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Αυτή έλεγα. Ευχαριστώ πολύ!!! (πάντως όταν το έψαξα στο youtube σαν lipton linea δεν μου το είχε βγάλει καθόλου) Παρακαλώ ...εγώ έβαλα Lipton linea 2011 :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Παρακαλώ ...εγώ έβαλα Lipton linea 2011 :wink: Μάλλον είναι επειδή το βιντεακι στο youtube ανέβηκε 19 Μαρτίου 2011 ενώ εγώ το έψαχνα 18 Μαρτίου. Thanks και πάλι πάντως Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena9423_ Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του καφε lavazza στο mega? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) το τραγουδι της τελευταιας διαφημισης της cosmote?? επισης ειναι και στην αγγλικη τηλεοραση στα παιχνιδια του πρωταθληματος στην παρουσιαση των 11αδων αν παρακολουθειτε... ειναι του what's up ι διαφημιση που στην αρχη ολα πηγαινουν πισω στον χρονο.... Edited March 25, 2011 by johnnyf95 Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που παιζει στην διαφημιση του καφε lavazza στο mega? ευχαριστω! Για δοκίμασε αυτό: Είναι το Black Arces από τους Elysian Feilds Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestat777 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 γεια σας μηπως γνωριζει καποιος την μουσικη που παιζει στην διαφημιση του star για την ταινια instict(1999).ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmpo_94 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Γεια σας!Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό τραγούδι ακούγεται σε αυτό το βίντεο στα 13:29 http://www.youtube.com/watch?v=EcozqYNyUFc ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Γεια σας!Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό τραγούδι ακούγεται σε αυτό το βίντεο στα 13:29 http://www.youtube.com/watch?v=EcozqYNyUFc ??? δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις ή χρειάζεσαι κάποιο remix του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURE Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος το τραγούδι που έβαζαν χτές στο Ραδιο Αρβύλα?Νομίζω οτι έλεγε i am not in love και οτι ήταν διασκευή.:shifty: Παράθεση HOW EVER FAR AWAY... AEKARA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Γεια σας!Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό τραγούδι ακούγεται σε αυτό το βίντεο στα 13:29 http://www.youtube.com/watch?v=EcozqYNyUFc ??? δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις ή χρειάζεσαι κάποιο remix του xaxanoula, δεν είναι remix αυτού που λες (αν και μοιάζουν). Είναι άλλο τραγούδι. Συγκεκριμένα είναι η γαλλική έκδοση του τραγουδιού των Touch & Go, . elmpo, αυτό που παίζει στο βίντεο (δηλαδή τη διασκευή με τους γαλλικούς στίχους) θα το βρεις Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts