Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει μπορέσει να καταλάβει τελικά κανείς τι παίζει με τη "Βοήθεια"???

Από τον Ιανουάριο που το πήρα, πάντα μου έβγαζε μήνυμα χαμηλής μνήμης, καθιστώντας την εφαρμογή πρακτικά άρχηστη.

Ό,τι και αν είχα κάνει, format, αναβαθμίσεις, τίποτα. Μετά από το χτεσινό format μπορώ και βλέπω κανονικά ό,τι αρχείο βοηθείας υπάρχει στο κινητό, είτε αφορά τις λειτουργίες του τηλεφώνου, είτε πρόσθετες εφαρμογές.

Όλα είναι κανονικά προσβάσιμα από την εφαρμογή "Βοήθεια" και μπορώ να ανοίξω οποιοδήποτε αρχείο. :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όσους ενδιαφέρονται για το μαύρο:

Ρώτησα σε κατάστημα vodafone και μου είπανε πως σήμερα ήρθε για πρώτη φορά στα κεντρικά τους. Εκανα παραγγελία και στα τέλη εβδομάδας θα μου το φέρουνε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχουν καπου συγκεντρωμενες οι must εφαρμογες που δεν θα επρεπε να λειπουν απο το Ν82?

Υπαρχουν καπου συγκεντρωμενες οι must εφαρμογες που δεν θα επρεπε να λειπουν απο το Ν82?

Δες το παρακάτω θέμα, θα πάρεις μια ιδέα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200061

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Must εφαρμογές δεν υπάρχουν... αυτό που υπάρχει είναι μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές.

Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια μερικες φορες στα καλα καθουμε μαυριζει η οθονη μου δεν σβηνει το κινητο αλλα δεν φενεται τπτ και δεν λειτουργει κανενα κουμπι και ουτε κλεινει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια..ξερει κανενας γιατι?

παιδια μερικες φορες στα καλα καθουμε μαυριζει η οθονη μου δεν σβηνει το κινητο αλλα δεν φενεται τπτ και δεν λειτουργει κανενα κουμπι και ουτε κλεινει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια..ξερει κανενας γιατι?

Σίγουρα πρόβλημα οθόνης,συνίσταται άμεση επίσκεψη στο πλησιέστερο Nokia Shop.

Κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά, αλλά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα επανέρχεται.

Μου φαίνεται ότι μοιάζει με κάτι σαν energy saver.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό??? :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλημέρα παιδιά...πήρα από τον Γερμανό μια κάρτα μνήμης Lexar 4gb (25e) και μου παρουσιαζει το κινητό το εξής πρόβλημα...ενώ αποθηκεύω φωτογραφίες και μουσική ξαφνικά μετά από λίγη ώρα εξαφανίζονται....Δυστυχώς ήδη έχω χάσει ανεκτίμητες φωτογραφίες...:cry:

τί λέτε να φταίει????:(

swiftclub.gr

:up:

καλημέρα παιδιά...πήρα από τον Γερμανό μια κάρτα μνήμης Lexar 4gb (25e) και μου παρουσιαζει το κινητό το εξής πρόβλημα...ενώ αποθηκεύω φωτογραφίες και μουσική ξαφνικά μετά από λίγη ώρα εξαφανίζονται....Δυστυχώς ήδη έχω χάσει ανεκτίμητες φωτογραφίες...:cry:

τί λέτε να φταίει????:(

Έχω πάθει κι εγώ ζημιά στο παρελθόν με κάρτα της Lexar. Θεωρω ότι ίσως είναι θέμα ασυμβατότητας με το τηλέφωνο. Θα πρότεινα να μην την ξαναεμπιστευθείς και να πάρεις κάποια της SanDisk. Οι περισσότεροι εδώ μέσα χρησιμοποιούμε κάρτες μνήμης της συγκεκριμένης μάρκας και δεν είχαμε προβλήματα μέχρι τώρα. ;)

Και κάτι ακόμα σε αυτά που είπε ο Πάνος, καλό είναι πάντα να κρατάς αντίγραφο όλων των δεδομένων της κάρτας σου ώστε να μην χάνεις δεδομένα όπως έχασες σε αυτή την περίπτωση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις...:)

δηλαδή πάμε μόνο για sandisk...επίσης αφού έβαλα την νέα κάρτα συνεχώς κολλάει το κινητό και καθυστερεί,ακόμα και ο χάρτης της Νόκια...μάλλον είναι θέμα κάρτας...να κάνω άλλη μια ερώτηση...:happy: δεν μου αναγνωρίζει το bluetooth ακουστικό μου της samsung...μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι???:(

swiftclub.gr

ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις...:)

