joker7 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 πραγματι μετα την τελευταια αναβαθμιση η μπαταρια εχει πεσει...και ειναι κριμα...και αδικο.... Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο. Ούτε κι εγώ, ίσα ίσα μου φαίνεται οτι κρατάει παραπάνω Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εμενα αγορασμενο τον ιουνιο του 2008, η μπαταρια κραταει με μετρια χρηση τηλεφωνου 8 μερες. την αποδωση αυτη εφτασε μετα τις πρωτες 4-5 φορτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εμενα αγορασμενο τον ιουνιο του 2008, η μπαταρια κραταει με μετρια χρηση τηλεφωνου 8 μερες. την αποδωση αυτη εφτασε μετα τις πρωτες 4-5 φορτισεις. Με μέτρια χρήση 8 μέρες; :blink::blink: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !!!! και να μην το αγγίξεις καθόλου δεν πιάνεις αυτό το χρόνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μήπως το κλείνεις το βράδυ??? Και πάλι είναι λίγο παράξενο. Όχι λίγο πολύ παάξενο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Και εγώ το κλείνω αλλά με μέτρια χρήση δεν πιάνω πάνω από 3 μέρες ΜΑΞ, συνήθως 2 κάτι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εμενα αγορασμενο τον ιουνιο του 2008, η μπαταρια κραταει με μετρια χρηση τηλεφωνου 8 μερες. την αποδωση αυτη εφτασε μετα τις πρωτες 4-5 φορτισεις. :confused: :blink: :wacko: :confused: Τι μπαταρια εχεις.. αυτοκινητου?!? Και, απο τι χαρακτιριζεται δηλαδη η μετρια χρηση σου αν επιτρεπεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εμενα αγορασμενο τον ιουνιο του 2008, η μπαταρια κραταει με μετρια χρηση τηλεφωνου 8 μερες. την αποδωση αυτη εφτασε μετα τις πρωτες 4-5 φορτισεις. μηπως ηθελες να γραψεις 9 ημερες και εκανες λαθος? :):):) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Και μενα τοσο κραταει στο profile εκτος συνδεσης :tease: Μηπως μιλαμε για αλλη συσκευη τελικα ?:p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 8 ημέρες?Με 2500mAh μπαταρία και άμα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Με σκληρή χρήση, μπορεί να φτάσει τις 8 μέρες αυτονομία, και αν είναι ιδανικές οι συνθήκες, και τις 9. Αλλά με μέτρια, πολύ δύσκολα να ξεπεράσει τις 3. Και αυτό γιατί το Ν82 είναι φτιαγμένο για σκληρή χρήση. :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Σας κολλάει καθόλου στην αναπαραγωγή βίντεο γιατί εμένα μου κάνει κοψίματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εμενα αγορασμενο τον ιουνιο του 2008, η μπαταρια κραταει με μετρια χρηση τηλεφωνου 8 μερες. την αποδωση αυτη εφτασε μετα τις πρωτες 4-5 φορτισεις. Εγώ πάντως με το Light control εγκατεστημένο (που τιγκάρει την φωτεινότητα της οθόνης) και τη χρήση που του κάνω (πολύ σκάλισμα στα μενού, GPS, ατελείωτο, μα ατελείωτο όμως, WiFi), μου φτάνει άνετα τις 8 ...ώρες. :lol: :lol: :lol: Σήμερα, με εντελώς υπερβολική χρήση, φόρτισα 2 φορές. Μάλλον γι' αυτό έχουν βάλει κόφτη στη φωτεινότητα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Με σκληρή χρήση, μπορεί να φτάσει τις 8 μέρες αυτονομία, και αν είναι ιδανικές οι συνθήκες, και τις 9. Αλλά με μέτρια, πολύ δύσκολα να ξεπεράσει τις 3. Και αυτό γιατί το Ν82 είναι φτιαγμένο για σκληρή χρήση. :lol: :p Ετσι ,ετσι , ειδικα το μαυρο ειναι φτιαγμενο για hardcore καταστασεις ! :lol::p πραγματι μετα την τελευταια αναβαθμιση η μπαταρια εχει πεσει...και ειναι κριμα...και αδικο.... Εγω δεν εχω δει κατι τετοιο. Και εγω δεν εχω παρατηρησει κατι διαφορετικο περα απο τα συνηθισμενα ..:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Αντε 2 μέρες αν δε το σκαλίζεις πολύ με 1 ώρα ομιλία. Μία μέρα αν χρησιμοποιήσεις gps και το πλακώσεις στο wifi. Πάντως έχω στη κατοχή μου και ένα Ν81 για λίγες μέρες και μου άρεσε πού η αναπαραγωγή μουσικής μέσω καλών ακουστικών. Μακαρι να έπαιζε έτσι και το Ν82 Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Βγηκε η νεα εκδοση του LightCtrl(v1.30).Σε οσους αρεσει ας ριξουν μια ματια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Βγηκε η νεα εκδοση του LightCtrl(v1.30).Σε οσους αρεσει ας ριξουν μια ματια.:) Που το βρισκουμε ρε παιδια αυτο.. κατεβασα κανα-δυο αλλα ειχαν ληξει τα πιστοποιητικα τους ελεγαν.. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 60 ωρες με 2 ώρες ομιλία είναι το καλύτερο που εχω πετύχει... Οι 8 μέρες ανηκουν στη σφαίρα της φαντασίας... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 8 μερες??? εγω το κινητο δεν το πολυχρησιμοποιω. με πληρη φορτιση, ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο, με πολυ λιγη χρηση σε ομιλια, εφαρμογες-παιχνιδια (σχεδον καθολου), καθολου wifi-garmin, μου βγαζει 4-4.5 μερες. με τη μαμα μπαταρια και με σωστο στρωσιμο. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 8 μερες??? εγω το κινητο δεν το πολυχρησιμοποιω. με πληρη φορτιση, ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο, με πολυ λιγη χρηση σε ομιλια, εφαρμογες-παιχνιδια (σχεδον καθολου), καθολου wifi-garmin, μου βγαζει 4-4.5 ωρες. με τη μαμα μπαταρια και με σωστο στρωσιμο. :confused: "μερες" θες να πεις.. ε?? Μην παμε στο αλλο ακρο τωρα! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ο δαιμον του τυπογραφειου. ναι εννοειτε. ειπαμε. χαχαχαχα Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Το πήγα σήμερα σε Nokia Shop Πάτρας και μου είπαν ότι την Παρασκευή,άντε το πολύ Δευτέρα θα το έχουν έτοιμο...Δεν τους πίστεψα,αλλά έχω μια ελπίδα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ευτυχως o φιλος μου τεχνικος βρηκε ακρη για τα προβληματα μνημης του κινητου μου...υπηρχε προβλημα στα Pinakia του card reader στα οποια εκανε μια διορθωση...ολα καλα τωρα..ελπιζω να μην ξαναυπαρξει τιποτα αλλο στο μελλον!! Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 παιδια οποτε αναβω το κινητο μου και παει να 3εκινησει μου λεει εγκατασταση και μετα μου ωγαζει ενα μηνημα οτι καρτα μνημης εμπεριεχει μη αξιοπιστο λογισμικο! τι μπορω να κανς για να μη βγαινει αφτο μηνημα της εγκαταστασης στην αρχη και μετα το μηνημα με την ειδοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts