Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ναι, θα δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Μόλις το πήρα....:lol::lol: γιουπι...... βγαινω μαζι του βολτα κ το βραδακι παλι εδω.... καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ναι, θα δουλεύει. ωραία...γιατί το ακουστικό τα σπάει...όταν τα άλλα έχουν 150 ώρες αυτονομία αυτό δίνει 800!!!:cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Καλορίζικο. :D Ελπίζω να το φόρτισες, γιατί θα σου χρειαστεί μπόλικη ενέργεια. Ειδικά η φωτογραφική με το xenon flash είναι αρκετά ενεργοβόρα. :) Μια χαρα κραταει η μπαταρια για smartphone.Τραβα αφοβα δεν προκειται να μεινεις απο μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Καλορίζικο. :D Ελπίζω να το φόρτισες, γιατί θα σου χρειαστεί μπόλικη ενέργεια. Ειδικά η φωτογραφική με το xenon flash είναι αρκετά ενεργοβόρα. :) καλοριζικο terry39! περιμενουμε το βραδακι να μας πεις τις πρωτες εντυπωσεις σου... Καλοριζικο κι απο'μενα.! Χρωματακι?? :rolleyes: καλοριζικο. Μια χαρα κραταει η μπαταρια για smartphone.Τραβα αφοβα δεν προκειται να μεινεις απο μπαταρια Επανέρχομαι.... σας ευχαριστω όλους να στε καλα ... η μπαταρια ηταν φουλ(ετσι εδειχνε)τωρα μετα απο gps ψαχτηρια και wifi επεσε στις 3 γραμμες σε 3g δίκτυο... με 4-5 φωτο (με φλας) λοιπόν... Ειναι πολύ ωραια κατασκευή (μαύρο πήρα) περιμενω και το invisible shield μες τη βδομαδα... τα κουμπιά θέλουν λίγη υπομονή.... είχα ν70, 6500slide(κ το χω σαν 2ο) σε σχεση με το ν70 η νυχτα με τη μέρα (ταχύτητα,άνοιγμα κτλ) τώρα θέλω να πάρω μια καρτούλα ... 6-8 gb κάλα πρέπει να ναι εε? και μετα να φορτωσω πραματάκια,συστήμα(τα) gps το nokia maps ειναι καλούτσικο ... το πρώτο κλειδωμα εγινε σε 3 λεπτα περιπου,τα υπόλοιπα στο 1/10 μου βγαζει τους δρομους σε αγγλικά... εχει εκδοση 30.0.019 23/7/08 το φλας ειναι πολύ ωραίο όπως και το autofocus... απλά θέλω να διαβάσω τα νήματα για τα προτεινόμενα "αξεσουαρ" και να προχωρησω ... αφου παρω μια καρτα μνημης... λόγω πορείας στη τσιμισκη δεν πηγα multirama να τσιμπησω την 6αρα που εχει... μαζι πηρα και το i.Tech Bluetooth iVoicePROεχει φορτησει και προχωραω στη συνδεση τους(6500+ν82) αυτα προς το παρων .... και παλι ευχαριστω για τις ευχες σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limenic Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ρε παιδια τι γίνετε με τις αναφορες μηνυματων στα ΜΜS??Υπαρχει καποια ρυθμιση..?συνεχεια λεει οτι εκρεμει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 τώρα θέλω να πάρω μια καρτούλα ... 6-8 gb κάλα πρέπει να ναι εε? Καλορίζικο και από εμένα.:) Να προτιμήσεις κάρτα μνήμης SanDisk. Η χωρητικότητα εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Πάντως τα 8gb πιστεύω είναι αναγκαία για ένα τέτοιο κινητό. και μετα να φορτωσω πραματάκια,συστήμα(τα) gps το nokia maps ειναι καλούτσικο ... το πρώτο κλειδωμα εγινε σε 3 λεπτα περιπου,τα υπόλοιπα στο 1/10 μου βγαζει τους δρομους σε αγγλικά... Υπάρχουν καλύτερα προγράμματα πλοήγησης όπως Sygic, Garmin, Destinator, Route66 κτλ... Τσέκαρε τα αντίστοιχα θέματα! Ρε παιδια τι γίνετε με τις αναφορες μηνυματων στα ΜΜS??Υπαρχει καποια ρυθμιση..?συνεχεια λεει οτι εκρεμει...! Όχι, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Εφόσον εστάλει το mms σημαίνει πως οι ρυθμίσεις του παρόχου είναι εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ok και παλι ευχαριστω... τα θεματα που τα αποθηκευουμε?? αυτη ειναι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Προσωπικά τα αποθηκεύω στην μνήμη του τηλεφώνου θεμα ταχύτητας και σταθεροτητας θα έλεγα.Εχω πετθχει θεματα που δεν ετρεχαν οταν τα έκανα εγκατασταση στην καρτα μνημης.Καλυτερα πιστευω να τα κανεις εγκατάσταση στην εσωτερικη μνήμη.Αλλωστε το κινητο εχει αρκετή ετσι ωστε να το σκέφτεσαι Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ok και παλι ευχαριστω... τα θεματα που τα αποθηκευουμε?? αυτη ειναι καλα? Μια χαρά είναι. Τα θέματα καθώς και όλες τις άλλες εφαρμογές τις εγκαθιστούμε στο κινητό με ορισμένους τρόπους. Διάβασε εδώ πως. Προσωπικά τα εγκαθιστώ στην εσωτερική μνήμη. Πάντως καλό θα ήταν να διαβάσεις όλο το FAQ ώστε αν αποφευχθούν τετριμμένες ερωτήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ok και παλι ευχαριστω... τα θεματα που τα αποθηκευουμε?? Στην μνήμη του τηλεφώνου. Έτσι κι αλλιώς τα ~130ΜΒ της μνήμης του τηλεφώνου που έχεις στη διάθεσή σου φτάνουν και περισσεύουν για να εγκαταστήσεις όποιες εφαρμογές χρειάζεσαι συνέχεια, ανεξαρτήτου κάρτας μνήμης. Εκεί είναι καλό να βάζουμε συνήθως και τα θέματα. αυτη ειναι καλα? Θα σου πρότεινα να δώσεις 1-2€ παραπάνω και να πάρεις αυτή. Όχι επειδή γράφει Ultra έχει κάτι παραπάνω - δεν πρόκειται να δεις διαφορά στην ταχύτητα - αλλά επειδή αυτή που παρέθεσες δεν γράφει ότι έχει και card reader στο πακέτο - πιθανώς και να έχει. Αυτή που σου προτείνω εγώ έχει. Πάντως τις έχω και τις δύο και είναι τέλειες. Κανένα πρόβλημα απολύτως. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σωστότατος ο Πάνος. Και γω αυτή χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα αλλά, την διαφορά κάνει ο card reader ο οποίος είναι τόσο μικρός που χωράει παντού και με έχει βολέψει αφάνταστα. Να σημειωθεί οτι ο συγκεκριμένος card reader μπορεί και διαβάζει όλες τις κάρτες high capacity ενώ οι απλοί δεν μπορούν να διαβάσουν τις κάρτες χωρητικότητας 4GB και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Εγώ μέχρι στιγμής έχω δύο τέτοια readerάκια, ένα κόκκινο-μαύρο (με την πρώτη 8άρα που πήρα) και ένα γκρι-μαύρο (που υπήρχε στο πακέτο της Ultra). Λέτε με την 16άρα να δίνουν κανένα συλλεκτικό μοντέλο σε λευκό χρώμα? :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σωστότατος ο Πάνος. Και γω αυτή χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα αλλά, την διαφορά κάνει ο card reader ο οποίος είναι τόσο μικρός που χωράει παντού και με έχει βολέψει αφάνταστα. Να σημειωθεί οτι ο συγκεκριμένος card reader μπορεί και διαβάζει όλες τις κάρτες high capacity ενώ οι απλοί δεν μπορούν να διαβάσουν τις κάρτες χωρητικότητας 4GB και πάνω. οκ πάει κι αυτή η παραγγελεία.... λογικά Σαββάτο θα κάνω τις κινήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Παίδες κατέβασα από το γνωστό μαγαζάκι τον CorePlayer 1.3.0 αλλά όταν παω να τον κάνω εγκατάσταση μου λεει: Unable to install a protected application from an untrusted application supplier Γιατί? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 -bluetooth gps -Assisted gps -Integrated gps --Network based Καλημέρα Ποιά πρέπει να ειναι τσεκαρισμένα για να μην χρεωνόμαστε στο gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλημέρα! Απενεργοποιείς την επιλογή "Assisted GPS". ---------------------------- Παίδες κατέβασα από το γνωστό μαγαζάκι τον CorePlayer 1.3.0 αλλά όταν παω να τον κάνω εγκατάσταση μου λεει: Unable to install a protected application from an untrusted application supplier Γιατί? Οι εφαρμογές δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia (οι περισσότερες). Σ' αυτή τη περίπτωση πηγαίνουμε στη «Διαχείριση εφαρμογών» και πατάμε Επιλογές > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο: Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα) Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Καλημέρα! Απενεργοποιείς την επιλογή "Assisted GPS". ok και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 χρονια πολλα στο FORUM καλη χρονια με υγεια και ευτυχεια.. το τηλεφωνο μου παρουσιασε ενα προβλημα εχει δυο μαυρες γραμες στην οθονη και μαλλον πρεπει να εχουν καει PIXEL ..εχει να μου προτινει καποιος τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 χρονια πολλα στο FORUM καλη χρονια με υγεια και ευτυχεια.. το τηλεφωνο μου παρουσιασε ενα προβλημα εχει δυο μαυρες γραμες στην οθονη και μαλλον πρεπει να εχουν καει PIXEL ..εχει να μου προτινει καποιος τι να κανω? Δυο μαυρες γραμμες και να ειναι καμενα pixel λιγο δυσκολο.Στο εκανε ξαφνικα η προηγηθηκε καποιο χτυπημα-πεσιμο: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ξαφνικα μου το εκανε..μολις ξυπνησα τις ειδα..ειναι δυο γραμμες μαυρες και μικρη αποσταση μεταξυ τους και αναμμεσα τους εχει κι αλλες κουκιδες πιξελ..τις πιεζω με το χερι μου στην οθονη και ορισμενα ξανα επανερχοντε..καποια αλλα πιξελ εχουν καπως ξεθοριασμενο χρωμα.. υπαρχει κανα προγραμμα που να βοηθαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ξαφνικα μου το εκανε..μολις ξυπνησα τις ειδα..ειναι δυο γραμμες μαυρες και μικρη αποσταση μεταξυ τους και αναμμεσα τους εχει κι αλλες κουκιδες πιξελ..τις πιεζω με το χερι μου στην οθονη και ορισμενα ξανα επανερχοντε..καποια αλλα πιξελ εχουν καπως ξεθοριασμενο χρωμα.. υπαρχει κανα προγραμμα που να βοηθαει Προγραμμα για κατι τετοιο μην ψαχνεις.Αν σου το εκανε ξαφνικα οπως λες και δεν υπαρχουν σημαδια απο χτυπηματα η κακομεταχειριση τοτε κανε χρηση της εγγυησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 τις πιεζω με το χερι μου στην οθονη και ορισμενα ξανα επανερχοντε..καποια αλλα πιξελ εχουν καπως ξεθοριασμενο χρωμα.. ίσως δεν πρόκειται για καμμένα πίξελ γιατί σε αυτή την περίπτωση οτι και να κάνεις δεν αλλάζουν χρώμα. Πήγαινέ το να στο δουν μήπως έπαθε κάτι η οθόνη και σε καλύψει η εγγύηση για αλλαγή οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ξαφνικα μου το εκανε..μολις ξυπνησα τις ειδα..ειναι δυο γραμμες μαυρες και μικρη αποσταση μεταξυ τους και αναμμεσα τους εχει κι αλλες κουκιδες πιξελ..τις πιεζω με το χερι μου στην οθονη και ορισμενα ξανα επανερχοντε..καποια αλλα πιξελ εχουν καπως ξεθοριασμενο χρωμα.. υπαρχει κανα προγραμμα που να βοηθαει Όπως σου είπα και στο άλλο θέμα, να το πας για service. Εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Οι εφαρμογές δεν έχουν την επίσημη πιστοποίηση της Nokia (οι περισσότερες). Σ' αυτή τη περίπτωση πηγαίνουμε στη «Διαχείριση εφαρμογών» και πατάμε Επιλογές > Ρυθμίσεις και βάζουμε στο: Εγκατάσταση λογισμικού (Όλα) Έλεγχος πιστοποιητικών (Απενεργοποιημένη) Έτσι τα είχα όταν το έκανα. Αλλά και πάλι δεν κάνει Install. Δεν ξέρω τι μπορεί να φτέει. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts