gianpithio Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Για αρχη δοκιμασε να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ΠΑΙΔΙΑ SOS ...πριν απο λιγο ενω μιλουσα με το κινητο μας με τα hfree ξαφνικα εβγαλε λευκη οθονη με το λογοτυπο της νοκια στη μεση κ εκλεισε!!!! επειδη δεν ειχα μπαταρια (μονο 1 γραμμη) υποθεσα οτι εκλεισε απο μπαταρια ..ε τον βαζω στη φορτιση κ δεν φορτιζει (οση ωρα το εχω τπτ) και δεν ανοιγει....τι μπορει να επαθε στα ξαφνικα???? να παω σε Nokia shop ή με καμια αναβαθμηση φτιαχνετε??? Μην τρελαίνεσαι. Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης και δοκίμασε να το ανοίξεις. Αν ανοίξει κανονικά, μία από τις δύο φταίει, πιθανώς η κάρτα μνήμης, αν έχεις ακόμα την εργοστασιακή. ;) Γιάννη, πιο γρήγορος, με πρόλαβες. :grin: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μην τρελαίνεσαι. Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης και δοκίμασε να το ανοίξεις. Αν ανοίξει κανονικά, μία από τις δύο φταίει, πιθανώς η κάρτα μνήμης, αν έχεις ακόμα την εργοστασιακή. ;) Γιάννη, πιο γρήγορος, με πρόλαβες. :grin: Tιποτα...τα εκανα ειδη !!!! εβγαλα κ την καρτα sim και την memory card..(δοκιμασα να κανω κ hard format αλλα τπτ) τη στο καλο επαθε ......(ενω δεν επεσε κατω τη επαθε κ δεν ανοιγει κ δεν φορτιζει)αναβαθμηση σε κλειστο κινητο γινετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Δεν γινετε.. Δοκιμασε να το κανεις ξανα hard format βρες ενα φιλο σου για να κραταει το μισα πληκτρα γιατι μπορει να μην τα πατας σωστα μονος σου. Εαν δεν ανοιξει θα πρεπει να το πας για φτιαξιμο :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Tιποτα...τα εκανα ειδη !!!! εβγαλα κ την καρτα sim και την memory card..(δοκιμασα να κανω κ hard format αλλα τπτ) τη στο καλο επαθε ......(ενω δεν επεσε κατω τη επαθε κ δεν ανοιγει κ δεν φορτιζει)αναβαθμηση σε κλειστο κινητο γινετε? Φορμάτ με τον τρόπο "Με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα." δοκίμασες να κάνεις? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Δεν γινετε.. Δοκιμασε να το κανεις ξανα hard format βρες ενα φιλο σου για να κραταει το μισα πληκτρα γιατι μπορει να μην τα πατας σωστα μονος σου. Εαν δεν ανοιξει θα πρεπει να το πας για φτιαξιμο :( oκ Thanks gianpithio και panosz75 αν κ βλεπω αυριο το μεσημερι να περναω απο την Nokia ...για την εγγυηση θελω κ αποδειξη? γιατι δεν εχω το πειρα μεταχειρισμενο απο καταστημα...(οσο για το hard format θα το δοκιμασω ... αυριο) ::::ναι stendor format με κλειστο το κινητο εκανα αλλα τπτ ..θα δοκιμασω αυριο με κανεναν γνωστο μου μηπως δεν παταω καλα τα πληκτρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 oκ Thanks gianpithio και panosz75 αν κ βλεπω αυριο το μεσημερι να περναω απο την Nokia ...για την εγγυηση θελω κ αποδειξη? γιατι δεν εχω το πειρα μεταχειρισμενο απο καταστημα...(οσο για το hard format θα το δοκιμασω ... αυριο) ::::ναι stendor format με κλειστο το κινητο εκανα αλλα τπτ ..θα δοκιμασω αυριο με κανεναν γνωστο μου μηπως δεν παταω καλα τα πληκτρα! θες και αποδειξη φυσικα!!!απο οπου και να το πηρες επρεπε να σου δωσει αποδειξη.:cry: Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Οταν χρησιμοποιουμε handsfree ποσο μειωνεται η ακτινοβολια; Παντως καλα το ειχα ψιλιαστει οτι κατι τρεχει με το sar, καθως μετα απο 15 λεπτα μου πονουσε το αυτι. Χειροτερο και απο το N70 δλδ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 θες και αποδειξη φυσικα!!!απο οπου και να το πηρες επρεπε να σου δωσει αποδειξη.:cry: δεν χρειαζεται αποδειξη με το ιμει βλεπουν οτι ειναι σε εγγυηση και οτι ειναι απο ευρωπη και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδιά γεία σας και από εμένα...είμαι καινούργιος στο forum...ένα καινουργιο κινητό την πρώτη φορά το φορτιζουμε κλειστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 δεν χρειαζεται αποδειξη με το ιμει βλεπουν οτι ειναι σε εγγυηση και οτι ειναι απο ευρωπη και ολα οκ δηλαδη μπορεις να κλεψεις ενα κινητο και να εχεις εγγυηση? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 δηλαδη μπορεις να κλεψεις ενα κινητο και να εχεις εγγυηση? Εν ολίγης ναι μπορεί να το κλέψει και να έχει εγγύηση. Αλλά αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με), αν σου κλέψουν το κινητό μπορείς να δηλώσεις ό,τι στο έκλεψαν και να δώσεις το IMEI σου στα κεντρικά, οπότε αν τύχει και κάποιος πάει για το οτιδήποτε με το κινητό στα κεντρικά ή σε κάποιο nokia shop αμέσως θα δουν ό,τι έχει δηλωθεί κλοπή για το συγκεκριμένο κινητό με αυτό το ΙΜΕΙ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ναι αυτό ισχύει. Το έχω πάθει πρόσφατα. Κάνεις μία δήλωση κλοπής στο αστυνομικό τμήμα που να αναγράφει το ΙΜΕΙ και στέλνεις με φαξ την δήλωση στην alfa copy και καταχωρεί το IMEI ως κλεμμένο. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να πιάσεις κάποιον έτσι, αλλά για το γαμότο και για να του κάνω την ζωή λίγο πιο δύσκολη το έκανα. :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ναι αυτό ισχύει. Το έχω πάθει πρόσφατα. Κάνεις μία δήλωση κλοπής στο αστυνομικό τμήμα που να αναγράφει το ΙΜΕΙ και στέλνεις με φαξ την δήλωση στην alfa copy και καταχωρεί το IMEI ως κλεμμένο. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να πιάσεις κάποιον έτσι, αλλά για το γαμότο και για να του κάνω την ζωή λίγο πιο δύσκολη το έκανα. :ninja: Το μόνο που μπορεί να κάνει το service είναι να αρνηθεί την εξυπηρέτηση. Δεν μπορεί να καλέσει αστυνομία για νομικούς λόγους. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georges11 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παιδια συγνωμη που θα ρωτησω κατι που σιγουρα θα εχει ηδη απαντηθει σε πολυ προηγουμενες σελιδες, αλλα επειδη ειναι επειγον το ζητημα κ πρεπει σημερα η το πολυ αυριο να αγορασω καρτα μνημης, μου προτεινετε ποια να παρω και απο που ? 1 μηνα μολις εκλεισα με αυτη που δινει το n82 κ χθες μου κολλησε εντελως ξαφνικα, και πια, οποτε την εχω μεσα στο κινητο , κολλαει απιστευτα και δε μπορω να κανω τιποτα , μενει απλα στην οθονη αναμονης , οτι και αν παταω. Αρα χωρις να ξερω το λογο , ξαφνικα εντελως, ειναι για πεταμα . Υ.Γ. εκανα κ format, και hard format, τιποτα, τα ιδια. Χρειαζεται νεα καρτα μνημης. (δε πιστευω να μπορω να κανω κατι αλλο ??) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Eχω μια SanDisk 8 GB και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 @georges11: Πολλοί από εδώ μέσα έχουμε πάρει την κάρτα μνήμης που ανέφερε ο gianpithio, η οποία προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα χωρίς προβλήματα, κολλήματα κλπ. Κι εγώ αυτή έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 την κινηταρα που λεγεται ν82 λετε συντομα να τη δουμε στα 300 ευρώ καινούριο σκέτη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 την κινηταρα που λεγεται ν82 λετε συντομα να τη δουμε στα 300 ευρώ καινούριο σκέτη συσκευή? Οχι ,δεν νομιζω συντομα .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 μετά από πεντάμηνο εξάμηνο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Που να ξέρουμε...:rolleyes: Πάντως προσωπικά δεν νομίζω να πέσει τόσο χαμηλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ήδη η τιμή του μέσα σε 4 μήνες κυκλοφορίας έχει αλλάξει 2 φορές και έχει πέσει περίπου 150€. Δεν πρόκειτε μέσα στους επόμενους μήνες κάτι το θεαματικό. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georges11 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ευχαριστω πολυ gianpithio και Πανο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 θυμαστε που σας ελεγα για την καρτα μου οτι καταστραφηκαν τα δεδομενα και οτι ηθελε το τηλεφωνο να της κανει format? μου προτεινατε να την βαλω σε card reader να παρω τα δεδομενα μου, αυτο εκανα αλλα δυστηχως ακομα και ο υπολογιστης λεει οτι η καρτα θελει μορφωποιηση. Οποτε μαλλον κλαιω οτι ειχα μεσα ετσι απλα και τελειωνει το θεμα. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δυστυχώς δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές. Πάντως θα σε συμβούλευα να πάρεις μια νέα κάρτα μνήμης και να αφήσεις στην άκρη τη εργοστασιακή. Έχει αναφερθεί από όλους τους κατόχους της συσκευής πως η κάρτα είναι προβληματική. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts