vespastella Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδια και κατι αλλο με το Νοκια Maps θελει μονο να συνδεθει μεσο gprs η wireless??H μπορει να συνδεθει και με το gps??? A και τα προγραμματα Sports Tracker, το smart2go τι κανουν ακριβως?? Το διαβασα ποιο πριν. Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδια και κατι αλλο με το Νοκια Maps θελει μονο να συνδεθει μεσο gprs η wireless??H μπορει να συνδεθει και με το gps??? A και τα προγραμματα Sports Tracker, το smart2go τι κανουν ακριβως?? Το διαβασα ποιο πριν. Το Nokia Maps κάνει πρωτίστως χρήση του ενσωματωμένου GPS δέκτη με την συνδρομή του υποβοηθούμενου GPS(A-GPS) που συνεπάγεται χρήση GPRS δεδομένων αλλά και μέσω WLAN αν επιλεγεί στις ρυθμίσεις ως επιλεγμένο σημείο πρόσβασης,ομοίως λειτουργεί και το Sports Tracker. Το Smart2go είναι απλώς η ιστοσελίδα( http://www.smart2go.com/en/ ) για το κατέβασμα των προγραμμάτων Nokia Maps(για το κινητό) και Map Loader(για το PC). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 παιδιά μια ερώτηση για το gps! επειδή ταξιδεύω συχνά με τρένα καραβια κτλ.... όταν βρίσκομαι στον δρόμο και επιλέξω 1 proorismo... μπορεί να αναγνωρίσει με ποσα χιλιόμετρα μετακινούμε και έτσι να μου πει σε posh ώρα θα έχω φτάσει στον προορισμό μου ?????? ακόμα... είναι καλύτερο ένα bluetooth gps η το ενσωματωμένο gps που έχει? γιατί η sonyericsson πχ έχει βγάλει ένα αρκετά καλο gps και είναι συμβατό σέντον με όλα της τα κινητά.... Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 γειά σας παιδία!!ξέρετε γιατί ενω βάζω το gps να πάω κάπου και πατάω να αρχίσει η προσομοίωση αυτο πάει με 50 χιλ. και μένει πίσω και λέει ότι θέλει??:confused: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 γειά σας παιδία!!ξέρετε γιατί ενω βάζω το gps να πάω κάπου και πατάω να αρχίσει η προσομοίωση αυτο πάει με 50 χιλ. και μένει πίσω και λέει ότι θέλει??:confused: Γιατι πολυ απλα αυτο κανει προσομοιωση! Πρεπει να πατησεις εναρξη πλοηγησης και οχι προσομοιωση!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδιά απ ότι έχω καταλάβει το N82 είναι εκπληκτικό τηλέφωνο και αν είχα τη δυνατότητα θα το έπαιρνα και εγώ..Η πρότασή μου είναι να βάλετε το garmin να ευχαριστηθείτε το κινητό.Εγώ το έβαλα στο Ν73 και μου αρέσει απίστευτα..Που να είχα και δέκτη gps δηλαδή..Δεν συγκρίνεται κατά την άποψή μου με το nokia mapa που και αυτό το είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Στην πίσω πλευρά στο γκρι πλαστικό καπάκι γύρω από την κάμερα παρατηρώ ότι έχει ήδη ξεφτίσει το χρώμα ενώ απλά το βάζω στην τσέπη και το ακουμπάω στο γραφείο. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Μαζί με το d-pad είναι τα 2 πράγματα που με ενοχλούν μέχρι τώρα. Για το χρώμα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό αλλά μου φαίνεται παράξενο για χρήση 10 ημερών. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Παιδιά απ ότι έχω καταλάβει το N82 είναι εκπληκτικό τηλέφωνο και αν είχα τη δυνατότητα θα το έπαιρνα και εγώ..Η πρότασή μου είναι να βάλετε το garmin να ευχαριστηθείτε το κινητό.Εγώ το έβαλα στο Ν73 και μου αρέσει απίστευτα..Που να είχα και δέκτη gps δηλαδή..Δεν συγκρίνεται κατά την άποψή μου με το nokia mapa που και αυτό το είχα. Δυστυχώς το Garmin δημιουργεί ένα πρόβλημα με το πλήκτρο # της συσκευής, δημιουργώντας πρόβλημα στις περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το πλήκτρο αυτό (το ίδιο συμβαίνει και στο 6120 classic και σε όλα τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν το πλήκτρο # αντί για μολύβι). Ακόμα και όταν κλείσεις την εφαρμογή συνεχίζει να υφίσταται. Η μόνη λύση είναι η απεγκατάσταση. Μέχρι να βγει καινούργια έκδοση του Garmin που θα το διορθώνει, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. :( Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια για να καταλαβω.... δεν υπαρχει "μολυβακι" στο 82.....???? και ο x-plore και τοσα αλλα προγραμματα πως δουλευουν....???? το "μαρκαρισμα" πως γινεται....?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
little_pony Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια καλημερα μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να δω τον κωδικο για να δω αν ειναι ελληνικο, πανω στο κουτι? κ σε ποιο σημειο ?γιατι πηγα στη wind και μ ειπαν οτι δεν μπορουν να μου το ανοιξουν πριν το αγορασω... βασικά είχα διαβάσει οτι μπορεις να το δεις και στο κουτί..κ αυτο το ειπα γιατί δεν μου ανοιγαν το κουτι ωστε να δω κατω απο τη μπαταρια..τεσπα..τελικα το πηρα, δεν κρατηθηκα..:p εχω μια απορια, το πηρα χθες το μεσημερι, το ειχα ανοιχτο(δεν το εβαλα για φορτιση) και αφου το ψαχουλεψα, το βραδυ μου εκλεισε. το πρωι το εβαλα να φορτισει, κ σε 1-1.30 εδειχνε γεματο κ το εβγαλα κ τωρα εχω 3 γραμμες..ειναι φυσιολογικο?:O εσεις ποση ωρα το αφηνατε περιπου να φορτισει τις πρωτες φορες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδια για να καταλαβω.... δεν υπαρχει "μολυβακι" στο 82.....???? και ο x-plore και τοσα αλλα προγραμματα πως δουλευουν....???? το "μαρκαρισμα" πως γινεται....?:) Όχι, δεν υπάρχει ειδικό πλήκτρο με το μολύβι. Οι λειτουργίες που επιτελούσε το μολύβι έχουν μοιραστεί στα πλήκτρα * και #. Ο X-plore λειτουργεί κανονικότατα. Το μόνο που έχει αλλάξει στην συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις κείμενο από ένα αρχείο .txt το οποίο μπορείς να ανοίξεις και να κάνεις edit. Πάντως όλες οι λειτουργίες του επιτελούνται κανονικά. Το μόνο που μας τα χαλάει είναι το Garmin. :( Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Όχι, δεν υπάρχει ειδικό πλήκτρο με το μολύβι. Οι λειτουργίες που επιτελούσε το μολύβι έχουν μοιραστεί στα πλήκτρα * και #. Ο X-plore λειτουργεί κανονικότατα. Το μόνο που έχει αλλάξει στην συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις κείμενο από ένα αρχείο .txt το οποίο μπορείς να ανοίξεις και να κάνεις edit. Πάντως όλες οι λειτουργίες του επιτελούνται κανονικά. Το μόνο που μας τα χαλάει είναι το Garmin. :( ειναι λιγο ξενερωμα αυτο.... τελος παντων...εχω μεγαλη αναβάθμιση αυτο τον καιρο και με "τραβαει" το 82 αφανταστα....... πηρα το ν858g(δωρεάν το αντάλλαξα με τον αδερφο μου ο οποιος πηρε το απλο 95) αλλα ξενέρωσα απίστευτα στο θεμα καμερας.... ναι θελω συμπιαν αλλα θελω και καλη καμερα μαζι...... με το απλο 95 δεν ειχα προβλημα με το 8g τρελάθηκα......!!!!!!!!!!!!!!! η καμερα ειναι λιγο χαλια.....εως πολύ θα ελεγα..... νομιζω οτι το 82 εχει ολα αυτα που ζηταω......απλά φοβαμαι μην "τρελαθώ" στα απλα..... "μολυβακι" και ολα τα σχετικα...... αφου οι περισσοτεροι λετε οτι δεν υπαρχει προβλημα εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Στην πίσω πλευρά στο γκρι πλαστικό καπάκι γύρω από την κάμερα παρατηρώ ότι έχει ήδη ξεφτίσει το χρώμα ενώ απλά το βάζω στην τσέπη και το ακουμπάω στο γραφείο. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Μαζί με το d-pad είναι τα 2 πράγματα που με ενοχλούν μέχρι τώρα. Για το χρώμα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό αλλά μου φαίνεται παράξενο για χρήση 10 ημερών. Αχ το περιμενα οτι θα το κανει αυτο με το ξεθωριασμα. Δεν με το παρουσιασε ακομα, αλλα και στο παλιοτερο κινητο 6280, με ειε βγεικαι εκει το χρωμα. Παντως αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχει εκινο το υψομα γυρο απο την καμερα, γαι να μην ακουμπαι σε ολοκληρη την επιφανεια κατω, αλλα μονο σε εκεινο το κυκλικο ωστε να χαραχτει μονο αυτο και οχι ολοκληρη η επιφανεια. Αυτο με το d-pad ποιο ειναι το αρνητικο για να καταλαβω ? Εμενα με βολευει, αλλα γιατι ακουγεται οτι δεν ειναι καλο ? λογο μικρου μεγεθους ? Η στερεωσης που κουνιεται ? Δεν λεω δεν ειναι απο τα καλυτερα d-pad αλλα δεν καταλαβα τον λογο που δισφημητε.. εχω μια απορια, το πηρα χθες το μεσημερι, το ειχα ανοιχτο(δεν το εβαλα για φορτιση) και αφου το ψαχουλεψα, το βραδυ μου εκλεισε. το πρωι το εβαλα να φορτισει, κ σε 1-1.30 εδειχνε γεματο κ το εβγαλα κ τωρα εχω 3 γραμμες..ειναι φυσιολογικο?:O εσεις ποση ωρα το αφηνατε περιπου να φορτισει τις πρωτες φορες?? Ναι τοσο κανει να φορτιση, καπου κοντα στην 1:30 (και λιγοτερο κιολας). Φυσιολογικο ειναι αναλογα με την χρηση που του εκανες. Αν δεν το εκανες τιποτα τοτε δεν ειναι φυσιολογικο να τελειωσε τοσο νωρις. Εγω απο την παρασκευη που το εχω, το φορτισα 3 φορες (πλησιαζει 4η) απο τοσο πιραγμα που του κανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ειναι λιγο ξενερωμα αυτο.... τελος παντων...εχω μεγαλη αναβάθμιση αυτο τον καιρο και με "τραβαει" το 82 αφανταστα....... πηρα το ν858g(δωρεάν το αντάλλαξα με τον αδερφο μου ο οποιος πηρε το απλο 95) αλλα ξενέρωσα απίστευτα στο θεμα καμερας.... ναι θελω συμπιαν αλλα θελω και καλη καμερα μαζι...... με το απλο 95 δεν ειχα προβλημα με το 8g τρελάθηκα......!!!!!!!!!!!!!!! η καμερα ειναι λιγο χαλια.....εως πολύ θα ελεγα..... νομιζω οτι το 82 εχει ολα αυτα που ζηταω......απλά φοβαμαι μην "τρελαθώ" στα απλα..... "μολυβακι" και ολα τα σχετικα...... αφου οι περισσοτεροι λετε οτι δεν υπαρχει προβλημα εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα...... Πίστεψέ με, σου μιλάω απολύτως ειλικρινά, εκτός από το Garmin που έχει προκαλέσει πρόβλημα (το οποίο λίαν συντόμως πιστεύω θα λυθεί), δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το μολυβάκι. Εγώ ήμουν πιο επιφυλακτικός από σένα. Μάλιστα το Ν82 μου το χρησιμοποιώ παράλληλα με το παλιότερο 3230 μου, το οποίο έχει μολυβάκι. Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα το νέο σύστημα το συνήθισα και όταν θέλω να κάνω cut/copy/paste, ο αντίχειράς μου πάει αυτόματα στο κάτω δεξιό μέρος του πληκτρολογίου (όπου είναι το #) και όχι δίπλα από το D-Pad (όπου υπήρχε το μολυβάκι του 3230). :) Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Nokia σε αυτή την τιμή (και όχι μόνο). ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Το μόνο πράγμα που μπορεί να σε προβληματίσει στο Ν82 είναι η ποιότητα κατασκευής. Το πιάνεις στα χέρια σου και νομίζεις οτι είναι ψεύτικο. Σαν πλαστικό παιχνιδάκι είναι. Βέβαια σε αυτό οφείλεται και το ιδιαίτερα χαμηλό του βάρος. Το κρατούσα σήμερα δίπλα στο Ε90 και Ε51 μου, και πραγματικά η διαφορά στην ποιότητα είναι χαοτική. Κρίμα που η Nokia ηθελημένα διαχωρίζει τόσο έντονα τις 2 σειρές (Ν και Ε). Πήγαινε σε ένα κατάστημα που να το έχει σα δείγμα (αν υπάρχει τέτοιο μιας και είναι νωρίς), πιάστο, και αν σε ικανοποιεί η κατασκευή, πάρτο με κλειστά μάτια. Το πληκτρολόγιο με τα μικρά πλήκτρα είναι άψογο ενώ ο μολυβάκι θα σου λείψει μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Όπως λέει και ο Πάνος, όλα είναι θέμα συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Πίστεψέ με, σου μιλάω απολύτως ειλικρινά, εκτός από το Garmin που έχει προκαλέσει πρόβλημα (το οποίο λίαν συντόμως πιστεύω θα λυθεί), δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το μολυβάκι. Εγώ ήμουν πιο επιφυλακτικός από σένα. Μάλιστα το Ν82 μου το χρησιμοποιώ παράλληλα με το παλιότερο 3230 μου, το οποίο έχει μολυβάκι. Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα το νέο σύστημα το συνήθισα και όταν θέλω να κάνω cut/copy/paste, ο αντίχειράς μου πάει αυτόματα στο κάτω δεξιό μέρος του πληκτρολογίου (όπου είναι το #) και όχι δίπλα από το D-Pad (όπου υπήρχε το μολυβάκι του 3230). :) Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Nokia σε αυτή την τιμή (και όχι μόνο). ;) φιλε το Garmin με εχει ξενερωσει και στην οθοναρα του 958.....με μολυβακια κτλ...δεν ενθουσιάστηκα ....ετσι και αλλιως... η οθονη δεν με ενδιαφέρει....γιατι ταινία στο κινητο δεν πρόκειται να δω ποτε...... καμερα κανονική εχω αλλα θελω ευκολία στο να βγαζω το κινητο μου και να αποθανατίζω κατι "απλο"....το 8g και σε αυτο με ξενέρωσε.... ναι μπορει να γινει δουλεια με τα update αλλα απλα βαρεθηκα να περιμενω τα update..... στο 82 εχω τα παντα με μοναδικο μειονέκτημα την οθονη και το μολυβακι......... αλλα παντα στο τελος ολα στο pc σου δεν τα βλεπεις....???(οποτε τι να λεμε τωρα....).... οσο για το μολυβακι...ολα θεμα συνηθειας:) ειναι.......... η καμερα σε συνδυασμό με το συμπιαν με τραβαει απιστευτα....... μάλλον λιγες μερες μεινανε./...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 παιδιά μια ερώτηση για το gps! επειδή ταξιδεύω συχνά με τρένα καραβια κτλ.... όταν βρίσκομαι στον δρόμο και επιλέξω 1 proorismo... μπορεί να αναγνωρίσει με ποσα χιλιόμετρα μετακινούμε και έτσι να μου πει σε posh ώρα θα έχω φτάσει στον προορισμό μου ?????? ακόμα... είναι καλύτερο ένα bluetooth gps η το ενσωματωμένο gps που έχει? γιατί η sonyericsson πχ έχει βγάλει ένα αρκετά καλο gps και είναι συμβατό σέντον με όλα της τα κινητά.... Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Δεν ξέρω mirror, εμένα μου φαίνεται αρκετά στιβαρό. Το μόνο είναι που φοβάμαι μην γρατζουνιστεί, λόγω της λείας επιφάνειάς του. Το μόνο που δεν συνάδει με την ποιότητα κατασκευής του υπόλοιπου τηλεφώνου ίσως είναι το D-Pad. Όχι ότι κουνιέται αισθητά, απλά αρκετές φορές όταν θέλω να επιλέξω την πάνω κατεύθυνση, πατάω κατά λάθος το κεντρικό πλήκτρο. Σαφώς και θα πρότεινα κι εγώ σε όποιον του αρέσει να επιδιώξει να το δει από κοντά. Είναι ο μόνος τρόπος να του λυθούν οι όποιες απορίες για την ποιότητα κατασκευής και το μέγεθος/βάρος/χρώμα κλπ. Παρεμπιπτόντως, το χρώμα του άρχισα κι αυτό να το συνηθίζω, αλλά πιστεύω όχι τόσο πολύ ώστε να με κάνει αντισταθώ στον πειρασμό να του περάσω μαύρα καλύμματα όταν (και αν...) έρθει η μαύρη έκδοση στην αγορά... :p @freddaras: το θέμα της οθόνης είναι κι αυτό σχετικό. Εγώ τη συγκρίνω με την αρκετά μικρότερη του 3230 και μου φαίνεται μια χαρά. Όσο για ποιότητα φώτο/βίντεο: έτη φωτός μακριά από το ..."κάτι απλό", αν με πιάνεις. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To Ν82 μπορει να φορτωσει καρτα 8GB? μην κανω καποιο λαθος και παει τζαμπα η παραγγελια! :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To Ν82 μπορει να φορτωσει καρτα 8GB? μην κανω καποιο λαθος και παει τζαμπα η παραγγελια! :O Μπορεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Μόλις μου ήρθε το κινητό από ebay.co.uk. Τι κινητό έχει product code Μαλαισιανό!!! Τι σημαίνει τώρα αυτό?? Όπως βλέπετε και στην photo έχει 2-3 περίεργα σύμβολα δίπλα από τους αριθμούς.. [ATTACH]11165[/ATTACH] Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο πάνω μέρος της πρόσοψης υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στο νικελ και το πάνω πλαστικό.. http://img213.imageshack.us/img213/4955/21012008001dv4.th.jpg Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά..Είναι από το 6630 μου oi photo.. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To Ν82 μπορει να φορτωσει καρτα 8GB? μην κανω καποιο λαθος και παει τζαμπα η παραγγελια! :O Υποστηρίζει κανονικά microSD HC, που θεωρητικά φτάνουν μέχρι τα 32GB, οπότε και με τα 8GB δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. @ mastro_rallye: φίλε δυστυχώς θα πρέπει να ξεχάσεις την εγγύηση...! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 το κενο υπαρχει σχεδον σε ολα λιγο πολυ απ οτι εχω δει,τωρα για το μαλαισιανο νομιζω δεν εχεις εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 To Ν82 μπορει να φορτωσει καρτα 8GB? μην κανω καποιο λαθος και παει τζαμπα η παραγγελια! :O Κανονικά και με το νόμο!!! Μάλιστα πιθανότατα είναι συμβατό και με τις 12άρες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, θεωρητικά είναι συμβατό με το ανώτατο όριο των microSDHC, που είναι τα 32GB. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Το μόνο πράγμα που μπορεί να σε προβληματίσει στο Ν82 είναι η ποιότητα κατασκευής. Το πιάνεις στα χέρια σου και νομίζεις οτι είναι ψεύτικο. Σαν πλαστικό παιχνιδάκι είναι. Βέβαια σε αυτό οφείλεται και το ιδιαίτερα χαμηλό του βάρος. Το κρατούσα σήμερα δίπλα στο Ε90 και Ε51 μου, και πραγματικά η διαφορά στην ποιότητα είναι χαοτική. Κρίμα που η Nokia ηθελημένα διαχωρίζει τόσο έντονα τις 2 σειρές (Ν και Ε). Οσα δεν φτανει η αλεπου ....:p Την διαφορα ποιοτητας για τις διαφορετικες σειρες της νοκια ,την εχουμε συζητησει . Εισαι υπερβολικος παλι . Δεν στο δινω αλλη φορα το παιχνιδακι μου , γιατι μπορει να μου το σπασεις .:tease: Οσο για την ποιοτητα του Ε90 αρχιζω να αμφιβαλλω με αυτα που διαβαζω κατα καιρους στο θεμα του Ε90... Μόλις μου ήρθε το κινητό από ebay.co.uk. Τι κινητό έχει product code Μαλαισιανό!!! Τι σημαίνει τώρα αυτό?? Όπως βλέπετε και στην photo έχει 2-3 περίεργα σύμβολα δίπλα από τους αριθμούς.. Οτι δεν εχεις καλυψη απο θεμα εγγυησης και στο hardware αλλα και στο software . Επρεπε να περιμενεις κατι τετοιο.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts