Jump to content

paulpierce

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paulpierce

  • Ημ. Γέννησης 07/02/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

paulpierce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπράβο παίδες,φοβερή πρωτοβουλία.Τώρα ακούω το Chinese Democracy,πολύ καλή δουλειά...Θα προσπαθήσω να έρθω από την Καλαμάτα καίτοι θα είναι λίγο φορτωμένο το πρόγραμμα μου..
  2. Γεια σας παιδιά.Και γω ψηφίζω υπέρ...Max Zorin,κυρίως για να αποδώσω φόρο τιμής στον απίστευτο Christofer Walken... Δε μου λέτε βρε παλλικάρια αυτό το e-men.gr σε μερικά ρολόγια έχει απίστευτες προσφορές.Γνωρίζει κανείς με σαφήνεια που μπορεί να οφείλεται αυτό?έχει κάποιο λάκκο η φάβα?Πάντως ένα Aeronautec που είχα αγοράσει είναι πολύ καλό και με όλα τα χαρτιά του και τις εγγυήσεις του.Παύλος, Καλαμάτα
  3. Βρε βρε βρε, κι άλλος καλαματιανός,έτσι να μαζευόμαστε
  4. Αφήστε τα τρελά σας,τώρα αρχίζουν τα καλά παιχνίδια με Premier league. Πάντως,σοβαρά τώρα,όσο περισσότερο ασχολούμαι βλέπω πόσο δύσκολο...παιχνίδι είναι το να ποντάρεις τα λεφτουδάκια σου.Λοιπόν,επειδή με live,under.over και συνεχές ποντάρισμα σε πολλές διωργανώσεις δεν είδαμε χαϊρι προτείνω Λίβερπουλ όπου παίζει να κερδίζει(συνήθως),Κάλμαρ να κάνει όβερ,Τότεναμ επίσης όπως και η Τσέλσι να κερδίζει....Δηλαδή σα Χρηματιστήριο ένα πράγμα,διάλεξα τις μετοχές μου και πορεύομαι....Φυσικά μπορούμε και μονό οποιαδήποτε απο αυτές τις ομάδες. Παύλος.
  5. Καλορίζικο snooper...λίγο εξτρίμ επιλογή για...πρώτο ρολόι πάντως.Καλορίζικο και καλοφόρετο.
  6. Καλησπέρα.Ποιό είναι το τραγουδάκι της νουνού ρε σεις,αυτό το na-na-na-na-na, life is wonderful...nanananana...κτλ,κτλ...?Ενώ ακούγεται σαχλό εκεί μετά τι δίλεπτο κάνει ένα απίστευτο γύρισμα με τις κιθαρίτσες...Μπόμπα...Θέλω και το όνομα του συγκροτήματος/καλλιτέχνη...Thanx.
  7. Γεια σας, Φίλε dbekia επίτρεψε μου να σε συγχαρώ τοσο για τις γνώσεις σου όσο και για το επίπεδο σου. Επίσης καταπληκτική εντύπωση μου έχει προκαλέσει ο εξαιρετικός σου χειρισμός της ελληνικής-παρότι μερικές φορές είσαι λίγο πομπώδης(χωρίς παρεξήγηση)-.Συγχαρητήρια και πάλι. Ήθελα να σε ρωτήσω και να ρωτήσω γενικά και τα άλλα μέλη αν γνωρίζετε τη μάρκα Aeronautec,μιας και αγόρασα πρόσφατα το Seahawk από το e-men.gr. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...