Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά παιδιά έκανα τα εξής:

ειχα την εκδοση 10385 πριν την εκανα απεγκατασταση εβαλα την NSS103814 επανεκινησση και δουλεψε (βεβαια το παραπανω σφαλμα μου το εβγαλε στην αναγνωση συσκευής (-->Please copy the loaders first!

->Products Dir('products').......Not Found. αλλα στην επομενη σελιδα της αναγνωσης του προντακτ κοντ κλπ οκ, κι εκανα την αλλαγηκαι τελος.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιτελους ηρθε το Ν82. Το Σαββατο το εχω στα χερια μου. Ειτε την 30 ειτε την 31 εκδοση στο λογισμικο εχει παλι τον 3ο τροπο κανω απο το τοπικ Χακς?
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Τελικά παιδιά έκανα τα εξής:

ειχα την εκδοση 10385 πριν την εκανα απεγκατασταση εβαλα την NSS103814 επανεκινησση και δουλεψε (βεβαια το παραπανω σφαλμα μου το εβγαλε στην αναγνωση συσκευής (-->Please copy the loaders first!

->Products Dir('products').......Not Found. αλλα στην επομενη σελιδα της αναγνωσης του προντακτ κοντ κλπ οκ, κι εκανα την αλλαγηκαι τελος.

Tελος καλο ολα καλα :)

Επιτελους ηρθε το Ν82. Το Σαββατο το εχω στα χερια μου. Ειτε την 30 ειτε την 31 εκδοση στο λογισμικο εχει παλι τον 3ο τροπο κανω απο το τοπικ Χακς?

Ο τριτος τροπος λειτουργει στο Ν82 με την 31

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εχω το N82 και θέλω μια βάση για μοτοσυκλέτα για να το χρησιμοποιώ σαν GPS, μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρώ? Στο Πλαίσιο που πήγα χθές δεν έχουν.

Thanks

την SANDISK 16GB MICRO SD HIGH CAPACITY την αναγνωρίζει;

Φυσικά και την αναγνωρίζει ;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

paideia,pio program mporw n katebasw gia n balw se mia taksh tis foto mou;;;;eyxaristw!!!

Καλως ηρθες.Μια και εισαι καινουργιος καλο ειναι να αποφευγεις τα greeklisgh.Για εφαρμογες πας εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726.Κανε και εναν κοπο να διαβασεις τις ανακοινωσεις που υπαρχουν στην αρχη του Nokia S60 (3rd Edition).Δες για το resco photo viewer.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μολις πηρα την συσκευη στα χερια μου:D . Εχει την v30.0.019. Η καινουργια η αναβαθμιση διορθωνει τπτ σπουδαιο? να κανω αναβαθμιση πριν το χακαρισμα?

Μολις πηρα την συσκευη στα χερια μου:D . Εχει την v30.0.019. Η καινουργια η αναβαθμιση διορθωνει τπτ σπουδαιο? να κανω αναβαθμιση πριν το χακαρισμα?

Changelog της 31 δεν έχουμε δει, προτείνω πάντως να την περάσεις και μετά το χακάρεις

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ρε παιδια, πληκτρολογω στο Ν82 μου #06# και δε μου εμφανιζει το ΙΜΕΙ μου!!! Μου βγαζει UNKNOWN APPLICATION

Πως γινεται αυτο??

Hello !

Ρε παιδια, πληκτρολογω στο Ν82 μου #06# και δε μου εμφανιζει το ΙΜΕΙ μου!!! Μου βγαζει UNKNOWN APPLICATION

Πως γινεται αυτο??

*#06# πατας ξεχασεσ το αστερακι

Πως γινεται αυτο??

*#06# για να δεις το imei

Ξερει κανεις αν γινεται να βγαλεις τον ηχο απο την καμερα? ειναι πολυ ενοχλητικο να θες να βγαλεις φωτογραφιες και να ακουγεται συνεχεια ο ηχος

Mπορεις να μπεις στο προφιλ που εχεις επιλεγμενο και να επιλεξεις Ηχοι προειδοποιησης\ Απενεργοποιημενοι.

παιδια βοηθεια μου εφυγε εχθες το κινητο απο τα χερια και τωρα οι αλλοι δεν με ακουνε μαλλον χαλασε το μκροφωνο ποσο παει το μαλλι γνωριζει κανεις? Καλημερα σας
υπογραφή εκτός ορίων

Οι τιμές έχουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στα καταστήματα της alpha copy. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα της περιοχής σου και ρώτα τους πόσο κοστίζει, αν το έχουν και αν θα χρειαστεί να τους το αφήσεις.

Παιδιά προσπαθώ να <χακάρω> το τηλέφωνο (προσβαση σε φακελους συσ και πριβειτ) με οδηγιες και εφαρμογές (Κατεβάζετε το Drakkarious 2.02 (BETA) σε παλαιότερα θέματα αλλά κολλάω διότι δε βρίσκω με πρόγραμμα εξερεύνησης (xplore) το φάκελο c/sys/bin αν γνωρίζει κανείς τρόπο κλπ ας βοηθήσει.

αν υπάρχει τρόπος τι προσφέρει εκτός την πρόσβαση εχει καμμιά σχέση και με κλειστές εφαρμογές???

ευχαριστώ Σπύρος!

Παιδιά προσπαθώ να <χακάρω> το τηλέφωνο (προσβαση σε φακελους συσ και πριβειτ) με οδηγιες και εφαρμογές (Κατεβάζετε το Drakkarious 2.02 (BETA) σε παλαιότερα θέματα αλλά κολλάω διότι δε βρίσκω με πρόγραμμα εξερεύνησης (xplore) το φάκελο c/sys/bin αν γνωρίζει κανείς τρόπο κλπ ας βοηθήσει.

αν υπάρχει τρόπος τι προσφέρει εκτός την πρόσβαση εχει καμμιά σχέση και με κλειστές εφαρμογές???

ευχαριστώ Σπύρος!

Hacks & Patches #3ος τρoπος!

help !

αν και εχβ αποθηκευση και στην sim και στο κινητο δυο συγκεκριμενους αριθμους οταν μου τη΄δεν βλεπω το ονοματους , παρα μονο τον αριθμο. αν παλι παρω εγω τον αριθμο( γταφοντας ενα- να τα νουμερα ) τα ιδια... αν τηλεφωνισω πατωντας τα απο τις επαφες φαινεται ο αριθμος....

καμια ιδεα;;; ( εκτος απο το να το πεταξω... )

εχω κανει μεχρι και φορματ

και κατι αλλο οταν τηλ σε καποιο/καποια και πριν απαντηση σταματισω την κληση "κολαει" 3 δευτερα γραφοντας "αποσυνδεση..." το κανει σε ολους ;;;

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...