Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για επιδοτηση φιλε δεν ξερω 100% , αλλα ανανεωση, φορητοτητα (απο οποιαδιποτε σε οποιαδιποτε εταιρια) και καινουργιο συμβολαιο γινεται κανονικα

Τωρα για την επιδοτηση του ηδη υπαρχον, δεν ειμαι σιγουρος αλλα λογικα αφου υσιουν τα παραπανω θα υσχιει και αυτο. Θα ρωτησω και αυριο που θα παω σε νοκια σοπ για αυτο.

Ρώτησε σε παρακαλώ φίλε μου αν δίνουν και επιδοτήσεις και πες μου... Σε ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Yeap Lefteris that's me :p

GreekMu δεν πρόκειται να περιμένω το touch σίγουρα, αλλά αν κάνω όπως έκανες κι εσύ, περιμένω δλδ το Ν82, κάποιο άλλο "καλύτερο" θα πάρω που θα'χει βγεί μέχρι το Μάη (λέω "καλύτερο" γιατί θα'χει FP2). Είδομεν...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :D

Πες τα χρυσόστομε...

Ρε mirror θα μας τρελάνουν ορισμένοι εδώ μέσα... :X

Δεν καταλαβαίνουν ότι άλλο να ψηλαφίσεις μία συσκευή και να την πιάσεις στα χέρια σου για λίγη ώρα σε κάποιο κατάστημα και άλλο να την έχεις στην κατοχή σου και να τη χρησιμοποιείς καθημερινά.

Εντάξει τώρα...Έχω την εντύπωση πως και ακόμα χειρότερα να ήταν τα πλήκτρα - πράγμα αδύνατο! - πάλι τα ίδια θα ακουγόντουσαν...Και ως ένα βαθμό το θεωρώ φυσικό, αφού είναι δύσκολο σε αρχικό επίπεδο να παραδεχθείς την αποτυχία σχεδιασμού του συγκεκριμένου σημείου, ειδικά όταν έχεις δώσει και 570 Ευρώ για να το αποκτήσεις. Στα μάτια σου, αλλά και στα δάχτυλά σου, φαντάζει σαν το τελειότερο...Εντάξει ως ένα βαθμό το αντιλαμβάνομαι...Επειδή δε, είχα για μικρό διάστημα το Κ550, λέω καμιά σχέση. Ένα πλήκτρο του Κ550 ισούται με δύο του Ν82...Τέλος πάντων, αφου τα δάχτυλά σας αποδεικνύονται λεπτότερα και χρηστικότερα των γυναικείων, πάω πάσο....:rolleyes:

Απλώς κάποιοι που βλέπουν δια ζώσης και αντιλαμβάνονται το συγκεκριμένο σημείο πριν το αγοράσουν, ας προβούν στην αγορά με βάση την λογική που απορρέει από την άμεση επαφή του αισθητηρίου τους και όχι με βάση το κίβδηλο και καθοδηγούμενο ένστικτο της μελλοντικής συνήθειας.....

Είναι σαφές πως δεν περιμένω να συμφωνήσετε μαζί μου, ειδικά αυτή την ώρα, αλλά θα παρακαλέσω να κρατήσουμε το επίπεδο συζήτησης στο "επίπεδο τεχνολογίας" του Ν82 και όχι στο επίπεδο "χρηστικότητας πληκτρολογίου".... Ευχαριστώ....:)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Εντάξει τώρα...Έχω την εντύπωση πως και ακόμα χειρότερα να ήταν τα πλήκτρα - πράγμα αδύνατο! - πάλι τα ίδια θα ακουγόντουσαν...Και ως ένα βαθμό το θεωρώ φυσικό, αφού είναι δύσκολο σε αρχικό επίπεδο να παραδεχθείς την αποτυχία σχεδιασμού του συγκεκριμένου σημείου, ειδικά όταν έχεις δώσει και 570 Ευρώ για να το αποκτήσεις. Στα μάτια σου, αλλά και στα δάχτυλά σου, φαντάζει σαν το τελειότερο...Εντάξει ως ένα βαθμό το αντιλαμβάνομαι...Επειδή δε, είχα για μικρό διάστημα το Κ550, λέω καμιά σχέση. Ένα πλήκτρο του Κ550 ισούται με δύο του Ν82...Τέλος πάντων, αφου τα δάχτυλά σας αποδεικνύονται λεπτότερα και χρηστικότερα των γυναικείων, πάω πάσο....:rolleyes:

Απλώς κάποιοι που βλέπουν δια ζώσης και αντιλαμβάνονται το συγκεκριμένο σημείο πριν το αγοράσουν, ας προβούν στην αγορά με βάση την λογική που απορρέει από την άμεση επαφή του αισθητηρίου τους και όχι με βάση το κίβδηλο και καθοδηγούμενο ένστικτο της μελλοντικής συνήθειας.....

Είναι σαφές πως δεν περιμένω να συμφωνήσετε μαζί μου, ειδικά αυτή την ώρα, αλλά θα παρακαλέσω να κρατήσουμε το επίπεδο συζήτησης στο "επίπεδο τεχνολογίας" του Ν82 και όχι στο επίπεδο "χρηστικότητας πληκτρολογίου".... Ευχαριστώ....:)

Όχι, δεν είναι και τα πιο ευχάριστα ούτε τα πιο βολικά πλήκτρα αυτά του Ν82, το είπα από την αρχή, και πριν να το αγοράσω, πόσο μάλλον τώρα που το έχω στα χέρια μου. Αυτό όμως που δε δέχομαι και το θεωρώ άδικο (μιλάω για μένα προσωπικά) είναι ότι εσύ φίλε ion83, απαντώντας σε μένα ουσιαστικά, μιας και κάνεις παράθεση τμήμα του post μου, θεωρείς ότι επειδή "έσκασα" 570€ για να το αποκτήσω (579€ για την ακρίβεια), αναγκαστικά θα έπρεπε να ...σφάζω στο γόνατο όποιον μου κακολογήσει το my precious... ;) Καμία σχέση. Άλλοι κάτοχοί του μπορεί να το βλέπουν έτσι, όμως όχι εγώ. ;)

Το Ν82 είναι το τηλέφωνο που αποκτώ μετά από 3 σχεδόν χρόνια συμβίωσης με το 3230, το οποίο στο συγκεκριμένο τομέα (στο σχεδιασμό και την εργονομία του πληκτρολογίου δηλαδή) κατ' εμέ δεν παίζεται (όποιος έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά το 3230 με καταλαβαίνει φαντάζομαι).

Πέρα από αυτό όμως, το πληκτρολόγιο είναι όντως θέμα συνήθειας, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο.

Όπως και να 'χει πάντως, το Ν82 είναι μία πλήρης λύση, σε λογική τιμή, τουλάχιστο με βάση την τιμολόγηση των υπόλοιπων flagship τηλεφώνων της Nokia.

Όποιος θέλει αυτά που προσφέρει και διαθέτει τα χρήματα, ας περάσει από κάποιο κατάστημα που το έχει στις προθήκες του

και ας το περιεργαστεί. Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν κάτι άλλο.

Πάντα φιλικά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για επιδοτηση φιλε δεν ξερω 100% , αλλα φορητοτητα (απο οποιαδιποτε σε οποιαδιποτε εταιρια) και καινουργιο συμβολαιο γινεται κανονικα

Τωρα για την επιδοτηση του ηδη υπαρχον, δεν ειμαι σιγουρος αλλα λογικα αφου υσxιουν τα παραπανω θα υσχιει και αυτο. Θα ρωτησω και αυριο που θα παω σε νοκια σοπ για αυτο.

Επιδότηση που έχεις ήδη δεν μπορείς να την πάρεις από ΝΟΚΙΑ.

Αλλά αν κάνεις φορητότητα στη ΝΟΚΙΑ θα πάρεις την επιδότηση της φορητότητας και από κει και πέρα θα παίρνεις τις επιδοτήσεις σου από κει.

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Ναι ολοι αυτοι εχουν την νοκια και ανουν χρηματα για αυτο δεν το παραδεχονται. Αμα αυτο ηταν τοσο προβλημα να εισαι σιγουρος πως πολυ που θα το περναν θα το κραζαν. Εγω με μια φορα χρησης του δεν ειχα προβλημα.

Το κατασκευαστικο προβλημα που ειχε γινει με ν95 δεν το παραδεχονταν δηλαδη ολοι οσοι ειχαν σκασει 700+ ευρω οταν το ειχαν παρει ? Το οτι ακομα συνεχιζει και υπαρχει (σε μικροτερο βαθμο) και στο τορινο ν95-8 δεν το παραδεχονται ? Ε γιατι να μην παραδεχοντουσαν το ιδιο αν υσχιε και στο ν82 ?

Ανυγαι ο καθενας τη γνωμη του λεει.

Επιδότηση που έχεις ήδη δεν μπορείς να την πάρεις από ΝΟΚΙΑ.

Αλλά αν κάνεις φορητότητα στη ΝΟΚΙΑ θα πάρεις την επιδότηση της φορητότητας και από κει και πέρα θα παίρνεις τις επιδοτήσεις σου από κει.

Οντως ετσι ειναι Balanth (συνονοματος κιολας). Γιατι και εγω ενω ημουν κοσμοτε και θα εφευγα, απλα ειχα μπει στο νοκια σοπ για να ρωτησω ποτε θα εθει (και οχι να το παρω, λογο επιδοτησης) με ειπε αμα θες μπορεις να φερεις τον αριθμο σου στην Wind και να το παρεις. (Αυτο θα εκανα απο καταστημα wind) αλλα τελικα το εκανα απο εκει. Οποτε αυτο υσχιει

αντε να δω κατα επαρχία πότε θα το φέρουν....

καλα,εδω δεν εχει ερθει ακομα Αθηνα σε κανενα Γερμανο,για επαρχια μιλας??υπομονη...:(

καλα,εδω δεν εχει ερθει ακομα Αθηνα σε κανενα Γερμανο,για επαρχια μιλας??υπομονη...:(

Δεν χρειάζεται πάντα ο Γερμανός να φέρνει τα πάντα...

Δοκιμάστε ΝΟΚΙΑ.... :)

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Όχι, δεν είναι και τα πιο ευχάριστα ούτε τα πιο βολικά πλήκτρα αυτά του Ν82, το είπα από την αρχή, και πριν να το αγοράσω, πόσο μάλλον τώρα που το έχω στα χέρια μου. Αυτό όμως που δε δέχομαι και το θεωρώ άδικο (μιλάω για μένα προσωπικά) είναι ότι εσύ φίλε ion83, απαντώντας σε μένα ουσιαστικά, μιας και κάνεις παράθεση τμήμα του post μου, θεωρείς ότι επειδή "έσκασα" 570€ για να το αποκτήσω (579€ για την ακρίβεια), αναγκαστικά θα έπρεπε να ...σφάζω στο γόνατο όποιον μου κακολογήσει το my precious... ;) Καμία σχέση. Άλλοι κάτοχοί του μπορεί να το βλέπουν έτσι, όμως όχι εγώ. ;)

Το Ν82 είναι το τηλέφωνο που αποκτώ μετά από 3 σχεδόν χρόνια συμβίωσης με το 3230, το οποίο στο συγκεκριμένο τομέα (στο σχεδιασμό και την εργονομία του πληκτρολογίου δηλαδή) κατ' εμέ δεν παίζεται (όποιος έχει χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά το 3230 με καταλαβαίνει φαντάζομαι).

Πέρα από αυτό όμως, το πληκτρολόγιο είναι όντως θέμα συνήθειας, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο.

Όπως και να 'χει πάντως, το Ν82 είναι μία πλήρης λύση, σε λογική τιμή, τουλάχιστο με βάση την τιμολόγηση των υπόλοιπων flagship τηλεφώνων της Nokia.

Όποιος θέλει αυτά που προσφέρει και διαθέτει τα χρήματα, ας περάσει από κάποιο κατάστημα που το έχει στις προθήκες του

και ας το περιεργαστεί. Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν κάτι άλλο.

Πάντα φιλικά. :)

Δεν θα διαφωνήσω με την τοποθέτησή σου και πραγματικά πιστεψέ με με λυπεί το γεγονός ότι δεν θα μπορέσω να χαρώ το Ν82 εξαιτίας του πληκτρολογίου του...Όχι για άλλο λόγο, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι εύκολα ό,τι μου σερβίρουν...Αρκούμαι στο light E51 μέχρι να φανεί στον ορίζοντα κάτι πιό ολοκληρωμένο και αποδεκτό...:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Δεν χρειάζεται πάντα ο Γερμανός να φέρνει τα πάντα...

Δοκιμάστε ΝΟΚΙΑ.... :)

δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να περιμενω το γερμανο,γιατι θα αγοραστει με magna Γερμανος πιστωτικη που μονο εκει την δεχονται,γιατι βλεπεις το ρευστο ειναι δυσκολο να βρεθει σε τετοιο ποσον...:O

γεια σας παιδια....ξερει κανεις καποια αξιοπιστη σελιδα απο εξωτερικο για να αγωρασω το n82?

δεν μπορς να ανεχθω για αλλη μια φορα να με κλεβουν..

στην αμερικη εχει 370ευρω και εδς 570..

γιατι τοσο μεγαλη διαφορα? για ποσο ακομα?

το κινητο ειναι τελειω το επιασα και τρελαθικα αλλα δεν μπορς να δωσω για 4η φορα 500+ ευρω για ενα νοκια ( που αγγιζει την τελειωτητα στην εποχη του)..

και ιδικα μετα την αθλεια εξυπηρετηση που ειχα στο service της νοκια!

ελεος! πηγα το n73 για να μου αλαξουν το πλαινο κουμπι που ρυθμιζει την ενταση του ηχου..

περασε ενασ μηνας και ενω επερνα δεν ειχα απαντηση..Ξαναπηγα και μου λενε οτι πρεπει να πληρωσω 40εθρω για το κουμπακι

λεω ευχαριστως και δεν περασαν 5 λεπτα μου λεει "ο τεχνικος ειπε οτι εχοθν ξεκολισει οι επαφες απο την πλακετα και δεν φτιαχνει"

μου το δινουν πισω με σπασμενη προσωψη γιατι λεει αν δεν σπασουν την προσωψη το κινητο δεν ανοιγει και με την οθονη νεκρη..

τους εξηγω οτι ηταν λειτουργικα ενταξει και μου λεει θα το κοιταξουμε και θα σου πουμε γιατι πρεπει να ρωτησουμε τον τεχνικο..περασαν 15 μερες παιρνω ξαναπαιρνω και καθε φορα μου λενε ειναι στο σερβις θα το κοιταξουν..

μολις πριν λιγο πηρα τηλεφωνο και μου λενε το κινιτο δεν επανερχετε! και λεω εγω τι φταιο για τα λαθη του τεχνικου?

λεει δεν μπορουμε να κανουμε κατι ελατε να το παρετε εαν θελετε

τι να κανω?

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

Μια ερώτηση και απο μένα σε όσους το έχουν στα χέρια τους.

Το τηλέφωνο έχει θύρα υπερύθρων ή όχι;

Είναι λίγο παλιά τεχνολογία αλλά αρκετά χρήσιμη για μένα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ξέχνα το Χθες...Ζήσε το Σήμερα...Ονειρεύσου το Αύριο!

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Όχι δεν έχει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

δεν εχει φιλε μου :)

@rhmomanhs, καταγγελια σε ΙΝΚΑ και κοινοποιηση σε Νοκια. παλεψε το, θα καταληξουν ειτε να σου δωσουν καινουργιο, ειτε να στο φτιαξουν. αν θες και κοινοποιηση στα αγγλικα στη Νοκια Φινλανδιας

ekana sygkrisi me tis kopelas moy to N95 hthes sto gps kai to N82 kleidose me 4 lepta diafora pio noris (krya itane kai ta duo,kai mazi ta anoixame)TRELATHIKA!!!

apistefti tahitita sto kleidoma! :D

Greek Android & iOS users (FB group)

Μόλις έγινα κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος:yahoo::clap:

Ανυπομονώ να το σκαλίσω:D

(Το πήρα από κατάστημα Wind εδώ στο Ρέθυμνο, το έφερε σήμερα μοναδικό κομμάτι και ο πωλητής μου ζήτησε να το δει κι αυτός:D.Τιμή 580€)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Παίδες τα φώτα σας !!! :help:

Όσοι από εσάς έχετε εγκαταστήσει το Garmin στο Ν82, ποια είναι η process/task που αφήνει να τρέχει στο παρασκήνιο και μετατρέπει το # σε μολυβάκι μόνιμα???

Νομίζω έχει αναφερθεί στο thread του Garmin αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω. :blink:

Ποια είναι η process και με ποια εφαρμογή μπορώ na την κάνω kill κάθε φορά που κλείνω το Garmin ώστε να λειτουργούν τα υπόλοιπα???

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Garmin, αλλά στην πορεία παρουσιάστηκε αυτό το bug και αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω για να λειτουργήσουν σωστά όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές.

Thanks in advance.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παίδες τα φώτα σας !!! :help:

Όσοι από εσάς έχετε εγκαταστήσει το Garmin στο Ν82, ποια είναι η process/task που αφήνει να τρέχει στο παρασκήνιο και μετατρέπει το # σε μολυβάκι μόνιμα???

Νομίζω έχει αναφερθεί στο thread του Garmin αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω. :blink:

Ποια είναι η process και με ποια εφαρμογή μπορώ na την κάνω kill κάθε φορά που κλείνω το Garmin ώστε να λειτουργούν τα υπόλοιπα???

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Garmin, αλλά στην πορεία παρουσιάστηκε αυτό το bug και αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω για να λειτουργήσουν σωστά όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές.

Thanks in advance.

tsrautostart.exe το οποιο ομως υπαρχει και στο e:\garmin\apps\symbian\bin\s60_ttf\ αρα δεν ξερω πως μπορουμε να γλυτωσουμε πληρως.

tsrautostart.exe το οποιο ομως υπαρχει και στο e:\garmin\apps\symbian\bin\s60_ttf\ αρα δεν ξερω πως μπορουμε να γλυτωσουμε πληρως.

Κατάλαβα, μάλλον θα θέλει ολήκληρη πατέντα για να λειτουργήσει κάθε φορά.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε για αναβαθμισμένη έκδοση.

Εσύ το δοκίμασες το Garmin με το Ν82???

Είναι τόσο καλό όσο λένε???

Thanks anyway. :)

Έκανα σήμερα φωνητική πλοήγηση και ήταν τέλειο!!!!!!

Έκανα σήμερα φωνητική πλοήγηση και ήταν τέλειο!!!!!!

Ναι, όντως έχει πλάκα!!!

Τελικά αυτό που έλεγα ότι μάλλον έκανα μια βλακεία και έχασα την φωνητική πλοήγηση, το παίρνω πίσω, τελικά λειτουργεί κανονικά. :D

παιδιά το βρήκα 360euro (+35 έξοδα αποστολής = 395) από αμερική και επικοινώνησα με την εταιρία για να ρωτήσω αν γίνετε να μου το στείλει ως δωρώ....μου είπαν ότι μπορούν αν θέλω να δηλώσουν 30% κάτω από την τιμή του (252euro)..

ξέρετε ποσα χρήματα πρέπει να πληρώσω ως φόρο στο τελωνείο?

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

Guest GioGeorgiou
παιδιά το βρήκα 360euro (+35 έξοδα αποστολής = 395) από αμερική και επικοινώνησα με την εταιρία για να ρωτήσω αν γίνετε να μου το στείλει ως δωρώ....μου είπαν ότι μπορούν αν θέλω να δηλώσουν 30% κάτω από την τιμή του (252euro)..

ξέρετε ποσα χρήματα πρέπει να πληρώσω ως φόρο στο τελωνείο?

Νομίζω είναι 19 ή 20% στην τιμή που θα δώσει ο πωλητής, δηλαδή να υπολογίζεις γύρω στα 47-50euro + κανά 20euro (το πολύ) που θα δώσεις στο αεροδρόμιο (αν το εκτελωνίσεις ο ίδιος) για να εκδώσουν το χαρτί για τον εκτελωνισμό. Μπορεί να σ' το εκτελωνίσει και η εταιρία που θα αναλάβει την αποστολή του αλλά στοιχίζει περισσότερα (δεν θυμάμαι ακριβώς). Να ξέρεις όμως ότι θα χρειαστείς 3-4 ώρες στο αεροδρόμιο μαζεύοντας υπογραφές. Βασικά είχα παραγγείλει τα Vista από Αμερική μόλις κυκλοφόρησαν και ξέρω την διαδικασία.