Treloparea Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Νομίζω δεν είναι αυτό! Λέει κάτι "Good morning..." :worry: Nόμιζα ότι έλεγε το διαφημιστικό με τον Νίκο και την Κατερίνα. Anyway, john, αν θες το άλλο είναι αυτό : Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount16022016 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γεια σας!!! Είδε μήπως κάποιος το αποψινό και το χθεσινό επεισόδιο της 10ης εντολής; Και στα 2 έπαιξε ένα τραγούδι που οι στίχοι του ήταν κάπως έτσι: seee seize the time... theee these days take.. remain... time time is too short to... seee see the signs of... leee leave them while you can... end this is the end of the world... these were the last words... you say.. i.. go.. you say we ..way Ξέρετε ποιο είναι; Το ψάχνω εδώ και μήνες! Thanks!!! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γεια σας!!! Είδε μήπως κάποιος το αποψινό και το χθεσινό επεισόδιο της 10ης εντολής; Και στα 2 έπαιξε ένα τραγούδι που οι στίχοι του ήταν κάπως έτσι: seee seize the time... theee these days take.. remain... time time is too short to... seee see the signs of... leee leave them while you can... end this is the end of the world... these were the last words... you say.. i.. go.. you say we ..way Ξέρετε ποιο είναι; Το ψάχνω εδώ και μήνες! Thanks!!! :):) Κατά πάσα πιθανότητα είναι των The Black Heart Procession. Θα κάνω μια έρευνα γιατί το θέλω κι εγώ. Ευτυχώς που έγραψες τους στίχους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ξέρει κανείς το τραγούδι της διαφήμισης του nescafe με τον Αδαμ και την Εύα; Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount16022016 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Κατά πάσα πιθανότητα είναι των The Black Heart Procession. Θα κάνω μια έρευνα γιατί το θέλω κι εγώ. Ευτυχώς που έγραψες τους στίχους. Και σε κάποιο άλλο σημείο φαίνεται να λέει: take these hands off mine (?) Ενημέρωσε αν το βρείς! Thanks!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ξέρει κανείς το τραγούδι της διαφήμισης του nescafe με τον Αδαμ και την Εύα; Nothing to betray, και συνθέτης είναι ένας Μουστάκας. Έτσι λένε τα comments του βίντεο στο Youtube. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Και σε κάποιο άλλο σημείο φαίνεται να λέει: take these hands off mine (?) Ενημέρωσε αν το βρείς! Thanks!!! :) Έκαψα το μυαλό μου αλλά το βρήκα: Paal Flaata - Overflow (από το δίσκο Rain) Αν το βρεις πουθενά, στείλε ένα PM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Nothing to betray, και συνθέτης είναι ένας Μουστάκας. Έτσι λένε τα comments του βίντεο στο Youtube. Μπορείς να δημοσιεύσεις λίνκ από το βίντεο στο youtube? Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μπορείς να δημοσιεύσεις λίνκ από το βίντεο στο youtube? Ορίστε : :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalipti Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ SOUNDTRACK ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ??? ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 psaxnw to kirio sountrack tis tainias: you dont mess with the zohan ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ. ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ SOUNDTRACK ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ??? ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? kai gw to thelw.. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το παρακάτω τραγουδάκι το άκουσα στην τηλεοπτική σειρά Dexter season 2 episode 6,κάπου στην μέση του επεισοδίου στην σκηνή του sex μήπως ξέρει κανεις πιο είναι? http://files1.mailboxdrive.com/freemp3s/t/telias01@yahoo.com/813171.mp3 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Nόμιζα ότι έλεγε το διαφημιστικό με τον Νίκο και την Κατερίνα. Anyway, john, αν θες το άλλο είναι αυτό : Μόλις τώρα είδα τις απαντήσεις σου.Σε χιλιοευχαριστώ που μου απάντησες Τρελοπαρέα.Τα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Το παρακάτω τραγουδάκι το άκουσα στην τηλεοπτική σειρά Dexter season 2 episode 6,κάπου στην μέση του επεισοδίου στην σκηνή του sex μήπως ξέρει κανεις πιο είναι? http://files1.mailboxdrive.com/freemp3s/t/telias01@yahoo.com/813171.mp3 Ωραία σκηνή :shifty: Jon Licht - More Love (αν το θες, πμ :)) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Γνωριζει καποιος αυτο το τραγουδι? http://www.sendspace.com/file/u19oq9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Γνωριζει καποιος αυτο το τραγουδι? http://www.sendspace.com/file/u19oq9 pilot speed - alright :) Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 caramela21 σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas19 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει πολύ τελευταία αν και δεν ξέρω αν είναι παλιό η καινούργιο. Το τραγουδάει μια γυναίκα και όταν αρχίζει το ρεφρέν λέει.....how long...η κάτι τέτοιο και μετά συνεχίζει με μουσική. Το έβαζε το καλοκαίρι ο ant1 σε μια διαφήμιση για τις καλοκαιρινές σειρές του καναλιού(north shore κτλ...). Δεν ξέρω αν ήμουνα σαφής. Όποις έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει. Thanks Παράθεση Βλεπεις πραγματα κ αναρωτιεσαι γιατι... Αλλα εγω βλεπω πραγματα που δεν υπηρξαν ποτε και λεω γιατι οχι....; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosbr_666 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 SOUNDTRACK ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΤΑΧΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas19 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ψάχνω ένα τραγούδι που παίζει πολύ τελευταία αν και δεν ξέρω αν είναι παλιό η καινούργιο. Το τραγουδάει μια γυναίκα και όταν αρχίζει το ρεφρέν λέει.....how long...η κάτι τέτοιο και μετά συνεχίζει με μουσική. Το έβαζε το καλοκαίρι ο ant1 σε μια διαφήμιση για τις καλοκαιρινές σειρές του καναλιού(north shore κτλ...). Δεν ξέρω αν ήμουνα σαφής. Όποις έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει. Thanks Μόλις το βρήκα σε προηγούμενο post. Δε λέει how long τελικά.... Είναι το Koop - Island Blues Παράθεση Βλεπεις πραγματα κ αναρωτιεσαι γιατι... Αλλα εγω βλεπω πραγματα που δεν υπηρξαν ποτε και λεω γιατι οχι....; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ξερει κανεις που θα βρω τραγουδια του pilot speed ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Ξερει κανεις που θα βρω τραγουδια του pilot speed ? Στο DC++. Aν δεν το βρίσκεις πάραυτα, ρίξε μου ένα πμ :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 1. το τραγουδι της volkswagen που διαφημιζεται προσφατα!! 2. το τραγουδι που παιζεται πισω απο τον φοιτητικο λογαριασμο younique!! 3.Ευχαριστω μια απαντηση πιο πανω!!:) 4. Ξερει κανεις τους κοκοριζι?Αυτοι δεν αναπαραγουν μουσικη με οργανα αλλα με παιχνιδακια!!Και ανεβαινουν στην σκηνη και παιζουνε , αναπαραγοντας ετσι μουσικη!! Τοους ξερει κανεις? Ευχαριστω παιδες!!:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 2. το τραγουδι που παιζεται πισω απο τον φοιτητικο λογαριασμο younique!! Ευχαριστω παιδες!!:D Είναι το The Dandelions - On The 54 Να ρωτήσω και εγώ κατι. Στη διαφήμιση του compact disc club για τη συλλογή radio secrets ποιο είναι το πρώτο τραγούδι που ακούγεται ? :O Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 ^^^ :rolleyes: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts