Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης τι κάρτα μνήμης μου προτείνετε γύρω στα 30 ευρώ? Η να πάρω την κανονική της ΝΟΚΙΑ?

Να προτιμήσεις SanDisk. Οποιαδήποτε από αυτές είναι συμβατή με τη συσκευή σου.

μπορει να βοηθήσει κανείς με το μνμ web :no gateway reply?

μεχρι προχτες έμπαινε στο web,αλλα απο χτες βγαζει το web :no gateway reply

Αν προσπαθείς να συνδεθείς μέσω 3G/GPRS τότε μάλλον είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο stefanos_79.

Αν προσπαθείς να συνδεθείς μέσω WiFi και εμφανίζει αυτό το μήνυμα, κάνε reset το router σου.

εκανα φορματ στην καρτα μνημης με αποτελεσμα να χασω τους χαρτες απο το νοκια μαπ.κανενας τροπος να τους ξαναβρω?πως κανουμε εγκατασταση το garmin xt v.5?το ειχα βαλει το ανοιγε αλλα δεν εβρισκε δορυφορο.

Τους χάρτες του Nokia Maps τους περνάς μέσω του Map Loader (τελευταία έκδοση εδώ).

Οδηγίες υπάρχουν εδώ.

Για το Garmin υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ.

Εκεί θα βρεις οδηγίες καθώς και θα θέσεις τις ερωτήσεις σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια "εσπασε" το Ν82?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια "εσπασε" το Ν82?

Μπα,οχι ακομα.Το ενισχυσαν πολυ φαινεται και αντεχει στα <<χτυπηματα>>:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Μπα,οχι ακομα.Το ενισχυσαν πολυ φαινεται και αντεχει στα <<χτυπηματα>>:lol:

ναι ετσι φαινεται .....αργει πολυ η "επεμβαση" και ειναι ανησυχητικο...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Paidia σας εχει τυχει να κολλαει το Sygic;;;

Λετε να φταει η μνήμη;;;

Ακομα μαθαίνω......

παιδια αν το router δεν είναι δικό μας,είναι δημόσιο και μου βγάζει οταν προσπαθώ να συνδεθώ μέσω wifi no gateway reply μπορω να κάνω κάτι γι'αυτό?

ευχαριστώ

Οχι δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο και δεν φταιει το κινητό.Πολυ πιθανο να εχει καποιος περιορισμους ασχετα αν ειναι δημοσιο
Υπογραφή....

Paidia σας εχει τυχει να κολλαει το Sygic;;;

Λετε να φταει η μνήμη;;;

Δεν μου εχει τυχει αλλα δεν το χρησιμοιποιω και πολυ συχνα. Τα υπολειπα στο θεμα του Sygic :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

SoS Πηρα πριν λιγο καιρο το συγκεκριμενο κινητο και Μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα οτι δεν υπαρχει καρτα μνημης. Οταν βγαζω τη καρτα και την ξαναβαζω τημ αναγνωριζει αλλα μετα απο λιγο ξανα χανεται.

Ξερει κανεις να μου πει τι μπορει να φταει;

Eαν θελεις να απαλαγεις για παντα με τα προβληματα της καρτας αγορασε μια Sandisk.

1. Eπελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι (για να μην χαθει τιποτα)

2. Βαλε την καρτα στο pc σου και παρε ολα τα αρχεια (και τα κρυφα) με copy - paste

3. Format την καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη σοθ και ξαναβαλε τα αρχεια στην θεση τους.

Λογικα θα στρωσει! Πιθανοτατα στο μελλον να σου δημιουργησει ξανα προβληματα.

Eαν θελεις να απαλαγεις για παντα με τα προβληματα της καρτας αγορασε μια Sandisk.

1. Eπελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια και οι φακελοι (για να μην χαθει τιποτα)

2. Βαλε την καρτα στο pc σου και παρε ολα τα αρχεια (και τα κρυφα) με copy - paste

3. Format την καρτα μνημης μεσα απο την συσκευη σοθ και ξαναβαλε τα αρχεια στην θεση τους.

Λογικα θα στρωσει! Πιθανοτατα στο μελλον να σου δημιουργησει ξανα προβληματα.

Τhanks φιλε μου για της πληροφοριες, ελπιζω να στρωσει.

Δηλαδη το προβλημα ειναι στη καρτα ε;

Oι περισσοτεροι αντιμετωπιζαμε παρομοια προβληματα με την εργοστασιακη καρτα βαλαμε Sandisk και τελειωσαν :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2610169#post2610169

καλησπερα σας

μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι στον internet browser της μαμα του , δεν αναγνωριζει τα ελληνικα και τα δειχνει τετραγωνακια, ενω με τον opera ειναι ενταξει?

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις του Ιστού και στην επιλογή Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση βάλε Αυτόματη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το κάνει σε όλες τις σελίδες με ελληνικά ή σε μερικές.

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πληκτρολογώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#. Ίσως στρώσει.

στο eshop, in gr, gmail αρα λιγο πολυ σε ολες.

η επαναφορα αυτη θα αλλαξει λιγο-πολυ οτι εχω ρυθμισει στα παντα? πχ ενταση ηχου, ringtone, εικονιδια αναμονης ? ποσο εκτεταμενη ειναι? οπως ηταν μετα την τελευταια αναβαθμιση?

επι την ευκαιρια , επειδη ελλειψα καιρο απο την συζητηση και εχω την 2.....version software, τελικα δεν αξιζει να περασω στην 3....?

Ναι θα επαναφερθούν στις προεπιλεγμένες όλες οι ρυθμίσεις που αναφέρεις, αλλά δεν θα χάσεις κανένα από τα δεδομένα σου ή τις εφαρμογές σου.

Οφείλω να σε ενημερώσω πως η τελευταία έκδοση λογισμικού δεν είναι hackable.

Αν έχεις χακάρει τη συσκευή σου δεν ενδείκνυται η αναβάθμιση.

Αν δεν ασχολείσαι με hacks κτλ δεν υπάρχει λόγος να μην αναβαθμίσεις.

εχω καιρο να ασχοληθω με το τι τρεχει στην επικαιροτητα.υπαρχει κανεναν νεοτερο για τον χαμηλο φωτισμο της οθονης?κανενα firmware update η κατι σχετικο?

εχω καιρο να ασχοληθω με το τι τρεχει στην επικαιροτητα.υπαρχει κανεναν νεοτερο για τον χαμηλο φωτισμο της οθονης?κανενα firmware update η κατι σχετικο?

Κάτι επίσημο δεν υπάρχει, μόνο κάτι hacks έχουν κυκλοφορήσει αλλά δε τα έχω δοκιμάσει

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Η τελευταία έκδοση είναι η V 30.0.019.

Δεν άλλαξε κάτι ως προς τη φωτεινότητα της οθόνης.

Έχει βγει μια εφαρμογή, αλλά δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο θέμα θα τη βρεις.

Πάντως μη περιμένετε να αλλάξει κάτι στη φωτεινότητα. Είναι καθαρά για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

Ν82αράκηδες :)μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;;;Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση σε ένα Ν82 ενός φίλου μου(μέσω wi-fi),και αντί να με ρωτήσει όπως στα fp2 κατευθείαν τι σύνδεση ήθελα,(3g ή wi-fi),μου έλεγε να φτιάξω προφίλ διακομιστή και κατι τέτοιες βλακείες......Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;:worry:
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Ν82αράκηδες :)μπορείτε να μου λύσετε μια απορία;;;Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση σε ένα Ν82 ενός φίλου μου(μέσω wi-fi),και αντί να με ρωτήσει όπως στα fp2 κατευθείαν τι σύνδεση ήθελα,(3g ή wi-fi),μου έλεγε να φτιάξω προφίλ διακομιστή και κατι τέτοιες βλακείες......Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;:worry:

Δε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω wifi στο Ν82

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μιας και μιλάτε για αναβάθμιση είναι σχετικό με το προβλημά μου.Προσπάθησα να βάλω το garmin.Αλλά το μόνο που κατάφερα μετά απο διάφορες πρσπάθειες είναι να μου κολλάει το κινητό....Έκανα hard format αλλά τίποτα.Έπειτα έκανα αναβάθμιση και επίσεις τίποτα!!!!!

I NEED HELP ! ! ! ! ! ! ! !

Oneplus 3