Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να βάλεις το αρχείο στην μνήμη τηλεφώνου, βγάλε την κάρτα μνήμης, επέλεξε το screensaver και μετά ξαναβάλε την κάρτα. Ίσως συνεργάζεται έτσι καλύτερα.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να βάλεις το αρχείο στην μνήμη τηλεφώνου, βγάλε την κάρτα μνήμης, επέλεξε το screensaver και μετά ξαναβάλε την κάρτα. Ίσως συνεργάζεται έτσι καλύτερα.

Μια χαρα το βρισκει το τηλεφωνο αλλα μετα απο λιγο ξαναλαζει και διχνει την ωρα...

Έτσι λειτουργεί το κινούμενο σχέδιο στην προφύλαξη οθόνης. Δεν μπορείς να το κάνεις να εμφανίζεται συνέχεια. Εξάλλου το λέει και στις ρυθμίσεις, Χρονικό όριο κιν. σχεδίου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά προσπάθησα να βγάλω και εγώ μια φωτό το βράδυ και εμφανίστηκαν και σε μένα μερικοί κύκλοι στην φωτό όπως ενός άλλου χρήστη σε ένα προηγούμενο post. Είναι της κάμερας ή κάτι άλλο φταίει??
eeeepppffffff... :ninja:

Οταν βαλω βιντεο για ηχο κλησης δεν εμφανιζει τον καλουντα... το κανει και σε εσας αυτο?

εγώ που χρησιμοποιώ το skyetones μου τα εμφανίζει όλα κανονικά

Παιδιά προσπάθησα να βγάλω και εγώ μια φωτό το βράδυ και εμφανίστηκαν και σε μένα μερικοί κύκλοι στην φωτό όπως ενός άλλου χρήστη σε ένα προηγούμενο post. Είναι της κάμερας ή κάτι άλλο φταίει??

Είναι από κόκκους σκόνης που έχουν καθίσει πάνω στον φακό.

Πάρε μια μπατονέτα, βρέξε τη με λίγο οινόπνευμα και πέρασε τη πάνω από το φακό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καμιά αναβάθμιση για το κινητο θα δούμε ή οχι ακόμη? Τουλάχιστον να βγει μια γιατι με την προηγουμενη η περιστροφή της οθόνης γίνεται με ρυθμούς χελώνας και οποτε θελει αυτο και όχι εσυ. Ενώ με την πρώτη του ήταν μια χαρα...
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

γνωριζει καποιος εαν η συγκεκριμενη Memory card( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569386 ) ειναι συμβατη με το nokia n82?σκεφτομαι να την αγορασω.εχει αρκετα προσιτη τιμη :shifty:

γνωριζει καποιος εαν η συγκεκριμενη Memory card( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569386 ) ειναι συμβατη με το nokia n82?σκεφτομαι να την αγορασω.εχει αρκετα προσιτη τιμη :shifty:

Ναι φίλε μου. Έχω την ίδια καρτούλα και συνεργάζται άψογα με το Ν82.

Η κάρτα ήταν φορτωμένη με 1800 φωτο και βίντεο και η έκθεση λειτουργούσε χωρίς κολλήματα.

Δες όμως και αυτή. Εγώ απο δω την προμηθεύτηκα.

Το link που παραθέτεις παραπέμπει σε memory stick. Το Ν82 διαβάζει μόνο κάρτες μνήμης microSD και microSDHC. :!:

H αντίστοιχη για N82 είναι αυτή. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

φιλε panosz75 ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.

ευτηχως που μου το ειπες γιατι ειχα σκοπο να την παραγγειλω :(

μια χαρα φενετε και αρκετα καλη και η τιμη της :shifty:

Αυτή που σου πρότεινα (---> αυτή) τη χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και είναι απλά άψογη. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εχεις αντιμετωπισει κανενα προβλημα;διοτι εχω διαβασει αυτη που δινει η νοκια με τη συσκευη ειναι αστα να πανε:p

μαζι με την καρτα ειναι και reader.ειναι συμβατο με ολες τις micro sd η μονο με τη συγκεκριμενη;:worry:

εχεις αντιμετωπισει κανενα προβλημα;διοτι εχω διαβασει αυτη που δινει η νοκια με τη συσκευη ειναι αστα να πανε:p

μαζι με την καρτα ειναι και reader.ειναι συμβατο με ολες τις micro sd η μονο με τη συγκεκριμενη;:worry:

Κανένα πρόβλημα απολύτως με αυτή την κάρτα. Η εργοστασιακή είναι ...άστα. :p

Το reader που υπάρχει στο πακέτο διαβάζει κάρτες microSD και microSDHC.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :cool:

εχω και αλλη μια ερωτηση ομως :p:rolleyes::p

στο συγκεκριμενο handsfree( http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003384 ) δεν βλεπω να αναγραφετε το n82 στα συμβατα μοντελα νοκια αλλα ειδα καποια αλλα απο nseries οποτε ειναι συμβατο ετσι;:shifty:

Όχι,δεν είναι...Αν θες πάρε αυτό http://www.nokia.com.gr/link?cid=EDITORIAL_927367 μαζί με ένα καλό σετ ακουστικών...
[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια :cool:

εχω και αλλη μια ερωτηση ομως :p:rolleyes::p

στο συγκεκριμενο handsfree( http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003384 ) δεν βλεπω να αναγραφετε το n82 στα συμβατα μοντελα νοκια αλλα ειδα καποια αλλα απο nseries οποτε ειναι συμβατο ετσι;:shifty:

Όχι,δεν είναι...Αν θες πάρε αυτό http://www.nokia.com.gr/link?cid=EDITORIAL_927367 μαζί με ένα καλό σετ ακουστικών...

Ναι, αυτό που προτείνει και ο φίλος george1007 έχω κι εγώ.

Ο controller βολεύει πολύ. Πάρε και ένα καλό σετ ακουστικών και θα είσαι ΟΚ. :)

Επίσης, όταν θέλεις απλά να ακούσεις μουσική, χωρίς να απαντάς κλήσεις, μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε σετ ακουστικών κατευθείαν στην είσοδο του τηλεφώνου, χωρίς handsfree.

Καλησπέρα παιδιά σε όλους.

Θα κάνω κι εγώ μία μάλλον χαζή ερώτηση.:confused::confused::confused:

Λοιπόν:

Τα κινητά όταν τα φορτίζουμε πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ή απενεργοποιήμενα ??

Επίσης αυτό ισχύει και για τις πρώτες φορτίσεις σε κάποιο κινητό (στρώσιμο μπαταρίας) ??

Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι πρέπει να φορτίζονται όταν είναι κανονικά σε λειτουργία...:blink::blink::blink:

Θα κάνω κι εγώ μία μάλλον χαζή ερώτηση.:confused::confused::confused:

Λοιπόν:

Τα κινητά όταν τα φορτίζουμε πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ή απενεργοποιήμενα ??

Επίσης αυτό ισχύει και για τις πρώτες φορτίσεις σε κάποιο κινητό (στρώσιμο μπαταρίας) ??

Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι πρέπει να φορτίζονται όταν είναι κανονικά σε λειτουργία...:blink::blink::blink:

Εγώ και τις δύο μπαταρίες που έχω τις έστρωσα με το τηλέφωνο ανοιχτό. Δε νομίζω να επηρεάζει τη διαδικασία φόρτισης το αν έχεις το τηλέφωνο ανοιχτό ή κλειστό, είτε στο στρώσιμο, είτε στην κανονική φόρτιση.

Ναι, αυτό που προτείνει και ο φίλος george1007 έχω κι εγώ.

Ο controller βολεύει πολύ. Πάρε και ένα καλό σετ ακουστικών και θα είσαι ΟΚ. :)

Επίσης, όταν θέλεις απλά να ακούσεις μουσική, χωρίς να απαντάς κλήσεις, μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε σετ ακουστικών κατευθείαν στην είσοδο του τηλεφώνου, χωρίς handsfree.

μαρεσει :cool: αλλα το προβλημα ειναι οτι στο site της νοκια δεν γραφει τιποτα για τιμη και παραγελλια.εσυ φιλε panosz75 το αγορασες ο ιδιος απο καποιο nokia shop φανταζομαι ετσι;:p βασικα ρωτω γιατι θελω να μαθω και την τιμη :shifty:

Θα κάνω κι εγώ μία μάλλον χαζή ερώτηση.:confused:

Λοιπόν:

μην ξεψειρίζετε την μαϊμού...δεν παίζει ρόλο.:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

μαρεσει :cool: αλλα το προβλημα ειναι οτι στο site της νοκια δεν γραφει τιποτα για τιμη και παραγελλια.εσυ φιλε panosz75 το αγορασες ο ιδιος απο καποιο nokia shop φανταζομαι ετσι;:p βασικα ρωτω γιατι θελω να μαθω και την τιμη :shifty:

Το handsfree το πήρα μαζί με το κινητό από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Μία ενδεικτική τιμή δες εδώ, αν και εγώ το αγόρασα γύρω στα 20€ εδώ και κάτι μήνες.

αυτη ειναι πιο γρηγορη και φθηνοτερη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553762

Φθηνότερη ναι, πιο γρήγορη όμως δε νομίζω. Class 4 γράφει πάνω η κάρτα, class 6 υπάρχει στην περιγραφή του site.

Και η SanDisk microSDHC 8GB Ultra που πρότεινα στον φίλο class 6 είναι.