Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 To exw dei (siga mi mou ksefebge! :p ) alla sto parelthon to pdadb den exei apodeiksei oti einai kai to pio aksiopisto site genikotera. Eidwmen loipon... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 νομίζω ότι τα πιο έγκυρα specs είναι αυτά: http://image.aving.net//img/2008/02/14/20080214223928340.jpg Τα έχει όλα (ή μου φαίνεται?) ;) O επεξεργαστής τελικά στα 533 mhz, μνήμη καλή, hsdpa, gps, camera 3mp af, πανέμορφο και έχει και tv-out !! :D πολλές καλές συσκευές μαζεύονται... :cry: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Einai oraio re gam@t@ alla kalomatha me ta qwerty tora!! Alla pou tha paei tha tou baloun kai qwerty... Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Γειά σου ρε Φίλιππα...:) Εγώ θα έλεγα ότι τώρα που καλοέμαθες με τα HTC που να τρέχεις πάλι στα ETEN!!!:lol::p:lol::p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 ETEN και παλι ΕΤΕΝ. Μετά απο πολλα HTC δεν τα αλλαζω. Το V900 φαινεται φοβερό. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Oti fainetai... fainetai! Na to doume kai sti praksi bebaia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 παντως γενικα φενεται πως ανεβασε επιπεδο η ETEN, πολυ ποιο ποιοτικες συσκευες σε σχεση με της προηγουμενες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Kairos den itan? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 και άλλα "επίσημα" specs, αυτή τη φορά απο παρουσίαση της ίδιας της Microsoft... οπότε τώρα πρέπει να είμαστε σίγουροι...:D http://x.msmobiles.com/portal/images/events/ctia-2008/ctia-2008-eten-glofiish-v900.jpg Το μηχανάκι δείχνει για κορυφαίο :!: Να δούμε και τιμή μονάχα... Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ante na arxisoun na erxontai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 ωραιο τηλεφωνο αλλα το htc μου δεν το αλλαζω...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ean den deleasteis me afto, tha se deleasoun alla... min anisixeis!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ean den deleasteis me afto, tha se deleasoun alla... min anisixeis!!! :happy: Σωστος ο athanaso!! Σιγουρα εχουμε την αλλαγη στο αιμα μας οσοι ασχολουμαστε με αυτα τα..διαολια(τι λεξεις λεω αγιες μερες που ειναι),αν και εγω πιστευω πως οσοι εχουν ενα καλο μηχανακι(π.χ. TC η Tytan II) ΔΕΝ αξιζει το κοπο να το αλαξουν αμεσα και καλο θα ειναι να περιμενουν τα πιστευω πολυ καλα εργαλεια που θα ερθουν προς το τελος του χρονου στην αγορα μας:) Και αυτα για μας που τη ψιλοψαχνουμε λιγο,για αυτους που κανουν απλα τη δουλεια τους η δε θελουν να χρεωνοντε καθε 3 και λιγο τα πραγματικα καλα νεα θα μας ερθουν με τα πραγματικα νεα Windows(οχι τα 6.1)απο του χρονου και μετα!! Περιμενη φαινετε ο Μπιλ να δει τι ψαρια θα πιασουν τα νεα συμπιαν αφης και ισως το..iphone 3G(αν και αυτο δεν ειναι αμεσος ανταγωνιστης) Απλες σκεψεις μου και σορρυ για το off topic:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 ωραιο τηλεφωνο αλλα το htc μου δεν το αλλαζω...:p πες τα chris ;) να αλλαξουμε το καιζερ με ....ετεν ???:blink::blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 να αλλαξουμε το καιζερ με ....ετεν ???:blink::blink: Ενώ Kaiser II με Kaiser III πανεύκολα ε; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ενώ Kaiser II με Kaiser III πανεύκολα ε; :p piece of cake :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Εγώ για να είμαι ειλικρινής έχω ενθουσιαστεί αρκετά με το συγκεκριμένο ETEN, χωρίς να ξέρω όμως εάν είμαι τόσο ώστε να το αγόραζα με δεδομένο το τι συσκευές περιμένουμε. Είναι πολύ οι παράγοντες που θα το καθορίσουν αυτό όπως το πότε θα αρχίσουν να διατίθενται στην αγορά, τιμές, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Λογικα κατι παρομοιο θα ετοιμασει και η HTC και μας βλεπω ολους εκει, παντως αμα εμφανιστει σε κανα διμηνο και πιασει τις αλλες εταιρειες στον υπνο θα σπασει ταμεια, η tv βλεπω να ανεβαζει την τιμη στο 900αρη. T-DMB, DAB Αυτα τι ειναι? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 T-DMB, DAB Αυτα τι ειναι? http://en.wikipedia.org/wiki/T-DMB http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Audio_Broadcasting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 ναι οκ, παρτε το για να βλεπετε πρισμα+ σπορ+ σινε+ και ρικ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Mporeis na kaneis kai alla pragmata me afti ti syskevi, de symfwneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 δεν ειναι HTC ομως :O αρα δεν θα υπαρχει παιχνιδι μετα μεσω xda :lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Afto einai isws kai to monadiko meionektima mazi me ton ligo afksimeno ogko tis se sxesi me ton antistoixo antagwnismo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Afto einai isws kai to monadiko meionektima mazi me ton ligo afksimeno ogko tis se sxesi me ton antistoixo antagwnismo. ο ογκος Γιαννη ειναι σχετικο πλεον..εχουμε καιρο που περασαν και τουβλα απο τα χερια μας :)αλλο ενα δεν θα με χαλαγε;) το θεμα ειναι η η ταχυτητα παραλληλα με την σταθεροτητα και την αξιοπιστια,η ευχρηστια,οι λειτουργιες που θα δινουν και η φιλικη προς τον χρηστη προσβαση σε αυτες,η πολυχρηστικοτητα και φυσικα η αυτονομια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Θα κυκλοφορούσε σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες Απρίλιο, μετά το πήγαμε για Μάιο και τελικά ούτε για Ιούνιο το βλέπω.:lol: Κρίμα πάντως και θα πήγαινε καλά σε πωλήσεις αν είχε ήδη κυκλοφορήσει. Τώρα θα πέσει πάνω σε θηρία (diamond,raphael) και θα πάει άπατο. Τίποτα νέα έχουμε?:worry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts