Jump to content

Μουσικές προτάσεις και αναζητήσεις [VI]

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να κανουμε ρε φιλε....γουστα ειναι αυτα!:)

Το κομματι το ξερεις?

Μπα..Θα στο ειχα πει αν το ηξερα. Ουτε το tinutic δεν το αναγνωριζει

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακουσα στο ραδιόφωνο το "αυρα" του Παναγόπουλου σε Αγγλικό στιχο και απο γυναικεια φωνή.

Ξέρει κανείς ποιά το λέει ή πώς λένε το τραγούδι ?

Να θυμήσω τους στίχους της ''Αύρας'' στην ελληνική του έκδοση μήπως και θυμηθει κανείς ?

Από την πόρτα σαν θα βγω θα δω τον ήλιο στρογγυλό

και με το όμορφο στερνό χαμόγελό σου

Μια καλημέρα θα σου πω

μετά θα φύγω θα χαθώ

κι ίσως με ξαναδείς μονάχα στ όνειρό σου

Γιατί είμαι αέρας που περνά

μέσα στης πόλης τα στενά

και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν

Γιατί είμαι αύρα εσπερινή,

πνοή καθάρια ζωντανή

που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν κλπ κλπ

Ψαχνω μια version του smells like teen spirit σε dance μορφη οπου μιλαει μια γυναικα

Mallon psaxneis afto:Happy Fathers-Smells Like Electro

1. Ένα τραγούδι σχετικά παλιό που λέει: " Say something, say something... anything! " Γιαυτό ψάχνω τον τίτλο του.

2. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για τους κοκοριζί?

ευχαριστώ!!!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

1. Ένα τραγούδι σχετικά παλιό που λέει: " Say something, say something... anything! " Γιαυτό ψάχνω τον τίτλο του.

2. Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για τους κοκοριζί?

ευχαριστώ!!!!

1. James - Say Anything

EDIT

OK, από διακοπές ερχόμαστε κανουμε και λαθακια James - Say Something

Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s...

"It's better to burn out than fade away"

N. Young

Με πρόλαβε ο mp83:p

Πάντως αν βάλεις τους στοίχους στο google μαζί με την λέξη lyrics, βρίσκεις συνήθως το τραγούδι που ψάχνεις. :)

π.χ. "Say something, say something lyrics" και βγαίνει πρώτο, πρώτο;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μηπως γνωριζει κανεις αυτο το τραγουδι ? :)

http://rapidshare.com/files/137861886/agns.mp3.html

Milk & Honey - Layla για οποιον το ψαχνει :) (τι σου κανει το youtube :p)

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται πρώτο-πρώτο στη διαφήμιση για τη συλλογή Inspirations του Compact Disc Club? Είναι ένα πολύ ατμοσφαιρικό ορχηστρικό, πολύ ωραίο.

Έψαξα στη σελίδα του CDC, αλλά τα δείγματα που έχει είναι διαφορετικά από αυτά που ακούγονται στη διαφήμιση, και δε μπόρεσα να το ταυτίσω με κάποιο κομμάτι :lost:

Ευχαριστώ :)

Milk & Honey - Layla για οποιον το ψαχνει :) (τι σου κανει το youtube :p)

Κι εγω με βαση το layla εψαχνα αλλα δεν εβρισκα τιποτα.Ουτε βαζοντας τους στιχους στο google

Καλησπέρα, ξέρει κάποιος ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται πρώτο-πρώτο στη διαφήμιση για τη συλλογή Inspirations του Compact Disc Club? Είναι ένα πολύ ατμοσφαιρικό ορχηστρικό, πολύ ωραίο.

Έψαξα στη σελίδα του CDC, αλλά τα δείγματα που έχει είναι διαφορετικά από αυτά που ακούγονται στη διαφήμιση, και δε μπόρεσα να το ταυτίσω με κάποιο κομμάτι :lost:

Ευχαριστώ :)

Το 1ο απ το 3ο σιντι

SHIGERU UMEBAYASHI - SOREKARA

παιδιά το "τώρα τι κάνω" της Πέγκυ Ζήνα σε beat έκδοση που μπορώ να το βρώ?έχει κυκλοφορήσει σε mix?

Where is your star?

Is it far?

Is it far?

Faaaar?

Ενα κομματι που παιζει ο Best τωρα

και λεει για μια christine josephine δεν θυμαμε ακριβως

Οι στιχοι λενε νομιζω you are my addiction, η

am addicted to you

καπως ετσι δεν το συγρατησα καλα

Λιγες λεπτομερειες αλλα ελπιζω να το ξερει κανεις

Για κοιτα james-Senorita

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Ενας φίλος μου ζήτησε ένα κομμάτι που παίζει τώρα στα κλαμπ, είναι χορευτικό και λέει " i like to like" ή κάτι αντίστοιχο.. (δεν το ξέρω προσωπικά.. χάρη κάνω).

Αν έχει ξαναγραφτεί ζητώ συγγνώμη, αλλά έλειπα κ διακοπές κ είναι πολλές οι σελίδες για διάβασμα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ενας φίλος μου ζήτησε ένα κομμάτι που παίζει τώρα στα κλαμπ, είναι χορευτικό και λέει " i like to like" ή κάτι αντίστοιχο.. (δεν το ξέρω προσωπικά.. χάρη κάνω).

Αν έχει ξαναγραφτεί ζητώ συγγνώμη, αλλά έλειπα κ διακοπές κ είναι πολλές οι σελίδες για διάβασμα..

εννοεις αυτο που ελεγα στο ξυλοκαστρο?????

Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!!

Παιδια καλησπερα. Ψαχνω το bitaki που το εβαζε το ντιτζει 5-6 φορες και ειχε μουσικη ρυθμικα σαν beep beep beep και ελεγε καθε τοσο Μυκονοοοοος. ειναι χαρακτηριστικο γιατι το εβαζε ο dj στο καλυτερο club του ξυλοκαστρου (δεν λεω πιο για να μην κανουμε διαφημιση.αυτο που καθεσαι εως τις 9 το πρωι..) Τα παιδια απο ξυλοκαστρο μπορουν να βοηθησουν...) Το μυκονοοος μαλλον ηταν remix δικο του... Τον ρωτησα αλλα που να ακουσω...κατι για beep pr?? καπως ετσι ισωσ....

Ευχαριστω προκαταβολικα...(αν επιτρεπεται να πω το μαγαζι για περισσοτερη βοηθεια δεν εχω προβλημα..)

Καποιος????????????????????????

Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!!

Έχω δυο κομμάτια που ψάχνω αρκετό καιρό και ακόμα τίποτα.

Όποιος τα αναγνωρίζει, ας δώσει ένα σημάδι :p

http://www.sendspace.com/file/b2ua7e

http://www.sendspace.com/file/9a70zl

Destiny found.

Παιδια καλησπερα. Ψαχνω το bitaki που το εβαζε το ντιτζει 5-6 φορες και ειχε μουσικη ρυθμικα σαν beep beep beep και ελεγε καθε τοσο Μυκονοοοοος. ειναι χαρακτηριστικο γιατι το εβαζε ο dj στο καλυτερο club του ξυλοκαστρου (δεν λεω πιο για να μην κανουμε διαφημιση.αυτο που καθεσαι εως τις 9 το πρωι..) Τα παιδια απο ξυλοκαστρο μπορουν να βοηθησουν...) Το μυκονοοος μαλλον ηταν remix δικο του... Τον ρωτησα αλλα που να ακουσω...κατι για beep pr?? καπως ετσι ισωσ....

Ευχαριστω προκαταβολικα...(αν επιτρεπεται να πω το μαγαζι για περισσοτερη βοηθεια δεν εχω προβλημα..)

Καποιος????????????????????????

Για δείτε μήπως ψάχνετε το Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ

Για δείτε μήπως ψάχνετε το Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ

Υπάρχει κάποιο σε ποιο γρήγορο ρυθμό και με γυναικεία φωνή και παρόμοια λόγια..;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ξερεις ποσο καιρο το ψαχνω κι εγω αυτο? Βαζω την ηχογραφηση σου σε ενα προγραμμα για αναγνωριση, αλλα πηδαει δευτερολεπτα το τραγουδι σου και δεν μου το αναγνωριζει

Τι μου το θυμησες τωρα? Θα σκασω αν δεν το βρω

Apo tin ixografisi den mporw na katalavw kai polla alla nomizw oti to tragoudi pou psaxnetai einai:''Historie De Ifa - Elegibo''...logika kapio remix tha zitatai

ψαχνω ένα ροκ κομματι που αν θυμαμαι καλα λεει.

Dont look back... Life is smiling at you.

το παιζει συχνα ο red fm

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....