dmarccos Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Μια και αναφέρθηκε, έκανε κανείς την αλλαγή σε μαύρο να μας δώσει λεπτομέρειες; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Μια και αναφέρθηκε, έκανε κανείς την αλλαγή σε μαύρο να μας δώσει λεπτομέρειες; Δες μερικές σελίδες πιο πίσω, έχω γράψει σχετικά. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Δες μερικές σελίδες πιο πίσω, έχω γράψει σχετικά. Αν θυμάμαι καλά τα είχες αλλάξει μόνος σου:cool: Εγώ ρωτάω αν τα άλλαξε κανείς σε κατάστημα της Nokia να μας πει που και πόσο ήταν η τιμή Σ' ευχαριστώ πάντως:) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Γεια σας παιδες Πόσο κρατάει η μπαταρία του Ν82 και Ν78 με απλη χρήση αναμονης? Είμαι ένα βήμα πριν καταλήξω και λέω για το Ν82 αλλα κολλάω λίγο στην μπαταρία καθώς το Ν78 έχει 1200ma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jag Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Γειά σας!Πρόκητε να παραλάβω το n82 αυτήν την ευδομάδα απο τον γερμανό,πώς και απο που μπορώ να δώ αν το μοντέλο είναι το rm-314 με το χαμήλότερο sar (1.07);(έψαξα αλλά δεν βρήκα που έχει αναφερθεί):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Γεια σας!Προκητε να παραλάβω το n82 αυτήν την ευδομάδα απο τον γερμανό,πώς και απο που μπορώ να δώ αν το μοντέλο είναι το rm-314 με το χαμήλότερο sar (1.07);(έψαξα αλλά δεν βρήκα που έχει αναφερθεί):O Δεν μπορείς, γιατι πολύ απλά το N82 RM-314 δεν έρχεται στην Ελληνική αγορά, είναι μόνο για την Άπω Ανατολή (δεν έχει ούτε 3G, ούτε Wi-Fi). Το μοντέλο που έρχεται στην Ελληνική αγορα είναι το Ν82 RM-313 με sar 1.35. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 ρε παιδια εβαλα μια εφαρμογη και μου ενεργοποιησε πανω απο το ημερολογιο μια μπαρα που λεει " αναζητηση διαδικτυου και περιεχομενα" μπορω να την βγαλω ή παω για hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 ρε παιδια εβαλα μια εφαρμογη και μου ενεργοποιησε πανω απο το ημερολογιο μια μπαρα που λεει " αναζητηση διαδικτυου και περιεχομενα" μπορω να την βγαλω ή παω για hard reset? Πήγες να δεις αν στην εμφανίζει μέσα στην διαχείρηση εφαρμογών για να την κάνεις uninstall? Ποιά εφαρμογή είναι? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 ενα κομπιουτερακι. το εβγαλα αλλα δεν βγηκε η συντομευση. παρουσιαστηκε ετσι ξαφνικα παντως, οχι κατευθειαν αφου εβαλα την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jag Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο;10 λεπτά ομιλίας την ημέρα είναι πολλα για sar 1.35; Επίσης και για Αθήνα και για την υπόλλοιπη Ελλάδα ποιό navigator τεριάζει περισότρο με τη συσκευή:Garmin ή syrgic,η εμπειρία τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 ενα κομπιουτερακι. το εβγαλα αλλα δεν βγηκε η συντομευση. παρουσιαστηκε ετσι ξαφνικα παντως, οχι κατευθειαν αφου εβαλα την εφαρμογη Γιατί εγώ νομίζω ό,τι την γραμμή της αναζήτησης την είχε από την αρχή το Ν82? Αν όντως η γραμμή της αναζήτησης εμφανίστηκε μετά την εγκτάσταση τότε μάλλον θα φύγει αν κάνεις φορματ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο;10 λεπτά ομιλίας την ημέρα είναι πολλα για sar 1.35; Επίσης και για Αθήνα και για την υπόλλοιπη Ελλάδα ποιό navigator τεριάζει περισότρο με τη συσκευή:Garmin ή syrgic,η εμπειρία τι λέει;Garmin XT !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Γιατί εγώ νομίζω ό,τι την γραμμή της αναζήτησης την είχε από την αρχή το Ν82? Αν όντως η γραμμή της αναζήτησης εμφανίστηκε μετά την εγκτάσταση τότε μάλλον θα φύγει αν κάνεις φορματ. σιγουρα δεν την ειχε. ειχα μονο το wifi και το ημερολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Τη γραμμή την έχει εξ αρχής το Ν82 και δεν έχει σχέση με το κομπιουτεράκι. Δεν ξέρω όμως αν εμφανίζεται μόνο αφού τρέξεις την εφαρμογή της αναζήτησης από το μενού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 λες να ετρεξα την αναζητηση και να μην το προσεξα?:< παντως σιγουρα δεν την ειχε στην αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 @morfeas-dsl-: Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι σίγουρα δεν υπήρχε η μπάρα της αναζήτησης όταν αγόρασες το τηλέφωνο??? Εμένα την είχε σίγουρα από την αρχή, όταν το αγόρασα (με version 10). :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Αν θυμαμαι καλά πρέπει να την έχει απο την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 @morfeas-dsl-: Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι σίγουρα δεν υπήρχε η μπάρα της αναζήτησης όταν αγόρασες το τηλέφωνο??? Εμένα την είχε σίγουρα από την αρχή, όταν το αγόρασα (με version 10). :confused: ναι ακριβως αυτο :) . τι να πω παντως σιγουρα δεν την ειχε. δυο μηνες το χρησιμοποιω θα το προσεχα 100% :lol: σημερα το πρωι που εβαλα το κομπιουτερακι και μετα απο καποια χρηση προγραμματων την εμφανισε ποσταρα κατευθειαν!! παντως το κινητο παει σφαιρα, ακομα τη default μνημη εχω. τι να πω ας υπαρχει και αυτη η συντομευση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δεν είναι κακή, μπορείς άμεσα να ψάχνεις τη μνήμη του κινητού. Εμένα με έχει βολέψει ιδιαίτερα όταν ψάχνω ένα τραγούδι στην 8 γίγα, που τα περισσότερα τα έχω χύμα και όχι σε φάκελο άλμπουμ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Υπάρχει από την αρχή στο τηλέφωνο 100%. Απλά δεν την είχες προσέξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Kαι σε μένα υπήρχε απο την αρχή!!! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Παιδια υπηρχε απο την αρχη... ΣΙΓΟΥΡΑ!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghom Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 καλημέρα, έχω εγκαταστήσει το nokia maps2 και παρατήρησα ότι αργεί να logάρει κατά την εκκίνηση. έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; επίσης ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται μόλις λήξει η άδεια που έχω. θα πρέπει να κατεβάσω κάποια; αν ναι, από που και με τι κόστος; τέλος υπάρχουν καινούριοι χάρτες που να έχουν κάλυψη σε όλη την Ελλάδα; αυτούς τους χάρτες που έχω έχουν την αθήνα και όχι όλες τις περιοχές. Sorry, αν κούρασα παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 μπορεις-και καλα θα κανεις- να κοιταξεις τα θεματα των Garmin και Sygic! Καμια σχεση με Nokia Maps..κλασεις ανωτερα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Καλημερα,ειχα παει το Ν82 σε Νοκια για ελεγχο και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα και μου εδωσαν και ενα report με αυτες τι τιμες : broadcast channel: 1 bs Power Level :-75 dBm Call from mobile :Passed Dialed number :123456789#* Call from base station : Passed Speech Loopback : Passed Traffic Channel : 3 TX power 5 (33 dBm) : * 26 dBm (28-38 dBm) RX level (35) : 30 (20-50) RX quality : 0 (0-3) Traffic Channel : 45 TX power 5 (33 dBm) : * 27 dBm (28-38 dBm) Traffic Channel : 110 TX power 5 (33 dBm) : * 27 dBm (28-38 dBm) TX power 15 (13 dBm) : * 6 dBm (8-18 dBm) Phase Error RMS : 2 deg (0-15 deg) Phase error Peak : 4 deg (0-40 deg) Frequency Error : 2 Hz (+/- 150 Hz) Busrt length : 555 μsec (538 - 568 μsec) Power Time Template :Passed RX level (35) : 29 (20-50) RX quality : 0 (0-3) Ξερει κανεις τι σημαινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts