Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kati akoma... to sar p.x sto n82 ine sinexia 1.35?? i ine p.x 0.5 kai otan pernw tilefono auxanete..???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2619056#post2619056

το θέτεις πολύ μπακάλικα. Πάντως 0.5 με τίποτα. Ισως γύρω στο 1.

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kati akoma... to sar p.x sto n82 ine sinexia 1.35?? i ine p.x 0.5 kai otan pernw tilefono auxanete..???

Το 1.35 είναι η μέγιστη δυνατή τιμή. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα για το SAR του Ν82. Ρίξε μια ματιά αν έχεις απορίες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=210315

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω παιδια, μου αρεσε πολυ το site αυτο και να εισαι σιγουρος οτι θα σας επισκεπτομε συχνα , κανετε καταπλιχτικη δουλεια

paidia to N82 exei enswmatomenh kerea gia GPS???? den gnwrizw!

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Nαι εχει.. :)

Επισης διαβασε αυτο που εγραψα στον @theohad

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπερα...γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η 8g sandisk για το Ν82 σε καταστημα και ποσο σε e-shop? Και κατι αλλο..εαν παω να αγορασω το Ν82 απο ενα καταστημα και δω εκεινη την ωρα που θα μου το ανοιξουν μπροστα μου οτι εχει το παλιο firmware, μπορω να το παω κατευθειαν μετα την αγορα σε καποιο ΝΟΚΙΑ-shop για δωρεαν αναβαθμιση?

Καλησπερα...γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η 8g sandisk για το Ν82 σε καταστημα και ποσο σε e-shop? Και κατι αλλο..εαν παω να αγορασω το Ν82 απο ενα καταστημα και δω εκεινη την ωρα που θα μου το ανοιξουν μπροστα μου οτι εχει το παλιο firmware, μπορω να το παω κατευθειαν μετα την αγορα σε καποιο ΝΟΚΙΑ-shop για δωρεαν αναβαθμιση?

Περίπου 38€ έχει. Δες εδώ! Στα καταστήματα έξω δεν ξέρω. Λογικά δεν πρέπει να έχει πάνω από 45€.

Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις στον υπολογιστή σου! Με τα nokiashop είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις. Άλλοι αναβαθμίζουν δωρεάν, άλλοι ζητάνε πληρωμή με το δεδομένο ότι υπάρχει η αναβάθμιση απο ίντερνετ. Αν πας κ πεις μου κολλάει το πρώτο πράγμα που θα σου κάνουν είναι αναβάθμιση και μάλιστα δωρεάν καθώς καλύπτεται από την εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να ξεκαθαρίσουμε με τα θέματα των συνδέσεων:

1.Δεν γίνεται να ορίσω αυτομάτως κάθε φόρα που συνδέομαι (πατώντας το 0 πχ.) να χρησιμοποιήται wifi έφοσον είναι διαθέσιμο και όχι Gprs; Η έστω να ύπαρχει κάπου στο μενού;

Το λέω αυτό επειδή δεν χρησιμοποιώ ενεργή αναμονή και εκτός αυτού δεν θα ήταν πιο λογικό και χρήσιμο να ψάχνει μόνο όταν θέλουμε εμείς με κάποια επιλογή και όχι κάθε 5,10,30 λεπτά που φαντάζομαι θα καταναλώνει και μπαταρία χωρίς λόγο;

2.Μπορεί το Α-GPS να οριστεί να χρησιμοποιήται μέσω Wifi ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να χρεωνόμαστε ή δουλέυει μόνο μέσω GPRS;

3.Το EDGE υπερέχει έναντι GPRS και Wifi; Υπάρχει χρέωση;

4. Στο μενόυ του GPS υπάρχουν ακόμη οι επιλογές "βάσει δικτύου" και "Bluetooth grps". Αν ενεργοποιηθούν βοηθάνε να επιτευχθεί γρηγορότερο κλείδωμα με τον δορυφόρο εφόσον δεν χρησιμοποιούμε A-GPS η δεν έχουν κάποιο νόημα;

Ελπίζω να μην κουράζω με τις ερωτήσεις, απλά υπάρχει μια σύγχυση σε κάποια πράγματα όσο και μια ευνόητη απορία γιατί κάποια άλλα συμβαίνουν (ή δεν συμβαίνουν) ενώ μιλάμε για smartphone... :-D

Thanks

1. Άνοιξε τον ιστό και πάτα επιλογές>ρυθμίσεις>γενικές κ στο σημείο πρόσβασης επέλεξε ερώτηση πάντα. Έτσι κάθε φορά που πας να συνδεθείς θα σου βγάζει τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης(κ wifi και μέσω δικτύου κινητής). Βέβαια Αν ένα wifi δεν το έχεις προσθέσει στα σημεία πρόσβασής σου προφανώς δεν θα το βγάζει.

2. Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς wifi καθώς αυτό που ουσιαστικά γίνεται είναι η λήψη πληροφοριών για την θέση του σταθμού βάσης που είναι συνδεδεμένο εκείνη την στιγμή το τηλέφωνό σου ώστε να καταλάβει που περίπου βρίσκεσαι.

3. Υποστηρίζει EDGE. Και βέβαια υπάρχει χρέωση. Νομίζω όμως καμία εταιρία στην Ελλάδα δεν έχει EDGE. Σε σχέση με το GPRS είναι πιο γρήγορο. Το wifi όμως συνήθως είναι πιο γρήγορο κ απο τα 2 άλλα(ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης με το web του access point).

4. Το bluetooth GPS αυτό που κάνει είναι να ενεργοποιεί το bluetooth και να αναζητά ένα εξωτερικό GPS ώστε να χρησιμοποιεί αυτό. Αν δεν θες να συνδέσεις εξωτερικό GPS τότε πρέπει να το έχεις απενεργοποιημένο. Η επιλογή βάση δικτύου χρησιμοποιεί τα δεδομένα των σταθμών βάσεις που είσαι συνδεδεμένος ώστε να εντοπίσει την θέση σου. Η ακρίβεια της είναι μικρή και έχει μόνιμα ενεργό το GPRS. Άρα δεν σε συμφέρει αν το έχεις ανοιχτό. Καλύτερα να έχεις ανοιχτό το A-GPS που σε χρεώνει ελάχιστα μόνο στην αρχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία παίζει να είναι τόσο άσχετοι που μου λένε ότι φταίει η μπαταρία που δεν πάιζει το ένα ηχείο? έλεος....... μου χάλασε και η μπαταρία μάλλον επειδή έχω καιρό να το φορτίσω έβαλα και άλλη μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια γιατί λέω μπας και είναι αλλά πάλι καλά δεν ήταν!:)

Καλά, ό,τι να ναι...

Πήγαινε και ζήτα επιδιόρθωση!

Αν χρειαστεί σήκωσε και λίγο το τόνο της φωνής σου.

-------------------------------------------------------

Κατω απο το -ΝΑΙ-, εμφανιζει και μια αλλη επιλογη, -Αναζητηση Δικτυων- οπου προφανως επιλεγεις καθε ποσα λεπτα να κανει νεα αναζητηση. Το ερωτημα μου ειναι, οταν κανει νεα αναζητηση, σε "κοβει" απο την περιηγηση σου?

Η αληθεια ειναι πως δεν μπαινω κ συχνα, αλλα δεν ειχα μπει κ ποτε σε αυτες τις ρυθμισεις μεχρι τωρα για να τις "πειραξω". Πηγαινα απ'την οθονη αναμονης και εκανα τη συνδεση μεσω wlan.

Οταν ειμαι σπιτι ειμαι στο pc. Τωρα εξω, συνηθως σε κατι flo cafe, κλπ, που διαθετουν wifi, μπαινω για να δω mails κυριως, οχι για πολλα πολλα αλλα δεν θυμαμαι αν εχει γινει κατι τετοιο, διακοπη περιηγησης δηλαδη μετα απο 5 λεπτα..

Θα το δοκιμασω την αλλη φορα μιας και το εχω στο νου μου τωρα και αν ειναι θα το σχολιασω.. ;)

(edit: αυτο που συμβαινει συνηθως ειναι να μου βγαζει οτι η πυλη δεν αποκρινεται ή κατι τετοιο, που απ'οσο ξερω σημαινει με απλα λογια οτι οι θεσεις ειναι κατηλλημενες.. :lol: )

k_giannis αν ενεργοποιήσεις την επιλογή αυτή το αποτέλεσμα θα είναι να ψάχνει κάθε 5 λεπτά (ανάλογα ποσό έχεις επιλέξει) και θα σου ρουφάει τη μπαταρία άσκοπα.:!:

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις αναζήτηση δικτύων WiFi μέσω της εφαρμογής Οδηγός WLAN. Εφόσον βρίσκεις το δίκτυο που θέλεις συνδέεσαι και κάνεις τη δουλειά σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

k_giannis αν ενεργοποιήσεις την επιλογή αυτή το αποτέλεσμα θα είναι να ψάχνει κάθε 5 λεπτά (ανάλογα ποσό έχεις επιλέξει) και θα σου ρουφάει τη μπαταρία άσκοπα.:!:

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις αναζήτηση δικτύων WiFi μέσω της εφαρμογής Οδηγός WLAN. Εφόσον βρίσκεις το δίκτυο που θέλεις συνδέεσαι και κάνεις τη δουλειά σου.

Οντως, δεν το σκεφτηκα αυτο για την καταναλωση της μπαταριας.

Και δεν με ενδιαφερει να μου δειχνει συνεχεια τη Διαθεσημοτητα ή μη, καποιου wifi.

Τhanx για τη σημειωση Itchrist.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περίπου 38€ έχει. Δες εδώ! Στα καταστήματα έξω δεν ξέρω. Λογικά δεν πρέπει να έχει πάνω από 45€.

Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις στον υπολογιστή σου! Με τα nokiashop είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσεις. Άλλοι αναβαθμίζουν δωρεάν, άλλοι ζητάνε πληρωμή με το δεδομένο ότι υπάρχει η αναβάθμιση απο ίντερνετ. Αν πας κ πεις μου κολλάει το πρώτο πράγμα που θα σου κάνουν είναι αναβάθμιση και μάλιστα δωρεάν καθώς καλύπτεται από την εγγύηση.

OK! Σ'ευχαριστω..

Καλησπερα...γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η 8g sandisk για το Ν82 σε καταστημα και ποσο σε e-shop?

Δες κι αυτήν που έχει 27€

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

χθες αλλαξα την μαμα καρτα μνημης μια μια 4αρα sandisk.ενω ολα καλα εκανα φορματ και εβαλα με copy paste τα αρχεια μεσα.σημερα το πρωι δεν μου εμφανιζε τα τραγουδια παρα μονο οταν εκανα ξανα ανανεωση βιβλιοθηκης.και κατι αλλο οταν το βγαζω απο το usb κολαει λιγο στην αρχη να μπει στο μενου.ενω με την παλια ηταν μια χαρα.καμια ιδεα?

Φυσιολογικο ειναι μην ανησυχεις,ειδικα αν την εχεις φορτωσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

μονο 200 mb εχω μεσα.

Αν εχεις προγραμματα στην καρτα που φορτωνουν μολις κανεις αποσυνδεση του καλωδιου λογικο ειναι να το κανει.Που να δεις και το δικο μου,προλαβαινεις να κανεις καφε και να αναψεις τσιγαρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις το πηρα μετα απο λιγες μερες την εστειλα αμεσως την <<μαμα>> καρτα οποτε δεν μπορω να ξερω,νομιζω ομως οτι ειναι φυσιολογικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Αν υπάρξει, θα το μάθεις...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

οκκκ thanks....

οχι οτι χρειαζεται να διορθωθούν πολλα πραγματα.....αλλα μερικα βασικα για μενα ειναι....

1)η φωτεινότητα της οθονης....(αν και αυτο το λυσαμε....!!!!!):)

2)ο ηχος απο τα ηχεία οταν παιζεις το ραδιο......πρεπει να γινει πιο δυνατος......

τιποτα αλλο δεν βρισκω......:)

Βασικά αν κάνεις

-Sign τις εφαρμογές

-Ανεβάσεις την φωτεινότητα

-Του βάλεις 8GB μνήμη (sandisk)

-Και λίγο ψάξιμο (λίγο Optimize το λογισμικό σας το συνιστώ γιατί εγώ όταν το έκανα έγινε πολύ γρήγορο)

Τότε το φέρνεις άνετα στα ίσα του και το κάνεις ένα πολύ καλό Multimedia γρήγορο κινητό..