g_kandilakis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα...:) Μόλις χτές παρέλαβα και εγώ το Ν82 σε μαύρο χρώμα 409 ευρώ από Πλαίσιο...:D Πολύ όμορφο...Ελπίζω να μου αρχίσει σεμινάρια software o dmarccos...;) Παράθεση swiftclub.gr :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Παιδιά ερώτηση προς αυτούς που το έχουνε: Πόσο διαρκεί η μπαταρία? Χωρίς ανοιχτό το WiFi και με φυσιολογική χρήση των λειτουργιών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Βασικά εγώ το έχω πάρει πολύ πρόσφατα...Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Wi-Fi,αλλά και τα τραγουδάκια μου ακούω,και τα παιχνιδάκια μου παίζω και τις φωτό μου βγάζω και το GPS μου χρησιμοποιώ(για πλάκα)και δεν μου βγάζει 1,5 μέρα...Ικανοποιητικό,αν σκευτείς ότι είμαι και στις πρώτες φορτίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Βασικά εγώ το έχω πάρει πολύ πρόσφατα...Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Wi-Fi,αλλά και τα τραγουδάκια μου ακούω,και τα παιχνιδάκια μου παίζω και τις φωτό μου βγάζω και το GPS μου χρησιμοποιώ(για πλάκα)και δεν μου βγάζει 1,5 μέρα...Ικανοποιητικό,αν σκευτείς ότι είμαι και στις πρώτες φορτίσεις... Eφόσον δε χρειάζομαι τα τραγούδια(ipod) και το gps(επαρχία), πιστεύω ότι θα είναι ok-ευχαριαστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Τίποτα...Ούτε εγώ το χρειάζομαι το GPS,απλός έτσι για τον χαβαλέ τώρα που είναι και καινούριο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Eφόσον δε χρειάζομαι τα τραγούδια(ipod) και το gps(επαρχία), πιστεύω ότι θα είναι ok-ευχαριαστώ ;) μεγαλο λαθος.τα ιδια ελεγα κι εγω οταν αγορασα το κινητο πριν το ψαξω το gps. μολις εβαλα το garmin αλλαξα γνωμη κυριως για την χρησιοτητα του . επαρχιωτοπουλο ειμαι κι εγω γι'αυτο ακριβως τον λογο το gps to χρησιμοποιω καθε φορα που παω αθηνα θεσσαλονικη. εκτος αυτου πρεπει να ξερεις οτι οι προσφατοι χαρτες για το garmin exoyn εντυπωσιακη καλυψη ολης της ελλαδας με πολλες κωμοπολεις. Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ειναι ευκολο να περασεις το Garmin ?? Πχ στο Ρ1 που ειχα πριν δεν την ελεγες καθολου ευκολη τη διαδικασια για να περασεις καποιο προγραμμα πλοηγησης με τους χαρτες του.. Εδω, τι γινεται? Θελει "σπασιματα" , "ξεκλειδωματα" και αλλα τετοια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 ερωτησεις στο αντιστοιχο θεμα γιατι θα βγουμε off topic. εν συντομια θα σου πω οτι δεν δυσκολευτηκα παρα πολυ πιστευω οτι αν ακολουθησεις κατα γραμμα της οδηγιες του αριστοτελη δεν θα εχεις προβλημα. Μια που τεθηκε αυτη η απορια .....με το garmin posh ωρα σας κανει να κλειδωσει τους δορυφορους .πιο πρακτικα για να εμφανιστουν πρασινες τρεις γραμμες ποσο σας παιρνει...? μπορει να φαινεται λιγο offtopic h ερωτηση αλλα ρωταω συγκεκριμενα για το n82 καθως το ειχαμε παινεψει για τους χρονους κλειδωματος και τωρα σεμενα δεν κανει λιγοτερο απο 8 λεπτα Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 ερωτησεις στο αντιστοιχο θεμα γιατι θα βγουμε off topic. εν συντομια θα σου πω οτι δεν δυσκολευτηκα παρα πολυ πιστευω οτι αν ακολουθησεις κατα γραμμα της οδηγιες του αριστοτελη δεν θα εχεις προβλημα. Α, ναι καταλαβα για ποιο αντιστοιχο thread μιλας. Δεν θελω να το παω off topic (τα γνωριζω αυτα εξαλλου), απλά δεν εχω ξαναπαρει ΝΟΚΙΑ συσκευη ποτε μεχρι τωρα οποτε επειδη δεν γνωριζω αν εχει διαφορετικο τροπο εγκαταστασης (καποιου GPS προγραμματος) σε σχεση με καποιο αλλο ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο, και ηθελα να μαθω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο εγω.. ;) γι'αυτο ρωτησα εδω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 επειδη δεν γνωριζω αν εχει διαφορετικο τροπο εγκαταστασης (καποιου GPS προγραμματος) σε σχεση με καποιο αλλο ΝΟΚΙΑ τηλεφωνο, και ηθελα να μαθω για το συγκεκριμενο τηλεφωνο εγω.. ;) γι'αυτο ρωτησα εδω.. Δεν υπαρχει καμμια διαφορα με ολες τις συσκευες Nokia S60 (3rd Edition) .... Τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα.... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δεν υπαρχει καμμια διαφορα με ολες τις συσκευες Nokia S60 (3rd Edition) .... Τα υπολοιπα στο σχετικο θεμα.... Α μαλιστα.. Οκ, ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_kal Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 παιδιά υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτή η κάρτα για το Ν82 από το e-shop????? Άκουσα από κάποιον ότι η κάρτα που συνοδεύει το κινητό δεν είναι και τόσο καλή και πως αν την παραφορτώνεις κάπου κολλάει...Και εγώ ήδη της έχω περάσει περίπου 1 gb σε διάφορα αρχεία και προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ναι ταιριαζει. Ειναι micro SD.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 . . . Μια που τεθηκε αυτη η απορια .....με το garmin posh ωρα σας κανει να κλειδωσει τους δορυφορους .πιο πρακτικα για να εμφανιστουν πρασινες τρεις γραμμες ποσο σας παιρνει...? μπορει να φαινεται λιγο offtopic h ερωτηση αλλα ρωταω συγκεκριμενα για το n82 καθως το ειχαμε παινεψει για τους χρονους κλειδωματος και τωρα σεμενα δεν κανει λιγοτερο απο 8 λεπτα Σε ανοιχτό χώρο 1-2 λεπτά. Οσο πιο μακριά είσαι απο το σημείο που λοκαρε τελευταία φορά, τόσο περισσότερο χρόνο φαίνεται να κάνει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Σε ανοιχτό χώρο 1-2 λεπτά. Οσο πιο μακριά είσαι απο το σημείο που λοκαρε τελευταία φορά, τόσο περισσότερο χρόνο φαίνεται να κάνει. δηλαδη παιζει ρολο καθε φορα που λοκαρω τον δορυφορο το οτι ημουν δηλαδη θεσσαλονικη πριν μια βδομαδα κι εκανε ενα 10 λεπτο και τωρα που το ενεργοποιησα επαρχια εκανε παλι ενα 10λεπτο παιζει ρολο.παιζει ρολο ο τοπος που κανεις πιο συχνα λοκαρισμα δορυφορων.δεν το ηξερα...... τεσπα εγω βρισκω σημα σε 8 λεπτα τουλαχιστον. το google maps poy pairnei βοηθεια με το wifi το βρισκει ουτε σε ενα λεπτο .... Τελικα μηπως αξιζει το agps.......yparxei περιπτωση να εχει καποιο ελλατωμα σε μενα η εφαρμογη ή σε ολους σας αργει πανω απο 5? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ΕΞαρταται αν εχεις σβησει ενδιαμεσα δυο αναζητησεων το τηλεφωνο,στο δικο μου τουλαχιστον.Τοτε αργει λιγο αλλα οχι και 8 λεπτα.Βεβαια αλλο να εισαι σε πλατεια και αλλο σε ανηλιαγο στενακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoytsidhs Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΟ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ναι φιλε μου μπορεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος παιδια μπορειτε να μου πειτε απο που θα βρω τον αρχικο χαρτη νοκια και επισης το garmnin επισης θεματα παιχνιδια και τετοια που θα βρω ευχαριστω πολυ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ναι φιλε μου μπορεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος παιδια μπορειτε να μου πειτε απο που θα βρω τον αρχικο χαρτη νοκια και επισης το garmnin επισης θεματα παιχνιδια και τετοια που θα βρω ευχαριστω πολυ :) Αμα κανεις τον κοπο να πας στα θεματα που υπαρχουν για αυτα που ψαχνεις θα βρεις απαντησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 2 ερωτησουλες,,,να περασω το νοκια μαπς;; εχει απο καλαματα τιποτα;;; η να βαλω κατευθειαν γκαρμιν;; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jag Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Φίλε και εγώ που ρώτησα κατι παρόμoιο πρόσφατα,ο GeorgeChios μου είπε δαγκοτό garmin xt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Σίγουρα το Garmin είναι πολύ ανώτερο ρε παιδιά...Τι συγκρίνουμε τώρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 2 ερωτησουλες,,,να περασω το νοκια μαπς;; εχει απο καλαματα τιποτα;;; η να βαλω κατευθειαν γκαρμιν;; :worry: Την Καλαματα την εχει παντως και σε καλη αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 N82 FP2 . Μπορεί να δούμε κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΟ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Δεν γίνεται. Η εικόνα θα πρέπει να είναι ενσωματωμένη στο θέμα για να πιάνει ολόκληρη την οθόνη. ναι φιλε μου μπορεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος παιδια μπορειτε να μου πειτε απο που θα βρω τον αρχικο χαρτη νοκια και επισης το garmnin επισης θεματα παιχνιδια και τετοια που θα βρω ευχαριστω πολυ :) rigasnic1982 είσαι πολύ καιρό μέλος του forum... κάνε μια αναζήτηση, μη τα περιμένεις όλα στο χέρι!:rolleyes: N82 FP2 . Μπορεί να δούμε κάτι τέτοιο; Μπορεί να μοιάζει στα εφέ με το FP2, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο το λειτουργικό! Ίσως ενσωματώσουν σε κάποια νέα αναβάθμιση. Το έκαναν στο N81... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts