droper_05 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Υπάρχει λύση δοκιμασμένη. Δες εδώ :happy:[/Q εχω κλησει ομως το κινητο ..και τι ειναι το nemesis?? :cry: Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Εαν εχεις κλησει το κινητο δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο μονος σου. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 ουτε hard reset? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Τιποτε, θα πρεπει να το πας για ανακτηση κωδικου... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 σε νοκια shop?κοστιζει? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ναι θα πρεπει να το πας σε ενα nokia shop. Απο αυτα που εχω διαβασει περιπου 15 ευρο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 σιγουρα δεν γινεται hard format με κλειστο το κινητο? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Θα σου ζητησει παλη κωδικο ασφαλειας.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 droper_05: γιατί δεν μπορείς να ανοίξεις το κινητό σου? Αν το ανοίξεις με τη SIM που χρησιμοποιείς κανονικά δεν έχει λόγο να σου ζητήσει κωδικό ασφαλείας. Μήπως πας να το ανοίξεις με άλλη SIM ή χωρίς SIM? Τότε σου ζητάει κανονικά κωδικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Ρε παιδια μια ερωτηση..Γιατι καθε φορα που πηγαινω στην Βοηθεια μου βγαζει μηνυμα "Μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε".Πρωτον καμια εφαρμογη δεν τρεχει στο παρασκηνιο γιατι το εχω τσεκαρει με προγραμματακια και δευτερον οταν ειχα την 20.χ.χ.χ κανονικα χρησιμοποιουσα την βοηθεια εκανα αναζητηση σε αυτη κτλ κτλ. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 droper_05: γιατί δεν μπορείς να ανοίξεις το κινητό σου? Αν το ανοίξεις με τη SIM που χρησιμοποιείς κανονικά δεν έχει λόγο να σου ζητήσει κωδικό ασφαλείας. Μήπως πας να το ανοίξεις με άλλη SIM ή χωρίς SIM? Τότε σου ζητάει κανονικά κωδικό. Πάνο, εάν έχεις βάλει να κλειδώνει αυτόματο το τηλέφωνο με κωδικό, όταν το ανοίγεις σου ζητάει εκτός από το PIN και τον κωδικό ασφαλείας.. Ρε παιδια μια ερωτηση..Γιατι καθε φορα που πηγαινω στην Βοηθεια μου βγαζει μηνυμα "Μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε".Πρωτον καμια εφαρμογη δεν τρεχει στο παρασκηνιο γιατι το εχω τσεκαρει με προγραμματακια και δευτερον οταν ειχα την 20.χ.χ.χ κανονικα χρησιμοποιουσα την βοηθεια εκανα αναζητηση σε αυτη κτλ κτλ. Και σε εμένα μου το κάνει αυτό αλλά όχι με το που μπαίνω στην βοήθεια αλλά μόλις πατήσω για να πάω στη δεύτερη καρτέλα μου βγάζει μνήμη πλήρης και δεν μπορείς να δεις τίποτα. Πρέπει να βγεις και να ξαναμπείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Πάνο, εάν έχεις βάλει να κλειδώνει αυτόματο το τηλέφωνο με κωδικό, όταν το ανοίγεις σου ζητάει εκτός από το PIN και τον κωδικό ασφαλείας.. Ναι, έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 παιδιά θα σας κάνω μια ερώτηση η οποία πρέπει να έχει απαντηθεί και παλιότερα, αλλά μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι το n82 black μου πρέπει να είναι παραεισαγωγή...στο nokia software updater δεν βρίσκει αναβάθμιση για το κινητό μου...έτσι έλεγξα το product code μου το οποίο είναι 0567264 το οποίο σύμφωνα με κάποια threads δεν είναι το ελληνικό.ωστόσο το FCC ID είναι το "ελληνικό".το πληκτρολόγιό μου έχει ελληνικούς χαρακτήρες.είναι παραεισαγωγή;πότε θα βγει αναβάθμιση για το κινητό μου (εννοώ σύντομα; ) και αν κάνω αναβάθμιση θα χάσω τα ελληνικά;; α ρε καταραμένε γερμανέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 καλησπερα μολις περασα το νεο φερμγουεαρ ολοι λενε οτι το κινητο γινεται πιο γρηγορο κτλ εγω το βλεπω πιο αργο και η καμερα ανοιγει το ιδιο γρηγορα. ισως να φταινε το πολλα προγραμματα που εχω... θα δειξει κοιταγα με το x-plore τον φακελο installs στο c. εχει μεσα ολα τα σισ των προγραμματων που εχω εγκαταστησει. αν τα διαγραψω τρεχει τιποτα? υπαρχει καποιος φακελος στον c που καλο ειναι να διαγραψω τιποτα απο εκει μπασ και σβηστει κανα σκοθπιδι και δω φως? και δευτερη ερωτηση προσεξα οτι οταν παω και γραφω νοθμερα στο κινητο πχ 6972 τοτε εμφανιζει ενα πλαισιο με επαφες που εχουν αυτα τα νουμερα. το κανει και σε εσας αυτο ή ειναι παρενεργεια καποιου προγραμματος που εγκατεστησα?(και δεν εχω ιδεα ποιανου....) το προβλημα ή περιεργο ειναι οτι δεν εμφανιζει ολα τα ονοπματα που εχουν τη συγκεκριμενη ακολουθια αριθμων αλλα μερικα μονο και μαλλον τυχαια....το εχει αλλος κανεις προσεξει αυτο και ξερει τι παιζει? ευχαριστω υγ. βιαστηκα να μιλησω. ηθελε 2-3 ρισταρτ να συνελθει. ομως αν καποιος ξερει πως να το κανω λιγο πιο γρηγορο αν γινεται αυτο, ας πει υγ2. αν θελετε να κανετε την αναβαθμιση μη ξεχασετε να το χακαρετε πρωτα ε. μη την πατησετε μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 πως μπορω να δω αν το κινητο μου ειναι παραεισαγωγη ή ελληνικο? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 πως μπορω να δω αν το κινητο μου ειναι παραεισαγωγη ή ελληνικο? Θα βγάλεις την μπαταρία και θα δεις το product code. Στη συνέχεια θα πας στην πρώτη σελίδα του θέματος και θα δεις μια λίστα με τα product codes, θα βρεις το δικό σου και θα δεις τι είναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 πως μπορω να δω αν το κινητο μου ειναι παραεισαγωγη ή ελληνικο? Δες τα product code στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος και κοίταξε σε ποιό απ' όλα αντιστοιχεί το product code του κινητού σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ΣΕ κανονικες συνθηκες δυο ημερες ειναι καλα ,την δευτερη θα θελεις φορτιση ..τωρα αν απλα το κοιτας θα παει και παραπανω 2 μέρες...παραπάνω δύσκολα όσο κ να μην το πειράζεις. Εάν βάλεις gps και λοιπά ενεργοβόρα μετράς ώρες...:lol: αλλά δεν μας νοιάζει κιόλας. Προτιμώ δυνατότητες από αυτονομία. Θα ήθελα και αυτή να την είχα αλλά... Καλά ρε παιδιά με την έκδοση 30 κανείς δεν είναι? Ή κανένας δεν έχει hackarei το κινητό του? εάν παρακολουθείς το θέμα (που από ότι βλέπω από την ερώτηση δεν το κάνεις:rolleyes:) θα έβλεπες ότι οι περισσότεροι έχουμε κάνει την αναβάθμιση. Το χακάρισμα από πότε έγινε must, δεν το κατάλαβα;:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 ok ελληνικο ειναι. thanks. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 εάν παρακολουθείς το θέμα (που από ότι βλέπω από την ερώτηση δεν το κάνεις:rolleyes:) θα έβλεπες ότι οι περισσότεροι έχουμε κάνει την αναβάθμιση. Το χακάρισμα από πότε έγινε must, δεν το κατάλαβα;:confused: Έχεις δίκιο δεν το παρακολουθώ γιατί έχω το Ν95 εδώ και 1 χρόνο και πρόσφατα πήρε το Ν82 η κοπελιά μου και ασχολούμαι για αυτό. Τώρα για το χακάρισμα τι να σου πώ.. Αν ξέρεις άλλον τρόπο για να μπορώ να περνάω ότι εφαρμογές θέλω, πες μου και μένα για να μάθω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Έχεις δίκιο δεν το παρακολουθώ γιατί έχω το Ν95 εδώ και 1 χρόνο και πρόσφατα πήρε το Ν82 η κοπελιά μου και ασχολούμαι για αυτό. τότε μην αναρωτιέσαι με έντονα bold...:rolleyes: Τώρα για το χακάρισμα τι να σου πώ.. Αν ξέρεις άλλον τρόπο για να μπορώ να περνάω ότι εφαρμογές θέλω, πες μου και μένα για να μάθω. δεν θέλει κόπο...τρόπο θέλει. Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed με αυτό τον τρόπο και χάρη στην πολύ καλή δουλειά των παιδιών περνάω ΤΑ ΠΑΝΤΑ από εφαρμογές και games μέχρι και themes:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Αυτό τον τρόπο που λέει ο junglist είναι ακόμα πιο εύκολος και γρήγορος, γιατί πολύ απλά δεν χριάζεσαι πιστοποιητικό και μερικές φορές ούτε κάν υπολογιστή. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση όποιας εφαρμογής θες αμέσως χωρίς να χρειάζεται να έχεις μπρόστα σου τον φάκελο με τα απαραίτητα αρχεία για να υπογράψεις την εφαρμογή. Την καταβάζεις αμέσως στο κινητό ή απλά την περνάς στο κινητό από κάπου αλλού και την κάνεις εγκατάσταση. Όλοι αυτοί οι τρόποι έχουν βγει για να κάνουν την εγκατάσταση των εφαρμογών ποιο εύκολη, με ποιον τρόπο βολεύεται ο καθένας είναι καθαρά δική του επιλογή. Άλλοι βολεύονται με το hack και άλλοι με τον κλασσικό τρόπο υπογραφής εφαρμογών.:respect: Και εγώ έχω πιστοποιητικό, από τον καιρό που έδινε το symbiansigned, αλλά τώρα που έχει βγει αυτό το κόλπο με το hack με βολεύει πιο πολύ αυτός ο τρόπος.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Nαι ωραία αυτά που λες αλλά το να μην περνάω την τελευταία αναβάθμιση επειδή θα χάσω το hack το θεωρώ τουλάχιστον χαζό. Για αυτό και προτιμώ το πιστοποιητικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Εντάξει επιλογές είναι αυτά. Όταν καλομάθεις σε κάτι που σε βολεύει μετά σε χαλάει λίγο να γυρίσεις στον παλιό τρόπο. Και εμένα θα με χαλούσε αν γινόταν κάτι τέτοιο στο Ν95 μου. Στην τελική όπως βολεύεται κανείς. Νομίζω ξεφύγαμε από το θέμα του Ν82 και βγήκαμε εκτός. Ας συνεχίσουμε στα αντίστοιχα θέματα για τα υπόλοιπα.:) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 @elteo οχι και χαζο :p και εγω δεν περναω την τελευταια αναβαθμιση λογο του hack αλλα για αλλους λογους γιατι δεν θελω η nokia να μου λεει σε ποιους φακελους του κινητου μου να μπαινω. Απο την στιγμη που μου αρεσει ετσι περισσοτερο η συσκευη μου γιατι να κανω αναβαθμιση!! Υπαρχουν μερικες εφαρμογες που για πρεπει να εχουμε κανει hack στην συσκευη μας για να λειτουργησουν σωστα αλλα αυτο για εμενα ειναι το τελευταιο. Αυτες τις εφαρμογες δεν τις εχω ουτε στα αρχεια μου. :) Kοντευουμε να βγουμε εκτος θεματος :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts