mpeee Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 ευχαριστώ, αλλά ξέρω πως να συνδέομαι με wifi, αλλά δε βρίσκω κανέναν τρόπο να χρησιμοποιήσω σαν proxy το pc μου μέσω του usb καλωδίου. Ότι έχω βρει χρησιμοποιεί bt για την σύνδεση, μπορώ μέσω του gnubox - hiisi suite - mrouter να επιλέξω σαν τρόπο σύνδεσης το usb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Το προγραμμα "χαρτες" γιατι συνδεεται πολλες φορες στο Internet; Υπαρχει καποιο προγραμμα καλυτερο απο αυτα για να κατεβασω; Αν θελω να το σβησω απο το κινητο τι κανω; Πως βλεπω σε ποση ωρα "lockarei" τους δορυφορους; Επισης, γιατι δε βρισκω τους καινουριους τροπους προβολης των εικονιδιων εκτος απο την "λιστα" και "πλεγμα"; Μπορει καποιος να απαντησει και στο προηγουμενο Post μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Το προγραμμα "χαρτες" γιατι συνδεεται πολλες φορες στο Internet; Υπαρχει καποιο προγραμμα καλυτερο απο αυτα για να κατεβασω; Αν θελω να το σβησω απο το κινητο τι κανω; Πως βλεπω σε ποση ωρα "lockarei" τους δορυφορους; Το πρόγραμμα "Χάρτες" δε μπορείς να το απεγκαταστήσεις, καθώς είναι προεγκατεστημένο στο ROM. Αν δε θέλεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις και επομένως και οι χάρτες του σου είναι περιττοί, μπορείς να σβήσεις από την κάρτα μνήμης σου τον φάκελο "cities". Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις αυτό από την εφαρμογή Nokia Map Loader. Για να δεις σε πόση ώρα λοκάρει μπορείς με την εφαρμογή Χάρτες. Όταν η μπεζ κουκίδα κάτω δεξιά από εκεί που γυρνάει αριστερά-δεξιά σταθεροποιηθεί και γίνει τρεις πράσινες κουκίδες, έχει λοκάρει. Για εναλλακτικό πρόγραμμα για το GPS θα σου πρότεινα ή το Garmin ή το Sygic. Δες τα σχετικά θέματα. :) Edit: Μπορει καποιος να απαντησει και στο προηγουμενο Post μου; Φαντάζομαι μιλάς για αυτές τις απορίες: i)Γιατι χρησιμοποιει κοκκινο φως λιγο πριν βγαλει τις φωτογραφιες; Ειναι το Xenon Flash; Οταν δειχνει κοκκινο τετραγωνακι, σημαινει οτι δεν εχει κανει σωστη εστιαση; ii)Το Gps ειναι δωρεαν; Θελει να εισαι συνδεδεμενος στο Internet; Οταν παω να το ξεκινησω, συνδεεται στο Internet. iii)Να βγαλω τη ζελατινα απο την οθονη του κινητου; Τις ζελατινες που υπαρχουν στο πισω μερος; iv)Αν σβησω το φακελο "cities" απο την καρτα μνημης τι θα γινει; Εχω παραγγειλει καινουρια micro καρτα. Θα πρεπει να εγκαταστησω κατι σε αυτη για να εχω τους χαρτες παλι; i) Το χρησιμοποιεί για υποβοήθηση της εστίασης. Είναι φυσιολογικό. Το πράσινο πλαίσιο σημαίνει ότι έχει εστιάσει επιτυχώς και μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο πιο μέσα για πάρει τη φωτογραφία. ii) Το GPS είναι δωρεάν για πάντα. Αυτό που είναι δωρεάν μόνο για τους πρώτους τρεις μήνες είναι η φωνητική πλοήγηση. Τη σύνδεση του Internet την ζητάει γιατί στο Nokia Maps είναι ενεργοποημένη η επιλογή χρήσης δικτύου. Αν πας στις επιλογές στην καρτέλα "δίκτυο", μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Αυτό είναι η επιλογή A-GPS, δηλαδή χρησιμοποιεί το στίγμα που δίνει η κυψέλη του δικτύου GSM για να βρει πιο εύκολα το στίγμα σου και μετά αποσυνδέεται. Λογικά θα σε χρεώνει κάποια kb. iii) Όσο περισσότερο τις κρατήσεις τόσο περισσότερο θα προστατευθούν από γρατζουνιές τα μέρη που καλύπτονται από την κάθε ζελατίνα. Βέβαια μια πιο συνετή λύση είναι η αγορά μιας θήκης. iv) Απλά δε θα έχεις χάρτες στο Nokia Maps (Χάρτες). Μπορείς να τους ξαναπεράσεις όταν θέλεις με την εφαρμογή Nokia Map Loader. Τους χάρτες μπορείς να τους εγκαταστήσεις σε όποιες και όσες κάρτες μνήμης θέλεις. Απλά μόνο στην εργοστασιακή θα έχεις τη δωρεάν τρίμηνη φωνητική πλοήγηση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Επισης, γιατι δε βρισκω τους καινουριους τροπους προβολης των εικονιδιων εκτος απο την "λιστα" και "πλεγμα"; Γιατί απλά αυτούς τους συνδυασμούς προβολής έχει...:rolleyes: i)Γιατι χρησιμοποιει κοκκινο φως λιγο πριν βγαλει τις φωτογραφιες; Ειναι το Xenon Flash; Οταν δειχνει κοκκινο τετραγωνακι, σημαινει οτι δεν εχει κανει σωστη εστιαση; Για να εστιάσει είναι το κόκκινο φωτάκι. Ναι, σημαίνει πως δεν εστιάσει. ii)Το Gps ειναι δωρεαν; Θελει να εισαι συνδεδεμενος στο Internet; Οταν παω να το ξεκινησω, συνδεεται στο Internet. Γιατί έχεις ενεργοποιημένο το AGPS. Απενεργοποίησέ το μέσα από τις ρυθμίσεις. Δες εδώ. iv)Αν σβησω το φακελο "cities" απο την καρτα μνημης τι θα γινει; Εχω παραγγειλει καινουρια micro καρτα. Θα πρεπει να εγκαταστησω κατι σε αυτη για να εχω τους χαρτες παλι; Σβήνοντας το φάκελο αυτό, σβήνεις και τους χάρτες του "Χάρτες". Κάνε αντιγραφή όλα από τη τωρινή κάρτα στη νέα. Απλά να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και φακέλους πριν την αντιγραφή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Όταν χρησιμοποιείτε το Sygic και το Garmin, με ενεργοποιημένο το A-GPS, σαν χρεώνει καθόλου; Γιατί εμένα με το Ε90, δε φαίνεται να με χρεώνει. Απλά πίστευαα οτι επειδή είναι τόσο μικρή η χρέωση, δε θα φαίνεται καθόλου στο αναλυτικό μητρώο. Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί με το που ανοίγω το Nokia Maps, κατευθείαν με χρεώνει 3 με 5ΚΒ, και όμως, βρίσκει σήμα πολύ πιο δύσκολα και αργά σε σχέση με τα Sygic και Garmin. H τιμή του Ν82 στο πλαίσιο έπεσε κάτω απο τα 500 ευρώ. Πολύ περίεργο που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα απο την κυκλοφορία του, έχει κατέβει τόσο πολύ η τιμή του. Περίεργο γιατί παραμένει το καλύτερο μοντέλο της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Όταν η μπεζ κουκίδα κάτω δεξιά από εκεί που γυρνάει αριστερά-δεξιά σταθεροποιηθεί και γίνει τρεις πράσινες κουκίδες, έχει λοκάρει.Α καλα, εμενα κανει κανα 5λεπτο!! Βεβαια φταιει το γεγονος οτι στις περιοχες που το εχω δοκιμασει ( λαγκαδας, κομοτηνη-εξω ) δεν εχει καθολου καλο σημα. H τιμή του Ν82 στο πλαίσιο έπεσε κάτω απο τα 500 ευρώ.Ναι, και στο kinitomania το εχει και 498 ευρω. Φαινεται εχει κανει τρελες πωλησεις, για αυτο και πεφτει τοσο γρηγορα η τιμη του. Γιατί απλά αυτούς τους συνδυασμούς προβολής έχει...Ναι αλλα το καινουριο fp υποτιθεται οτι εχει και αλλες δυο τροπους μεθοδους. To horseshoe και το V-shape. Αυτο με το A-GPS και την χρεωση. Εχω ενεργοποιημενο το non stop της wind. Θα χρεωνομαι εφοσον συνδεεται με το wind gprs; Θηκη για το κινητο απο που μπορω να βρω; Μπορω να το κανω αναβαθμιση χωρις να εχω το καλωδιο; Η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου επηρεαζεται καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ναι αλλα το καινουριο fp υποτιθεται οτι εχει και αλλες δυο τροπους μεθοδους. To horseshoe και το V-shape. Αυτά τα δύο εφέ δεν τα έχει. Αυτο με το A-GPS και την χρεωση. Εχω ενεργοποιημενο το non stop της wind. Θα χρεωνομαι εφοσον συνδεεται με το wind gprs; Αν είναι τσάμπα το πρόγραμμα, όχι δεν χρεώνει. Θηκη για το κινητο απο που μπορω να βρω; http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161927 http://www.pixmania.com/gr/gr/182649/art/nokia/ineauioea-aaniuoeic-e-ec.html http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003623 Μπορω να το κανω αναβαθμιση χωρις να εχω το καλωδιο; Η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου επηρεαζεται καθολου; Χωρίς καλώδιο και φυσικά δεν γίνεται. Όχι, δεν χάνεις τίποτα μετά την αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Α καλα, εμενα κανει κανα 5λεπτο!! Βεβαια φταιει το γεγονος οτι στις περιοχες που το εχω δοκιμασει ( λαγκαδας, κομοτηνη-εξω ) δεν εχει καθολου καλο σημα. Δεν έχει καμί ασχέση το σήμα με το GPS. Για να σου βρεί δορυφόρους, και να γίνουν οι 3 κουκίδες πράσινες, αρκεί να είσαι σε ανοιχτό μέρος, να βλέπεις φυσικά ουρανο και να το έχεις ακίνητο. Τότε ο χρόνος μειώνεται στο ελάχιστο. Ναι αλλα το καινουριο fp υποτιθεται οτι εχει και αλλες δυο τροπους μεθοδους. To horseshoe και το V-shape. Μερικά μοντέλα τα έχουν, άλλα όχι. Πχ το 5700ΧΜ το έχει. Το Ν82 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μπα, και εξω που βγηκα παλι τα ιδια. Αργει παρα πολυ να βρει δορυφορους. Δε πιστευω να χαλασε απο το πεσιμο που εφαγε. Text-to-speech υποστηριζει; Οσο για τα views, υπαρχει καποιος τροπος να τα βαλω; Και ενα bug που βρηκα μολις τωρα : Πηγα στις φωνητικες εντολες και αλλαξα την εντολη bluetooth σε bluetootha. Οταν παω να την ξαναβαλω bluetooth λεει οτι δεν γινεται, επειδη το ονομα χρησιμοποιειται ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 το wifi που δοκιμασα ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το n95 και n80 που ειχα δοκιμασει .:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 το wifi που δοκιμασα ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το n95 και n80 που ειχα δοκιμασει .:) Φιλε μου σε ολα ειναι ανωτερο το Ν82 ειναι must το κινητο:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 ρε παιδια μπορεις να χρησιμοποιησεις το ν82 με εξωτερικο δεκτη gps?εχω τον 4w nokia και ειναι παρα πολυ καλος.θελω να πω δλδ αν μπορεις να απενεργοποιησεις τον εσωτερικο και να δουλευει με τον εξωτερικο. Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 H τιμή του Ν82 στο πλαίσιο έπεσε κάτω απο τα 500 ευρώ. Πολύ περίεργο που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα απο την κυκλοφορία του, έχει κατέβει τόσο πολύ η τιμή του. Περίεργο γιατί παραμένει το καλύτερο μοντέλο της Nokia. Δεν νομιζω οτι επεσε και αλλο η τιμη του στο πλαισιο.Αυτη ειναι η τιμη για παραγγελεια μεσω ιντερνετ και αν δεν κανω λαθος αυτη ητανε και η τιμη οταν εγινε η πρωτη μειωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 ρε παιδια μπορεις να χρησιμοποιησεις το ν82 με εξωτερικο δεκτη gps?εχω τον 4w nokia και ειναι παρα πολυ καλος.θελω να πω δλδ αν μπορεις να απενεργοποιησεις τον εσωτερικο και να δουλευει με τον εξωτερικο. Φυσικά και μπορείς να το κάνεις Αρκεί να επιλέξεις στη μέθοδο εντοπισμού θέσης το Bluetooth GPS και να απενεργοποιήσεις το ενσωματωμένο GPS Στο παρακάτω άρθρο κάνει κάτι αντίστοιχο και εξηγεί τα + και τα - http://www.symbian-freak.com/news/008/02/nokia_ld-4w__know_your_position.htm Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Φυσικά και μπορείς να το κάνεις Αρκεί να επιλέξεις στη μέθοδο εντοπισμού θέσης το Bluetooth GPS και να απενεργοποιήσεις το ενσωματωμένο GPS Στο παρακάτω άρθρο κάνει κάτι αντίστοιχο και εξηγεί τα + και τα - http://www.symbian-freak.com/news/008/02/nokia_ld-4w__know_your_position.htm ευχαριστω φιλε μου!!!πραγματικα το ld-4w ειναι εντυπωσιακα καλο.το χρησιμοποιω με το ν73 και garmin εδω και ενα μηνα. Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Φιλε μου σε ολα ειναι ανωτερο το Ν82 ειναι must το κινητο:yahoo: το ξερω φιλε μου απλα ηθελα να πω και γω κατι για αυτο το τελειο κινητο:lol:ειναι οτι καλητερο ειχα σε κινητο:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Όταν χρησιμοποιείτε το Sygic και το Garmin, με ενεργοποιημένο το A-GPS, σαν χρεώνει καθόλου; Γιατί εμένα με το Ε90, δε φαίνεται να με χρεώνει. Απλά πίστευαα οτι επειδή είναι τόσο μικρή η χρέωση, δε θα φαίνεται καθόλου στο αναλυτικό μητρώο. Και όμως δεν είναι έτσι. Γιατί με το που ανοίγω το Nokia Maps, κατευθείαν με χρεώνει 3 με 5ΚΒ, και όμως, βρίσκει σήμα πολύ πιο δύσκολα και αργά σε σχέση με τα Sygic και Garmin. H τιμή του Ν82 στο πλαίσιο έπεσε κάτω απο τα 500 ευρώ. Πολύ περίεργο που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα απο την κυκλοφορία του, έχει κατέβει τόσο πολύ η τιμή του. Περίεργο γιατί παραμένει το καλύτερο μοντέλο της Nokia. τελικα το Sygic με ενεργοποιημένο το a-gps σε χρεώνει καθολου......??? υπαρχει ξεκαθαρη απάντηση σε αυτο...? γιατι εγω το εχω απενεργοποιημένο τελειως... (δεν θελω να χρεωνομαι καθολου.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 καλημερα! Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει πως λειτουργει το συστημα αντιγραφης κειμενου στην πληκτρολογηση (εννοω πως ενεργοποιειται και πως απενεργοποιειται) γιατι δεν εχω manual! Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 καλημερα! Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει πως λειτουργει το συστημα αντιγραφης κειμενου στην πληκτρολογηση (εννοω πως ενεργοποιειται και πως απενεργοποιειται) γιατι δεν εχω manual! Γράφεις μαι λέξη, κρατάς πατημένη τη δίεση, επιλέγεις με το dpad τη λέξη και πατάς αντιγραφή Μετά κρατάς πατημένη τη δίεση, σου βγάζει την επιλογή επικόλληση και το επικολλάς;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 τελικα το Sygic με ενεργοποιημένο το a-gps σε χρεώνει καθολου......??? υπαρχει ξεκαθαρη απάντηση σε αυτο...? γιατι εγω το εχω απενεργοποιημένο τελειως... (δεν θελω να χρεωνομαι καθολου.....) Λογικό είναι να χρεώνει, έστω και λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 τελικα το Sygic με ενεργοποιημένο το a-gps σε χρεώνει καθολου......??? υπαρχει ξεκαθαρη απάντηση σε αυτο...? γιατι εγω το εχω απενεργοποιημένο τελειως... (δεν θελω να χρεωνομαι καθολου.....) Μάλλον όχι. Το έχω ενεργοποιημένο καθώς δεν έχω πρόβλημα στην χρέωση, έτσι κι αλλιώς είναι ελάχιστη - σχεδόν μηδενική. Ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει. Πηγαίνω στο μητρώο και δεν βλέπω απολύτως καμία κίνηση. Ανοίγω το Nokia Maps, πηγαίνω στο μητρώο και φαίνεται καθαρά οτι έχει κατεβάσει 5ΚΒ και φυσικά έχω χρεωθεί. Τα συμπεράσματα δικά σου. Ενεργοποίησέ το και συ να μας πεις τι βλέπεις στο μητρώο. Αν σου κατεβάσει έστω και 1ΚΒ θα φανεί. καλημερα! Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει πως λειτουργει το συστημα αντιγραφης κειμενου στην πληκτρολογηση (εννοω πως ενεργοποιειται και πως απενεργοποιειται) γιατι δεν εχω manual! Κρατάς πατημένο το μολυβάκι και κινείς το πολυπλήκτρο σε όποια κατεύθυνση θες ωστε να μαρκάρεις το κείμενο που θέλεις. Αν θέλεις να κάνεις αντιγραφή, πατάς το ειδικό πλήκτρο. Αν θέλεις αποκοπή, ξαναπατάς το μολυβάκι και επιλέγεις την ανάλογη λειτουργία. Αυτό ισχύει για τα κινητά που έχουν μολυβάκι. Αν έχεις το Ε65 όπως φαίνεται στο άβατάρ σου, τότε κάνεις αυτό. Αν έχεις κινητό χωρίς μολυβάκι, πχ Ν82, Ν81, 6120, Ε51 κτλ, τότε κάνεις αυτό που σου είπε ο φίλος Μάρκος. Γράφεις μαι λέξη, κρατάς πατημένη τη δίεση, επιλέγεις με το dpad τη λέξη και πατάς αντιγραφή Μετά κρατάς πατημένη τη δίεση, σου βγάζει την επιλογή επικόλληση και το επικολλάς;) Αντίστοιχα και εδώ, αν θέλις αποκοπή, πατάς το *. Λογικό είναι να χρεώνει, έστω και λίγο. Πως γίνεται να λοκάρει με το Sygic σε δευτερόλεπτα χωρίς να με χρεώνει και το Nokia Maps, παρόλο που κατεβάζει κάποια δεδομένα, να ζορίζεται και να καθυστερεί; Αυτό δεν είναι λογικό. Πριν βγεί το Sygic και το Garmin, χρησιμοποιούσα αναγκαστικά το Nokia Maps και είχα το εσωτερικό GPS του Ε90 για κλωτσιές. Τώρα, με το Sygic, έχω βρει την υγειά μου. Μάλλον το Nokia Maps τρώει κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 καλημερα! Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει πως λειτουργει το συστημα αντιγραφης κειμενου στην πληκτρολογηση (εννοω πως ενεργοποιειται και πως απενεργοποιειται) γιατι δεν εχω manual! Το manual κυκλοφορει και online :) http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N82-1_UG_el.pdf Αν ήταν στα επίπεδα του Ε51, ή τουλάχιστον του 6120, θα έδειχνε σαφώς καλύτερη κατασκευή. Γι'αυτό έβγαλαν και τα 6220, 6210 και Ν78 και μάλιστα σε χαμηλή τιμή για να με καλοπιάσουν. :D Και μπορώ να πω τα κατάφεραν. Χαχα ,εχεις πλακα τελικα Δεν θα εχουν πλαστικα οι παραπανω νεες συσκευες ?:ρ ή μηπως τις ειδες και απο κοντα και δεν μας το λες ? :clap: Εχεις φαει μεγαααλο κολλημα με τα πλαστικα του Ν82 τελικα..:respect: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Λοιπόν, επειδή θέλω να το πάρω το κινητό, αλλά θέλω να ξέρω τα πάντα γι αυτά που με ενδιαφέρουν, θέλω να ξέρω μερικά πράγματα για το GPS. 1) Για να μπω στο GPS πρέπει να πληρώσω; Κι αν πληρώσω, θα πληρώνω όση ώρα είμαι μέσα; 2) Πόσους χάρτες έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Λοιπόν, επειδή θέλω να το πάρω το κινητό, αλλά θέλω να ξέρω τα πάντα γι αυτά που με ενδιαφέρουν, θέλω να ξέρω μερικά πράγματα για το GPS. 1) Για να μπω στο GPS πρέπει να πληρώσω; Κι αν πληρώσω, θα πληρώνω όση ώρα είμαι μέσα; 2) Πόσους χάρτες έχει; Το πρόγραμμα της νόκια (Nokia Maps) δε θα σε αφήσει ικανοποιημένο και θα πρέπει να στραφείς σε κάποια άλλη λύση (Garmin ή Sygic) Τα παραπάνω έχουν πολύ καλούς χάρτες για όλη την Ελλάδα και είναι εντελώς δωρεάν (σπασμένα θα έλεγα καλύτερα) Στο πρόγραμμα της Νόκια, αν μείνεις σε αυτό, δε σε χρεώνει όση ώρα το χρησιμοποιείς, μόνο που θα πρέπει να πληρώσεις αν θέλεις να αγοράσεις τη φωνητική πλοήγηση Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahas Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 παιδια το windows live στο ν82 μου δεν εμφανιζει την εικονα της επαφης που μιλαω..... επισης δεν αποκρινεται οταν στελνουν κλιπακια ηχου. ακομη δεν παραλαμβανει φωτο τις οποιες φαινεται να τις εχει στειλει ο αλλος υπολογιστης τι μπορει να συμβαινει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts