Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να διαπιστώσεις αν έχεις καμένο pixel, φτιάξε δύο εικόνας στον υπολογιστή σου ανάλυσης 240 x 320, μια μαύρη και μια άσπρη.

Πέρασε τες στο κινητό και πρόβαλέ τες σε πλήρη οθόνη. Αν δεις να συμπεριφέρεται περίεργα το pixel, τότε είναι καμένο.

Thanks alla pws tha ftiaxw tis eikones?:confused:

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanks alla pws tha ftiaxw tis eikones?:confused:

Στον υπολογιστή εννοείται... και μετά θα τις περάσεις στο κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Epeidi diavasa gia kamena pixels ithela na rwtiswn to exis.Anoigontas to kinito stigmiaia gia ligo emfanizetai mia mauri othoni gia ligo stin opoia ena pixeli mou flasharei aspro anti gia mauro.Meta otan leitourgw to kinito de fainetai tipota.Prokeitai gia kameno pixel pou prepei na kanw kati?

H deuteri erwtisi mou einai an kanw to teleutaio update k de swsw to tilefwno sbinontai ola? kapou eixa akousei oti kapoia update ta krataei.

Thanks gia tis apantiseis sorry gia greeklish[/QUOTe]

παντως και καμμενο να ειναι ενα πιξελ, δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε θα στο φτιαξουν ουτε θα στο αλλαξουν.

Παιδια τώρα που το έχετε αρκετοί και το έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να μου πείτε αν κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 2 μέρες με μέτρια χρήση???

Έχω Ν73 και θέλω το επόμενο κινητό μου να κρατάει αρκετά.

Παιδια τώρα που το έχετε αρκετοί και το έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να μου πείτε αν κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 2 μέρες με μέτρια χρήση???

Έχω Ν73 και θέλω το επόμενο κινητό μου να κρατάει αρκετά.

Ίδια απόδοση με το Ν73 έχει περίπου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πηρα και εγω σημερα.. Αντιο N93, welcome N82!

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια μικρη θηκουλα καθως και καποιο καλο bluetooth headset;;

Το πηρα και εγω σημερα.. Αντιο N93, welcome N82!

Καλώς τον.

Το Ν93 όταν βγήκε ήταν κάτι πρωτοποριακό και δε σου κρύβω ότι το λιμπιζόμουν. ;)

Το Ν82 θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

Επομένως θα ξαναπω το κλασσικό: welcome to the club of N82ers. :lol::lol::lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ίδια απόδοση με το Ν73 έχει περίπου.

Πως γινεται αυτο?

Εμένα στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει Ν73 αναμονή 350 ώρες και για το Ν82 λέει 220 ώρες.Και έχει και πιο γρήγορο επεξεργαστή το Ν82.

Τι πατέντα έχουν κάνει και κρατάει τόσο?

Εσύ panosz75 τι λες για το θέμα της μπαταρίας?

καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα στο gps. οταν το πρςτοπηρα το κινητο, εβρισκε αμεσως (μεσα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο) την ακριβη θεση μου. καποια στιγμη ενω το χρησιμοποιουσα και οδηγουσα, μου βγαζει οτι βρισκομαι σε ασχετο σημειο (στην μεση της θαλασσας) και περασε πολυ ωρα να βρει τελικα που ειμαι. απο τοτε αργει παρα πολυ οταν το ανοιξω να βρει τοποθεσια (5 λεπτα τουλαχιστον). αφου κλειδωσει ολα πανε ρολοι απλα αργει παρα πολυ (συγκριτικα με το πως ηταν και δεδομενου οτι ειχα εμπειρια απο τισ πρωτες μερες χρησης του. αν γνωριζει κανεις ειναι αραγε θεμα προγραμματος (επειδη οταν τελικα κλειδωσει, λειτουργει μια χαρα) ή βλαβης gps οποτε θα θέλει επισκευη?

καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα στο gps. οταν το πρςτοπηρα το κινητο, εβρισκε αμεσως (μεσα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο) την ακριβη θεση μου. καποια στιγμη ενω το χρησιμοποιουσα και οδηγουσα, μου βγαζει οτι βρισκομαι σε ασχετο σημειο (στην μεση της θαλασσας) και περασε πολυ ωρα να βρει τελικα που ειμαι. απο τοτε αργει παρα πολυ οταν το ανοιξω να βρει τοποθεσια (5 λεπτα τουλαχιστον). αφου κλειδωσει ολα πανε ρολοι απλα αργει παρα πολυ (συγκριτικα με το πως ηταν και δεδομενου οτι ειχα εμπειρια απο τισ πρωτες μερες χρησης του. αν γνωριζει κανεις ειναι αραγε θεμα προγραμματος (επειδη οταν τελικα κλειδωσει, λειτουργει μια χαρα) ή βλαβης gps οποτε θα θέλει επισκευη?

Για να πάθει βλάβη το GPS φαντάζομαι πρέπει να γίνει με κάποιο τρόπο ζημιά στο τηλέφωνο, π.χ. να σου πέσει κάτω ή κάτι τέτοιο. Αν ήταν από την αρχή ελαττωματικό, δε θα σου δούλευε καθόλου από την αρχή το GPS, σωστά???

Ο χρόνος κλειδώματος δορυφόρων εξαρτάται από τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά ο χρόνος που αναφέρεις δεν δικαιολογείται ούτε κατά διάνοια. Εκτός και αν όταν ανοίγεις την εφαρμογή για το GPS (Nokia Maps, Garmin, Sygic ή οποιαδήποτε άλλη) είσαι εν κινήσει, οπότε θα δυσκολευτεί να κλειδώσει.

Καλό είναι όταν πρωτοκλειδώνουμε δορυφόρους να είμαστε σε ανοικτό χώρο ακινήτοι για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά, ακόμα και να κλείσουμε την ανάλογη εφαρμογή και να την ξαναανοίξουμε, θα κλειδώσει πολύ πιο εύκολα, ακόμα και εν κινήσει.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις να κάνεις ένα φορμάρισμα στη μνήμη του τηλεφώνου (αφού φυσικά πάρεις backup όλων των πολύτιμων αρχείων που πιθανώς να έχεις στη μνήμη του τηλεφώνου), μήπως κάποια από τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιείς μπλοκάρει τη συσκευή και δημιουργεί δυσλειτουργία στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το δέκτη GPS.

Αν το πρόβλημα επιμένει, θα έλεγα να επισκεφτείς ένα Nokia shop ή το κατάστημα από όπου πήρες το τηλέφωνο.

=============================================================================

Πως γινεται αυτο?

Εμένα στα τεχνικά χαρακτηριστικά λέει Ν73 αναμονή 350 ώρες και για το Ν82 λέει 220 ώρες.Και έχει και πιο γρήγορο επεξεργαστή το Ν82.

Τι πατέντα έχουν κάνει και κρατάει τόσο?

Εσύ panosz75 τι λες για το θέμα της μπαταρίας?

Εγώ αν και πραγματικά το ξεζουμίζω στη χρήση μου κρατάει αρκετά.

Για να δώσω ένα παράδειγμα, χθες είχα κάμποση χρήση του GPS (πάνω από 1-1.5 ώρα) και 1,5-2 ώρες WiFi τόσο με απλό browsing, όσο και σύνταξη posts στο myphone (χθες τα περισσότερα posts μου ήταν από το N82, άλλα από το σπίτι μου και άλλα από το hotspot του flocafe).

Επίσης κανένα μισάωρο συνολικά διαχείριση αρχείων στο Office Suite, σύνταξη σημειώσεων ημερολογίου, 5-6 μηνύματα και πολύ λίγη ομιλία (κανένα πεντάλεπτο σύνολο). Α, και καμία ώρα ακρόαση μουσικής παράλληλα με κάποιες από τις προαναφερθείσες εργασίες.

Ακόμα να σημειωθεί ότι τρέχουν στο παρασκήνιο τουλάχιστο 2-3 ενεργοβόρες εφαρμογές που κάνουν συνεχώς χρήση του του accelerometer, δηλαδή RotateMe, Flipsilent και το καινούργιο ShakeLock.

Είχα φορτίσει προχτές το μεσημέρι και με όλη αυτή τη χρήση που ανέφερα μου έβγαλε αρκετές υπενθυμίσεις για χαμηλή μπαταρία χθες το βράδυ, οπότε και το φόρτισα.

Θεωρώ, για τα δεδομένα μου πάντα, ότι είναι αρκετά ικανοποιητική αυτονομία.

Τις περισσότερες φορές βέβαια κάνω πιο συνετή χρήση και μου κρατάει κατά μέσο όρο δύο μέρες.

Να τονίσω ότι μιλάμε για προφίλ εκτός σύνδεσης το βράδυ, όχι απενεργοποίηση.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

τα σινοικιακα μαγζα που δεν εινα αλυσιδες το εχουν? γιατι εμενα αυτος μου λεει οτι δεν το εχει ακομα
υπογραφή εκτός ορίων

τα σινοικιακα μαγζα που δεν εινα αλυσιδες το εχουν? γιατι εμενα αυτος μου λεει οτι δεν το εχει ακομα

Μπες στο πλαισιο που ηδη η τιμη του ειναι πολυ καλη για ηλεκτρονικη παραγγελια δηλαδη 499 ευρω παρηγγειλε το και θα στο φερουν δωρεαν στο σπιτι σου!Ετσι θα γλιτωσεις τα συνοικιακα μαγαζια τα οποια εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι!

Υ.Γ. Μπορεις να το πληρωσεις οταν στο φερουνε!

Μπες στο πλαισιο που ηδη η τιμη του ειναι πολυ καλη για ηλεκτρονικη παραγγελια δηλαδη 499 ευρω παρηγγειλε το και θα στο φερουν δωρεαν στο σπιτι σου!Ετσι θα γλιτωσεις τα συνοικιακα μαγαζια τα οποια εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι!

Υ.Γ. Μπορεις να το πληρωσεις οταν στο φερουνε!

φιλε μακαρι να μπορουσα.στην αρχη πηρα το D900 το γυρισα και ετσι εχουμε διαφορα στα λεφτα. θα κανω υπομονη μεσα στην εβδομαδα πιστευω να το φερει
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια καλημερα.λοιπον εδω κ 4 μερες εχω το εξης προβλημα.Τραβάω φωτογραφιες κ μετα απο 1 μερα χανονται δια μαγειας μονες τους σαν να τις εχω διαγραψει.εχω περασει την καινουργια εκδοση του firmware. ενω τις παλιες τις εχω τις φοτο. την καινουργια εκδοση την περασα πριν απο 8 μερες

eida oti to N82 den ehei Flash Lite 3 support me tin version 11 sosta??

Ναι, δεν υποστηρίζει ακομή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια καλημερα.λοιπον εδω κ 4 μερες εχω το εξης προβλημα.Τραβάω φωτογραφιες κ μετα απο 1 μερα χανονται δια μαγειας μονες τους σαν να τις εχω διαγραψει.εχω περασει την καινουργια εκδοση του firmware. ενω τις παλιες τις εχω τις φοτο. την καινουργια εκδοση την περασα πριν απο 8 μερες

Και όχι μόνο. Μου το έκανε και με βίντεο αυτό. Εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Το επανέφερα με Easy Recovery Pro. Κάτι παίζει με την κάρτα, τουλάχιστον σε 1ο επίπεδο. Αγόρασε μία άλλη και βλέπεις. Εγώ την περιμένω να έρθει. 8 Gb για αρχή και βλέπουμε στη συνέχεια αν θα παρουσιάζει πάλι τέτοια φαινόμενα.

Ευχαριστώ.

Εγώ από την αρχή το είπα ότι κάτι δεν πάει καλά με την εργοστασιακή κάρτα.

Αλλά αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς διορθώνεται.

Εμένα πάντως τέτοια τερτίπια δε μου έχει κάνει (...ακόμα).

Πσσσσ αυτά είναι!

Φεύγω Κυριακή για 6ήμερο ταξιδάκι Βερολίνο! Βασικό φυσικά αξεσουάρ το Ν82 με:

• 5Μp cam (για pics and vids:wink:),

• αρκετά mp3 (για όποτε χρειαστούν:music:),

• full εξοπλισμένο με χάρτες και ΡΟΙ's (για να μη χαθώ :p:p)

και τέλος

• 5-6 καινούριες ταινίες που κατέβασα απ΄το net και μετέτρεψα κατάλληλα για να παίζουν στο κινητό, και συνεπώς με τα κατάλληλα απαραίτητα καλώδια και στην τηλεόραση (για τα βράδια στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε). Δοκιμασμένο, παίζει άψογα!:up:

Ν82<--:love:!

Μπορεις να μου πεις με ποια προγραμματα εφτιαξες τις ταινιες για το κινητο και αν εβαλες και υποτιτλους;Ευχαριστω

Πριν 5 min. Το Ν82 έκανε πάλι το θαύμα του.

Σύνδεση με BT με το PC. Ανοίγω τα περιεχόμενα της κάρτας. Ανοίγω ένα φάκελο και κολλάνε τα πάντα. Μισή ώρα περιμένω, τίποτε. Προσπαθώ να βγω από το μενού και να κλείσω το ΒΤ. Αποτέλεσμα ένα μεγαλοπρεπέστατο κόλλημα του κινητού. Βγάζω την μπαταρία αφού δε γινόταν τίποτε άλλο. Ξεκινάω πάλι το κινητό και ό,τι είχε μέσα η κάρτα ενώ υπάρχει, το κινητό απλά δεν το βλέπει. Όλα τα προγράμματα εξαφανισμένα, ενώ παρουσιάζονται εγκατεστημένα...!!!

Τι να πει κανείς; Το επιστρέφεις τώρα στη Nokia που έχει πρόβλημα και με τα πλήκτρα και να ζητήσεις τα λεφτά πίσω ή δεν το επιστρέφεις; Έχω περάσει από 5110, 3210, 6210, 7210, 6600, ξανά 6600, Ν70 και τώρα το Ν82. Μόνο σε αυτό τέτοιο πρόβλημα... Έλεος πλέον.

Ευχαριστώ.

Λιγη ωρα που ασχοληθηκα μαζι του ειδα οτι υπαρχουν καποιες βελτιωσεις, αλλα ειδα και καποια πραματα που δε μου αρεσαν..

1)Η καμερα ειναι ολα τα λεφτα!! Απιστευτη ακομα και το σκοταδι και εχει πολλες επιλογες. Λες και πιανεις στα χερια σου φωτογραφικη μηχανη!

2)Μπορεις πλεον να δημιουργεις φακελο, μεσα σε αλλο φακελο. ( μενου )

3)Ειναι παρα πολυ γρηγορο!

4)Επιτελους εβαλαν σε κινητο series60 τα πλαινα κουμπια για αυξομειωση της εντασης.

5)Η περιστροφη οθονης ειναι μια καλη καινοτομια.

6)Δεν μπαινει πια σε offline mode οταν συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη. ( Αν και δεν καταλαβαινω γιατι δε με αφηνει να μπω στην μουσικη, εφοσον τα τραγουδια που εχω ειναι αποθηκευμενα στην μνημη του τηλεφωνου )

7)Τα ηχεια ειναι πολυ πιο καθαρα απο του Ν93, δεν τσιριζει οταν ειναι στη μεγιστη ενταση και πολυ καλες οι επιλογες που εχει για τον ηχο ( Αν και τα διαφορα equalizer που υπαρχουν δεν αλλαζουν θεαματικα τον ηχο. Θυμαμαι στο N93, οταν ανεβαζα ολες τις μπαρες ακουγοταν πολυ δυνατα. Εδω ακουγεται το ιδιο )

Και αλλα πολλα!!

Και μερικα που δε μου αρεσαν :

1)Η περιστροφη δε δουλευει και πολυ σωστα.

2)Δε υπαρχει κουμπι για να ανοιγει μονιμα το φλας.

3)Τα κουμπια ειναι καπως μικρα και δυσκολευομαι να γραψω μηνυματα.

4)Με ενοχλει το κουμπι που υπαρχει πανω απο το "C".

5)Δεν μου αρεσει που το "κοκκινο" και "πρασινο" κουμπι ειναι τοσο πλαγια.

6)Κλειδωνει απο μονο του μετα απο καποια δευτερολεπτα.

7)Δεν ειναι πολυ φωτεινο.

8)Δεν φορτισει απο την mini usb.

9)Εχει αλλαξει ολους τους ηχους για τα μηνυματα και τις κλησεις.

10)Το asphalt ψιλοκολλαει.

11)Μολις βγαλεις μια φωτογραφια και πατησεις αμεσως το κουμπι "C" για να τη διαγραψεις, δε τη σβηνει. Βγαζει πρωτα τις επιλογες σχετικα με τη φωτογραφια και μετα πρεπει να πατησεις το κουμπι "C".

Και τωρα καποιες αποριες :

i)Γιατι χρησιμοποιει κοκκινο φως λιγο πριν βγαλει τις φωτογραφιες; Ειναι το Xenon Flash; Οταν δειχνει κοκκινο τετραγωνακι, σημαινει οτι δεν εχει κανει σωστη εστιαση;

ii)Το Gps ειναι δωρεαν; Θελει να εισαι συνδεδεμενος στο Internet; Οταν παω να το ξεκινησω, συνδεεται στο Internet.

iii)Να βγαλω τη ζελατινα απο την οθονη του κινητου; Τις ζελατινες που υπαρχουν στο πισω μερος;

iv)Αν σβησω το φακελο "cities" απο την καρτα μνημης τι θα γινει; Εχω παραγγειλει καινουρια micro καρτα. Θα πρεπει να εγκαταστησω κατι σε αυτη για να εχω τους χαρτες παλι;

Τελος να πω οτι ειναι πολυ ελαφρυ σε σχεση με το N93 που ειχα. Οταν μιλαω απο το κινητο νομιζω οτι θα μου πεσει απο το χερι!! Επισης επειδη συνηθισα με το N93, δε με βολευει οταν το κραταω με το ενα χερι, αλλα πιστευω με το καιρο θα το συνηθισω.

Εγώ από την αρχή το είπα ότι κάτι δεν πάει καλά με την εργοστασιακή κάρτα.

Αλλά αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς διορθώνεται.

Εμένα πάντως τέτοια τερτίπια δε μου έχει κάνει (...ακόμα).

εμ τέτοια με τέτοια τιμή λογικό μου φαίνεται να έχει πρόβλημα η κάρτα. καλύτερα να έβαζαν μια πιο μικρή και καλύτερη.;)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Paidia sos!! Mou epese simera to kinito kai ekane polla simadia. To provlima den einai auto kathws mporw na allaksw prosopsi. Alla fovamai mipws to pesimo exei epiptwseis stin leitourgia tou kinitou kai to pira molis exthes! Idi kollise mia fora afotou kollise kai xreiastike na vgalw ti mpataria. Mporw na kanw kammia magkia wste na xalasw to kinito me tetoio tropo wste na mi to katalavoun kai na mou dwsoun kainourio??

ρε θυριο και νομιζα πως ήμουν ο μονος που το πηρε και μου έπεσε κατω απο την 5 ημέρα βεβαια τωρα έχει πέσει αρκετες φορες κατω!!!!δεν νομιζω να γινετε κατι!!;)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Φίλε Lux, κατ' αρχήν καλορίζικο.

Για να μην έχεις πρόβλημα με το κινητό πρέπει να κάνεις δύο πράγματα:

1ον) Να μην σου ξαναπέσει (για καλό και για κακό πάρε και μια θηκούλα).

2ον) Να ελέγξεις αν όλα τα επίφοβα εξαρτήματά του, όπως η κάμερα, το GPS, τα ηχεία κλπ, λειτουργούν καλά.

Δε νομίζω ότι με ένα πέσιμο θα έχεις πρόβλημα.