Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παντως το πρωτο πραγμα που κανω οταν παρω καινουρια συσκευη ειναι να κλεισω το 3G...λογικα κατι γλιτωνεις απο ακτινοβολια....απο μπαταρια σιγουρα.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον εγω πηρα τηλ τον φιλο μου απο τα κεντρικα και πραγματικα ουτε και αυτοι δ ξερουν τι ακριβως γινεται..(Αλλωστε οπως μου ειπε, οι αποφασεις και το τι κανει η Νοκια ειναι απο το εξωτερικο.) Βεβαια απο οτι εμαθε (και το λεω ετσι γιατι, οποιος ξερει, εκει στα κεντρικα ο υπαλληλος δ μπορει ουτε απο το γραφειο να βγει! πραγματικα 2 φορες που πηγα ειναι απιστευτα αυστηρα) περιμενουν ενημερωση απο Φιλανδια.

Τωρα για τις απαντησεις που πηρατε απο τα e-mail δ τον ρωτησα γιατι τωρα τα ειδα. Αλλα λογικα το Nokia care ειναι ενα τμημα και γι'αυτο ειναι η ιδια απαντηση...και προφανως ουτε αυτοι δ ξερουν την αληθεια..

Θα περιμενω νεοτερα μεσα στην εβδομαδα λογικα και θα σας ενημερωσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Πως κλεινουμε το 3G στο Ν82?

Θα πας Ρυθμίσεις>Τηλέφωνο>Δίκτυο>Λειτουργία δικτύου και επιλέγεις GSM.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πως κλεινουμε το 3G στο Ν82?

Πας στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Δίκτυο > Λειτουργία δικτύου (GSM).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια εκανα μεταφορα αρχειων και εφτιαξα φακελους, αλλα μου τα εχει ολα χυμα?βιντεο και εικονες... Γιατι?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

gvg,ούτε εμένα με ενδιαφέρει πολύ το SAR γιατί στέλνω sms και δεν μιλάω πολύ...Αλλά αυτό που έκανε η Nokia είναι απαράδεκτο!Είναι τηλεφωνάρα με τρομερά χαρακτηριστικά...Για να το πήρες,σημαίνει πως σε ενδιέφερε η κάμερα...Για φαντάσου να μην είχε Xenon όπως έχει ανακοινωθεί ή να πήγαινες στις ρυθμίσεις και να έβλεπες μεγαλύτερη ανάλυση 3mp...Δεν θα σε πείραζε?Έτσι πειράζει αρκετούς από εδώ μέσα το SAR...Δεν πρέπει να προσπαθούμε να καλύπτουμε τη Nokia και την κάθε Nokia από τη στιγμή που εξαπατάει τον κόσμο για να του πάρει τα λ7...
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι τρομερα ανωριμο και ανευθυνο γι καποιον που ισχυριζεται οτι ασχολειται με την τεχνολογια να αγνοει τις επιπτωσεις της στην υγεια.

ποσο μαλλον οταν ζουμε στην εποχη, που ολα οσα λεγονταν στην θεωρια τοσα χρονια για τις επιπτωσεις ,τωρα εχουν αποδειχτει περιτρανα.

το να αγνοεις δηλαδη τις σοβαρες επιπτωσεις του sar για χαρην της αγαπημενης σου εταιρειας ειναι αφελες.

σιγουρα κανεις δεν βλεπει το sar πρωτο για να παρει ενα κινητο.

αλλα ιδιως σ αυτο το φορουμ θα πρεπει να αφησετε τις εμμονες σας με τις δηθεν καλυτερες εταιριες και κυριως να διαδιδεται αυτο το κριτηριο επιλογης για την αγορα του κινητου δηλ το sar. εκτος αυτου με κατι τετοιες κινησεις σιγα σιγα κατεβαινουν τα ορια ακτινοβολιας για κινητα που θετει η ευρωπαικη ενωση σε πληρη συμπραξη με τις εταιριες.

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

παιδια εκανα μεταφορα αρχειων και εφτιαξα φακελους, αλλα μου τα εχει ολα χυμα?βιντεο και εικονες... Γιατι?

Έτσι είναι σε όλα τα 3rd Edition τηλέφωνα. Δε μπορείς να κάνεις κάτι για τα βίντεο, αλλά για τις φωτογραφίες και τους ήχους σου μπορείς να προσθέσεις ξεχωριστή εφαρμογή, όπως π.χ. το Resco Photo Viewer.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να τα οργανώσεις καλύτερα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Να επανέλθω στα του SAR, όσοι παρακολουθείτε καιρό το θέμα του Ν82 θα έχετε μία ιδέα για τον ενθουσιασμό που είχα για το τηλέφωνο αυτό. Για να είμαι τόσο αγανακτισμένος, αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο σοβαρό θεωρώ το θέμα της εκπομπής ακτινοβολίας όταν χρησιμοποιώ την αγαπημένη μου συσκευή.

Δεν τα έχω με το κινητό μου, συνεχίζω να το θεωρώ μία από τις καλύτερες επιλογές, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την υγεία του και αφήσει στην άκρη το SAR. Αυτό όμως εγώ δε μπορώ να το κάνω. ;)

Με τους Φινλανδούς είμαι τρελαμένος, όχι με το τηλέφωνο καθαυτό.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Διότι πολύ απλά η Έκθεση σαρώνει όλη τη μνήμη για αρχεία που είναι υπεύθυνη να προβάλει και τα εμφανίζει.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα βίντεο.

Για τις εικόνες μπορείς να βάλεις ένα επιπρόσθετο πρόγραμμα, το Resco Photo Viewer.

Για τα τραγούδια σου μπορείς να φτιάξεις μέσω του music player λίστες αναπαραγωγής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να επανέλθω στα του SAR, όσοι παρακολουθείτε καιρό το θέμα του Ν82 θα έχετε μία ιδέα για τον ενθουσιασμό που είχα για το τηλέφωνο αυτό. Για να είμαι τόσο αγανακτισμένος, αυτό είναι ενδεικτικό του πόσο σοβαρό θεωρώ το θέμα της εκπομπής ακτινοβολίας όταν χρησιμοποιώ την αγαπημένη μου συσκευή.

Δεν τα έχω με το κινητό μου, συνεχίζω να το θεωρώ μία από τις καλύτερες επιλογές, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την υγεία του και αφήσει στην άκρη το SAR. Αυτό όμως εγώ δε μπορώ να το κάνω. ;)

Με τους Φινλανδούς είμαι τρελαμένος, όχι με το τηλέφωνο καθαυτό.

Σκεφτεσαι να το πουλησεις? Εγω σημερα το πηρα.. Δεν μου κανει η καρδια να το δωσω, αλλα ουτε θελω να εχω την υποψια οτι μπορει να εχει 1.35 SAR το κινητο μου...:X

Σκεφτεσαι να το πουλησεις? Εγω σημερα το πηρα.. Δεν μου κανει η καρδια να το δωσω, αλλα ουτε θελω να εχω την υποψια οτι μπορει να εχει 1.35 SAR το κινητο μου...:X

Όχι φυσικά, ούτε συζήτηση. Ακόμα και να το έβαζα στην άκρη και να αγόραζα κάποιο άλλο, κάτι που πλέον θα δρομολογηθεί μάλλον με το τέλος του καλοκαιριού, δε μου κάνει καρδιά να δώσω κάτι τόσο καλό. Δεν είναι θέμα χρημάτων.

Ίσως αν πάρω κάτι άλλο, να χρησιμοποιώ το N82 χωρίς SIM ή κάτι τέτοιο.

Είναι νωρίς ακόμα, ίσως να δοθεί λύση από τη Νokia, ίσως όχι. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια εστειλα e-mail και σε αυτους: http://www.sarvalues.com .... Ισως κατι ξερουν... Αν μου απαντησουν θα το ανεβασω...

panosz75,η Nokia είναι πανέξυπνη και έχει βρεί λύση μέχρι και σε αυτό!Έχει ωραιότατα bluetooth και hndsfree που κάνουν την δουλειά τους!:lol::pΔεν μπορώ να σκευτώ άλλη λύση...:worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

panosz75,η Nokia είναι πανέξυπνη και έχει βρεί λύση μέχρι και σε αυτό!Έχει ωραιότατα bluetooth και hndsfree που κάνουν την δουλειά τους!:lol::pΔεν μπορώ να σκευτώ άλλη λύση...:worry:

Χεχεχε, το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, αλλά ξέρεις κάτι; Δεν θα σπεύσω να προλάβω τον καρκίνο που μου δίνει απλόχερα η Nokia με το να πάρω "αντικαρκινικές" συσκευές δικής της κατασκευής. Είχα ένα Μotorola, πήρα κι ένα iTech. Όχι Nokia. ;)

Άσχετα με το 'ολίσθημα' της Nokia, επειδή ακούω ότι κάποιοι θέλουν να το πουλήσουν σκεφτείτε ότι ακόμα και αν η τιμή είναι 1,36, αυτή είναι για χρήση του κινητού κοντά στο κεφάλι με *όλες* τις λειτουργίες που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενεργοποιημένες, δηλαδή και με το wifi ενεργοποιημένο και (πολύ περισσότερο) με ενεργοποιημένο data connection gprs/3g. Σε διαφορετική περίπτωση η εκπεμπόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι αρκετά χαμηλότερη.

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, κατανοώ τον εκνευρισμό, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να προσέχετε τι υπηρεσίες είναι ενεργές.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Άσχετα με το 'ολίσθημα' της Nokia, επειδή ακούω ότι κάποιοι θέλουν να το πουλήσουν σκεφτείτε ότι ακόμα και αν η τιμή είναι 1,36, αυτή είναι για χρήση του κινητού κοντά στο κεφάλι με *όλες* τις λειτουργίες που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενεργοποιημένες, δηλαδή και με το wifi ενεργοποιημένο και (πολύ περισσότερο) με ενεργοποιημένο data connection gprs/3g. Σε διαφορετική περίπτωση η εκπεμπόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι αρκετά χαμηλότερη.

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, κατανοώ τον εκνευρισμό, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να προσέχετε τι υπηρεσίες είναι ενεργές.

Το ξέρω αυτό φίλε μου, ο εκνευρισμός είναι όπως λες κι εσύ δικαιολογημένος και φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι έχει τη βάση του στην διαφαινόμενη απάτη από πλευράς του κατασκευαστή.

Αν είχε εξαρχής SAR=1.35W/Kg, σαφώς και αρκετά άτομα από εδώ μέσα (ανάμεσά τους κι εγώ) δε θα έσπευδαν να το αποκτήσουν, επομένως έχουμε κάθε δικαίωμα να μιλάμε για δόλο. ;)

παιδια εστειλα e-mail και σε αυτους: http://www.sarvalues.com .... Ισως κατι ξερουν... Αν μου απαντησουν θα το ανεβασω...

Όποιος γνωρίζει Γερμανικά καλό είναι να ενημερώσει - ρωτήσει και το http://www.ask.li είναι από τους παλαιότερους και πιο ενημερωμένους καταλόγους για SAR (http://www.handystrahlung.ch/sar.php).

Όσον αφορά το N82, η RM-314 για Ευρώπη έδινε 0.61 ενώ για Η.Π.Α. 0.78 ενώ η RM-313 ομοίως 0.62 και 0.87 - αυτά όλα κάποια στιγμή μέχρι που η Nokia αναθεώρησε τις τιμές της (η λίστα στο http://www.ask.li δεν είναι ακόμα ενημερωμένη με αυτές τις αλλαγές).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

O φίλος μου (γνωστός συντάκτης σε εξειδικευμένο περιοδικό) επιμένει: Σε χρήση GSM όλα τα άλλα απενεργοποιημένα, SAR: 0.62. Όλα 3G και όλα ενεργοποιημένα, SAR 1.35

Με καλό σήμα σε GSM δίκτυο, το SAR είναι πολυ χαμηλότερο από 0.62. Το 0.62 μετριέται με οριακό σήμα, δηλαδή με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες.

Επίσης με "στόλισε" που του έπρηξα τα απόκρυφα με αυτό το θέμα για δεύτερη φορά.

Εγώ επισπεύδω την αγορά BT ακουστικού πάντως ...

Είναι ένα ενδεχόμενο.

Επίσης εδώ xxxxxxxxxxxx ένας user του εξωτερικού υποστηρίζει ότι η αλλαγή στην αναγραφόμενη τιμή που είχε το παλιό PDF manual έγινε 20 Μαϊού από την εταιρία (στην τέταρτη αναθεώρηση του manual της).

Επίσης εδώ xxxxxxxxxxxxx ένας user του εξωτερικού υποστηρίζει ότι η αλλαγή στην αναγραφόμενη τιμή που είχε το παλιό PDF manual (issue 4 - αναθεώρηση 4 δηλαδή) έγινε 20 Μαϊού από την εταιρία.

Το εχω πει σε προηγουμενα μηνυματα .

Μπορεις να το δεις και μονος σου ..πχ : :)

http://img104.imageshack.us/img104/2499/41078212oz1.jpg

http://europe.nokia.com/A4686290

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το εχω πει σε προηγουμενα μηνυματα .

Μπορεις να το δεις και μονος σου ..πχ : :)

http://img104.imageshack.us/img104/2499/41078212oz1.jpg

http://europe.nokia.com/A4686290

Οκ :)

παιδια ρωτησα στο http://www.sarvalues.com τι γινεται και αν γινεταινα το μετρησουμε και μου απαντησαν:

No unless you pay a fortune.

I would suggest you return it under wrong description

Παιδια δεν ειναι κανενα φοιτητης σε κανα ΜΕΤΣΟΒΙΟ;;; εκει εχουν οργανα μετρησης ακτινοβολιας:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Βασικα αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φυγει ενα εξωδικο ωστε να αναγκαστουν να απαντησουν γιατι αλλαξαν την τιμη στο site και αν ισχυει η τιμη που μας εδωσαν στο βιβλιαρακι.

γεια σας!που γραφει ρε παιδια την τιμη του sar στο manual;

:)