Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε ενταξει ΝΟΚΙΑ ειναι..συνηθισμένη σε χάλια ποιότητα υλικών και κατασκευής...εμένα με απασχολεί μήπως χαλάσουν τα πλήκτρα (ειδικά το κεντρικό πληκτρο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε ενταξει ΝΟΚΙΑ ειναι..συνηθισμένη σε χάλια ποιότητα υλικών και κατασκευής...εμένα με απασχολεί μήπως χαλάσουν τα πλήκτρα (ειδικά το κεντρικό πληκτρο)

Εγώ προσωπικά το φοβόμουν από την αρχή ότι το κεντρικό πολυπλήκτρο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα χάλαγε και πολύ σύντομα μάλιστα, αλλά όλως περιέργως αντέχει ακόμα. Ούτε καν χαλάρωσε περισσότερο. Είναι όσο χαλαρό ήταν. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

οντως απο θεμα υλικων το κινητο ειναι πολυ χαλια.αυτη η πλαστικουρα απο πανω μεχρι κατω σε κανει να πιστευεις οτι το κινητο σπαει με το παραμικρο ή οτι ειναι τελειως ψευτικο.......

υπερπληρες κινητο τοσα ακριβα πραγματα μεσα φακοι gps οτι θες.....και εξωτερικα πλαστικα πραγματικου κοστους 1 ευρω(ισως λεω πολλα). για μενα την καλυτερη τακτικη ακολουθει η μοτορολα που αν και το λογισμικο ειναι απαραδεκτο εξωτερικα τα κινητα ειναι αριστα κατασκευασμενα.........

ελεος ρε νοκια πια αυτο το πλαστικο ....... υπαρχουν και αλλα υλικα πανω στο πλανητη ξεκολλα.....:mad:

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Εγώ προσωπικά το φοβόμουν από την αρχή ότι το κεντρικό πολυπλήκτρο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα χάλαγε και πολύ σύντομα μάλιστα, αλλά όλως περιέργως αντέχει ακόμα. Ούτε καν χαλάρωσε περισσότερο. Είναι όσο χαλαρό ήταν. ;)

Αυτο ηταν και ο δικος μου φοβος αλλα μετα απο 6 μηνες δεν εχει αλλαξει προς το χειροτερο κατι.Εγω θα ηθελα λιγο μεγαλυτερα το κοκκινο και πρασινο κουμπι.

υπαρχει πραγματι κενο στη συναρμογη της οθονης στα αριστερα...στην αρχη μου χτυπουσε στο ματι αλλα τωρα το συνηθησα...γενικα το κινητο δε φαινεται αντοχης και μαλλον δεν ειναι...θυμαμαι ενα Τ68ι που ειχα σωστο τανκ ηταν αυτο...

Ρε παιδια, καμία καινούρια αναβάθμιση θα βγει ή θα κόλλήσουμε στην ν20?
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Ρε παιδια, καμία καινούρια αναβάθμιση θα βγει ή θα κόλλήσουμε στην ν20?

Δεν έχει πάρα πολύ καιρό που κυκλοφόρησε η v20.

Πάντως αν δε διορθώσουν και τώρα τη φωτεινότητα, δε βλέπω να το διορθώνουν ποτέ. :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν έχει πάρα πολύ καιρό που κυκλοφόρησε η v20.

Πάντως αν δε διορθώσουν και τώρα τη φωτεινότητα, δε βλέπω να το διορθώνουν ποτέ. :what:

Αφου έχει βγει τρόπος μέσω του hack να ανεβάσεις την φωτεινότητα. Οπότε λύνεται και με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα της φωτεινότητας. ;)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αφου έχει βγει τρόπος μέσω του hack να ανεβάσεις την φωτεινότητα. Οπότε λύνεται και με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα της φωτεινότητας. ;)

Το έχω κατεβάσει το hack αυτό, αλλά δεν το είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα. Καιρός να γίνει κι αυτό. ;)

Το έχω κατεβάσει το hack αυτό, αλλά δεν το είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα. Καιρός να γίνει κι αυτό. ;)

Ακόμα δεν το δοκίμασες? Με εκπλήσεις!!:p

Άντε δοκίμασε το να μας πεις αν λειτουργεί

κανονικά (αν και δεν είμαι κάτοχος Ν82).

Αυτό δουλεύει μόνο σε Ν82? Αν το βάλεις

σε άλλο μοντέλο δεν θα λειτουργεί?

Ακόμα δεν το δοκίμασες? Με εκπλήσεις!!:p

Άντε δοκίμασε το να μας πεις αν λειτουργεί

κανονικά (αν και δεν είμαι κάτοχος Ν82).

Αυτό δουλεύει μόνο σε Ν82? Αν το βάλεις

σε άλλο μοντέλο δεν θα λειτουργεί?

Λογικά δουλεύει σε όλα τα hackαρισμένα τηλέφωνα. Πάντως δε μου πολυκάθεται καλά η δήλωση αποποίησης ευθυνών που συνοδεύουν συνήθως αυτά τα κολπάκια. :what:

Λογικά δουλεύει σε όλα τα hackαρισμένα τηλέφωνα. Πάντως δε μου πολυκάθεται καλά η δήλωση αποποίησης ευθυνών που συνοδεύουν συνήθως αυτά τα κολπάκια. :what:

Αυτό σκεφτηκά και εγώ όταν το διάβασα και γι' αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο δικό μου, γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος και ψιλοκολάω. Αν και έχω αλλάξει αρκετά πράγματα μετά που hackαρα to N95 μου. Μολίς το δοκιμάσεις πόσταρε και στο ανάλογο θέμα να μας πεις αποτελέσματα. :)

υπαρχει πραγματι κενο στη συναρμογη της οθονης στα αριστερα...

Πώς το εννοείτε αυτό το κενό, παιδιά; Εγώ, που το εξέτασα για πολλή ώρα σε κάποιο κατάστημα "Γερμανός", το αντιλήφθηκα ως εξής: όπως κοιτάμε την αριστερή κάθετη πλευρά της οθόνης, αυτή φαίνεται να "ακουμπάει" στο αντίστοιχο μαύρο πλαίσιο του τζαμιού στο κάτω μέρος, αλλά προς τα επάνω "χάνει" προοδευτικά, με αποτέλεσμα στο επάνω μέρος να υπάρχει ένα κενό περίπου μισού χιλιοστού. Με άλλα λόγια, δίνει την αίσθηση ότι η αριστερή πλευρά της οθόνης είναι "λοξά κομμένη".

Αυτό εννοείτε;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Πώς το εννοείτε αυτό το κενό, παιδιά; Εγώ, που το εξέτασα για πολλή ώρα σε κάποιο κατάστημα "Γερμανός", το αντιλήφθηκα ως εξής: όπως κοιτάμε την αριστερή κάθετη πλευρά της οθόνης, αυτή φαίνεται να "ακουμπάει" στο αντίστοιχο μαύρο πλαίσιο του τζαμιού στο κάτω μέρος, αλλά προς τα επάνω "χάνει" προοδευτικά, με αποτέλεσμα στο επάνω μέρος να υπάρχει ένα κενό περίπου μισού χιλιοστού. Με άλλα λόγια, δίνει την αίσθηση ότι η αριστερή πλευρά της οθόνης είναι "λοξά κομμένη".

Αυτό εννοείτε;

Οχι ,εγω εννοω το σημειο που το πλαινο πλαστικο αρχιζει να "ανοιγει" σε σχεση με την οθονη απο το καπακι της μνημης και την τρυπα για την usb εως την υποδοχη για το βυσμα και το κουμπι on off.

Οχι ,εγω εννοω το σημειο που το πλαινο πλαστικο αρχιζει να "ανοιγει" σε σχεση με την οθονη απο το καπακι της μνημης και την τρυπα για την usb εως την υποδοχη για το βυσμα και το κουμπι on off.

Για ρίξε μια ματιά στο τηλέφωνό σου για αυτό που ανέφερα ότι είδα στο δείγμα... Ήδη μού έχουν πει κι άλλοι ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα, και μάλιστα με Ν82 αγορασμένο πολύ νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι παρτίδες έτσι βγαίνουν. Και δεδομένου ότι σίγουρα θα τους το έχουν επισημάνει κάποιοι πελάτες, απορώ πώς δεν ίδρωσε κανενός το αφτί στη ΝΟΚΙΑ, ώστε να το διορθώσουν στις μεταγενέστερες παρτίδες που έβγαλαν!

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Για ρίξε μια ματιά στο τηλέφωνό σου για αυτό που ανέφερα ότι είδα στο δείγμα... Ήδη μού έχουν πει κι άλλοι ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα, και μάλιστα με Ν82 αγορασμένο πολύ νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι παρτίδες έτσι βγαίνουν. Και δεδομένου ότι σίγουρα θα τους το έχουν επισημάνει κάποιοι πελάτες, απορώ πώς δεν ίδρωσε κανενός το αφτί στη ΝΟΚΙΑ, ώστε να το διορθώσουν στις μεταγενέστερες παρτίδες που έβγαλαν!

Οχι, στο δικο μου ειναι ευθυγραμμισμένη σωστα η οθονη .

Οχι, στο δικο μου ειναι ευθυγραμμισμένη σωστα η οθονη .

Και στο δικό μου η οθόνη είναι ευθυγραμμισμένη σωστά. Ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα με την εργοστασιακή κάρτα των 2 giga. Το αγόρασα τον Φεβρουάριο και μάλλον είναι από τις πρώτες παρτίδες. Επίσης να μην το ματιάσω ούτε καμμένα πίξελ έχει. Διαβάζω κατά καιρούς τα προβλήματα που είχαν μερικά μέλη και πραγματικά μένω άφωνος.

παιδια κατεβαζω μερικα προγραμματα για το κινητο και ειναι .sis και δεν τα υποστηριζει γιατι?μπορω να κανω κατι?

Μήπως αυτά που κατεβάζεις είναι για παλαιότερη έκδοση του symbian60 και όχι για την έκδοση symbian60 3rd Edition την οποία διαθέτει το Ν82? Σου βγάζει μήνυμα δεν υποστηρίζεται?

Μήπως αυτά που κατεβάζεις είναι για παλαιότερη έκδοση του symbian60 και όχι για την έκδοση symbian60 3rd Edition την οποία διαθέτει το Ν82? Σου βγάζει μήνυμα δεν υποστηρίζεται?

ναι δεν υποστηριζεται λεει αλλα λεει οτι ειναι για symbian κινητα...και μου κανει εγκατασταση μονο προγραμματα με καλακηξη .jar δεν μπορω τα .sis να τα αλλαξω?

ναι δεν υποστηριζεται λεει αλλα λεει οτι ειναι για symbian κινητα...και μου κανει εγκατασταση μονο προγραμματα με καλακηξη .jar δεν μπορω τα .sis να τα αλλαξω?

Μπορεί να λέει ό,τι έιναι για symbian αλλά να είναι για παλιότερες εκδόσεις symbian60 όπως για παράδειγμα ειναι το Ν70. Ψάξε για εφαρμογές που να είναι για Symbian S60 3rd edition 9.1/9.2

Μπορεί να λέει ό,τι έιναι για symbian αλλά να είναι για παλιότερες εκδόσεις symbian60 όπως για παράδειγμα ειναι το Ν70. Ψάξε για εφαρμογές που να είναι για Symbian S60 3rd edition 9.1/9.2

ωραια σε ευχαριστω

Παιδιά,που μπορούμε να βρούμε θέματα για το κινητό?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2