Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεμα με τα restart αρχισε να μου την δινει στα νευρα.Σημερα την ωρα που ακουγα μουσικη κολλησε στο screensaver για ενα λεπτο περιπου και μετα επανεκκινηση.:mad::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περασες στο Ν82 την τελευταια αναβαθμιση η οχι? θελω να ξερω οταν το παρω τι να κανω εαν ειναι να μου κανει restart να μην το κανω αναβαθμιση :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

mia fora egw anagkastika na vgalw ti mpataria gt eixa anoixti ti mousiki kai to garmin kai eixe ws apotelesma na xreiastei na vgalw tin mpataria...:(

Emena me tin teleutaia mou to ekane:(

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Εγώ πάντως προβλήματα με restart δεν έχω.

Τη μόνη φορά που έχει κάνει restart είναι όταν το έκανα εγώ μόνος μου, όταν είχε κολλήσει το N-Gage, και συγκεκριμένα το Space Impact Kappa Base.

Κολλήματα είχα μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, 2-3 είχα όταν μου είχε κολλήσει η άθλια εργοστασιακή κάρτα, τότε που αναγκάστηκα να τη φορμάρω.

Σίγουρα παίζει ρόλο τι εφαρμογές έχεις περασμένες, δε νομίζω να φταίει η v11, εγώ πάντως δεν έχω αναβαθμίσει ακόμα.

Όσο για τη Μουσική, όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερο "ρολάρει".

Λες και συνηθίζει το κινητό και όταν την χρησιμοποιείς πολύ συχνά, ανοίγει πολύ πιο εύκολα.

Και ακόμα πιο εύκολα κάνει ανανέωση της βιβλιοθήκης.

Σαν να σε επιβραβεύει που τη χρησιμοποιείς. :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Περασες στο Ν82 την τελευταια αναβαθμιση η οχι? θελω να ξερω οταν το παρω τι να κανω εαν ειναι να μου κανει restart να μην το κανω αναβαθμιση :)
Ναι περασμενη η τελευταια αναβαθμιση.Δεν το ειχα και πολλες μερες σε χρηση με την προηγουμενη οποτε δεν μπορω να ξερω τι θα εκανε με εκεινη.

Σίγουρα παίζει ρόλο τι εφαρμογές έχεις περασμένες, δε νομίζω να φταίει η v11, εγώ πάντως δεν έχω αναβαθμίσει ακόμα.

Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να παιζει ρολο και αυτο.Αλλα αν οντως ισχυει κατι τετοιο με τοσα που εχω-εχουμε-περασει μεχρι τωρα αιντε κατσε βγαλε ακρη.Ουτε χρονος ουτε ορεξη για ψαξιμο να βγαζω και να βαζω εφαρμογες μια μια για να δω τι φταιει-αν φταιει,αν και οποτε το κανει.Το ειχα κανει καποτε,αν θυμαμαι καλα με το 7610(τι θυμηθηκα τωρα!) με πολυ λιγοτερα πραγματα περασμενα και δεν το ξανακανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ερωτηση γινεται να φορτωσω αλλο προγραμμα χαρτων στο κινητο η παραμενω κολλημενος στο nokia maps? αν ναι πως και δωστε site για κατεβασμα και προγραμματα που να υποστηριζονται.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, στο xxxxxxxxxx είδα ότι βγήκε η νέα έκδοση του RotateMe, έκδοση 2.1 beta 1. Από ό,τι λέει, υποστηρίζει περιστροφή κατά 270 μοίρες (ή 90 μοίρες δεξιόστροφα) δηλαδή να περιστρέφει το μενού σε lanscape αλλά ανάποδα, κρατώντας τα πλήκτρα αριστερά, γυρνώντας το δεξιόστροφα. Μέχρι τώρα έχουμε δει το αντίστοιχο με αριστερόστροφη κίνηση.

Ξέρουμε αν το accelerometer του Ν82 έχει τη δυνατότητα αυτή σαν hardware και απλά είναι απενεργοποιημένο, όπως ήταν μέχρι τώρα στο Ν95??? Στο ίδιο site υποστηρίζεται ότι στο Ν95-8GB η δυνατότητα για περιστροφή κατά 270 μοίρες είναι ενσωματωμένη, ενώ στο Ν95 ενεργοποιήθηκε με το τελευταίο firmware.

Υπάρχει ένα script για το Python Script Shell που ονομάζεται "N95 accelerometer sensor" που το στρέφεις δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω και σου γράφει στην οθόνη την αντίστοιχη λέξη, αναγνωρίζοντας προς τα ποια κατεύθυνση έχεις στρέψει το κινητό. Το δοκίμασα πριν λίγο και στο Ν82 και αντιδρά κανονικά προς όποια κατεύθυνση το στρέψω.

Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για το hardware του accelerometer που έχει ενσωματωθεί στο κινητό μας???

Σόρρυ προκαταβολικά αν το post αυτό θεωρηθεί offtopic, αλλά σκέφτηκα ότι αφορά και το Ν82 σαν συσκευή.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Tο νέο n82 black edition ετοιμο στις αγορές τισ αμερικης ξεκλείδωτο

Σας παραθέτω εικόνες

'Ομορφο!! "Ξεκλείδωτο" όμως σε τι?

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

'Ομορφο!! "Ξεκλείδωτο" όμως σε τι?

Εννοεί πως δεν λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένη κάρτα SIM από έναν πάροχο (πχ iPhone), αλλά δέχεται κανονικά και άλλες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά, στο xxxxxxxxxxx είδα ότι βγήκε η νέα έκδοση του RotateMe, έκδοση 2.1 beta 1. Από ό,τι λέει, υποστηρίζει περιστροφή κατά 270 μοίρες (ή 90 μοίρες δεξιόστροφα) δηλαδή να περιστρέφει το μενού σε lanscape αλλά ανάποδα, κρατώντας τα πλήκτρα αριστερά, γυρνώντας το δεξιόστροφα. Μέχρι τώρα έχουμε δει το αντίστοιχο με αριστερόστροφη κίνηση.

Ξέρουμε αν το accelerometer του Ν82 έχει τη δυνατότητα αυτή σαν hardware και απλά είναι απενεργοποιημένο, όπως ήταν μέχρι τώρα στο Ν95??? Στο ίδιο site υποστηρίζεται ότι στο Ν95-8GB η δυνατότητα για περιστροφή κατά 270 μοίρες είναι ενσωματωμένη, ενώ στο Ν95 ενεργοποιήθηκε με το τελευταίο firmware.

Υπάρχει ένα script για το Python Script Shell που ονομάζεται "N95 accelerometer sensor" που το στρέφεις δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω και σου γράφει στην οθόνη την αντίστοιχη λέξη, αναγνωρίζοντας προς τα ποια κατεύθυνση έχεις στρέψει το κινητό. Το δοκίμασα πριν λίγο και στο Ν82 και αντιδρά κανονικά προς όποια κατεύθυνση το στρέψω.

Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για το hardware του accelerometer που έχει ενσωματωθεί στο κινητό μας???

Σόρρυ προκαταβολικά αν το post αυτό θεωρηθεί offtopic, αλλά σκέφτηκα ότι αφορά και το Ν82 σαν συσκευή.

Εγκατέστησα το rotateΜe 2.1 αλλά δε βλέπω να γυρνάει με δεξιόστροφη κίνηση:confused:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Εγκατέστησα το rotateΜe 2.1 αλλά δε βλέπω να γυρνάει με δεξιόστροφη κίνηση:confused:

Κι εγώ αυτό είδα, αλλά υπάρχυν δύο ενδεχόμενα: ή το hardware δεν το υποστηρίζει καθόλου ή υπάρχει η δυνατότητα και πρέπει να ενεργοποιηθεί με νέο firmware. Στο xxxxxxxxx λένε ότι ούτε στο Ν95 υπήρχε η δυνατότητα αλλά με το νέο firmware υπάρχει κανονικά. Δεν ξέρω, θα δούμε.

Τo σκριπτάκι για Python που ανέφερα πριν το δοκίμασες στο Ν82??? :)

Κι εγώ αυτό είδα, αλλά υπάρχυν δύο ενδεχόμενα: ή το hardware δεν το υποστηρίζει καθόλου ή υπάρχει η δυνατότητα και πρέπει να ενεργοποιηθεί με νέο firmware. Στο xxxxxxxxxx λένε ότι ούτε στο Ν95 υπήρχε η δυνατότητα αλλά με το νέο firmware υπάρχει κανονικά. Δεν ξέρω, θα δούμε.

Ίσως να είναι έτσι, για να δούμε:cool:

Όχι δε το δοκίμασα:O

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

να ρωτησω κατι, στη βοηθεια μπορειτε να μπειτε; σε οποιαδηποτε βοηθεια, του κινητου απευθειας στο μενου, των εφαρμογων του κινητου, των τριτων εφαρμογων..εγω δε μπορω, βγαζει "μνημη πληρης" :p

να ρωτησω κατι, στη βοηθεια μπορειτε να μπειτε; σε οποιαδηποτε βοηθεια, του κινητου απευθειας στο μενου, των εφαρμογων του κινητου, των τριτων εφαρμογων..εγω δε μπορω, βγαζει "μνημη πληρης" :p

Μπαίνω κανονικά στη βοήθεια, όπου κι αν είναι αυτή

Εμένα όντως μου βγάζει "μνήμη πλήρης".

Αλλά υποψιάστηκα την άθλια κάρτα, οπότε δοκίμασα χωρίς κάρτα.

Ω του θαύματος, μόλις τη βγάζω, το μήνυμα για πλήρη μνήμη πάει περίπατο... :confused:

Bug????

Edit:

Με φρέσκο restart, παίζει κανονικά η βοήθεια, ακόμα και με την κάρτα μέσα.

Μάλλον bug είναι.

Έχετε και οι δύο την v11???

Μόλις το τσέκαρα.

Και restart να κάνεις, μετά από λίγο ψάξιμο στα διάφορα αρχεία help, σε πετάει έξω. :wacko:

(εγώ είμαι ακόμα στην v10)

Για μένα είναι το πρώτο ουσιαστικό bug που βρίσκω.

αντε σας εφτιαξα παλι, σας βρηκα και bug :p

"σας", meaning?.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ αυτό είδα, αλλά υπάρχυν δύο ενδεχόμενα: ή το hardware δεν το υποστηρίζει καθόλου ή υπάρχει η δυνατότητα και πρέπει να ενεργοποιηθεί με νέο firmware. Στο xxxxxxxxxx λένε ότι ούτε στο Ν95 υπήρχε η δυνατότητα αλλά με το νέο firmware υπάρχει κανονικά. Δεν ξέρω, θα δούμε.

στο απλο Ν95 που εχω γυριζει μια χαρα,για 82 δεν εχω ακουσει να δουλευει ακομα πουθενα..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εμένα 2 φορές έχει κάνει το εξής πράγμα...

Ενώ είναι κλειδωμένο με κωδικό και κάθεται ήσυχο, έρχεται ένα μηνυμα και όταν πάω να το ανοίξω δεν έχω φως!

Με restart φτιάχνει αλλά δεν ξέρω ποιός φταίει για αυτό... Το κινητό ή είναι bug?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

την 11 εχω, δεν εχω δοκιμασει μετα απο restarts ή χωρις καρτα :O

Μόλις το τσέκαρα.

Και restart να κάνεις, μετά από λίγο ψάξιμο στα διάφορα αρχεία help, σε πετάει έξω. :wacko:

(εγώ είμαι ακόμα στην v10)

Για μένα είναι το πρώτο ουσιαστικό bug που βρίσκω.

Έχει την έκδοση 11 και το δικό μου

Δοκίμασα αρκετές φορές την βοήθεια, μπήκα σχεδόν σε όλες αλλά δε μου έβγαλε μνήμη πλήρης (κάρτα έχω μια 4άρα και δε την έβγαλα σε όλη τη διαδικασία)

Epeidi diavasa gia kamena pixels ithela na rwtiswn to exis.Anoigontas to kinito stigmiaia gia ligo emfanizetai mia mauri othoni gia ligo stin opoia ena pixeli mou flasharei aspro anti gia mauro.Meta otan leitourgw to kinito de fainetai tipota.Prokeitai gia kameno pixel pou prepei na kanw kati?

H deuteri erwtisi mou einai an kanw to teleutaio update k de swsw to tilefwno sbinontai ola? kapou eixa akousei oti kapoia update ta krataei.

Thanks gia tis apantiseis sorry gia greeklish

Epeidi diavasa gia kamena pixels ithela na rwtiswn to exis.Anoigontas to kinito stigmiaia gia ligo emfanizetai mia mauri othoni gia ligo stin opoia ena pixeli mou flasharei aspro anti gia mauro.Meta otan leitourgw to kinito de fainetai tipota.Prokeitai gia kameno pixel pou prepei na kanw kati?

H deuteri erwtisi mou einai an kanw to teleutaio update k de swsw to tilefwno sbinontai ola? kapou eixa akousei oti kapoia update ta krataei.

Thanks gia tis apantiseis sorry gia greeklish

Για να διαπιστώσεις αν έχεις καμένο pixel, φτιάξε δύο εικόνας στον υπολογιστή σου ανάλυσης 240 x 320, μια μαύρη και μια άσπρη.

Πέρασε τες στο κινητό και πρόβαλέ τες σε πλήρη οθόνη. Αν δεις να συμπεριφέρεται περίεργα το pixel, τότε είναι καμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″