Jump to content

farmakopoios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About farmakopoios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

farmakopoios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ...ξαναβγήκα στο δρόμο αφήνοντάς του λίγο χρόνο για να λοκάρει χωρίς να κινούμαι και...ΝΑΙΙΙΙΙ!!! λόκαρε μέσα σε second και μάλιστα το χρησιμοποίησα σε διαδρομή mode (περπατητό, για αυτοκίνητο αύριο!) και δούλεψε ρολόι!!!:D
  2. Εννοείται πως είχα αφημένο το slide ανοιχτό! Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης του δικού μου και αργεί τόοοοοοσο πολύ?? Με την αναβάθμιση λογισμικού διάβασα για άλλους που επιτυγχάνουν λοκάρισμα σε δευτερόλεπτα...Τί να πω...Σήμερα θα πάω σε μια αλάνα, έξω απ' την πόλη να το δοκιμάσω!:cool: Όσον αφορά το destinator είναι σίγουρο αυτό? Κατέβασα μια έκδοση v7.0.0.463! Θα ψάξω και το Garmin πάντως... Αν και στα Γιάννενα που μένω δε νομίζω οτι θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με πλήρεις χάρτες...:mad: Sorry αλλά δεν έχω ιδέα από GPS, τώρα αρχίζω να παίρνω μια ιδέα!:)
  3. Καλημέρα παίδες! Έχω στα χέρια μου το precious (:D) από Πέμπτη βράδυ...Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές!!! Το φόρτισα όλο το βράδυ της Πέμπτης, το έσκισα πραγματικά όλη την Παρασκευή, και ακόμα η μπαταρία είναι στα 4/6!!! Η οθόνη φοβερή, η ποιότητα κατασκευής απλά τέλεια, τα μενού επίσης. Ακόμα και οι φωτό (έχω διαβάσει πολλά αρνητικά comments ειδικά για την ικανότητα του Ν95 8gb στις νυχτερινές λήψεις) ημέρα ή βράδυ ΤΕ-ΛΕΙ-ΕΣ (αν και ακόμα θέλω να πάρω το ίδιο θέμα με το παλιό μου Κ800 και να κάνω σύγκριση)!!! Το μόνο που με απασχολεί ακόμα είναι το GPS. Κατάφερα να βρώ σήμα από δορυφόρους ΔΥΟ μόνο φορές, και αυτές στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου και σε κάπου 3-4 λεπτά. Όσες φορές προσπάθησα να πιάσω σήμα στο δρόμο δεν lock-αριζε με τίποτα! Επίσης έκανα την αναβάθμιση του λογισμικού μέσω Nokia software updater σε έκδοση 20.0.016 (παρόλο το οτι είναι Vodafone Live!) και πάλι τα ίδια (ίδιοι χρόνοι lock-αρίσματος και μόνο στην ταράτσα). Το μόνο που κατάφερα ήταν (με την 1 φορά που έπιασα σήμα), να βρώ την θέση του σπιτιού μου (σήμα μέσα στο σπίτι όπως είπα ούτε κατά διάνοια, μόνο ταράτσα!). Μήπως κάνω κάτι λάθος;;; Ευχαριστώ!!!:) Υ.Γ.: Ξέχασα να το αναφέρω, δοκίμασα το <<εργοστασιακό>> πρόγραμμα GPS με το Nokia Maps, μήπως με μια αλλαγή σε Garmin ή Destinator 7 να πάει καλύτερα; Ευχαριστώ και πάλι και sorry για το πρήξιμο!!!:O
  4. καλα τι στο καλο γινεται??? περιμενω απο μεσα μαϊου το Ν82 απο vodafone, μου λενε καθε φορα "την επομενη εβδομαδα", τωρα περιμενα πως κ πως τις 10/6 (χλωμο και παλι ομως να το εφερναν στις 10 ιουνιου στα Γιαννενα), κ ξαφνικα μαθαινω για την αλλαγη στο SAR! :wacko:τι λενε ρε τα ατομα οι Φινλανδοι??? πανε καλα??? θα με κανουν δλδ σωνει κ καλα να παω να αγορασω το Ν95 8gb, το οποιο μεχρι τωρα τουλαχιστον φαινεται να εχει χαμηλο. Αλλα για τη Νokia μαλλον το SAR εχει ιδιοτητες ασανσερ...!:blink:
  5. ωωω...μεγιστη μακακια...τωρα βρηκα τον ανταπτορα...bollocks! :X χεχε, thanks re Gr_God! δεν το χα παρει χαμπαρι...οι μακακες της Samsung παντως δεν ειχαν τπτ στο manual πανω στο θεμα... :mad: anyway, την χρειαζοτανε την αναβαθμιση για το USB ουτως η αλλως...thanx man!!!
  6. ευχαριστω πολυ για το reply! σε XP το δοκιμασα (σε 2 υπολογιστες μαλιστα!) κ ειχε το ιδιο προβλημα...κ η πλακα ειναι οτι δε συνδεόταν ουτε με απλο USB, ουτε με το Samsung PC studio! οσον αφορα το hands-free δεν το επιασα αυτο που ειπες to be honest. ποιο ανταπτορακι? μηπως χρειαζομαι να αγορασω δλδ αλλο hands-free το οποιο εχει βυσμα για φορτιστη? παντως δεν ειχε τπτ αλλο μεσα στο κουτι...τεσπα, το κιν το πηγα στον επισημο αντιπροσωπο SAMSUNG της περιοχης μου, μου ειπαν πως θα το στειλουν αθηνα για αναβαθμιση λογισμικου κ ελπιζω να το εχω απο βδομαδα τζι-τζι:rolleyes:
  7. hi guys! pira (me ena meros tis epidotisis mou vodafone) to samsung f700 gia tin kopela mou k oi prwtes entypwseis htan poly poly kales! fovera megali o8oni, h ais8isi "afis" teleia, h bataria akoma k ap tis prwtes fortiseis eksairetiki. meta thn 4h mera proekupse ena problima otan prospa8isa na sundesw to kin me to pc...arniotan peismatika na synde8ei mesw USB! syndeontas to sth 8yra USB, to kin anagnwrizetai k "xanetai" sunexws (ana 1 sec!) apo to "my computer". ebala k tous analogous drivers apo to cd alla pali ta idia. to hell lew, mporoume na bazoume pragmata sto kin k mesw bluetooth...as dokimasw to hands-free...gia akroasi mousikis, teleio! polu kali apodosi. otan omws prospa8isa na kanw klisi (k na xrisimopoihsw ta akoustika ws handsfree) akra tou tafou siwpi! de doulevoun me tpt. mpika se menu, epsaksa to manual k den yparxei kamia apolutws anafora! simera 8a to paw pisw gia allagi sti vodafone :cry:
×
×
  • Create New...