tasos85 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Τι να κανουμε ρε φιλε....γουστα ειναι αυτα!:) Το κομματι το ξερεις? Μπα..Θα στο ειχα πει αν το ηξερα. Ουτε το tinutic δεν το αναγνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stazio Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ακουσα στο ραδιόφωνο το "αυρα" του Παναγόπουλου σε Αγγλικό στιχο και απο γυναικεια φωνή. Ξέρει κανείς ποιά το λέει ή πώς λένε το τραγούδι ? Να θυμήσω τους στίχους της ''Αύρας'' στην ελληνική του έκδοση μήπως και θυμηθει κανείς ? Από την πόρτα σαν θα βγω θα δω τον ήλιο στρογγυλό και με το όμορφο στερνό χαμόγελό σου Μια καλημέρα θα σου πω μετά θα φύγω θα χαθώ κι ίσως με ξαναδείς μονάχα στ όνειρό σου Γιατί είμαι αέρας που περνά μέσα στης πόλης τα στενά και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν Γιατί είμαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια ζωντανή που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Ψαχνω μια version του smells like teen spirit σε dance μορφη οπου μιλαει μια γυναικα Mallon psaxneis afto:Happy Fathers-Smells Like Electro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Mallon psaxneis afto:Happy Fathers-Smells Like Electro Ωραιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 1. Ένα τραγούδι σχετικά παλιό που λέει: " Say something, say something... anything! " Γιαυτό ψάχνω τον τίτλο του. 2. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για τους κοκοριζί? ευχαριστώ!!!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 1. Ένα τραγούδι σχετικά παλιό που λέει: " Say something, say something... anything! " Γιαυτό ψάχνω τον τίτλο του. 2. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για τους κοκοριζί? ευχαριστώ!!!! 1. James - Say Anything EDIT OK, από διακοπές ερχόμαστε κανουμε και λαθακια James - Say Something Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 1. Ένα τραγούδι σχετικά παλιό που λέει: " Say something, say something... anything! " Γιαυτό ψάχνω τον τίτλο του. Με πρόλαβε ο mp83:p Πάντως αν βάλεις τους στοίχους στο google μαζί με την λέξη lyrics, βρίσκεις συνήθως το τραγούδι που ψάχνεις. :) π.χ. "Say something, say something lyrics" και βγαίνει πρώτο, πρώτο;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μηπως γνωριζει κανεις αυτο το τραγουδι ? :) http://rapidshare.com/files/137861886/agns.mp3.html Milk & Honey - Layla για οποιον το ψαχνει :) (τι σου κανει το youtube :p) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 thanksssssssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blossom Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται πρώτο-πρώτο στη διαφήμιση για τη συλλογή Inspirations του Compact Disc Club? Είναι ένα πολύ ατμοσφαιρικό ορχηστρικό, πολύ ωραίο. Έψαξα στη σελίδα του CDC, αλλά τα δείγματα που έχει είναι διαφορετικά από αυτά που ακούγονται στη διαφήμιση, και δε μπόρεσα να το ταυτίσω με κάποιο κομμάτι :lost: Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Milk & Honey - Layla για οποιον το ψαχνει :) (τι σου κανει το youtube :p) Κι εγω με βαση το layla εψαχνα αλλα δεν εβρισκα τιποτα.Ουτε βαζοντας τους στιχους στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos85 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται πρώτο-πρώτο στη διαφήμιση για τη συλλογή Inspirations του Compact Disc Club? Είναι ένα πολύ ατμοσφαιρικό ορχηστρικό, πολύ ωραίο. Έψαξα στη σελίδα του CDC, αλλά τα δείγματα που έχει είναι διαφορετικά από αυτά που ακούγονται στη διαφήμιση, και δε μπόρεσα να το ταυτίσω με κάποιο κομμάτι :lost: Ευχαριστώ :) Το 1ο απ το 3ο σιντι SHIGERU UMEBAYASHI - SOREKARA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blossom Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ^Ευχαριστώ πολύ, φίλε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδιά το "τώρα τι κάνω" της Πέγκυ Ζήνα σε beat έκδοση που μπορώ να το βρώ?έχει κυκλοφορήσει σε mix? Παράθεση Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ενα κομματι που παιζει ο Best τωρα και λεει για μια christine josephine δεν θυμαμε ακριβως Οι στιχοι λενε νομιζω you are my addiction, η am addicted to you καπως ετσι δεν το συγρατησα καλα Λιγες λεπτομερειες αλλα ελπιζω να το ξερει κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Για κοιτα james-Senorita Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ενας φίλος μου ζήτησε ένα κομμάτι που παίζει τώρα στα κλαμπ, είναι χορευτικό και λέει " i like to like" ή κάτι αντίστοιχο.. (δεν το ξέρω προσωπικά.. χάρη κάνω). Αν έχει ξαναγραφτεί ζητώ συγγνώμη, αλλά έλειπα κ διακοπές κ είναι πολλές οι σελίδες για διάβασμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 εννοεις αυτο που ελεγα στο ξυλοκαστρο????? Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ενας φίλος μου ζήτησε ένα κομμάτι που παίζει τώρα στα κλαμπ, είναι χορευτικό και λέει " i like to like" ή κάτι αντίστοιχο.. (δεν το ξέρω προσωπικά.. χάρη κάνω). Αν έχει ξαναγραφτεί ζητώ συγγνώμη, αλλά έλειπα κ διακοπές κ είναι πολλές οι σελίδες για διάβασμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. εννοεις αυτο που ελεγα στο ξυλοκαστρο????? Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παιδια καλησπερα. Ψαχνω το bitaki που το εβαζε το ντιτζει 5-6 φορες και ειχε μουσικη ρυθμικα σαν beep beep beep και ελεγε καθε τοσο Μυκονοοοοος. ειναι χαρακτηριστικο γιατι το εβαζε ο dj στο καλυτερο club του ξυλοκαστρου (δεν λεω πιο για να μην κανουμε διαφημιση.αυτο που καθεσαι εως τις 9 το πρωι..) Τα παιδια απο ξυλοκαστρο μπορουν να βοηθησουν...) Το μυκονοοος μαλλον ηταν remix δικο του... Τον ρωτησα αλλα που να ακουσω...κατι για beep pr?? καπως ετσι ισωσ.... Ευχαριστω προκαταβολικα...(αν επιτρεπεται να πω το μαγαζι για περισσοτερη βοηθεια δεν εχω προβλημα..) Καποιος???????????????????????? Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Έχω δυο κομμάτια που ψάχνω αρκετό καιρό και ακόμα τίποτα. Όποιος τα αναγνωρίζει, ας δώσει ένα σημάδι :p http://www.sendspace.com/file/b2ua7e http://www.sendspace.com/file/9a70zl Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ενας φίλος μου ζήτησε ένα κομμάτι που παίζει τώρα στα κλαμπ, είναι χορευτικό και λέει " i like to like" ή κάτι αντίστοιχο.. (δεν το ξέρω προσωπικά.. χάρη κάνω). Αν έχει ξαναγραφτεί ζητώ συγγνώμη, αλλά έλειπα κ διακοπές κ είναι πολλές οι σελίδες για διάβασμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παιδια καλησπερα. Ψαχνω το bitaki που το εβαζε το ντιτζει 5-6 φορες και ειχε μουσικη ρυθμικα σαν beep beep beep και ελεγε καθε τοσο Μυκονοοοοος. ειναι χαρακτηριστικο γιατι το εβαζε ο dj στο καλυτερο club του ξυλοκαστρου (δεν λεω πιο για να μην κανουμε διαφημιση.αυτο που καθεσαι εως τις 9 το πρωι..) Τα παιδια απο ξυλοκαστρο μπορουν να βοηθησουν...) Το μυκονοοος μαλλον ηταν remix δικο του... Τον ρωτησα αλλα που να ακουσω...κατι για beep pr?? καπως ετσι ισωσ.... Ευχαριστω προκαταβολικα...(αν επιτρεπεται να πω το μαγαζι για περισσοτερη βοηθεια δεν εχω προβλημα..) Καποιος???????????????????????? Για δείτε μήπως ψάχνετε το Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck Μπορείτε να το ακούσετε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Για δείτε μήπως ψάχνετε το Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck Μπορείτε να το ακούσετε εδώ Υπάρχει κάποιο σε ποιο γρήγορο ρυθμό και με γυναικεία φωνή και παρόμοια λόγια..; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ξερεις ποσο καιρο το ψαχνω κι εγω αυτο? Βαζω την ηχογραφηση σου σε ενα προγραμμα για αναγνωριση, αλλα πηδαει δευτερολεπτα το τραγουδι σου και δεν μου το αναγνωριζει Τι μου το θυμησες τωρα? Θα σκασω αν δεν το βρω Apo tin ixografisi den mporw na katalavw kai polla alla nomizw oti to tragoudi pou psaxnetai einai:''Historie De Ifa - Elegibo''...logika kapio remix tha zitatai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 ψαχνω ένα ροκ κομματι που αν θυμαμαι καλα λεει. Dont look back... Life is smiling at you. το παιζει συχνα ο red fm Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts