Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα...:)

Μόλις χτές παρέλαβα και εγώ το Ν82 σε μαύρο χρώμα 409 ευρώ από Πλαίσιο...:D

Πολύ όμορφο...Ελπίζω να μου αρχίσει σεμινάρια software o dmarccos...;)

swiftclub.gr

:up:

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ερώτηση προς αυτούς που το έχουνε:

Πόσο διαρκεί η μπαταρία?

Χωρίς ανοιχτό το WiFi και με φυσιολογική χρήση των λειτουργιών...

Βασικά εγώ το έχω πάρει πολύ πρόσφατα...Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Wi-Fi,αλλά και τα τραγουδάκια μου ακούω,και τα παιχνιδάκια μου παίζω και τις φωτό μου βγάζω και το GPS μου χρησιμοποιώ(για πλάκα)και δεν μου βγάζει 1,5 μέρα...Ικανοποιητικό,αν σκευτείς ότι είμαι και στις πρώτες φορτίσεις...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά εγώ το έχω πάρει πολύ πρόσφατα...Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Wi-Fi,αλλά και τα τραγουδάκια μου ακούω,και τα παιχνιδάκια μου παίζω και τις φωτό μου βγάζω και το GPS μου χρησιμοποιώ(για πλάκα)και δεν μου βγάζει 1,5 μέρα...Ικανοποιητικό,αν σκευτείς ότι είμαι και στις πρώτες φορτίσεις...

Eφόσον δε χρειάζομαι τα τραγούδια(ipod) και το gps(επαρχία), πιστεύω ότι θα είναι ok-ευχαριαστώ ;)

Τίποτα...Ούτε εγώ το χρειάζομαι το GPS,απλός έτσι για τον χαβαλέ τώρα που είναι και καινούριο...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Eφόσον δε χρειάζομαι τα τραγούδια(ipod) και το gps(επαρχία), πιστεύω ότι θα είναι ok-ευχαριαστώ ;)

μεγαλο λαθος.τα ιδια ελεγα κι εγω οταν αγορασα το κινητο πριν το ψαξω το gps.

μολις εβαλα το garmin αλλαξα γνωμη κυριως για την χρησιοτητα του .

επαρχιωτοπουλο ειμαι κι εγω γι'αυτο ακριβως τον λογο το gps to χρησιμοποιω καθε φορα που παω αθηνα θεσσαλονικη.

εκτος αυτου πρεπει να ξερεις οτι οι προσφατοι χαρτες για το garmin exoyn εντυπωσιακη καλυψη ολης της ελλαδας με πολλες κωμοπολεις.

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Ειναι ευκολο να περασεις το Garmin ??

Πχ στο Ρ1 που ειχα πριν δεν την ελεγες καθολου ευκολη τη διαδικασια για να περασεις καποιο προγραμμα πλοηγησης με τους χαρτες του..

Εδω, τι γινεται? Θελει "σπασιματα" , "ξεκλειδωματα" και αλλα τετοια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ερωτησεις στο αντιστοιχο θεμα γιατι θα βγουμε off topic.

εν συντομια θα σου πω οτι δεν δυσκολευτηκα παρα πολυ πιστευω οτι αν ακολουθησεις κατα γραμμα της οδηγιες του αριστοτελη δεν θα εχεις προβλημα.

Μια που τεθηκε αυτη η απορια .....με το garmin posh ωρα σας κανει να κλειδωσει τους δορυφορους .πιο πρακτικα για να εμφανιστουν πρασινες τρεις γραμμες ποσο σας παιρνει...?

μπορει να φαινεται λιγο offtopic h ερωτηση αλλα ρωταω συγκεκριμενα για το n82 καθως το ειχαμε παινεψει για τους χρονους κλειδωματος και τωρα σεμενα δεν κανει λιγοτερο απο 8 λεπτα

ερωτησεις στο αντιστοιχο θεμα γιατι θα βγουμε off topic.

εν συντομια θα σου πω οτι δεν δυσκολευτηκα παρα πολυ πιστευω οτι αν ακολουθησεις κατα γραμμα της οδηγιες του αριστοτελη δεν θα εχεις προβλημα.

Α, ναι καταλαβα για ποιο αντιστοιχο thread μιλας.

Δεν θελω να το παω off topic (τα γνωριζω αυτα εξαλλου),

απλά δεν εχω ξαναπαρει ΝΟΚΙΑ συσκευη ποτε μεχρι τωρα

οποτε επειδη δεν γνωριζω αν εχει διαφορετικο τροπο εγκαταστασης (καποιου GPS προγραμματος) σε σχεση με καποιο αλλο ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο,

και ηθελα να μαθω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο εγω.. ;) γι'αυτο ρωτησα εδω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη δεν γνωριζω αν εχει διαφορετικο τροπο εγκαταστασης (καποιου GPS προγραμματος) σε σχεση με καποιο αλλο ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο,

και ηθελα να μαθω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο εγω.. ;) γι'αυτο ρωτησα εδω..

Δεν υπαρχει καμμια διαφορα με ολες τις συσκευες Nokia S60 (3rd Edition) ....

Τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν υπαρχει καμμια διαφορα με ολες τις συσκευες Nokia S60 (3rd Edition) ....

Τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα....

Α μαλιστα.. Οκ, ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτή η κάρτα για το Ν82 από το e-shop?????

Άκουσα από κάποιον ότι η κάρτα που συνοδεύει το κινητό δεν είναι και τόσο καλή και πως αν την παραφορτώνεις κάπου κολλάει...Και εγώ ήδη της έχω περάσει περίπου 1 gb σε διάφορα αρχεία και προγράμματα

.

.

.

Μια που τεθηκε αυτη η απορια .....με το garmin posh ωρα σας κανει να κλειδωσει τους δορυφορους .πιο πρακτικα για να εμφανιστουν πρασινες τρεις γραμμες ποσο σας παιρνει...?

μπορει να φαινεται λιγο offtopic h ερωτηση αλλα ρωταω συγκεκριμενα για το n82 καθως το ειχαμε παινεψει για τους χρονους κλειδωματος και τωρα σεμενα δεν κανει λιγοτερο απο 8 λεπτα

Σε ανοιχτό χώρο 1-2 λεπτά. Οσο πιο μακριά είσαι απο το σημείο που λοκαρε τελευταία φορά, τόσο περισσότερο χρόνο φαίνεται να κάνει.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σε ανοιχτό χώρο 1-2 λεπτά. Οσο πιο μακριά είσαι απο το σημείο που λοκαρε τελευταία φορά, τόσο περισσότερο χρόνο φαίνεται να κάνει.

δηλαδη παιζει ρολο καθε φορα που λοκαρω τον δορυφορο το οτι ημουν δηλαδη θεσσαλονικη πριν μια βδομαδα κι εκανε ενα 10 λεπτο και τωρα που το ενεργοποιησα επαρχια εκανε παλι ενα 10λεπτο παιζει ρολο.παιζει ρολο ο τοπος που κανεις πιο συχνα λοκαρισμα δορυφορων.δεν το ηξερα......

τεσπα εγω βρισκω σημα σε 8 λεπτα τουλαχιστον. το google maps poy pairnei βοηθεια με το wifi το βρισκει ουτε σε ενα λεπτο ....

Τελικα μηπως αξιζει το agps.......yparxei περιπτωση να εχει καποιο ελλατωμα σε μενα η εφαρμογη ή σε ολους σας αργει πανω απο 5?

ΕΞαρταται αν εχεις σβησει ενδιαμεσα δυο αναζητησεων το τηλεφωνο,στο δικο μου τουλαχιστον.Τοτε αργει λιγο αλλα οχι και 8 λεπτα.Βεβαια αλλο να εισαι σε πλατεια και αλλο σε ανηλιαγο στενακι.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΟ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
:rocket:

ναι φιλε μου μπορεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος

παιδια μπορειτε να μου πειτε απο που θα βρω τον αρχικο χαρτη νοκια και επισης το garmnin

επισης θεματα παιχνιδια και τετοια που θα βρω

ευχαριστω πολυ

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μπορειτε να μου πειτε απο που θα βρω τον αρχικο χαρτη νοκια και επισης το garmnin

ευχαριστω πολυ

Αμα κανεις τον κοπο να πας στα θεματα που υπαρχουν για αυτα που ψαχνεις θα βρεις απαντησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

2 ερωτησουλες,,,να περασω το νοκια μαπς;; εχει απο καλαματα τιποτα;;; η να βαλω κατευθειαν γκαρμιν;;

:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

2 ερωτησουλες,,,να περασω το νοκια μαπς;; εχει απο καλαματα τιποτα;;; η να βαλω κατευθειαν γκαρμιν;;

:worry:

Την Καλαματα την εχει παντως και σε καλη αναλυση.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΟ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Δεν γίνεται.

Η εικόνα θα πρέπει να είναι ενσωματωμένη στο θέμα για να πιάνει ολόκληρη την οθόνη.

ευχαριστω πολυ

rigasnic1982 είσαι πολύ καιρό μέλος του forum... κάνε μια αναζήτηση, μη τα περιμένεις όλα στο χέρι!:rolleyes:

N82 FP2 . Μπορεί να δούμε κάτι τέτοιο;

Μπορεί να μοιάζει στα εφέ με το FP2, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο το λειτουργικό!

Ίσως ενσωματώσουν σε κάποια νέα αναβάθμιση. Το έκαναν στο N81...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″