vampyre Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μηπως μπορουμε να βρουμε ενα τραγουδι του Μπουλα με τιτλο το "Φλασακι"?Θα το εκτιμουσα πολυ... 1. http://www.youtube.com/watch?v=ErANGsbosAQ&feature=related Καλύτερος ήχος : 2. http://www.youtube.com/watch?v=s1pOK9J8Zvw&feature=related Cheers :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μηπως μπορουμε να βρουμε ενα τραγουδι του Μπουλα με τιτλο το "Φλασακι"?Θα το εκτιμουσα πολυ... Οταν λες να το βρουμε?? Στο youtube με το που γραψεις "Φλασακι - Μπουλας" υπαρχει σε παρα πολλα videos!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekas Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλησπέρα παιδιά!Σήμερα το απόγευμα γλυρω στις 18:20 στον galaxy έπαιξε ένα ωραίο τραγούδι που η φωνή έμοιαζε γυναικεία σαν Duffy η Amy Wimehouse αλλά η παραγωγός είπε ότι ήταν αντρική.Δε συγκράτησα τό όνομα μου φάνηκε σαν Ben ............... και στο στίχο έλεγε κάτι σε love!!!!!!!!!! Καμμιά ιδέα κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 καλησπέρα παιδιά!Σήμερα το απόγευμα γλυρω στις 18:20 στον galaxy έπαιξε ένα ωραίο τραγούδι που η φωνή έμοιαζε γυναικεία σαν Duffy η Amy Wimehouse αλλά η παραγωγός είπε ότι ήταν αντρική.Δε συγκράτησα τό όνομα μου φάνηκε σαν Ben ............... και στο στίχο έλεγε κάτι σε love!!!!!!!!!! Καμμιά ιδέα κάποιος; O πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Bryn Christopher, του οποίου το τραγούδι που παίζεται περισσότερο είναι το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ποιο ειναι ρε παιδια το τραγουδι που παιζει στη ταινια?? http://www.youtube.com/watch?v=I7wpVi_8cl0&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ποιο ειναι ρε παιδια το τραγουδι που παιζει στη ταινια?? http://www.youtube.com/watch?v=I7wpVi_8cl0&feature=related Σύμφωνα με τα σχόλια, είναι το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Ξέρει κανένας αυτό; Εδιτ: Το βρήκα.. Edited January 28, 2010 by druides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Λοιπον εχω φαει κολλημα δυο μερες τωρα και ψαχνω ενα πασιγνωστο τραγουδι. Δεν θυμαμαι ουτε τραγουδιστη (παιζει να ειναι και group) και τιτλο αλλα θυμαμαι το video clip του. Ειναι ψιλο-sexy ασπρομαυρο και δειχνει ενα ζευγαρι σε ενα κρεβατι να φιλιεται η κοπελα ειναι topless!! :p Το τραγουδι ειναι τελη 90's με αρχες 2000 δεν θυμαμαι ακριβως....σουξεδακι ομως ειχε γινει!! Καταλαβε κανεις για ποιο λεω?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Λοιπον εχω φαει κολλημα δυο μερες τωρα και ψαχνω ενα πασιγνωστο τραγουδι. Δεν θυμαμαι ουτε τραγουδιστη (παιζει να ειναι και group) και τιτλο αλλα θυμαμαι το video clip του. Ειναι ψιλο-sexy ασπρομαυρο και δειχνει ενα ζευγαρι σε ενα κρεβατι να φιλιεται η κοπελα ειναι topless!! :p Το τραγουδι ειναι τελη 90's με αρχες 2000 δεν θυμαμαι ακριβως....σουξεδακι ομως ειχε γινει!! Καταλαβε κανεις για ποιο λεω?? μήπως? http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg ντάξ δεν είναι κρεβάτι ακριβώς. :p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 μήπως? http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg ντάξ δεν είναι κρεβάτι ακριβώς. :p Οχι δεν λεω το wicked game... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Οχι δεν λεω το wicked game... :ooch: Καλά,δεν σε είπαμε και καμπούρη. :p ρυθμός?Στο περίπου τουλάχιστον είδος μουσικής? Edited January 27, 2010 by ALekz182 Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 :ooch: Καλά,δεν σε είπαμε και καμπούρη. :p ρυθμός?Στο περίπου τουλάχιστον είδος μουσικής? Δεν θυμαμαι καθολου ρυθμο....το τραγουδι και το video clip παντως ειναι χαρακτηριστικο και πασιγνωστο!! :) Δεν το ειπα με κακια πριν :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 γεια σας μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι σε αυτο το video?? http://www.youtube.com/watch?v=aXilDiZuAtM&feature=player_embedded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 γεια σας μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι σε αυτο το video?? http://www.youtube.com/watch?v=aXilDiZuAtM&feature=player_embedded Arnej - They Always Come Back Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paqman Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Χαίρετε και πάλι..Ακούω τελευταία ένα τραγούδι από τον σταθμό "Κοσμος", του οποίου το ρεφραίν ξεκινά "My secret lover just brings me down..fooling around....and when my secret lover 's around" Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στους στίχους, αν και δεν αποκλείεται.. Περιέργως το Google δεν μου δίνει κανένα αποτέλεσμα λες και το τραγούδι είναι ανύπαρκτο..ενώ τα αποτελέσματα αναζήτησης για Secret lover, φράση που αναφέρεται συνέχεια μέσα στο τραγούδι, "My secret lover εκείνο, my secret lover το άλλο", είναι όλα άσχετα. Παίζει αρκετα στον Κόσμο, Δίεση, Εν Λευκώ.. Γυναικεία φωνή..σχετικά γρήγορο, χαρούμενο κομμάτι.. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό? Ευχαριστώ Edit: Alessandro Magnanini feat Jenny B "Secret Lover" Edited January 31, 2010 by paqman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Mια ερώτηση: το Never Forget You (Noisettes song) μήπως ξέρει κανείς που βασίζεται; Θέλω να πω, υπάρχει ένα τραγουδι (πολύ γνωστό) της δεκαετίας του '60, που ειναι σχεδον ίδιο. Ξέρει κανεις κάτι πανω σ' αυτό; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδες γνωριζει κανεις ενα κομματι που παιζει πολυ στον red & στον rock fm και λεει κατι σαν Mairy Gates??? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kakihara Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Γεια σε όλους. Είναι η τελευταία μου ελπίδα πριν προσθέσω και άλλα άσπρα μαλλιά προσπαθώντας να τραγουδήσω στην τηλ. γραμμή του Sport fm το κομμάτι! Συνήθως το άκουγα στις 10:00πμ μέχρι 14:00mm. Hard rock κομμάτι, μοιάζει λίγο στην εισαγωγή από Bad religion - Infected αλλά πιο χαρούμενο. Ανδρας με βραχνή φωνή που θυμίζει λίγο από Sisters of mercy στο βάθος της φωνής. Στίχοι.. to refren "fear in the air oh everywhere". πάνω - κάτω, δεν παίρνω και όρκο! Αλλοι στίχοι... find ourselves and understand, roses grow and roses die, what would happen if we knew.. Ευχαριστώ προκαταβολικά και παρακαλώ αποφύγετε να το googlarete. Το εχω κάνει για πολλές ώρες με όλους τους συνδυασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ξερει κανεις κοματι των προφεσιοναλ σινερζ π λεει απο πισω ααααααααααα οοοοοοοοοοο εντονα?? το είπανε κ σμρ στν αριστοτέλους! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Παιδια ξερει κανεις πιο ειναι αυτο το τραγουδι που ακουστηκε στο Ραδιο Αρβυλα χθες?? Δεν μπορω με τιποτα να βγαλω τους στιχους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilbo1 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Thankzzzzzz! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Σημερα ακουσα στο ραδιο ενα ελληνικο τραγουδι (μπαλαντοερωτικο ωραιο) εβαλα το shazam και μου εβγαλε αυτο: Mando - in fremder schrift Album: Oi megaliteres epitihies Ξερει κανεις τιποτα παραπανω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Έχω ακούσει πολλές φορές στον V-fm 88.3 ένα τραγούδι.. ίσως θα μπορούσες να το πεις house που αν δεν κάνω λάθος τα μόνα λόγια που είχε ήταν μιας γυναίκας που έλεγε ''I can't feel'' ... δεν έλεγε τίποτα άλλο νομίζω και είχε μόνο μουσική μετά... Αν κατάλαβε κανείς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts