Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη παιδια με λιγα λογια την πατησαμε.....

μας την εφερε κανονικα η νοκια....ετσι....???

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δηλαδη παιδια με λιγα λογια την πατησαμε.....

μας την εφερε κανονικα η νοκια....ετσι....???

Οπως δειχνει και η επισημη απαντηση της ...ΝΑΙ:angry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ρε παιδια... καποιος που να εχει αγορασει την συσκευη τελευταια να μας πει αν μπορει τι αναγραφεται στο ενχειριδιο....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τι να πω ρε παιδια. Μας δουλευει τοσο πολυ η ΝΟΚΙΑ? Ντροπη τους παντως αν ειναι ετσι...Σηκωνει πολυ κυνηγημα το θεμα αλλα ποιος το κανει??Ποιος εχει τα χρηματα και τον χρονο να σχοληθει? Και πανω που ημουν ετοιμος να το παρω

παιδια το θεμα ειναι πολυ σοβαρο θιγονται τα δικαιωματα καταναλωτων,αλλα και θεματα υγειας.

αν ειναι οπως λετε ειναι θεμα παραπληροφορησης τοτε το θεμα μπορει και πρεπει να παει μακρια.

ειμαστε σε ενα φορουμ που επιρεαζει τις αποψεις του μεγαλυτερου ποσοστου των χρηστων συσκευων κινητης τηλεφωνιας.

θα ηταν υποκριτικο να προσπερασουμε το θεμα απλα ανεφεροντας το στις αμετριτες σελιδες.

μη ξεχνατε το sar κατι ασημαντο σε μια εποχη οπου η παθησεις και οι διαταραχες του εγκεφαλου εχουν αυξηθει δραματικα.

εκτος αυτου τα ορια που μπαινουν απο την επιτροπη για το sar δεν ειναι παντα αντικειμενικα.(καταλαβαινετε τι εννοω)

δεν θα μπορουσε τουλαχιστον ο admin να κανει μια επισημανση στην κεντρικη σελιδα του myphone.

που ξερετε μπορει να ερθει τοτε μια πιο περιεκτικη απαντηση απο τα μισολογα και τισ υπεκφυγες που παρελαβε ο GEOGEOGEO

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

ρε παιδια... καποιος που να εχει αγορασει την συσκευη τελευταια να μας πει αν μπορει τι αναγραφεται στο ενχειριδιο....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2355988#post2355988

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

κανενας πηρε ν82 προσφατα να μας πει το sar? γιατι μπορει τα μοντελα με τον υψηλό δείκτη να μην ερχονται καν στην ελλαδα και αδικα να φωναζουμε...

Το αγόρασα από Πλαίσιο σε μαύρο πριν 20 μέρες και το βιβλιαράκι του λέει sar 0,61. Eνας λόγος που το αγόρασα είναι το χαμηλό sar και ο άλλος η καλή του κάμερα. Επίσης έχω πάρει το 8800 Arte μόνο επειδή έχει πολύ μικρό sar.

Εχω τηλεφωνήσε σήμερα στη ΝΟΚΙΑ 2 φορές να μου πουν το sar της συσκευής μου κράτησαν το κινητό μου για να με πάρουν πίσω και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Οταν τους πήρα την 2η φορά μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από το εμπορικό τμήμα τους για την τιμή.

Εγώ ξέρω ότι το τηλέφωνο που αγόρασα γράφει 0,61 και τώρα λένε 1,35

Αν δεν μου αποδείξουν μέχρι αύριο ότι μιλάνε για άλλο τηλέφωνο(πράγμα δύσκολο) θα δαπανήσω όσα χρειαστούνε για να δικαιωθώ και να μου το αντικαταστήσουν με όποιο επιλέξω εγώ. Αν δεν το κάνουν να είστε σίγουροι ότι η αποζημίωση που θα μου επιδικαστεί θα είναι αντίστοιχη των πολιτισμένων χωρών.

Καλησπερα παιδια.

Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει το λινκ για να κατεβασω τους ελληνικους χαρτες για το GPS του N82?

Θενξ!

Τους χάρτες τους κατεβάζεις μέσω του Map Loader.

Δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καταφερα να βαλω στο κινητο 2 παιχνιδια τα οποια ουτε παιζουν ουτε μπορω να τα απεγκαταστησω... καμια ιδεα? εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα....

Που τα εγκατέστησες;

Αν τα έχεις στη κάρτα μνήμης ανέβασε κάπου τα sis και θα σου πω τι θα κάνεις.

Αν τα έχεις στη μνήμη της συσκευής, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

Ανοιξε τα .sis απο τα παιχνιδια με το UnSIS στο pc σου δες σε πιους φακελους κανουν εγκατασταση και μετα βαλε την καρτα σου σε ενα card reader και διεγραψε τα χειροκινητα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

επειδη και εγω δεν μπορω να ηρεμησω με το θεμα του σαρ και αν εχει γινει κατι τετοιο το θεωρω τρομερη απατη...τι λετε ρε παιδια....μπορουμε να κανουμε κατι ολοι εμεις εδω....???

να στειλουμε ομαδικα mails η οτιδήποτε στην νοκια....

δεν ανεχομαι ολο αυτο να περασει απλα ετσι.....

ΝΑΙ αγορασα το 82 γιατι ειναι και μαμο τα κινητα ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΑΡ...

πραγματικα εχω βγει απο τα ρουχα μου.....

Εγώ πάντως θα ήθελα και την άποψη των παιδιών που κάνουν το moderating.

Τι γνώμη έχετε, τι πρέπει να γίνει? Πώς θα μάθουμε αν όντως ο δείκτης αυτός είναι αληθής και τι μέλλει γενέσθαι?

Μήπως να αρχίσουμενα σκεφτόμαστε το Buy @ Sell? :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εξω απο τα συνορα τη γινεται με το θεμα του σαρ??

και κατι αλλο μαυτη τη μαμακια λετε η νοκια να ρηξει την τημη του κινητου

για να σπασει τις εντυπωσεις και να προσεγγισει νεους αγοραστες?

επειδη και εγω δεν μπορω να ηρεμησω με το θεμα του σαρ και αν εχει γινει κατι τετοιο το θεωρω τρομερη απατη...τι λετε ρε παιδια....μπορουμε να κανουμε κατι ολοι εμεις εδω....???

να στειλουμε ομαδικα mails η οτιδήποτε στην νοκια....

δεν ανεχομαι ολο αυτο να περασει απλα ετσι.....

ΝΑΙ αγορασα το 82 γιατι ειναι και μαμο τα κινητα ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΑΡ...

πραγματικα εχω βγει απο τα ρουχα μου.....

τα στοιχεια μου ειναι στην διαθση οποιου θελει να το συνεχισει με αγωγες κλπ.Ακομα για αρχη η γενικη γραμ καταναλωτη ειναι καλα.Θα βασιστουμε οτι αλλα τιμη εχουν τα χαρτια μας και αλλη τιμη δινει στο site της να τυπωσουμε τι λεει εκει και εχουμε πλεον μια αρχη.Ακομα αν καποιος εχει νομικες γνω σεις θα μπορουσε να μας συμβουλευσει αν παιξει και αγωγη για ζημια που ισως εχει ελθει στην υγεια λογω της υπερβολικης ακτινοβολιας κλπ

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εξω απο τα συνορα τη γινεται με το θεμα του σαρ??

Προς το παρον τουλαχιστον ,δεν εχει γραφτει κατι

σχετικο απο τις σελιδες που ενημερωνομαι ...

Παντως Παιδια ειναι 1η φορα που συμβαινει κατι τετοιο,

τουλαχιστον στην αντιληψη μου.

Σιγουρα καποιο λαθος εχει συμβει ,ειτε απο την αρχη

ειτε τωρα ..

Γεινικα τωρα,σε περιπτωσεις που μιλαμε αρκετα με την συσκευη

μας ,ενα bt ειναι απαραιτητο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα,

πηρα μια microSD Transcend 4giga απο Πλαισιο,οκ την εβαλα στο κινητο,την ειδε,την εκανα Format,,εβαλα τραγουδια μεσα,αλλα μετα απο λιγο δεν την εβλεπε και εγραφε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ,την κανω format παλι και την βλεπει.

Αν κλεισω το τηλ και το ξανα ανοιξω παλι τα ιδια,ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ,με format ή αν την βγαλω και την ξαναβαλω την βλεπει,αλλα μετα απο λιγο τα ιδια.

Ξερει κανεις αν φταιει η καρτα ή η συσκευη?

Εχω ηδη αγορασει μια καρτα απο Vodafone που δεν επαιζε και φοβαμαι μηπως τις καιει η συσκευη μου τις καρτες,με την δικια του παιζει μια χαρα.

Το εχω 4 μερες το κινητο μονο και δυστυχως πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα με Νοκια,τοσο καιρο ημουν απλα τυχερος!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλημερα,

πηρα μια microSD Transcend 4giga απο Πλαισιο,οκ την εβαλα στο κινητο,την ειδε,την εκανα Format,,εβαλα τραγουδια μεσα,αλλα μετα απο λιγο δεν την εβλεπε και εγραφε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ,την κανω format παλι και την βλεπει.

Αν κλεισω το τηλ και το ξανα ανοιξω παλι τα ιδια,ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ,με format ή αν την βγαλω και την ξαναβαλω την βλεπει,αλλα μετα απο λιγο τα ιδια.

Ξερει κανεις αν φταιει η καρτα ή η συσκευη?

Εχω ηδη αγορασει μια καρτα απο Vodafone που δεν επαιζε και φοβαμαι μηπως τις καιει η συσκευη μου τις καρτες,με την δικια του παιζει μια χαρα.

Το εχω 4 μερες το κινητο μονο και δυστυχως πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα με Νοκια,τοσο καιρο ημουν απλα τυχερος!

Αν είχε πρόβλημα η συσκευή ακόμα και με την εργοστασιακή θα είχες πρόβλημα. Οι πιο πολλοί κάτοχοι έχουν αναφέρει το αντίθετο, ό,τι έχουν πρόβλημα με την εργοστασιακή κάρτα μνήμης. Μήπως απλά έπεσες σε ελλατωματικές κάρτες? Δεν δοκιμάζεις να βάλεις την κάρτα σε κάποιο άλλο κινητό να δεις αν κάνει το ίδιο? Μήπως με αναβάθμιση firmware να λυνόταν?

EDIT:Αφού το κινητό σου είναι καίνουργιο, για δες λίγο και τι τιμή έχει το sar μέσα στο βιβλιαράκι. Απλά να δούμε τι έχουν γράψει μετά από όλη αυτή την ιστορία με την αλλαγή στο sar του Ν82.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αυτό θα πρότεινα κι εγώ όπως ο φίλος stendor, μία αναβάθμιση ίσως λύσει το πρόβλημα.

Πάντως είναι τουλάχιστο περίεργο να δημιουργούν πρόβλημα όλες οι κάρτες που δοκίμασες εκτός της εργοστασιακής. :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Προσπαθώ σε μία επαφή να βάλω μια φωτογραφία. Πηγαίνω στην "επεξεργασία" -> "προσθ.μικρογραφ." και μου βγάζει το μήνυμα "μνήμη πλήρης, κλείστε κάποιες εφαρμογές και δοκιμάστε ξανά" ενώ έχω διαθέσιμα 78ΜΒ. Μήπως έχει μείνει κάποιο κρυφό αρχείο και κάνει την ζημιά; Σημειωτέον κάνω restart και διαγραφή εφαρμογών με το TaskΜanager αλλά δεν γίνεται κάτι.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μήπως έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Conversation;

Αν ναι, αυτή δημιουργεί το πρόβλημα.

Το βιβλιαρακι λεει 0,62 SAR αλλα το οτι πηρα τωρα το κινητο δεν σημαινει οτι ειναι νεα παρτιδα,μπορει το καταστημα να το εχει πολυ καιρο.

Firmware εχω το τελευταιο.

Θα παω στο πλαισιο να την αλλαξω και ελπιζω να φυγει η μουτζα!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μήπως έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Conversation;

Αν ναι, αυτή δημιουργεί το πρόβλημα.

Όχι Itchrist86, ούτε καν ήξερα την υπαρξή της. Μήπως φταίει το SkySallerPro; Στην αρχή μου δούλευε η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά μετά δεν μου εμφάνιζε την φωτογραφία του καλλούντος και την έβγαλα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Στο manual μου γραφει: "Η υψηλότερη τιμή ΣΕΑ συμφωνα με τις οδηγιες του ICNIRP για την χρηση της συσκευης στο αυτι ειναι 0.62 W/kg". To αγορασα πριν 3 περιπου μηνες με Ελληνικο product key.Πρεπει να μας δουλευει κανονικοτατα η NOKIA γιατι οντος στο επισημο site αναφερει τωρα sar= 1.35..!