Jump to content

Πακέτο καρτοκινητής Ολυμπιακός

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος ο μηδενισμός του υπολοίπου, όταν γίνεται μετατροπή του πακέτου σε άλλο καρτοκινητό. Θα μπορούσαν απλά να μην πιστώνονται τα ευρώ που προέρχονται από τα γκολ του Ολυμπιακού και μόνο αυτά. Τα υπόλοιπα γιατί να αφαιρούνται; Δεν είναι, για παράδειγμα, ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πληρωθεί κανονικότατα; Μεγάλο λάθος!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

αναμενόμενο.

όπως αναμενόμενο ήταν που κόψανε τη μεταφορά από ολυμπιακός σε cu.

κρίμα και τον τελευταίο καιρό είχα βολευτεί.

το σπαστικό είναι ότι και τότε πρώτα κάνανε την κίνηση και μετά το ανανεώσανε στο site τους.

βέβαια αν γινόταν το ανάποδο θα τρέχαν όλοι να κάνουν τη μεταφορά χρημάτων σε cu.

οπότε μας αιφνιδίασε η vodafone.

Αναμενόμενο μπορεί να ήταν, δεν νομίζω όμως να είναι νόμιμο. Με το έτσι θέλω μηδενίζουν υπόλοιπο που έχει πληρωθεί κανονικά; Τηλ στο 13840 και κράξιμο για επαναφορά του υπολοίπου όσοι κάνατε αλλαγή ΠΡΙΝ αναγραφούν οι όροι....

Παρ'όλα αυτά, πάλι προσωπικά αμφιβάλλω κατά πόσο στέκει νομικά αυτή η κίνηση, έστω από δω και πέρα. Με το έτσι θέλω μηδενίζει το υπόλοιπο που έχει πληρωθεί;;

Edited by kotsianis7

Οσο @@ και να ειναι παντως που το κανουν αυτο ξερουν οτι και παλι φθηνοτερα απο το καρτοκινητο αυτο δεν θα βρει κανεις...ειναι το μονο πια που με μια 5αρα το μηνα εχεις καλως η κακως καθαρισει..

http://www.olympiacos.org/article/10102/megale-klerose-kartokinetou-olumpiakos

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Administrators

Οι off-topic συζητήσεις αφαιρέθηκαν, εδώ συζητάμε αποκλειστικά σε ότι έχει να κάνει με τον τίτλο του συγκεκριμένου θέματος.

Παρακαλώ να διατηρηθεί το θέμα καθαρό.

Modpic.gif

μου ηρθε μυνημα οτι το καρτοκινητο ολυμπιακος με ανανεωση 5ευρω δινει 2 ωρες για μιλαμε μεταξυ μας που αυτο σημαινει οτι 2 ωρες προς καρτοκινητο ολυμπιακος!!. καλη κινηση αλλα θα επρεπε να εδινε προς ολη την βοντα. τελος παντων καλο και αυτο.

Με το Καρτοκινητό Ολυμπιακός έχεις τα πάντα!

* ΔΩΡΕΑΝ Λεπτά Ομιλίας με ΚΑΘΕ ανανέωση

Το καρτοκινητό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σου προσφέρει λεπτά ομιλίας με κάθε κάρτα ανανέωσης από 5€!

Αξία ανανέωσης Bonus καρτοκινητού

5€ 2 ώρες προς συνδρομητές καρτοκινητού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

10€ 2 ώρες προς Vodafone

20€ 4 ώρες προς Vodafone + 60MB**

* 1€ για κάθε ΓΚΟΛ! Tα γκολ που υπολογίζονται για τον σκοπό του μπόνους αφορούν τους επίσημους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

* Μοναδικά πακέτα ομιλίας! Πακέτα ομιλίας προς όλη τη Vodafone!

* Τα φθηνότερα SMS (0,05 € / SMS) προς όλους τους εθνικούς προορισμούς!

μου ηρθε μυνημα οτι το καρτοκινητο ολυμπιακος με ανανεωση 5ευρω δινει 2 ωρες για μιλαμε μεταξυ μας που αυτο σημαινει οτι 2 ωρες προς καρτοκινητο ολυμπιακος!!. καλη κινηση αλλα θα επρεπε να εδινε προς ολη την βοντα. τελος παντων καλο και αυτο.

ξερω πολλους που εχουν καρτοκινητο ολυμπιακος, αλλα κανεναν που το εχει ως βασικο του νουμερο. Αρα ψιλοαχρηστα τα λεπτα με ανανεωση των 5 ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ματς ακομα = 5-7 γκολ....Ελπίζω το καλοκαιρι να δωσουν κανενα ευρω σε καποιο φιλικο.. Αν και ενταξει με τοσο κουβα που εχω προσωπικα την βγάζω ανετα με πακετακια των 300 λεπτων...

3 ματς ακομα = 5-7 γκολ....Ελπίζω το καλοκαιρι να δωσουν κανενα ευρω σε καποιο φιλικο.. Αν και ενταξει με τοσο κουβα που εχω προσωπικα την βγάζω ανετα με πακετακια των 300 λεπτων...

τα φιλικα δεν μετρανε. Μονο επισημα παιχνιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Άλλα 4 ευρώ χθες - το υπόλοιπο μου έχει φτάσει τα 53€ και μιλάω κανονικά και ζήτημα να βάζω 1-2 5αρες το μηνά..

μια χαρα!! παλι καλα!! εγω νομιζα οτι παλι ισοπαλια θα ητανε! μονο 2 αγωνες εχει ακομα; μια στις 22/4, και μια στις 19/5 ; :-( :-( κριμα και πως θα την βγαλουμε το καλοκαιρι ; ... ωχ.... μεγαλο προβλημα που τελειωνει η αγωνιστικη περιοδος.. Επειδη ειμαι ασχετος η επομενη αγωνιστικη ποτε ειναι; τον επομενο χειμωνα; , ποιον μηνα συγκεκριμενα ξεκιναει;.

Προσεξα αυτο στο σαιτ

Διευκρινίσεις

"Δυνατότητα μετατροπής άλλου πακέτου καρτοκινητής Vodafone σε καρτοκινητό Ολυμπιακός χωρίς χρέωση στο 1266."

Γινοταν παντα η ειναι φρεσκο;

Προσεξα αυτο στο σαιτ

Διευκρινίσεις

"Δυνατότητα μετατροπής άλλου πακέτου καρτοκινητής Vodafone σε καρτοκινητό Ολυμπιακός χωρίς χρέωση στο 1266."

Γινοταν παντα η ειναι φρεσκο;

Φρεσκο είναι ! Δεν γινόταν Καλά μου είχανε πει στην εξυπηρέτηση πελατών ότι θα γίνει από το τέλος του μήνα !! Μια χαρά. Τέλειο δοκίμασα και εγώ να καλέσω το 1266 και δίνει την επιλογή σε καρτοκινητο ολυμπιακός και σε ελτα αυτά είναι !. Αυτό είναι πολύ καλό διότι δεν χρειάζεσαι να αλλάξεις αριθμό για να δοκιμάσεις εάν σε συμφέρει το καρτοκινητο ολυμπιακός αλλά και το ελτα. Ξέρω ότι το ελτα δεν συμφέρει αλλά και πάλι η δυνατοτητα αλλαγής πακέτου χωρίς να σε εγκλωβιζει σε ένα πακέτο καρτοκινητης είναι παρά πολύ καλό!, και χωρίς να αλλάζεις αριθμό . Μπράβο στην vodafone για μια ακόμη φορά ! Τους τελευταίους μήνες ολο μας εκπλησει!.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Από Σήμερα μπορούμε να μεταφέρουμε αριθμό σε Ολυμπιακό και ΕΛΤΑ

Μόλις έκανα μεταφορά από CU σε ΕΛΤΑ . Το υπόλοιπο μεταφέρθηκε ( 1 ευρώ είχα)

Προσπαθώντας όμως να φύγω από ΕΛΤΑ με προειδοποιεί ότι το υπόλοιπο θα χαθεί ...

Edited by Vasileios

Από Σήμερα μπορούμε να μεταφέρουμε αριθμό σε Ολυμπιακό και ΕΛΤΑ

Μόλις έκανα μεταφορά από CU σε ΕΛΤΑ . Το υπόλοιπο μεταφέρθηκε ( 1 ευρώ είχα)

Προσπαθώντας όμως να φύγω από ΕΛΤΑ με προειδοποιεί ότι το υπόλοιπο θα χαθεί ...

και του ολυμπιακου το υπολοιπο χανεται... Με άλλα λογια, οποιος μεταφερθει σε ολυμπιακος ή ελτα, να ξερει οτι δεν υπαρχει επιστροφη, αφου χανονται ολα τα μπονους

• 1 month later...
Το πακετακι με τα 60σμς προς ολους δεν ισχυει στον ολυμπιακο;;

Δεν υπαρχουν πακετα μνματων στο καρτοκινητο του Θρυλου. Εχει φθηνο μνμ απο μονο του το πακετο.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχει πακέτο ομιλίας ή μηνυμάτων προς όλους στο Ολυμπιακός

Μόνο Πρός Vodafone. Αλά με 0,053 το μήνυμα , δεν χρειάζεσαι πακέτο.

Υπάρχει μόνο το πακέτο 150 ΜΒ και 60 SMS , που είναι δωρεάν για την πρώτη ενεργοποίηση . Μετά το απενεργοποιείς.

• 4 weeks later...

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2012/06/blog-post_6781.html

Μεγάλα δώρα και φέτος από το καρτοκινητό του ΘΡΥΛΟΥ!

Το καρτοκινητό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαρίζει όχι ένα, όχι δύο αλλά 20 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε 20 τυχερούς συνδρομητές του!

Στείλε ‘ΘΡΥΛΟΣ’ στο 19345 και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα δουν την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος από κοντά!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2012/06/blog-post_6781.html

Μεγάλα δώρα και φέτος από το καρτοκινητό του ΘΡΥΛΟΥ!

Το καρτοκινητό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χαρίζει όχι ένα, όχι δύο αλλά 20 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε 20 τυχερούς συνδρομητές του!

Στείλε ‘ΘΡΥΛΟΣ’ στο 19345 και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα δουν την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος από κοντά!

οντως και ειναι δωρεάν η αποστολή του μυνηματος.

• 4 weeks later...
Τέλη Αυγούστου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ποτε αρχιζει το πρωταθλημα;; Να γυρισω ενα cu που εχω σε ολυμπιακο η οχι ακομα;

25 αυγουστου;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

25 αυγουστου;)

τέλεια να γυρίσω και εγώ τον αριθμό μου σε ολυμπιακός . Πωσ το έμαθες ότι ξεκινάεί 25/8; το γράφει στο site ;

τέλεια να γυρίσω και εγώ τον αριθμό μου σε ολυμπιακός . Πωσ το έμαθες ότι ξεκινάεί 25/8; το γράφει στο site ;

το ειχα διαβασει καπου την ημερα της κληρωσης του πρωταθληματος τωρα δεν ξερω αν ισχυει 100% στο σαιτ δεν εχουν βγαλει κατι..googlαρε το και ψαξε

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• The topic was unpinned