δηλαδή πάμε μόνο για sandisk...επίσης αφού έβαλα την νέα κάρτα συνεχώς κολλάει το κινητό και καθυστερεί,ακόμα και ο χάρτης της Νόκια...μάλλον είναι θέμα κάρτας...να κάνω άλλη μια ερώτηση...:happy: δεν μου αναγνωρίζει το bluetooth ακουστικό μου της samsung...μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι???:(

Και εγώ έχω sandisk 8αρα στο δικό μου και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, λειτουργεί πολύ καλά.

Η διαδικασία για να συνδέσεις το bt είναι να ανοίξεις πρώτα το bt του κινητού σου, ύστερα ενεργοποιείς το bt ακουστικό και περιμένεις μέχρι να σου βγάλει μήνυμα για να βάλεις τον κωδικό ώστε να το προσθέσεις σαν αξιόπιστη συσκεύη και να συνδεθεί. Εγώ έτσι συνδέω πάντα τα bt ακουστικά στο κινητό μου. Αν υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ τους δεν το γνωρίζω, αλλά απ' όσο έχω διαβάσει υπάρχουν παιδιά που έχουν συνδέσει άλλη μάρκα bt σε κινητά nokia.

...να κάνω άλλη μια ερώτηση...:happy: δεν μου αναγνωρίζει το bluetooth ακουστικό μου της samsung...μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι???:(

Μπορείς να κανείς κάτι..εγώ εχω ασύρματα ακουστικά από το σονυ ερικσον π1 και δουλεύουν άψογα..το μόνο που έχεις να κανείς ειναι να ξερυθμίσεις τα ακουστικά,και να κανείς αναζήτηση πάλι με το ν82..τώρα δεν ξέρω πως ξερυθμίζονται τα σαμσουνγκ ακουστικά..αν έχεις τις οδηγίες καλώς..αλλιώς ψαξτο μόνο σου..στα ερικσον που εχω πάντως πρέπει να πατήσεις το κουμπί on-off και το κουμπί για τις κλήσεις μερικά δευτερόλεπτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

παιδιά πάτε μπάλα...(πολύ γρήγορα):lol:

θα προσπαθήσω να εφαρμόσω αυτά που μου είπατε...;)

ευχαριστώ...:cool:

swiftclub.gr

παιδιά το έχω πάρει και εγώ το Ν82 περίπου 3 εβδομάδες σε μαύρο χρώμα από το πλαίσιο μέχρι στιγμής και με τις εφαρμογές που του έχω περασμένες απόλυτα ευχαριστημένος.

Αλλά έχω ένα προβληματάκι

Προσπαθώ μέσω bluetooth από κινητά sony ericsson που έχουν φίλοι μου να τους πάρω εικόνες και δεν μπορώ να τα καταφέρω...Τι μπορεί να φταίει???Κάνω μέχρι και αξιόπιστες τις άλλες συσκευές αλλά και πάλι τίποτα!!!

Να και εικόνα

AAA τώρα παρατηρώ ότι δεν ανοίγει ο φάκελος με τις εφαρμογές που έχω περάσει μέσα στο κινητό!!!!

Ανοίγουν οι εφαρμογές μέσα από την αναζήτηση μόνο και όταν βγάζω την κάρτα μνήμης ο φάκελος ανοίγει κανονικά!!!!!

Τι μπορεί να φταίει?????

Τα τελευταία πράγματα που πέρασα ήταν κάποια φωτογραφία απο το pc στο κινητό με αντιγραφή επικόλληση και κάποια προγράμματα τα οποία και απεγκατέστησα μόλις μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα αυτό!!!!α έβγαλα και την φωτογραφία!!!!!

Please καμία απάντηση παιδιά

παιδιά το έχω πάρει και εγώ το Ν82 περίπου 3 εβδομάδες σε μαύρο χρώμα από το πλαίσιο μέχρι στιγμής και με τις εφαρμογές που του έχω περασμένες απόλυτα ευχαριστημένος.

Προσπαθώ μέσω bluetooth από κινητά sony ericsson που έχουν φίλοι μου να τους πάρω εικόνες και δεν μπορώ να τα καταφέρω...Τι μπορεί να φταίει???Κάνω μέχρι και αξιόπιστες τις άλλες συσκευές αλλά και πάλι τίποτα!!!

Να και εικόνα

AAA τώρα παρατηρώ ότι δεν ανοίγει ο φάκελος με τις εφαρμογές που έχω περάσει μέσα στο κινητό!!!!

Ανοίγουν οι εφαρμογές μέσα από την αναζήτηση μόνο και όταν βγάζω την κάρτα μνήμης ο φάκελος ανοίγει κανονικά!!!!!

Τι μπορεί να φταίει?????

Τα τελευταία πράγματα που πέρασα ήταν κάποια φωτογραφία απο το pc στο κινητό με αντιγραφή επικόλληση και κάποια προγράμματα τα οποία και απεγκατέστησα μόλις μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα αυτό!!!!α έβγαλα και την φωτογραφία!!!!!

Please καμία απάντηση παιδιά

Δεν ειναι τίποτα..απλά πάρε και άλλη κάρτα μνήμης γιατί αυτή που έχει το κινητό ειναι προβληματική και το κολλάει..έτσι έχουμε κάνει οι περισσότεροι εδώ.. Εγώ πήρα μια 8άρα και ειναι οκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μπορείτε να μας προτείνετε από που να αγοράσουμε την περίφημη Sandisk την 4άρα η την 8άρα???:confused:

swiftclub.gr

Μπορείτε να μας προτείνετε από που να αγοράσουμε την περίφημη Sandisk την 4άρα η την 8άρα???:confused:

Δες εδώ, εδώ κι εδώ. :)

Να και εικόνα

Δεν ξέρω τι φταίει αλλά το παθαίνω πολύ συχνά όταν θέλω να πάρω κάτι από SE και είδικά από τα τελευταία μοντέλα της SE, ενώ όταν θέλω να πάρω κάτι από κινητά της SE που έχουν symbian δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οπότε ή δοκιμάζω ξανά και ξανά μέχρι να τα στέλνει ή θα το περάσω με υπέρυθρες (αν είναι μεγάλη ανάγκη να πάρω αυτό που θέλω) ή απλά το παρατάω.:):p

Δες εδώ, εδώ κι εδώ. :)

ευχαριστώ φίλε μου μόλις παράγγειλα την 8άρα από το e-shop...:happy:

swiftclub.gr

ευχαριστώ φίλε μου μόλις παράγγειλα την 8άρα από το e-shop...:happy:

Ωραίος. :D

να κάνω άλλη μια ερώτηση???χθές που γύρισα στο Γερμανό την κάρτα της Lexar πήγα να βάλω πάλι πίσω την μαμά καρτούλα και την έβαλα ανάποδα με αποτέλεσμα να κολλήσει και να μην βγαίνει...τελικά με ένα τσιμπιδάκι την έβγαλα σιγά σιγά αλλά έχει γρατζουνιστεί...λέτε να χάλασα την υποδοχή του κινητού μου και να έχει πρόβλημα???φοβάμαι να κάνω πειράματα τώρα και περιμένω να μου έρθει η 8άρα...Τι λέτε???

swiftclub.gr

Πάνο εσύ την πήρες την Sandisk 8GB mobile ultra microSD high capacity που έλεγες?

Αν ναι, είδες καμία διαφορά από την άλλη 8αρα της Sandisk?

Καλό "γέμισμα" g_kandilakis!!:D

Πάνο εσύ την πήρες την Sandisk 8GB mobile ultra microSD high capacity που έλεγες?

Αν ναι, είδες καμία διαφορά από την άλλη 8αρα της Sandisk?

Όχι, αλλά μάλλον θα τη χτυπήσω εντός των ημερών. :)

Πάντως πιστεύω ότι μάλλον δε θα έχει μεγάλη διαφορά στο τηλέφωνο, παρά μόνο για χρήση με card reader.

να κάνω άλλη μια ερώτηση???χθές που γύρισα στο Γερμανό την κάρτα της Lexar πήγα να βάλω πάλι πίσω την μαμά καρτούλα και την έβαλα ανάποδα με αποτέλεσμα να κολλήσει και να μην βγαίνει...τελικά με ένα τσιμπιδάκι την έβγαλα σιγά σιγά αλλά έχει γρατζουνιστεί...λέτε να χάλασα την υποδοχή του κινητού μου και να έχει πρόβλημα???φοβάμαι να κάνω πειράματα τώρα και περιμένω να μου έρθει η 8άρα...Τι λέτε???

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το εσωτερικό reader του τηλεφώνου. Όταν θα έρθει η 8άρα σου, θα το δισπιστώσεις.