Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω,

ειναι εγγυημενο ομως?σιγουρα δεν θα υπαρξει καποιο ανεπιθυμητο προβλημα?

Τιποτε αλλο εκτος απο το σβησιμο των δεδομενων σου.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να μου επιτρέψετε να επαναλάβω την ερώτηση που διατυπώνω εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2367871#post2367871

γιατί δεν έχω βρει ακόμα άκρη (ούτε καν ένα στοιχείο για το πού να ψάξω), ενώ άπτεται του χειρισμού της συσκευής.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :)

Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το Nokia maps 2.0 και μια χαρά όλα. Σήμερα πήγα να εγκαταστήσω τους χάρτες της Ελλάδας γιατί σε κάποιο post διάβασα ότι αναβαθμίζονται και αυτοί. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγοντας την εφαρμογή πλέον δεν υπάρχουν χάρτες παρά μόνο ένα ανοικτό πράσινο φόντο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ.

Γεια σας.γνωριζει καποιος αν μπορω να βρω χαρτεςγια το Ν82?της νοκια ξερετε πως δεν λενε και πολλα.υπαρχει καποια αλλη εταιρια?κατι αλλο τωρα,σημερα ενεργοποιησα την ενημερωση που απετειται για την ποηγηση.μου εγραψε κατι για τρεις μερες(οχι αυτο που γραφει για την φωνητηκη καθοδηγηση)και δεν προλαβα να το διαβασω.μηπως εννοει οτι σε τρεις μεερες θα σταματησει η πλοηγηση?

:X

Έχεις μεγάλο δίκιο για την καρδιά και δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να βάζουμε το κινητό στο τσεπάκι που είναι στο ύψος της καρδιάς απλά το έβαλα εκεί για 5 δευτερόλεπτα για το λίγο που χρειάστηκε να πάω ... τουαλέτα.

Δηλαδή για να καταλάβω το κόστος είναι 30€ για την εξωτερική οθόνη & άλλα 30€ για την εσωτερική οθόνη δηλαδή συνολικά 60€-80€ (περίπου πάντα) μαζί με τις τοποθετήσεις;

Δεν καταλαβα ποιαν εννοεις εξωτερικη οθονη. Αν εννοεις το καλυμα αυτο εχει κανα 3αρι ευρω στο ιντερνετ. Οσο για την lcd την ειδα 35 ευρω εδω. Την τοποθετηση μπορεις να την κανεις και μονος αν ψαξεις στο γουγλη για ''nokia N82 disassembly'' θα βρεις αναλυτικες οδηγιες. Εφοσον η παλια σου οθονη ειναι ηδη κατεστραμενη δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

Γεια σας.γνωριζει καποιος αν μπορω να βρω χαρτεςγια το Ν82?της νοκια ξερετε πως δεν λενε και πολλα.υπαρχει καποια αλλη εταιρια?κατι αλλο τωρα,σημερα ενεργοποιησα την ενημερωση που απετειται για την ποηγηση.μου εγραψε κατι για τρεις μερες(οχι αυτο που γραφει για την φωνητηκη καθοδηγηση)και δεν προλαβα να το διαβασω.μηπως εννοει οτι σε τρεις μεερες θα σταματησει η πλοηγηση?

Για άλλα προγράμματα μπορείς να δεις το Garmin Maps Mobile™ XT και το Sygic GPS Navigator Mobile Symbian 3rd - v.7199.:)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχουν βγει καινουριοι χαρτες για το κινητο μας.κατι ακουσα για nokia maps 2.0...

ειναι κατι διαφορετικο απο αυτους που εχει απο τη μανα του?

Υπάρχει αρκετή διαφορά στο γραφικό περιβάλλον και έχει προστεθεί η δυνατότητα προβολής δορυφορικών φωτογραφιών, σαν το Google earth.

Άξιο απορίας είναι το γεονός πως οι νέοι χάρτες έχουν νέες περιοχές ενώ ταυτοχρόνως έχουν εξαφανιστεί κάποιες που υπήρχαν στην έκδοση 1.2.

Περισσότερα όμως στο ανάλογο θέμα του Smart2go Navigator - Nokia Maps!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια μια ερωτηση. το μητρωο και συγκεκριμενα τα πακετα δεδομενων τι μετρανε?μετα απο κανα μηνα που εχω το κινητο εξακολουθουν να ειναι 0 ενω θεωρησα οτι μπορει να μετρανε data πχ μεσω wlan που χρησιμοποιω πολυ.

ακομα,με ψιλοενοχλει η απουσια μετρητη sms. Μπορει να γινει κατι για αυτο??

Δυστηχως και η μπαταρια θα ελεγα οτι ειναι κατω του μετριου...

Μετράνε data, αλλά μόνο αυτά που χρησιμοποιούν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (GPRS, 3G κτλ) και όχι το WiFi.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το Nokia maps 2.0 και μια χαρά όλα. Σήμερα πήγα να εγκαταστήσω τους χάρτες της Ελλάδας γιατί σε κάποιο post διάβασα ότι αναβαθμίζονται και αυτοί. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγοντας την εφαρμογή πλέον δεν υπάρχουν χάρτες παρά μόνο ένα ανοικτό πράσινο φόντο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ.

εχουν βγει καινουριοι χαρτες για το κινητο μας.κατι ακουσα για nokia maps 2.0...

ειναι κατι διαφορετικο απο αυτους που εχει απο τη μανα του?

απο που το αγοράζουμε το nokia maps 2.0 και πόσο έχει?

Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

Από την ΝΟΚΙΑ και είναι δωρεάν (σαν χάρτες) και με χρέωση η πλοήγηση

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν διάβαζες ακριβώς από κάτω θα έβλεπες που θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για το Nokia Maps...:rolleyes:

Smart2go Navigator - Nokia Maps

Δεν το αγοράζεις, το κατεβάζεις δωρεάν από το site της Nokia.

Αυτό που πρέπει να αγοράσεις είναι η φωνητική πλοήγηση και όχι το πρόγραμμα.

Δεν καταλαβα ποιαν εννοεις εξωτερικη οθονη. Αν εννοεις το καλυμα αυτο εχει κανα 3αρι ευρω στο ιντερνετ. Οσο για την lcd την ειδα 35 ευρω εδω. Την τοποθετηση μπορεις να την κανεις και μονος αν ψαξεις στο γουγλη για ''nokia N82 disassembly'' θα βρεις αναλυτικες οδηγιες. Εφοσον η παλια σου οθονη ειναι ηδη κατεστραμενη δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

le_bron έχεις δίκιο το κάλυμα (LCD Lens) το βρήκα 6€ και την οθόνη (LCD Screen) στα 36€. Η διαδικασία μέχρι και την εξαγωγή της οθόνης δεν φάνηκε επικίνδυνη στο να καταστρέψω κάτι. Η εδώ Νοκια service λέτε να χρεώσει παραπλήσιες τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία ή να το αποφύγω καλύτερα;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

καλα τι στο καλο γινεται??? περιμενω απο μεσα μαϊου το Ν82 απο vodafone, μου λενε καθε φορα "την επομενη εβδομαδα", τωρα περιμενα πως κ πως τις 10/6 (χλωμο και παλι ομως να το εφερναν στις 10 ιουνιου στα Γιαννενα), κ ξαφνικα μαθαινω για την αλλαγη στο SAR! :wacko:τι λενε ρε τα ατομα οι Φινλανδοι??? πανε καλα??? θα με κανουν δλδ σωνει κ καλα να παω να αγορασω το Ν95 8gb, το οποιο μεχρι τωρα τουλαχιστον φαινεται να εχει χαμηλο. Αλλα για τη Νokia μαλλον το SAR εχει ιδιοτητες ασανσερ...!:blink:

le_bron έχεις δίκιο το κάλυμα (LCD Lens) το βρήκα 6€ και την οθόνη (LCD Screen) στα 36€. Η διαδικασία μέχρι και την εξαγωγή της οθόνης δεν φάνηκε επικίνδυνη στο να καταστρέψω κάτι. Η εδώ Νοκια service λέτε να χρεώσει παραπλήσιες τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία ή να το αποφύγω καλύτερα;

Κοιτα δεν ξερω ποσο θα στο χρεωσουν εδω. Αν ειναι παραπλησιες οι τιμες καλυτερα να το κανεις απο κει. Αν οχι δεν εχεις να χασεις τιποτα να παραγειλεις τα κομματια απτο ιντερνετ. Εγω παρηγγειλα απο ενα site ολα τα κομματια (αυθεντικα) για να κανω φουλ μετατροπη σε μαυρο και στοιχησαν 48 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Θα το ρισκαρω να το κανω μονος μου. Εσυ ειδικα που εχεις χαλασει και την οθονη τι κινδυνο να εχεις? Αν αποφασισεις να τα παραγγειλεις πμ me να σου στειλω ενα λινκ που στα φερνουν σε μια εργασιμη.

Γεια σας και απο εμενα παιδια!Σημερα παρελαβα το κινητακι μου,Ν82 black.Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την μεχρι τωρα χρήση του.Εκλπηκτικη καμερα photo/video,γρηγορο wi-fi,γρήγορο lockaρισμα δορυφορου!Το μόνο μελανο του σημειο ειναι ο ηχος του...Το παλιο μου 6270 εχει καλυτερη ποιοτητα και στα ακουστικα και στα ενσωματωμενα ηχειακια του!Ειναι πολυ κριμα για την Νοκια μια τοσο ολοκληρωμενη συσκευη να υστερει τοσο πολυ στον ηχο..Το δοκιμασα με διαφορα ακουστικα(μεχρι και τα akg κ601 κάρφωσα πανω!)Εχει φοβερα δυνατα τις υψηλες και σχεδον ανυπαρκτο μπασο,τα δε μεσαια του ειναι πολυ θολα...επισης εχει και αρκετο φυσημα(αποτελεσμα των υψηλων συχνοτητων)..

Και κατι ασχετο,to manual μου αναφερει 0,62 σαε...και ειναι καινουργια παρτιδα...τι να πω....

The sky moves on sideways

Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του Ν82 . Αυτο που ηθελα να ρωτησω και αν ειναι δυνατον να το τεσταρει καποιος ειναι το εξης

Μιλωντας στο Ν73 με τα hands free δεν ηταν εφικτο να ακουστει η ηχητικη ειδοποιηση οτι στην διαρκεια της κλησης επαιρνε και καποιος αλλος ! Αυτο γινοταν μονο οταν ειχα συνδεμενα τα hands free .Χωρις αυτα ολα ηταν κανονικα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια σας και απο εμενα παιδια!Σημερα παρελαβα το κινητακι μου,Ν82 black.Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με την μεχρι τωρα χρήση του.Εκλπηκτικη καμερα photo/video,γρηγορο wi-fi,γρήγορο lockaρισμα δορυφορου!Το μόνο μελανο του σημειο ειναι ο ηχος του...Το παλιο μου 6270 εχει καλυτερη ποιοτητα και στα ακουστικα και στα ενσωματωμενα ηχειακια του!Ειναι πολυ κριμα για την Νοκια μια τοσο ολοκληρωμενη συσκευη να υστερει τοσο πολυ στον ηχο..Το δοκιμασα με διαφορα ακουστικα(μεχρι και τα akg κ601 κάρφωσα πανω!)Εχει φοβερα δυνατα τις υψηλες και σχεδον ανυπαρκτο μπασο,τα δε μεσαια του ειναι πολυ θολα...επισης εχει και αρκετο φυσημα(αποτελεσμα των υψηλων συχνοτητων)..

Κατ' αρχήν καλορίζικο. :)

Για το θέμα του ήχου που αναφέρεις, αν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Μουσική, μπορείς να παίξεις με τις περιοχές του equalizer (Ισοσταθμιστής), φτιάχνοντας καινούργιες προρρυθμίσεις. Για το μπάσο, μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις την επιλογή Ρυθμίσεις ήχου->Ενίσχυση

Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του Ν82 . Αυτο που ηθελα να ρωτησω και αν ειναι δυνατον να το τεσταρει καποιος ειναι το εξης

Μιλωντας στο Ν73 με τα hands free δεν ηταν εφικτο να ακουστει η ηχητικη ειδοποιηση οτι στην διαρκεια της κλησης επαιρνε και καποιος αλλος ! Αυτο γινοταν μονο οταν ειχα συνδεμενα τα hands free .Χωρις αυτα ολα ηταν κανονικα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Από ό,τι ξέρω λαμβάνεις κανονικά προειδποιητικό ήχο τόσο με τη χρήση handsfree όσο και με το ενσωματωμένο ακουστικό, τόσο για τις κλήσεις όσο και για τα γραπτά μηνύματα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Από ό,τι ξέρω λαμβάνεις κανονικά προειδποιητικό ήχο τόσο με τη χρήση handsfree όσο και με το ενσωματωμένο ακουστικό, τόσο για τις κλήσεις όσο και για τα γραπτά μηνύματα.

Φιλε Πανο καταρχην να σε ευχαριστησω για το reply ! Αν σου ειναι εφικτο μπορεις να το τσεκαρεις ? Ηταν κατι το οποιο δεν το περιμενα με το Ν73 και δε σου κρυβω οτι ειναι ενας απο τους λογους που ψαχνομαι για αλλαγη τηλεφωνου

Ευχαριστω

Φιλε Πανο καταρχην να σε ευχαριστησω για το reply ! Αν σου ειναι εφικτο μπορεις να το τσεκαρεις ? Ηταν κατι το οποιο δεν το περιμενα με το Ν73 και δε σου κρυβω οτι ειναι ενας απο τους λογους που ψαχνομαι για αλλαγη τηλεφωνου

Ευχαριστω

Μόλις το τσέκαρα με το Bluetooth ακουστικό μου και όντως υπάρχει ήχος προειδοποίησης όταν έχω ενεργή κλήση και με πάρει και κάποιος άλλος. Δεν ξέρω για ενσύρματο hadsfree, δεν έχω στην διάθεσή μου αυτή τη στιγμή, αλλά υποθέτω ότι κι αυτό γίνεται. Επομένως, τουλάχιστο με BT handsfree, γίνεται αυτό που λες.

Να σημειώσω εδώ ότι το δικό μου Bluetooth ακουστικό έχει το δικό του ήχο προειδοποίησης, οποίος είναι διαφορετικός από αυτόν του κινητού. Αυτός που ακούς μέσω του ακουστικού του κινητού είναι πιο οξύς. Ίσως να μην παίζει ρόλο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κατ' αρχήν καλορίζικο. :)

Για το θέμα του ήχου που αναφέρεις, αν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Μουσική, μπορείς να παίξεις με τις περιοχές του equalizer (Ισοσταθμιστής), φτιάχνοντας καινούργιες προρρυθμίσεις. Για το μπάσο, μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις την επιλογή Ρυθμίσεις ήχου->Ενίσχυση

QUOTE]

Σ'ευχαριστω πολυ panosz75!Πειραματιστικα αρκετα με το equalizer,αλλα δεν καταφερα να κανω την μεγάλη διαφορα στον ηχο..χαμήλωσα τα πριμα ψιλοκατεβασα τα μεσσαια και boosταρα τα μπασα.Συγκεκριμενα η επιλογη "ενισχηση μπασων" που εκφραζεται με την πρώτη παραμετρικη γραμμη στο equalizer,στο μεγιστο σημειο της,ακουγεται σαν να ειναι flat στα περισσοτερα mp3 players:blink:

Bεβαια παιζει μεγαλη σημασια και με τι ακουστικα ακους γιατι και αυτα με την σειρα τους χρωματιζουν αναλογως τον ηχο...

Παντως επειδη ετυχε να εχω διπλα μου ενα Ν95 και το δοκιμασα με τα ιδια ακουστικα,το Ν95 υπερτερει...

Σιγουρα ομως το Ν95 χανει στα αλλα...

The sky moves on sideways

Η μπαταρία του n82 σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του n95 και n95 8gb πως είναι?

Μάλλον κάπου ανάμεσα είναι, με σαφώς μεγάλη διαφορά από το Ν95 και ίσως λίγο πίσω από το Ν95 8GB. :)

Το δικό μου n82 έχει ένα πρόβλημα. Συνέχεια διαγράφει και βάζει τραγούδια στην έκθεση (μουσική) εκεί πού είχα 144 τραγούδια ξαφνικά βρίσκω 1. Αυτό το έκανε από την πρώτη μέρα, πράγμα που με αναγκάζει να πηγαίνω στην διαχείριση αρχείων για να τα ακούω, αφού εκεί δεν παθαίνουνε τίποτα. Πως διωρθόνεται αυτό?

Επίσης εγκατέστησα κάτι παιχνίδια παίχω το ένα, και εκεί που παίζω κολλάει για κανά 2λεπτο και μετά μου λέει ''σφάλμα εξαίρεσης κλείσιμο εφαρμογής ΝΑΙ-ΟΧΙ''. Εγώ επιλέγω ΟΧΙ για να μην έχω άλλα. αυτό ίσως να γίνεται γιατί πήγα και διέγραψα μερικά παιχνίδια από εκεί, και για να τα διαγράψω πάτησα επιλογή όλων και στη συνέχεια έκανα εξαίρεση αυτά που ήθελα να κρατήσω και διέγραψα τα άλλα. Επίσης δεν παίζει το προεγκατεστημένο fifa 2007

Ένα άλλο πρόβλημα με τα παιχνίδια είναι ότι όταν ανοίγω τον φάκελο ''ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ'' τα παιχνίδια δεν είναι μέσα. πάω στην διαχείρηση εφαρμογών να ξανακάνω εγκατάσταση σε ένα τυχαίο, μου λέει ''ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' παατάω ''ΟΧΙ'' και ξαναπάω στον φάκελο ''ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ'' και τα παιχνίδια είναι μέσα

μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

@kingminosn82: Στο τηλέφωνο έχεις την εργοστασιακή κάρτα μνήμης; Πολύ πιθανόν να φταίει αυτό.

Κι εμένα έτσι μου έκανε στην αρχή, όλο κολλήματα κλπ, και ούτε με μορφοποίηση δε διορθωνόταν.

Την άφησα στην άκρη, αγόρασα μία άλλη και ησύχασα.

Και σε άλλους φίλους εδώ μέσα έχει δημιουργήσει προβλήματα η εργοστασιακή κάρτα, οπότε ψάξου μήπως είναι αυτό. ;)