Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι φίλε αυτή πήρα που μου την είχαν προτείνει τα παιδιά από εδώ...δουλεύει τέλεια πολύ γρήγορα...βέβαια δεν την έχω φουλάρει αλλά μέχρι τώρα δουλεύει άψογα...

swiftclub.gr

:up:

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλά μία συμβουλή: αν ποτέ χρειαστεί να τη φορμάρεις, να το κάνεις μόνο από την σχετική εφαρμογή του κινητού (Μενού->Εργαλεία->Βοηθήματα->Μνήμη), όχι από το PC. Διαφορετικά μπορεί να μην την βλέπει το τηλέφωνο. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ευχαριστώ και πάλι παιδια!θα ξαναγράψω για εντυπώσεις και ερωτήσεις από την επόμενη βδομάδα που βγαίνει η επιδότηση και θα το έχω στα χέρια μου!:D

Απλά μία συμβουλή: αν ποτέ χρειαστεί να τη φορμάρεις, να το κάνεις μόνο από την σχετική εφαρμογή του κινητού (Μενού->Εργαλεία->Βοηθήματα->Μνήμη), όχι από το PC. Διαφορετικά μπορεί να μην την βλέπει το τηλέφωνο. ;)

ευτυχώς έτσι έκανα και δουλεύει ορθά...την πάτησα έτσι με την μαμά κάρτα που την έβαλα στην θήκη της 8άρας και τώρα στο PC δεν δουλεύει...:wacko:

swiftclub.gr

:up:

εχω ενα παραξενο προβλημα τον τελευταιο καιρο...οταν βαζω την εφαρμογη coreplayer για να βλεπω καμια ταινια στο κινητο παρατηρησα οτι δεν μου ανανεωνει τη βιβλιοθηκη με τη μουσικη...εβγαλα το coreplayer ολα μια χαρα...προφανως καποιο bug εμποδιζει το κινητο να δει τα αρχεια του...

εχω ενα παραξενο προβλημα τον τελευταιο καιρο...οταν βαζω την εφαρμογη coreplayer για να βλεπω καμια ταινια στο κινητο παρατηρησα οτι δεν μου ανανεωνει τη βιβλιοθηκη με τη μουσικη...εβγαλα το coreplayer ολα μια χαρα...προφανως καποιο bug εμποδιζει το κινητο να δει τα αρχεια του...

Αν και υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ.

Στο κάνει αυτό γιατί το coreplayer διαβάζει και αρχεία μουσικής οπότε τα κάνει ανανέωση στην δικιά του λίστα και έτσι η Μουσική δεν ανανεώνεται. Άλλαξε από τις ρυθμίσεις να μην παίζει αρχεία μουσικής ο coreplayer και δες αν συνεχίζει να στο κάνει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Σκέφτομαι να αγοράσω το N82 στις προσεχώς μέρες(δεν μπορώ να περιμένω το omnia) και σε αυτήν την σελίδα διάβασα ότι το μαύρο έχει πιο δυνατό ηχείο. Παίζει τπτ τέτοιο ή είναι φήμες??

Θέλω να αγοράσω και την μνήμη που πήρε και ο g_kandilakis θα δουλεύει κανονικά έτσι?? Πόσο κοστίζει??

eeeepppffffff... :ninja:

Σκέφτομαι να αγοράσω το N82 στις προσεχώς μέρες(δεν μπορώ να περιμένω το omnia) και σε αυτήν την σελίδα διάβασα ότι το μαύρο έχει πιο δυνατό ηχείο. Παίζει τπτ τέτοιο ή είναι φήμες??

Θέλω να αγοράσω και την μνήμη που πήρε και ο g_kandilakis θα δουλεύει κανονικά έτσι?? Πόσο κοστίζει??

Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο ξανά για τα ηχεία. Είναι ίδιες συσκευές απλά αλλάζει το χρώμα και το product code. Για την κάρτα που λες, δουλεύει μια χαρά όπως αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ ο g_kandilakis. Για τιμές κοίτα στο eshop.gr και στο katerelos.gr.:)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο ξανά για τα ηχεία. Είναι ίδιες συσκευές απλά αλλάζει το χρώμα και το product code. Για την κάρτα που λες, δουλεύει μια χαρά όπως αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ ο g_kandilakis. Για τιμές κοίτα στο eshop.gr και στο katerelos.gr.:)

Οπότε ήταν μάλλον δυσλειτουργία του αρχικού του κινητού. Η κάρτα στο e-shop δεν υπάρχει στο stock και δεν αναφέρει τιμή γι' αυτό ρωτάω και μάλλον γι' αυτήν θα πάω. Για χρώμα δεν ξέρω ακόμα θα δω μ'αρέσει το άσπρο. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα το κινητό πόσο γρήγορο είναι(??), το κινητό που έχω τώρα είναι το Ν73 ΜΕ και έχω ψιλοαπελπιστεί με την ταχύτητά του.

Η κάρτα στο e-shop δεν υπάρχει στο stock και δεν αναφέρει τιμή γι' αυτό ρωτάω και μάλλον γι' αυτήν θα πάω. Για χρώμα δεν ξέρω ακόμα θα δω μ'αρέσει το άσπρο.

Δεν την έχει στο στοκ, αλλά εγώ χτες βράδυ την παρήγγειλα. Μάλλον πήρα από τα τελευταία κομμάτια.

Συνήθως όταν τελειώνει από το στοκ, σε λίγες μέρες ξαναφέρνει. Μπορείς να παραγγείλεις την ίδια από τον Κατερέλο. ;)

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα το κινητό πόσο γρήγορο είναι(??), το κινητό που έχω τώρα είναι το Ν73 ΜΕ και έχω ψιλοαπελπιστεί με την ταχύτητά του.

Καμία σχέση, το Ν82 πετάει. Δεν τίθεται καν σύγκριση. Και επεξεργαστή πιο γρήγορο και RAM πιο πολλή έχει από το Ν73.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Eγω που απο το Ν73 αγορασα το Ν82 ειμαι υπερ ευχαριστημενος δεν θα πω οτι ειναι πολυ ποιο γρηγορο αλλα ειναι ωραιο κινητο το καλυτερο που ειχα μεχρι τωρα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αν και υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ.

Στο κάνει αυτό γιατί το coreplayer διαβάζει και αρχεία μουσικής οπότε τα κάνει ανανέωση στην δικιά του λίστα και έτσι η Μουσική δεν ανανεώνεται. Άλλαξε από τις ρυθμίσεις να μην παίζει αρχεία μουσικής ο coreplayer και δες αν συνεχίζει να στο κάνει.

και γω το σκεφτηκα αυτο και το δοκιμασα...αλλα συνεχιζει να μην διαβαζει το κινητο τα αρχεια....μαλλον θα ψαξω για κανα αλλο προγραμμα για divx αρχεια

Δεν την έχει στο στοκ, αλλά εγώ χτες βράδυ την παρήγγειλα. Μάλλον πήρα από τα τελευταία κομμάτια.

Συνήθως όταν τελειώνει από το στοκ, σε λίγες μέρες ξαναφέρνει. Μπορείς να παραγγείλεις την ίδια από τον Κατερέλο. ;)

Εντάξει την παραγγελία δεν θα την κάνω άμεσα(σε 10 μερούλες περίπου) οπότε θα υπάρχει σε stock. Από το e-shop σκέφτομαι να αγοράσω και το κινητό.

Eγω που απο το Ν73 αγορασα το Ν82 ειμαι υπερ ευχαριστημενος δεν θα πω οτι ειναι πολυ ποιο γρηγορο αλλα ειναι ωραιο κινητο το καλυτερο που ειχα μεχρι τωρα.

Εγω που πέρασα από ν73 σε ν82 είδα τεράστια διαφορά..και φαίνεται ακόμα πιο μεγάλη όταν το φορτώσεις εφαρμογές...πχ για να ανοίξει η κάμερα έκανε 5 δευτερόλεπτα και παραπάνω.. Εγώ πιστεύω ότι θα ενθουσιαστείς με την ταχύτητα του ν82

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Θα τσιμπίσω το Ν82 και την κάρτα από το e-shop και θα σας πω εντυπώσεις. Το μόνο που με απασχολεί είναι το χρώμα πλέον, θα περάσω από κάποιο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας να το δω και από κοντά.

Δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό,αλλά τυγχάνει να το έχω δει από κοντα σε ασημί και μαύρο.Προσωπικά το μαύρο μου άρεσε πολύ περισσότερο.Δείχνει πιο ωραίο και πιο εξεληγμένο.

Δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό,αλλά τυγχάνει να το έχω δει από κοντα σε ασημί και μαύρο.Προσωπικά το μαύρο μου άρεσε πολύ περισσότερο.Δείχνει πιο ωραίο και πιο εξεληγμένο.

Εγώ δεν θέλω ούτε ασημί ούτε μαύρο..αν και εχω το μαύρο θα ήθελα πολύ το λευκό..δεν το εχω δει από κοντά αλλά φαντάζομαι θα ειναι πολύ όμορφο.. ΜΗΠΩΣ ΈΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΥΚΌ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Όχι, δεν γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά κάτι που παρατήρησα..οι ρυθμίσεις στην κάμερα..όπως να ρυθμίσεις τα χρώματα ζωηρό κτλ..μόλις κλείσεις το καπάκι και το ξανανοίξεις χάνονται έτσι; επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα ειναι ότι τα φώτα στα πλαϊνα πλήκτρα ανάβουν σταδιακά όταν ανοίγεις το καπάκι της κάμερας και σβήνουν σταδιακά μόλις το κλείνεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Έχω μια ερώτηση...Σχετικά με το SAR...Το 1,35 που προέκυψε, υπήρχε ανέκαθεν ή ισχύει για κάθε κινητό που πωλείται τώρα?

Ούτος ή άλλος, είμαι 17 χρονών και δε θέλω να επηρεάσει τη ζωή μου το SAR του N82, ούτε θέλω να είμαι καλωδιομένος για να το αποφύγω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά κάτι που παρατήρησα..οι ρυθμίσεις στην κάμερα..όπως να ρυθμίσεις τα χρώματα ζωηρό κτλ..μόλις κλείσεις το καπάκι και το ξανανοίξεις χάνονται έτσι;

Κανονικά χάνονται. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στη ρύθμιση "Ορισμός χρήστη", στην οποία μπορείς να βάλεις τις δικές σου επιλογές. Τις αποθηκεύει και όποτε θέλεις να τραβήξεις φωτογραφίες με τις συγκεκριμένες επιλογές, απλά όταν ανοίγεις την κάμερα επιλέγεις τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα ειναι ότι τα φώτα στα πλαϊνα πλήκτρα ανάβουν σταδιακά όταν ανοίγεις το καπάκι της κάμερας και σβήνουν σταδιακά μόλις το κλείνεις..

Ναι, φωτίζουν όταν έχεις το καπάκι του φακού της κάμερας ανοιχτό. Με έχει σώσει πολλές φορές τον πρώτο καιρό που είχα αγοράσει το Ν82, καθώς αν βγεις από το μενού, μένουν αναμμένα και βλέπεις ότι έχεις ανοικτό το καπάκι του φακού. ;)

Κανονικά χάνονται. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στη ρύθμιση "Ορισμός χρήστη", στην οποία μπορείς να βάλεις τις δικές σου επιλογές. Τις αποθηκεύει και όποτε θέλεις να τραβήξεις φωτογραφίες με τις συγκεκριμένες επιλογές, απλά όταν ανοίγεις την κάμερα επιλέγεις τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Σωστός...είχα ξεχάσει ότι είχε αυτή τη δυνατότητα... Παιδιά αρχίζει να μου αρέσει αρκετά το κινητό..γενικά επειδή με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα..αλλά και γιατί έχει πολλές λειτουργίες μαζεμένες...μόνα μείον ειναι η ποιότητα και λίγο η μπαταρία..άντε και ένα wm να του κάνει παρέα και είμαι κομπλέ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Σήμερα το είδα και από κοντά από τις εικόνες νόμιζα πως είναι πιο μικρό αλλά έχει τις διαστάσεις του Ν73. Ήταν σε ασημί αλλά μάλλον θα το πάρω σε μαύρο. Ήταν και αρκετά γρήγορο!!

paidia geia sas eimai kai go katoxos toy n82 apo tous protous pou to piran exo duo apories prota eixa n73 kai anabosbine ena lampaki sta aristera tou kinitou to n82 den to exei avto? kai to allo mpaino sto internet kai blepo diafora video apo youtube pos mporo na ta katebazo kai na menoun sto kinito sas evxaristo para poly