menios_t Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 γεια σας!που γραφει ρε παιδια την τιμη του sar στο manual; Στις τελευταίες σελίδες από το βιβλιαράκι γράφει πληροφορίες για ΣΕΑ, εκεί θα βρεις και την τιμή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 γεια σας!που γραφει ρε παιδια την τιμη του sar στο manual; Το αναφέρει στη σελίδα 200. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Εγω που το έχω απο εξωτερικό και ποιο συγκεκριμένα απο φιλανδία λέει 0,62 και το έχω απο τις αρχες του χρόνου!;) θα μας τρελάνουν:wacko: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 αντε να δουμε τι θα μας απαντήσουν και επισημα..... απο χθες με τα ακουστικά γυρναμε......:mad: ρεζιλια πραγματικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Από ό,τι κατάλαβα παιδιά δεν υπάρχει κάποιος από εμάς εδώ μέσα που να έχει πάρει πιο παλιά ή πιο πρόσφατα το Ν82 και το manual του να γράφει SAR: 1.35W/Kg. Όλων μας τα manual γράφουν 0.62W/Kg????? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Εγω έχω/ειχα αποφασισει και κανονισει να το παρω το σαββατο που μας ερχετε.. Πηγα να το παρω την τριτη απο το πλαισιο αλλα δεν το ειχαν. Ρωτησα να μου πουν σε πιο αλλο καταστημα πλαισιο θα μπορουσα να το βρω και μου παν πως το πιο κοντινο πλαισιο που το εχει αυτη την στιγμη ειναι στην πατρα (εγω ειμαι αθηνα!). Το σαββατο ερχετε λοιπον η νεα φουρνια που ισως να εχει και τα καινουργια manual. Τωρα για το αν θα το παρω τελικα, μετα απο αυτα που διαβασα δεν ξερω.. ακομα το σκεφτομαι.. αν και με βλεπω να το παιρνω γιατι αλλο σαν κι αυτο δεν βρισκω κανενα και να περιμενω για n96 δεν παιζει.. Το επιγομαι. Το 3230 μου παραδινει ψυχη! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Από ό,τι κατάλαβα παιδιά δεν υπάρχει κάποιος από εμάς εδώ μέσα που να έχει πάρει πιο παλιά ή πιο πρόσφατα το Ν82 και το manual του να γράφει SAR: 1.35W/Kg. Όλων μας τα manual γράφουν 0.62W/Kg????? Ναι φίλε Πάνο, και εγώ που είδα εχθές το manual απο το δικό μου που θα πάρω έγραφε 0,62 W/Kg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ρε παιδια τι σκαλωμα εφαγε το κινητο ? δεχομαι μηνυματα και δεν τα ανοιγει. restart , restart και τπτ. μπορω να δω μονο λιγο απο το μηνυμα πριν κανω ανοιγμα... ποιο ειναι το τελευταιο firmware ? εχω το V 20.0.062 (28-02-08) rm-313 nokia n82(07.01) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ρε παιδια τι σκαλωμα εφαγε το κινητο ? δεχομαι μηνυματα και δεν τα ανοιγει. restart , restart και τπτ. μπορω να δω μονο λιγο απο το μηνυμα πριν κανω ανοιγμα... ποιο ειναι το τελευταιο firmware ? εχω το V 20.0.062 (28-02-08) rm-313 nokia n82(07.01) Αυτό που γράφεις είναι το τελευταίο firmware. Δοκίμασε να αλλάξεις το που αποθηκεύονται τα μηνυματά σου και δοκίμασε να ανοίξεις κάποιο μήνυμα που έχεις λάβει. Αν τα αποθηκεύεις στην κάρτα μνήμης δοκίμασε να την βγάλεις, να κάνεις restart και μετά να την βάλεις ξανά και να δοκιμάσεις να ανοίξεις πάλι κάποιο από τα μηνύματα. Αν δεν λυθεί με αυτά δοκίμασε να κάνεις ένα φορμάτ πατώντας *#7370#, αφού πρώτα έχεις κρατήσει backup αυτά που θες από την μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hot_quicksilver Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Αυτό που γράφεις είναι το τελευταίο firmware. Δοκίμασε να αλλάξεις το που αποθηκεύονται τα μηνυματά σου και δοκίμασε να ανοίξεις κάποιο μήνυμα που έχεις λάβει. Αν τα αποθηκεύεις στην κάρτα μνήμης δοκίμασε να την βγάλεις, να κάνεις restart και μετά να την βάλεις ξανά και να δοκιμάσεις να ανοίξεις πάλι κάποιο από τα μηνύματα. Αν δεν λυθεί με αυτά δοκίμασε να κάνεις ένα φορμάτ πατώντας *#7370#, αφού πρώτα έχεις κρατήσει backup αυτά που θες από την μνήμη του τηλεφώνου. ευχαριστω πολυ... θα δοκιμασω... αν κανω format μετα που θα ξαναβρω να κανω εγκατασταση το λογισμικο? χαρτες , παιχνιδια. θα χαθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εδώ και μία εβδομάδα το τηλέφωνο τρώει κολήματα. Τι εννοώ; Κάποιες φορές που με παίρνουν τηλέφωνο και χωρίς να τρέχει κάτι ταυτόχρονα (π.χ. internet κ.α) δεν βλέπω την κλήση παρά βγάζει σε αυτόν που με παίρνει τηλέφωνο ότι η "κλήση σας προωθείτε". Αν κάνω restart μετά από λίγο έρχονται μηνύματα με τις κλήσεις που έγιναν πριν. Σημειωτέον ότι δεν έχω βάλει τον τελευταίο καιρό κάποια "ύποπτη" εφαρμογή ενώ έχω βγάλει και κάποιες άλλες για να το ξαλαφρώσω (π.χ. SkyCallerPro). Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 ευχαριστω πολυ... θα δοκιμασω... αν κανω format μετα που θα ξαναβρω να κανω εγκατασταση το λογισμικο? χαρτες , παιχνιδια. θα χαθουν?Δεν χάνεται το λογισμικό, απλά το κινητό θα επανέλθει στην αρχική κατάσταση και θα έχει το ίδιο firmware. Τα μόνα που θα χαθούν είναι ό,τι έχεις αποθηκεύσει στην μνήμη του κινητού, είτε είναι εφαρμογές, παιχνίδια, φωτογραφίες κτλ. Αν εννοείς τους χάρτες της Nokia όχι δεν θα χαθούν. Εδώ και μία εβδομάδα το τηλέφωνο τρώει κολήματα. Τι εννοώ; Κάποιες φορές που με παίρνουν τηλέφωνο και χωρίς να τρέχει κάτι ταυτόχρονα (π.χ. internet κ.α) δεν βλέπω την κλήση παρά βγάζει σε αυτόν που με παίρνει τηλέφωνο ότι η "κλήση σας προωθείτε". Αν κάνω restart μετά από λίγο έρχονται μηνύματα με τις κλήσεις που έγιναν πριν. Σημειωτέον ότι δεν έχω βάλει τον τελευταίο καιρό κάποια "ύποπτη" εφαρμογή ενώ έχω βγάλει και κάποιες άλλες για να το ξαλαφρώσω (π.χ. SkyCallerPro). Τι μπορεί να φταίει; Μήπως η κάρτα sim είναι παλιά και γι' αυτό να συμβαίνει? Όταν γίνεται αυτό το δίκτυο το έχεις σε GSM ή 3G? Αν το έχεις σε 3G μήπως να το δοκίμαζες και σε GSM? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 παιδιά το πρώτο Ν82 το έδωσα αμέσως σε φίλο και πείρα ένα καινούργιο από you.gr ΑΛΛΑ τελικά βγείκε ότι είναι παρεισαγωγή απο Γερμανία και χωρίς ελληνικά πλήκτρα για αυτό προσοχή. 1) Με καλύπτει η εγγύηση; 2) Θέλω να απενεργοποιήσω εντελώς το gprs και να έχω μόνο το wlan αλλα στα "πακέτα δεδομένων" έχει μόνο τα "όταν διατίθεται" και "όταν απαιτείται" δεν έχει απενεργοποίηση. 3) Τον map loader πως τον βλέπει το κινητό τον πέρασα στην κάρτα μνήμης αλλά δεν μπορώ να τον βρω. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν χάνεται το λογισμικό, απλά το κινητό θα επανέλθει στην αρχική κατάσταση και θα έχει το ίδιο firmware. Τα μόνα που θα χαθούν είναι ό,τι έχεις αποθηκεύσει στην μνήμη του κινητού, είτε είναι εφαρμογές, παιχνίδια, φωτογραφίες κτλ. Αν εννοείς τους χάρτες της Nokia όχι δεν θα χαθούν. Μήπως η κάρτα sim είναι παλιά και γι' αυτό να συμβαίνει? Όταν γίνεται αυτό το δίκτυο το έχεις σε GSM ή 3G? Αν το έχεις σε 3G μήπως να το δοκίμαζες και σε GSM? Η κάρτα είναι καινούργια, μαζί με το τηλέφωνο την άλλαξα και είναι πάντα σε χρήση 3G. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω σε Wifi Hot Spots. Το laptop συνδεεται κανονικα, αλλα με το κινητο δεν γινεται τιποτα. Λεει κατι για αποτυχια της πυλης. Εχω κανει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα παλι τιποτα. Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Ρε παιδια εχει κανενας ιδεα που θα βρουμε σπ@σμ3ν0 το GARMIN? Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για το Garmin, Garmin Maps Mobile™ XT. Δες εκεί και ό,τι απορίες έχεις ρωτάς στο θέμα του Garmin. παιδιά το πρώτο Ν82 το έδωσα αμέσως σε φίλο και πείρα ένα καινούργιο από you.gr ΑΛΛΑ τελικά βγείκε ότι είναι παρεισαγωγή απο Γερμανία και χωρίς ελληνικά πλήκτρα για αυτό προσοχή. 1) Με καλύπτει η εγγύηση; 2) Θέλω να απενεργοποιήσω εντελώς το gprs και να έχω μόνο το wlan αλλα στα "πακέτα δεδομένων" έχει μόνο τα "όταν διατίθεται" και "όταν απαιτείται" δεν έχει απενεργοποίηση. 3) Τον map loader πως τον βλέπει το κινητό τον πέρασα στην κάρτα μνήμης αλλά δεν μπορώ να τον βρω. 1) Αν δεν κάνω λάθος σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση αφού είναι από χώρα της Ε.Ε. 2) Δεν γίνεται να απενεργοποιήσεις το GPRS. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις το σημείο πρόσβάσης του GPRS. Αν θες να μπεις με wlan απλά πας στον Οδηγό Wlan κάνεις αναζήτηση και συνδέεσαι με το δίκτυο που θες. 3) Το maploader είναι πρόγραμμα που περνάει τους χάρτες της χώρας που θες στην κάρτα μνήμης του κινητού σου. Δεν το βάζεις στο κινητό, το κάνεις εγκατάσταση στο pc σου και μετά συνδέεις το κινητό σου σε κατάσταση "μαζική αποθήκευση" και περνάς τους χάρτες που θες. Ό,τι άλλο θες κοιτάς στο θέμα Smart2go Navigator - Nokia Maps Μήπως η κάρτα sim είναι παλιά και γι' αυτό να συμβαίνει? Όταν γίνεται αυτό το δίκτυο το έχεις σε GSM ή 3G? Αν το έχεις σε 3G μήπως να το δοκίμαζες και σε GSM? Για δοκίμασε να το βάλεις και σε GSΜ. Μπορεί να φταίει και το δίκτυο, δεν λειτουργεί πάντα σωστά αυτή η υπηρεσία με τις χαμένες κλήσεις. Και σ' εμένα γίνεται αυτό που λες. Ενώ είναι ανοιχτό το κινητό μου έρχεται μήνυμα ό,τι με πήρε κάποιος τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Για δοκίμασε να το βάλεις και σε GSΜ. Μπορεί να φταίει και το δίκτυο, δεν λειτουργεί πάντα σωστά αυτή η υπηρεσία με τις χαμένες κλήσεις. Και σ' εμένα γίνεται αυτό που λες. Ενώ είναι ανοιχτό το κινητό μου έρχεται μήνυμα ό,τι με πήρε κάποιος τηλέφωνο. To Θέμα είναι ότι πριν (που ήταν πάλι σε κατάσταση 3G) δεν παρουσίαζε το πρόβλημα αυτό. Τώρα να το γυρίσω σε 2G δεν είναι λύση γιατί έτσι αχρηστεύω πολλές από τις δυνατοτητές του τηλεφώνου τις οποίες και χρησιμοποιώ. Κάτι άλλο θα πρέπει να φταίει. Μήπως επειδή έχω βάλει-βγάλει πολλές εφαρμογές και στο τέλος όλο και κάτι "σκουπιδάκια" μένουν τα οποία μπορεί να κάνουν αυτά την ζημιά; Μήπως ένα γερό Format να βοήθαγε αλλά θέλω να είναι το τελευταίο θα κάνω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 To Θέμα είναι ότι πριν (που ήταν πάλι σε κατάσταση 3G) δεν παρουσίαζε το πρόβλημα αυτό. Τώρα να το γυρίσω σε 2G δεν είναι λύση γιατί έτσι αχρηστεύω πολλές από τις δυνατοτητές του τηλεφώνου τις οποίες και χρησιμοποιώ. Κάτι άλλο θα πρέπει να φταίει. Μήπως επειδή έχω βάλει-βγάλει πολλές εφαρμογές και στο τέλος όλο και κάτι "σκουπιδάκια" μένουν τα οποία μπορεί να κάνουν αυτά την ζημιά; Μήπως ένα γερό Format να βοήθαγε αλλά θέλω να είναι το τελευταίο θα κάνω. Κάτι από αυτά που έχεις ή είχες εγκαταστήσει κάνει κατά 90% τη ζημιά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 @aptaliko: Μάλλον ένα καλό φόρματ θα λύσει το πρόβλημα. Εγώ πάντως όταν έχω χρόνο, πού και πού φορμάρω και την κάρτα μνήμης. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 @aptaliko: Μάλλον ένα καλό φόρματ θα λύσει το πρόβλημα. Εγώ πάντως όταν έχω χρόνο, πού και πού φορμάρω και την κάρτα μνήμης. ;) Ok, επειδή τελικά η λύση (ελπίζω δηλαδή) είναι να κάνω το format, η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να μην χάσω κάτι είναι. 1) Βack Up στις επαφές & ημερολόγιο (μόνο το τηλέφωνο) από το PC Suit, 2) αντιγραφή στο PC εικόνες-βίντεο-mp3 3) format με το κωδικό *#7370# (θα κάνει format και στην κάρτα μνήμης); Αν κάτι πρέπει να προσέξω ή να συμπληρώσω πείτε μου σας παρακαλώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 3) format με το κωδικό *#7370# (θα κάνει format και στην κάρτα μνήμης); Ο κωδικός αυτός κάνει φορμάτ μόνο στο κινητό. Την κάρτα θα την κάνεις φορμάτ μέσα από το κινητό. Θα πας στο μενού Μνήμη, επιλογές και μετά Μορφ. Κάρτας μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 παιδια ειχα κανει αυτη την ερωτηση παλιοτερα αλλα δε πηρα απαντηση. αν παρω bluetooth stereo ακουστικα που υποστηριζουν την τεχνολογια 2.1 θα υπαρχει συμβατοτητα με το ν82 που εχει 2.0?οποιος ξερει λεπτομερειες παρακαλω ας ενημερωσει..... συγκεκριμενα αναφερομαι στα καινουργια itech clip D-radio.. Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 παιδια ειχα κανει αυτη την ερωτηση παλιοτερα αλλα δε πηρα απαντηση. αν παρω bluetooth stereo ακουστικα που υποστηριζουν την τεχνολογια 2.1 θα υπαρχει συμβατοτητα με το ν82 που εχει 2.0?οποιος ξερει λεπτομερειες παρακαλω ας ενημερωσει..... συγκεκριμενα αναφερομαι στα καινουργια itech clip D-radio.. Εγώ με το iTech Clip Vibrate δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Λειτουργούν όλα ρολόι, ακόμα και οι φωνητικές κλήσεις+εντολές, πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα. Το Clip D Radio είναι κι αυτό νέα συσκευή, λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα συμβατότητας με το Ν82. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Επιτέλους το πήρα και εγώ σε μαύρο χρώμα, είναι πολύ όμορφο.. :love: Τώρα όσο αφορά το SAR ας ελπίσουμε να ισχύει η τιμή που γράφει μέσα το manual και όχι αυτή από το site της Nokia :cry:. Kαι εννοείται ότι θα το χρησιμοποιώ με bt handsfree. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts