Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και συγνωμή που ρωτάω εδώ, νομοθεσιακά έχει δικαίωμα η νοκια να μην σου κάνει δωρεαν service ή και αντικατάσταση τηλέφωνο που δεν έχει αγωραστεί από Ελλάδα? Ρωτάω γιατι περιμένω το n82 απο εξωτερικό απο μέρα σε μέρα.

Ευχαριστώ.

Αν η συσκευη ειναι απο Ευρωπη ,εχεις καλυψη στο hardware.

Αν περασεις Ελληνικα σε νοκια ,θα εχεις καλυψη και σε software

για 2 χρονια.

Στην περιπτωση που ειναι εκτος Ευρωπης ,δεν εχεις καλυψη

πουθενα.

Παιδιά θέλω να αγοράσω μια microSD 8GB αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετος από αγορές στο internet μπορείτε να μου δώσετε κανά απευθείας link; Ειδικά κάποιος που έχει αγοράσει και ξέρει θα με βοήθαγε πολύ; Ευχαριστώ.

Πχ βρισκεις εδω

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415&osCsid=6c7350a5fc584efa171ca18a5daa7317

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από εξωτερικό μήπως για πιο φθηνά;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Από εξωτερικό μήπως για πιο φθηνά;

Dn nomizw na sumferei to risko:!:

Einai poli kali timi kai me eggisi pou an agoraseis apo ebay trexa gureue na tin steileis na tin eleksoun kai meta na sou steiloun kainouria:!:

Egw autin 8a parageilw molis exw xrimata gt exw meinei tapi me tosa kinita pou exw twra:(:(:p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

παιδιά ενδιαφέρομαι για το Ν82 αλλά επειδή έχω αφήσει το θέμα για πολύ καιρό θα μπορούσε κάποιος να μου πει συνοπτικά εντυπώσεις απο όσους το έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής??? θετικά/ αρνητικά ???

p.s. Αν τυγχάνει κανένας να έχει κάνει χρήση Ν82 και Ν95 ( πριν ) θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη του συγκριτικά....

p.s.2 Το Ν82 αναγνωρίζει memory card 8GB??? στη Νόκια μου είπαν μέχρι 4GB...???

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

παιδιά ενδιαφέρομαι για το Ν82 αλλά επειδή έχω αφήσει το θέμα για πολύ καιρό θα μπορούσε κάποιος να μου πει συνοπτικά εντυπώσεις απο όσους το έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής??? θετικά/ αρνητικά ???

p.s. Αν τυγχάνει κανένας να έχει κάνει χρήση Ν82 και Ν95 ( πριν ) θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη του συγκριτικά....

p.s.2 Το Ν82 αναγνωρίζει memory card 8GB??? στη Νόκια μου είπαν μέχρι 4GB...???

Αν θες να πάρεις μια εικόνα απο τις εντυπώσεις των παιδιών που έχουν το Ν82, ξεκίνα να διαβάζεις το θέμα αυτό απο την πρώτη σελίδα. Το πολύ μεχρί να φτάσεις στην 10η σελίδα, θα έχεις σχηματίσει μια εικόνα για την συσκευή.

Το Ν82 είναι συγκριτικά με το Ν95 ανώτερο σε όλους τους τομείς και υπολείπεται μόνο της μικρότερης σε φυσικές διαστάσεις οθόνη του.

Αναγνωρίζει κανονικά κάρτα 8GB. Το έχω δοκιμάσει.

λέτε σε κανένα τρίμηνο να βγάλει η nokia N82 αναβαθμισμένο 8Gb μαύρο και να μην παίρνει και την πρόσοψη το απλό σαν το Ν95???
myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

λέτε σε κανένα τρίμηνο να βγάλει η nokia N82 αναβαθμισμένο 8Gb μαύρο και να μην παίρνει και την πρόσοψη το απλό σαν το Ν95???

το Ν95 δεν παίρνει την πρόσοψη γιατι σαν κατασκευη είναι λίγο διαφορετικό απο το Ν95-2, λογω της οθονης και οχι μόνο.Οπότε δε θα μπορουσε να μπει η προσοψη.Αλλά όπως στο Ν70 Ν73 λογικα σαν συνεχιστης αυτων των κινητων το πιο πιθανον αν βγει σε μαυρο 8giga να περνει και τη μαυρη προσοψη το απλο

Σήμερα, κατάφερα τελικά να πάρω ένα Nokia N82. Τυχαία ευρισκόμενος στο Περιστέρι, ρωτάω στο Πλαίσιο, και μου λένε ότι μπορώ να το πάρω και με την επιδότηση που έχω. Το πήρα άμεσα (είχαν 2, είχαν πουλήσει το 1, πήρα το 2ο) αφού προηγούμενη ερώτηση (1 ώρα πριν πάω στο Πλαίσιο) σε Vodafone Shop ήταν άκαρπη:

- Δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα ακόμα στην Ελλάδα.

- Τι λες ρε φίλε, με δουλεύεις; Το πουλάει η Nokia.

- Ναι, μόνο αυτή το πουλάνε.

- Το πουλάει και το Πλαίσιο και το έχει και η Cosmote στον κατάλογό της.

- Ίσως έρθει και σε εμάς από επόμενη εβδομάδα.

Από σήμερα η επίσημη τιμή είναι 520€.

Επιδότηση είχα ~145€, αλλά τελικά δεν ξέρω πώς και γιατί, το πήρα 325€ μόνο.

Άριστο κινητό. Απίστευτες δυνατότητες. Το είδε και η αδελφή μου και αρχίσαμε αγωνιώδεις προσπάθειες να το βρούμε, αλλά σε όσα Πλαίσια το βρήκαμε, δεν μπορούσαν να δώσουν την επιδότηση on-line, οπότε μείναμε με 1 συσκευή για σήμερα.

Τώρα, αρχίζει το διάβασμα...!!!

Ευχαριστώ.

Ρε παιδιά, εσάς το σκληρό κάλυμμα της οθόνης πατιέται προς τα καθόλου προς τα μέσα κι αν ναι, πόσο???

Εγώ σήμερα παρατήρησα στο δικό μου πατιέται, αν και θα το χαρακτήριζα λίγο. Αν όμως το πατήσεις με προσοχή, ακριβώς στο κέντρο, ακουμπάει την οθόνη και κάνει το γνωστό εφέ που κάνουν οι TFT (σαν όμοκεντροι κύκλοι στην επιφάνεια νερού ;)). Καμία σχέση βέβαια με το Ν95, που συμπεριφέρεται όπως μία TFT από PC ή laptop, που δε μπορείς ούτε κατά διάνοια να παίξεις γιατί κινδυνεύει να σκιστεί η οθόνη. Αυτό που είδα στο Ν82 είναι όμως λογικό??? Τo έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος???? :worry:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, εσάς το σκληρό κάλυμμα της οθόνης πατιέται προς τα καθόλου προς τα μέσα κι αν ναι, πόσο???

Εγώ σήμερα παρατήρησα στο δικό μου πατιέται, αν και θα το χαρακτήριζα λίγο. Αν όμως το πατήσεις με προσοχή, ακριβώς στο κέντρο, ακουμπάει την οθόνη και κάνει το γνωστό εφέ που κάνουν οι TFT (σαν να ακουμπάς το δάκτυλό σου στην επιφάνεια νερού). Καμία σχέση βέβαια με το Ν95, που συμπεριφέρεται όπως μία TFT από PC ή laptop, που δε μπορείς ούτε καά διάνοια να παίξεις γιατί κινδυνεύει να σκιστεί η οθόνη. Αυτό που είδα στο Ν82 είναι όμως λογικό??? Τo έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος???? :worry:

μπα,εγω δεν εχω τετοιο προβλημα...:rolleyes:

Εγώ σήμερα παρατήρησα στο δικό μου πατιέται, αν και θα το χαρακτήριζα λίγο. Αν όμως το πατήσεις με προσοχή, ακριβώς στο κέντρο, ακουμπάει την οθόνη και κάνει το γνωστό εφέ που κάνουν οι TFT (σαν όμοκεντροι κύκλοι στην επιφάνεια νερού ;)). Καμία σχέση βέβαια με το Ν95, που συμπεριφέρεται όπως μία TFT από PC ή laptop, που δε μπορείς ούτε κατά διάνοια να παίξεις γιατί κινδυνεύει να σκιστεί η οθόνη. Αυτό που είδα στο Ν82 είναι όμως λογικό??? Τo έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος???? :worry:

Πολυ λογικο το βρισκω μιας και το πλαστικο της προσωψης ειναι πολυ κοντα στην οθονη και σιγουρα το κανει σε ολα οπως και σε μενα και οπως το εκανε και στο ν73.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,αρκει να μην δοκιμασει καποιος ποσο αντεχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Πολυ λογικο το βρισκω μιας και το πλαστικο της προσωψης ειναι πολυ κοντα στην οθονη και σιγουρα το κανει σε ολα οπως και σε μενα και οπως το εκανε και στο ν73.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,αρκει να μην δοκιμασει καποιος ποσο αντεχει.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ μετά από το πρώτο ψιλοσόκ που ομολογουμένως έπαθα. :)

Εξάλλου αυτό το εμφανίζει μόνο στο κέντρο, όπου λογικά λόγω του ότι εκεί υπάρχει η μέγιστη απόσταση από τα σημεία στήριξης του καλύμματος, το κάλυμμα έχει τη μέγιστη ελευθερία κίνησης πάνω-κάτω.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σήμερα, κατάφερα τελικά να πάρω ένα Nokia N82. Τυχαία ευρισκόμενος στο Περιστέρι, ρωτάω στο Πλαίσιο, και μου λένε ότι μπορώ να το πάρω και με την επιδότηση που έχω. Το πήρα άμεσα (είχαν 2, είχαν πουλήσει το 1, πήρα το 2ο) αφού προηγούμενη ερώτηση (1 ώρα πριν πάω στο Πλαίσιο) σε Vodafone Shop ήταν άκαρπη:

- Δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα ακόμα στην Ελλάδα.

- Τι λες ρε φίλε, με δουλεύεις; Το πουλάει η Nokia.

- Ναι, μόνο αυτή το πουλάνε.

- Το πουλάει και το Πλαίσιο και το έχει και η Cosmote στον κατάλογό της.

- Ίσως έρθει και σε εμάς από επόμενη εβδομάδα.

Από σήμερα η επίσημη τιμή είναι 520€.

Άριστο κινητό. Απίστευτες δυνατότητες. Το είδε και η αδελφή μου και αρχίσαμε αγωνιώδεις προσπάθειες να το βρούμε, αλλά σε όσα Πλαίσια το βρήκαμε, δεν μπορούσαν να δώσουν την επιδότηση on-line, οπότε μείναμε με 1 συσκευή για σήμερα.

Τώρα, αρχίζει το διάβασμα...!!!

Ευχαριστώ.

κατσε γιατι αυτο με ενδιαφερει πολυ! δηλαδη αν εχω επιδοτηση vodafone μπορω να τη χρησιμοποιησω κανονικα στο πλαισιο???

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση κανονικά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτή η διαδικασία δε γίνεται σε όλα τα καταστήματα Πλαίσιο.

Στο Περιστέρι που πήγα, την έκαναν κανονικά, χωρίς προβλήματα (εκτός από το σύστημα που είχε πέσει και περίμενα 1 ώρα).

Στον Πειραιά που πήγα μετά (για την αδελφή μου) δεν μπορούσαν να δουν από το δίκτυο την επιδότηση, αλλά δεν ξέρω τι είδους πρόβλημα ήταν αυτό. Αρχικά δεν ήξεραν καν αν γίνεται αυτή η διαδικασία, αλλά όταν τους έδειξα το Ν82 από το Πλαίσιο Περιστερίου, πείστηκαν, δοκίμασαν και απέτυχαν.

Στη Μεταμόρφωση που πήγα μετά, δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν online σύστημα, αλλά έπρεπε να κάνουν ολόκληρη τη διαδικασία χειροκίνητα = 2-3 ημέρες.

Από αυτά που μου είπαν, κατάλαβα ότι από μαγαζί σε μαγαζί, αλλάζουν λίγο οι υπηρεσίες και μερικά μαγαζιά μπορεί να έχουν και άτομα των εταιρειών μέσα για αυτές τις διαδικασίες. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς.

Πάντως, από τα 3 αυτά μαγαζιά, μόνο η Μεταμόρωση έχει αρκετά Ν82. Στο Περιστέρι πήρα το 2ο τελευταίο, στον Πειραιά είχαν επίσης 2 που πουλήθηκαν το πρωί κτλ κτλ. Παραλαβές από Δευτέρα μου είπαν και στα δύο καταστήματα.

Ευχαριστώ.

παιδια βγηκε ενημερωση απο την ΝΟΚΙΑ :)

update σε 11.0.117 απο 10.0.046 που ηταν η προηγουμενη :)

για να δουμε τι θα αλλαξει ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια βγηκε ενημερωση απο την ΝΟΚΙΑ :)

update σε 11.0.117 απο 10.0.046 που ηταν η προηγουμενη :)

για να δουμε τι θα αλλαξει ;)

Exei meres pou vgike:!:

Eixe kanei post o nervous se proigoumeni selida gia to polipo8eto update:!:Egw to ekana update kai paei mporw na pw poli grigorotera:!:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Exei meres pou vgike:!:

Eixe kanei post o nervous se proigoumeni selida gia to polipo8eto update:!:Egw to ekana update kai paei mporw na pw poli grigorotera:!:

δεν το ειχα δει.;)

ολα ενταξει τελειωσε .δεν χρειαζεται να κανετε backup μιας και δεν χανεται τπτ απολυτως.

εχει δει κανενας καμια αλλη διαφορα μετα το update?

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Τιποτα το φοβερο Δημητρη.Μονο οτι η εφαρμογη Χαρτες κλεινει πολυ πιο γρηγορα.

Τιποτα το φοβερο Δημητρη.Μονο οτι η εφαρμογη Χαρτες κλεινει πολυ πιο γρηγορα.

εγω παντως ηλια οσο το δουλευω το βλεπω πολυ πιο γρηγορο ;)

ειδικα στο μενου της μουσικης εχει αισθητη διαφορα.

Και σε εμενα πατιεται και το ειχα αναφερει και σε ενα ποστ μου πριν 2-3 σελιδες...αλλα δυστυχως κανεις δεν ειχε παρατηρησει κατι...και νομιζα πως ημουν ο μονος που το εχει "παθει"..παντως δεν ειναι ανησυχητικο...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όταν το τηλέφωνο το παίρνεις ως σκέτη συσκευή τότε η τιμή του είναι 520€ αν όμως το τηλέφωνο το πάρεις στα πλαίσια της ανανέωσης του συμβολαίου σου τότε η εταιρία κατεβάζει το περιθώριο κέρδους από την πώληση της συσκευής (δεδομένου του παγίου) και τιμολογείτε περίπου στα 470€, αν βγάλεις τώρα την επιδότηση των 145€ σου βγαίνει στην τιμή που το αγόρασες.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ευχαριστώ για τη διευκρίνση. Και απορούσα πώς και γιατί ήρθε τόσο φθηνά. Τώρα, θα πάρω άλλο σε λιγότερο από 1 χρόνο... Άτιμες επιδοτήσεις, με προκαλούν και αγοράζω συνέχεια.

Ευχαριστώ.

Αν της κάνεις format θα χάσεις την τρίμηνη άδεια πλοήγήσης του Nokia Maps.

Η τρίμηνη φωνητικη πλοηγηση ΔΕΝ χανεται,ακομα κ με φορματ!ειχα δωσει ενα τηλεφωνο σε παραπανω ποστ,καλεστε εκει,δωστε στοιχεια και θα σας στειλουν τον κωδικο για ενεργοποιηση της πλοηγησης.

Το πηρα και 'γω σημερα...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Η τρίμηνη φωνητικη πλοηγηση ΔΕΝ χανεται,ακομα κ με φορματ!ειχα δωσει ενα τηλεφωνο σε παραπανω ποστ,καλεστε εκει,δωστε στοιχεια και θα σας στειλουν τον κωδικο για ενεργοποιηση της πλοηγησης.

Το ανέφερα σκεπτόμενος πως μετά το format ίσως ψάχνεται το παιδί γιατί δεν έχει πλοήγηση και ότι για να την ξανά αποκτήσει θα πρέπει αν κάνει τη διαδικασία που αναφέρεις. Δεν εννοούσα πως θα τη χάσει τελείως.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″