Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποτε θα ερθει τελικα το black ρε παιδια..? ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΕ..?ΔΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...

ΥΓ: δηλαδη αμα παω σε ενα νοκια shop θα μπορεσω να το παραγγειλω..? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ και την τιμη τ θα μας διευκολυνε πολυ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU

Ποτε θα ερθει τελικα το black ρε παιδια..? ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΕ..?ΔΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...

ΥΓ: δηλαδη αμα παω σε ενα νοκια shop θα μπορεσω να το παραγγειλω..? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ και την τιμη τ θα μας διευκολυνε πολυ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:)

οπου να'ναι λογικα..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=204558

ελεος ρε παιδια, στη voda ειναι τραγικοι.

ουτε σημερα μου το φερανε και μιας και δε με δεσμευει τιποτα ειπα να ψαξω μηπως υπαρχει πουθενα διαθεσιμο στα γιαννενα που να μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση μου.

περνω στα κεντρικα και μου λενε πως δε μπορουν να δουν τι εχει ο καθενας στην αποθηκη του ( τραγικο????) και πως μπορουν να μου δοσουν τα τηλεφωνα να παρω εγω το καθενα να δω μηπως το εχει!!!!!!!........

το κορυφαιο? το πρωτο τηλεφωνο που καλω μου απαντανε "κοσμοτε λεγεται"

πως ειναι δυνατον να μου δωσανε καταστημα κοσμοτε?? πως??

Όταν τραβάω φωτογραφίες μου τις αποθηκεύει σε ένα folder δίνοντας σαν όνομα το έτος και το μήνα π.χ. 200804. Γίνεται να τις αποθηκεύει σε ένα προκαθορισμένο δικό μου folder (path);
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Όταν τραβάω φωτογραφίες μου τις αποθηκεύει σε ένα folder δίνοντας σαν όνομα το έτος και το μήνα π.χ. 200804. Γίνεται να τις αποθηκεύει σε ένα προκαθορισμένο δικό μου folder (path);

Δυστυχώς όχι,μόνο σε αυτό το φάκελο μπορεί.

ελεος ρε παιδια, στη voda ειναι τραγικοι.

ουτε σημερα μου το φερανε και μιας και δε με δεσμευει τιποτα ειπα να ψαξω μηπως υπαρχει πουθενα διαθεσιμο στα γιαννενα που να μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση μου.

περνω στα κεντρικα και μου λενε πως δε μπορουν να δουν τι εχει ο καθενας στην αποθηκη του ( τραγικο????) και πως μπορουν να μου δοσουν τα τηλεφωνα να παρω εγω το καθενα να δω μηπως το εχει!!!!!!!........

το κορυφαιο? το πρωτο τηλεφωνο που καλω μου απαντανε "κοσμοτε λεγεται"

πως ειναι δυνατον να μου δωσανε καταστημα κοσμοτε?? πως??

Είχα αναζητήσει τα Χριστούγεννα το Ν82 για να το πάρω με αναβάθμιση από vodafone Σπάρτης. Δεν είχαν στοκ όμως και μου είπαν πως όταν έρθει θα μου στείλουν ενημερωτικό μήνυμα. Το μήνυμα ήρθε σήμερα το πρωί. Έλεος.:mad: Ευτυχώς το αγόρασα από πλαίσιο με επιδότηση κανονικά και ησύχασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατι που δεν ειδα να εχει αναφερθει για την καινουργια αναβαθμιση ειναι οτι δεν δωσανε την δυνατοτητα ,οπως στο ν95,για περιστροφη και αριστερα και δεξια.Επισης χθες παιζοντας το quake2 στην τηλεοραση και με ενεργοποιημενο το rotate me γυρισα καποια στιγμη το κινητο καθετα και μαυρισε η οθονη του κινητου ενω στην τηλεοραση φαινοτανε κανονικα η οθονη.Το γυρισα οριζοντια ενταξει,καθετα παλι τιποτα.Μεσα απο τις ρυθμισεις η περιστροφη ειναι οπως πριν για κλαματα, και σε συνδυασμο με το quake2 καθε δυο λεπτα περιπου γυρναει απο μονο του καθετα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ναι, όντως. Για οποιοδήποτε S60 τηλέφωνο θα ήταν στα όρια του αποδεκτού, αλλά για το Ν82 είναι απλά πολύ. :)

Gia to lokarizma tou GPS pezun pola pragmata rolo , kai pano apo ola i topo8esia pou vriskese , anamesa se ktiria se anixto xoro ktl... kai vevea i kerikes sin8ikes ( sinefa ktl ) .

exw to kinito enan mina peripou kai akoma anarotieme giati to pliktro media ( anamesa sto c kai to de3i key ) kai to pliktro stin de3ia meria tu kinito kanun akrivos tin idia doulia ?

8a mporusan to plikrtro pou ine plagia de3ia na ekane kati alo px na anige ton music player i otidipote .

Gia to lokarizma tou GPS pezun pola pragmata rolo , kai pano apo ola i topo8esia pou vriskese , anamesa se ktiria se anixto xoro ktl... kai vevea i kerikes sin8ikes ( sinefa ktl ) .

Εννοείται, αυτά ισχύουν πάντα όπως έχουμε πει κατ' επανάληψη.

exw to kinito enan mina peripou kai akoma anarotieme giati to pliktro media ( anamesa sto c kai to de3i key ) kai to pliktro stin de3ia meria tu kinito kanun akrivos tin idia doulia ?

8a mporusan to plikrtro pou ine plagia de3ia na ekane kati alo px na anige ton music player i otidipote .

Το multimedia key (μεταξύ του C και του δεξιού soft key), σε πάει σε όλο το multimedia menu, δηλαδή έκθεση, μουσική, επαφές, ιστός, χάρτες κλπ. Το πλήκτρο που βρίσκεται δεξιά πλάγια επιτελεί δύο λειτουργίες. Όταν το πατάς μία φορά σου δείχνει την τελευταία φωτογραφία ή το τελευταίο βίντεο που τράβηξες, όταν το πατήσεις και δεύτερη φορά σε πάει μόνο στην έκθεση. ;)

p.s.: παράκληση: αν μπορείς γράφε με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες, για να μπορούμε να διαβάζουμε εύκολα τα posts σου.

================================================

Edit:

Έχει κανείς σας ψάξει τι παίζει με το geotagging???

Υποτίθεται ότι για να περάσεις location data στις φωτογραφίες θα πρέπει να έχει κλειδώσει δορυφόρους. Με βάση ποιο πρόγραμμα κλειδώνει δορυφόρους, να φανταστώ το Nokia Maps??? Κι αν έχουμε A-GPS, υποθέτω ότι χρεώνει σαν να άνοιγες κανονικά το Nokia Maps.

Πάντως ανοίγοντας μια φωτογραφία που είχα τραβήξει την προηγούμενη βδομάδα με πληροφορίες συντεταγμένων (με τη βοήθεια του Location Tagger), η έκθεση αναγνώρισε κανονικά τις συντεταγμένες. Μάλιστα μαζί με τις πληροφορίες μεγέθους, διατάσεων κλπ, δείχνει και το αντίστοιχο εικονίδιο, ότι δηλαδή η εικόνα είναι geotagged. Και μάλιστα υπάρχει κανονικά η εντολή "απεικόνιση στο χάρτη", εντολή η οποία ανοίγει κατευθείαν το Nokia Maps. Επομένως, αν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το geotagging, πρέπει αναγκαστικά να κρατήσουμε του χάρτες του Nokia Maps στη θέση τους. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

The Two N82 Colors - Side By Side

http://img381.imageshack.us/img381/2598/44530020na3.th.jpg http://img381.imageshack.us/img381/8044/445300210uf7.th.jpg http://img381.imageshack.us/img381/8553/445300215er7.th.jpg http://img381.imageshack.us/img381/2064/44530026lp4.th.jpg

http://img381.imageshack.us/img381/6600/445300217ts9.th.jpg http://img381.imageshack.us/img381/935/445300218qm6.th.jpg

http://www.then82blog.com/2008/04/two-n82-colors-side-by-side.html

http://tech.163.com/mobile/08/0411/08/498147I000112K8E.html

Επομένως, αν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το geotagging,

πρέπει αναγκαστικά να κρατήσουμε του χάρτες του Nokia Maps στη θέση τους. ;)

Δεν το εχω ψαξει ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που

λες .Υπαρχει και η εφαρμογη Δεδομενα GPS για αυτην την δουλεια.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν το εχω ψαξει ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που λες .Υπαρχει και η εφαρμογη Δεδομενα GPS για αυτην την δουλεια.

Μιλάω για την απεικόνιση στο χάρτη φωτογραφιών που τα EXIF data τους περιέχουν πληροφορίες συντεταγμένων (geotagged photos). Με το νέο firmware του Ν82, οι φωτογραφίες που τραβάμε με αυτό τον τρόπο απεικονίζονται στην έκθεση με ένα επιπλέον εικονίδιο, συγκεκριμένα κάτι που μοιάζει με δορυφορικό πιάτο (σαν αυτό που υπάρχει κάτω δεξιά στο "παλιό" Nokia Maps, όχι στην έκδοση v2.00). Για αυτές τις φωτογραφίες, στο αριστερό softkey (επιλογές) υπάρχει η επιλογή "προβολή στο χάρτη", η οποία ανοίγει το Nokia Maps και σου δείχνει πού τράβηξες τη φωτογραφία. Δε νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο η εφαρμογή "δεδομένα GPS". :confused:

Απλά το θέμα είναι ότι αν στο σημείο που τράβηξες τη φωτογραφία δεν έχει κάλυψη ο χάρτης του Nokia Maps (πράγμα πολύ πιθανό :X), θα σου δείξει ένα μεγαλοπρεπές τίποτα, οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να ανεβάσεις τη φωτογραφία στο Google Earth για να δεις πού τραβήχτηκε. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Απλά το θέμα είναι ότι αν στο σημείο που τράβηξες τη φωτογραφία δεν έχει κάλυψη ο χάρτης του Nokia Maps (πράγμα πολύ πιθανό :X), θα σου δείξει ένα μεγαλοπρεπές τίποτα, οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να ανεβάσεις τη φωτογραφία στο Google Earth για να δεις πού τραβήχτηκε. ;)

Thanks Πανο , ;)

Αν ειναι να βασιστουμε στο nokia maps ,την βαψαμε δηλ:p

το εχω δει :rolleyes:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Thanks Πανο , ;)

Αν ειναι να βασιστουμε στο nokia maps ,την βαψαμε δηλ:p

Αν δεις στο thread του Garmin, υπάρχει λύση που βασίζεται στους χάρτες του Garmin και λέγεται Garmin Camera. :)

παιδια HELLPPPPPPPPP

πηγα να κανω update το κινητο και 2 λεπτα πριν το τελος κρασαρε το pc.....

:mad::mad::mad:

τωρα μου βγαζει ενα test mode nokia και τιποτα αλλο το κινητο ειναι νεκρο.....

υπαρχει λυση......????

αχχχχχ τα νευρα μου.......

παιδια HELLPPPPPPPPP

πηγα να κανω update το κινητο και 2 λεπτα πριν το τελος κρασαρε το pc.....

:mad::mad::mad:

τωρα μου βγαζει ενα test mode nokia και τιποτα αλλο το κινητο ειναι νεκρο.....

υπαρχει λυση......????

αχχχχχ τα νευρα μου.......

Μιας και είναι κλειστό, δοκίμασε να κάνεις hard reset.

Ειδάλλως, αύριο πρωί-πρωί Nokia shop. :(

Βγάλε τη μπαταρία ξαναβάλε τη και εκκίνησέ το.

Αν δεν ανοίξει κάνε του format.

Αν και πάλι δεν γίνει κάτι, πήγαινε το σε Nokia Shop.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Βγάλε τη μπαταρία ξαναβάλε τη και εκκίνησέ το.

Αν δεν ανοίξει κάνε του format.

Αν και πάλι δεν γίνει κάτι, πήγαινε το σε Nokia Shop.

πο πο πο αυτο εκανα και...ΑΝΟΙΞΕ!!!!!

:p:p:p

Oυφφφφ ηρεμησα τωρα....

μαλλον ημουν απο τους τυχερους.....:lol:

αμεσως ξαναπερασα το νεο update απο πανω και ολα ενταξει τωρα.....

βρε παιδια στα γρηγορα....

το κινητό οχι απλα εγινε πιο γρηγορο....ΠΕΤΑΕΙ τωρα.....

και το βασικοτερο ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ο ηχος απο τα ηχεια.....

δεν το καταλαβατε....??

παιζουν πιο δυνατα τωρα...και δεν νομιζω να ειναι ψυχολογικο......:lol:

πο πο πο αυτο εκανα και...ΑΝΟΙΞΕ!!!!!

:p:p:p

Oυφφφφ ηρεμησα τωρα....

μαλλον ημουν απο τους τυχερους.....:lol:

αμεσως ξαναπερασα το νεο update απο πανω και ολα ενταξει τωρα.....

βρε παιδια στα γρηγορα....

το κινητό οχι απλα εγινε πιπ γρηγορο....ΠΕΤΑΕΙ τωρα.....

και το βασικοτερο ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ο ηχος απο τα ηχεια.....

δεν το καταλαβατε....??

παιζουν πιο δυνατα τωρα...και δεν νομιζω να ειναι ψυχολογικο......:lol:

Αφού τα κατάφερες, όλα μια χαρά, τσάμπα η ψυχική οδύνη. :)

Πάντως, για να πω την αμαρτία μου δεν είδα διαφορά στον ήχο από τα ηχεία, ίσως δεν το πρόσεξα ιδιαίτερα. :confused:

Αυτό που με ένοιαζε ήταν να ανοίξει λίγο περισσότερο η ένταση στην έξοδο 3,5mm, αλλά μπα...

Επίσης ούτε με τη φωτεινότητα τίποτα πάλι. :(

Ότι είναι ακόμα ταχύτερο, αυτό είναι γεγονός. :D

Τέλος καλό, όλα καλά!:)

Επί τη ευκαιρία να αναφέρω πως έκανα και εγώ αναβάθμιση σε ενός φίλου το N82 χωρίς κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αφού τα κατάφερες, όλα μια χαρά, τσάμπα η ψυχική οδύνη. :)

Πάντως, για να πω την αμαρτία μου δεν είδα διαφορά στον ήχο από τα ηχεία, ίσως δεν το πρόσεξα ιδιαίτερα. :confused:

Αυτό που με ένοιαζε ήταν να ανοίξει λίγο περισσότερο η ένταση στην έξοδο 3,5mm, αλλά μπα...

Επίσης ούτε με τη φωτεινότητα τίποτα πάλι. :(

Ότι είναι ακόμα ταχύτερο, αυτό είναι γεγονός. :D

για την ταχύτητα συμφωνουμε....

αψογο.....

εγω ρε παιδια γιατι βλεπω διαφορα απο τα ηχεία......???

πιο δυνατα και πιο καθαρα......παιζει ο ηχος...και ημουν απο τους πρωτους που γκρινιάζανε για το θεμα αυτο......

τελος να επιβεβαιώσω και γω οτι δεν χρειαζεται back up και ολα τα σχετικα....

το κινητο κρατει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο μονο του....

:):)

πραγματικα απιστευτο!!!!!!!!!!!

πλεον κανεις το update και τελείωσε....(15 λεπτα υποθεση....)

ουτε να ξαναβαζεις εφαρμογες απο την αρχη ουτε προβληματα ουτε τιποτα...

σουπερ.....

Καλημερα σε ολους :)

Να προσθεσω ,κατι που παρατηρησα,οτι τουλαχιστον σε μενα οτι

μεχρι την προηγουμενη αναβαθμιση

κατα την αφαιρεση/προσθεση της καρτας μνημης,

η συσκευη "κολλαγε" αρκετες φορες .

Με την V20.0.62 ,το προβλημα εξαφανιστηκε :happy:

iPhone 5S Space Grey

για την ταχύτητα συμφωνουμε....

αψογο.....

εγω ρε παιδια γιατι βλεπω διαφορα απο τα ηχεία......???

πιο δυνατα και πιο καθαρα......παιζει ο ηχος...και ημουν απο τους πρωτους που γκρινιάζανε για το θεμα αυτο......

τελος να επιβεβαιώσω και γω οτι δεν χρειαζεται back up και ολα τα σχετικα....

το κινητο κρατει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο μονο του....

:):)

πραγματικα απιστευτο!!!!!!!!!!!

πλεον κανεις το update και τελείωσε....(15 λεπτα υποθεση....)

ουτε να ξαναβαζεις εφαρμογες απο την αρχη ουτε προβληματα ουτε τιποτα...

σουπερ.....

Εχεις δικιο με τον ηχο ειναι λιγο ποιο δυνατος και καθαρος