chris_2005 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μωρέ τι λέει καταλαβαίνω, το θέμα είναι ότι δεν το καταλαβαίνει το Google. Ή πρόκειται για καινούριο τραγούδι ή για αποκλειστικό της Nestle -με πιθανότερο το δεύτερο. Πάντως αναφορά στο site του Nescafe, μηδενική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siopilos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 μηπως ξερει κανεις την μουσική που συνοδευει την παρουσιαση των ταινιών σε τρειλερ του STAR CHANEL για τον αυγουστο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpierce Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Καλησπέρα.Ποιό είναι το τραγουδάκι της νουνού ρε σεις,αυτό το na-na-na-na-na, life is wonderful...nanananana...κτλ,κτλ...?Ενώ ακούγεται σαχλό εκεί μετά τι δίλεπτο κάνει ένα απίστευτο γύρισμα με τις κιθαρίτσες...Μπόμπα...Θέλω και το όνομα του συγκροτήματος/καλλιτέχνη...Thanx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Καλησπέρα.Ποιό είναι το τραγουδάκι της νουνού ρε σεις,αυτό το na-na-na-na-na, life is wonderful...nanananana...κτλ,κτλ...?Ενώ ακούγεται σαχλό εκεί μετά τι δίλεπτο κάνει ένα απίστευτο γύρισμα με τις κιθαρίτσες...Μπόμπα...Θέλω και το όνομα του συγκροτήματος/καλλιτέχνη...Thanx. δεν το εχω δει στην διαφημιση αλλα απο τα λεγομενα σου καταλαβα αυτο: ειναι τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Αν έτυχε κανείς και είδε Grey's Anatomy απόψε, ψάχνω το κομμάτι που έπαιξε στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount16022016 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γεια σας! Μήπως έβλεπε κανείς πριν λίγο τη 10η εντολή; Έπαιζε ένα κομμάτι την ώρα που τα κορίτσια έπαιζαν στη θάλασσα και πήγαινε κάπως έτσι ''take these hands off mine(?)'', αν άκουσα καλά...:) Το ξέρετε; xxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucky-x Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Καλημέρα, μήπως ξερει κανείς το κομμάτι απο το trailer του ant1 για τις καλοκαιρινές σειρές (γυναίκα τραγουδιστρια - lounge κομμάτι και στην αρχή δείχνει ένα ιστιοφόρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Tiτλος τραγουδιού: των singles. τον τίτλο ψάχνω! ευχαριστω!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Αν έτυχε κανείς και είδε Grey's Anatomy απόψε, ψάχνω το κομμάτι που έπαιξε στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου. Ποιο επεισόδιο ήταν;; Τι υπόθεση είχε; Tiτλος τραγουδιού: των singles. τον τίτλο ψάχνω! ευχαριστω!:) Closer - Single Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natalyagr Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 paidia gia opoius psaxnun to dragudi pou paizei sto spotaki tis delta den einai to chip - its my life !!!!!!!!!!!:lol:einai to sunraise avenue - fairytale gone bad den xerw giati oloi sas dosate lathos apantiseis kai spate tzampa to kefali!!!!!!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Tiτλος τραγουδιού: των singles. τον τίτλο ψάχνω! ευχαριστω!:) Αν λες για το S1ngles 3 είναι το Dancing in the air.Το συγκρότημα λέγεται Sunny Side Of The Razor και τραγουδίστρια είναι η Σάννυ Χατζηαργύρη. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natalyagr Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 paidia gia osous psaxnun to dragudi pou paizei sto spotaki tis delta den einai to chip - its my life !!!!!!!!!!!einai to sunraise avenue - fairytale gone bad den xerw giati oloi sas dosate lathos apantiseis kai spate tzampa to kefali!!!!!!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλημερα ναταλια και καλως ηρθες στο φορουμ. Υπαρχει ηδη θεμα για αναζητησεις τραγουδιων που παιζουν σε διαφημισεις η σε ταινιες! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 paidia gia osous psaxnun to dragudi pou paizei sto spotaki tis delta den einai to chip - its my life !!!!!!!!!!!einai to sunraise avenue - fairytale gone bad den xerw giati oloi sas dosate lathos apantiseis kai spate tzampa to kefali!!!!!!!!!! :lol: καλά και αφού είδες ότι δίνουν λάθος απαντήσεις, γιατί δεν απάντησες και εσύ εκεί ώστε όσοι είχαν μπερδευτεί να ξεμπερδευτούν;; Άσε που νόμιζα ότι το θέμα που άνοξες ήταν για το Delta Club με τις συλλογές :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Άσε που νόμιζα ότι το θέμα που άνοξες ήταν για το Delta Club με τις συλλογές :p και γω ετσι νομιζα... καλο θα ηταν να συνεχιζε ομως το θεματακι με τις συλλογες απο delta club.ποια μας αρεσει,ποια προτεινουμε,κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 μηπως ξερει κανεις την μουσική που συνοδευει την παρουσιαση των ταινιών σε τρειλερ του STAR CHANEL για τον αυγουστο??? Κι εγω το ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danonito85 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Καλημέρα, μήπως ξερει κανείς το κομμάτι απο το trailer του ant1 για τις καλοκαιρινές σειρές (γυναίκα τραγουδιστρια - lounge κομμάτι και στην αρχή δείχνει ένα ιστιοφόρο) Μήπως είναι το Island Blues απο Koop?..Για δες γιατι θυμάμαι οτι σε κάποιο trailer το έχω ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρη οτι είναι αυτό που λες! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 μηπως ξερει κανεις την μουσική που συνοδευει την παρουσιαση των ταινιών σε τρειλερ του STAR CHANEL για τον αυγουστο??? Ενδιαφέρομαι και εγω για το συγκεκριμενο κομματι!:music: Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucky-x Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Μήπως είναι το Island Blues απο Koop?..Για δες γιατι θυμάμαι οτι σε κάποιο trailer το έχω ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρη οτι είναι αυτό που λες! :blink: Σε ευχαριστώ πολύ αυτό είναι...:yahoo::clap::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 μηπως ξερει κανεις την μουσική που συνοδευει την παρουσιαση των ταινιών σε τρειλερ του STAR CHANEL για τον αυγουστο??? Θα ήταν πιο εύκολο να το βρούμε εάν μας έλεγες ότι ψάχνεις το τραγούδι απο το trailer του ANT1 για τις ξένες σειρές (Ungly Betty,North Shore,Bones):)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Το εχω ηχογραφησει, το βαζω στο tunatic αλλα δεν το βρισκει! Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι πασιγνωστο κλασσικο κομματι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Το εχω ηχογραφησει, το βαζω στο tunatic αλλα δεν το βρισκει! Μου κανει εντυπωση γιατι ειναι πασιγνωστο κλασσικο κομματι.. Ε φέρτο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ε φέρτο :p Πανω που πηγαινα να το ανεβασω εκανα μια τελευταια προσπαθεια για αναγνωριση και τελικα το βρηκε! Coco Steel & Lovebomb - Yachts (a man called adam mix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lalapeja90 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδιά μήπως ξέρετε το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του Bones στον ΑΝΤ1; Ax, nai! k egw to thelw!!! mipws kserei kai kaneis twn titlo tou tragoudiou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 http://www.compactdisclub.gr/content/000F4240/samples/video/CD0108_Low.wmv Ψάχνω το κομμάτι που παίζει στο 0:30. Βαριέμαι να ψάχνω ένα-ένα τα samples, γι' αυτό ας το πει όποιος το ξέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts