Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα κι εγώ αυτό. Τώρα που την έχω στο iPod υπάρχει τρόπος να την περάσω και στο iΡhone;

Αν έχεις το .ipa αρχείο ναι, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος

Έχεις δίκιο Αντρέα εφόσον η εφαρμογή παραμένει στο iTunes θα μπορώ να την περάσω.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις το .ipa αρχείο ναι, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

καλημέρα.

Έδώ και καιρό έχω μία απορία και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω το ipod touch 2.0, με 3.0 OS (δεν είναι σπασμένο). Ξεκίνησα να περνάω τραγούδια από τον υπολογιστή στο σπίτι, με manual sync, και μία ωραία ημέρα, σκέφτηκα να βάλω κάποια τραγουδάκια και από τον υπολογιστή στη δουλειά. Τα πήρε. Και έτσι μπορώ και προσθέτω τραγούδια στην συλλογή μου και απο τους δύο υπολογιστές.

Μπορώ όμως να κάνω back up αυτή την ολοκληρωμένη συλλογή σε έναν υπολογιστή? Κάτι μου λέει πως σε περίπτωση crash (μακρυά απο εμάς) θα πρέπει να το γεμίσω πάλι και από τους δύο, και ακόμα χειρότερα φοβάμαι μήπως κάνω κάτι στραβά και ξαφνικά βρεθώ με άδεια συλλογή!

Καμιά ιδέα??

καλημέρα.

Έδώ και καιρό έχω μία απορία και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω το ipod touch 2.0, με 3.0 OS (δεν είναι σπασμένο). Ξεκίνησα να περνάω τραγούδια από τον υπολογιστή στο σπίτι, με manual sync, και μία ωραία ημέρα, σκέφτηκα να βάλω κάποια τραγουδάκια και από τον υπολογιστή στη δουλειά. Τα πήρε. Και έτσι μπορώ και προσθέτω τραγούδια στην συλλογή μου και απο τους δύο υπολογιστές.

Μπορώ όμως να κάνω back up αυτή την ολοκληρωμένη συλλογή σε έναν υπολογιστή? Κάτι μου λέει πως σε περίπτωση crash (μακρυά απο εμάς) θα πρέπει να το γεμίσω πάλι και από τους δύο, και ακόμα χειρότερα φοβάμαι μήπως κάνω κάτι στραβά και ξαφνικά βρεθώ με άδεια συλλογή!

Καμιά ιδέα??

Μπορείς να βγάλεις τα τραγούδια από το iPod και να τα βάλεις σε έναν υπολογιστή.

Δες αυτό το αναλυτικό άρθρο: http://www.ilounge.com/index.php/articles/comments/copying-music-from-ipod-to-computer/

Παιδια τελικα θα εχει event οπως λεει εδω http://www.macworld.com/article/135322/2008/09/event.html???

Αυτό το άρθρο είναι περσινό!

:)

αν βγει αξίζει..!

κοίταξε όλοι περιμένουμε να βγει

και από ότι ακούγεται θα έχει κάμερα,μικρόφωνο και διάφορα καλούδια

σίγουρα οι αλλαγές είναι σημαντικές.εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή για καμία 15 μέρες να δεις αν θα ανακοινωθεί κάτι και μετά προχωράς ανάλογα

Αρχές Σεπτέμβρη δεν είναι το event; Υπομονή εώς τότε, τι τώρα τι σε ένα μήνα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

παιδια τελικα και εγω θα περιμενω δεν θα το παρω τωρα!!

Και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί οι φήμες συνήθως αποδεικνύονται αληθείς για την Apple...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

iPod Touch 3g

Πιο πολύ για την εικόνα το έγραψα...

-----

Το event που λέει ο Κωνσταντίνος είναι στις 7 Σεπτεμβρίου.

Πώς ξαναβάζω το πόσο της % είναι η μπαταρία;Δίπλα στην μπαταρία το γράφει.Αυτό που έχει η 3.0.

παδια διαβασα οτι το νεο pod θα εχει οτι και το iphone 3gs {σε επεξεργαστη kai gpu } μηπως θα υπερθαιρμαινεται?

Και αυτό υπερθερμένεται μερικές φορές. Γενικά δεν έχει σχέση επειδή θα έχει ίδιο επεξεργαστή. Επίσης δεν αναφέρθηκε από όλους το πρόγραμμα.

Πώς ξαναβάζω το πόσο της % είναι η μπαταρία;Δίπλα στην μπαταρία το γράφει.Αυτό που έχει η 3.0.

SBSettings μήπως;

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παδια διαβασα οτι το νεο pod θα εχει οτι και το iphone 3gs {σε επεξεργαστη kai gpu } μηπως θα υπερθαιρμαινεται?

α)μέχρι τότε θα το έχει λύσει το πρόβλημα η Apple.

β)αυτά τα 2 δεν "παίζουν ρόλο" για την μπαταρία.

γ)και να υπάρχει υπερθέρμανση, τί σε πειράζει;)

------

Σίγουρα;

β)αυτά τα 2 δεν "παίζουν ρόλο" για την μπαταρία.

Μα δεν είναι η μπαταρία που υπερθερμαίνεται ;)

Και ποιό είναι;ολοί για την μπαταρία λένε.;)

SBSettings μήπως;

Μπορείς να μου πείς πώς να το κάνω γιατί δεν το βρήσκω;;):O

Μπορείς να μου πείς πώς να το κάνω γιατί δεν το βρήσκω;;):O

Δεν είναι στο Settings/General/Usage; (Δεν μιλάω για το SBSettings.)

Stereo απ' όσο γνωρίζω αυτο υπάρχει μόνο στο iPhone 3GS (χωρίς να βαζω το χέρι μου στην φωτιά). Στο iPod μόνο με το SBSettings από το Cydia ;) Ανοίγεις το SBSettings (με σύρσιμο του δαχτύλου από αριστερά στα δεξιά πάνω στην taskbar) μετά more-->Extras And Options-->Numeric Battery (On)

Και ποιό είναι;ολοί για την μπαταρία λένε.

Γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι μόνο για iPod/iPhone. Πολλά κινητά υπερθερμαίνονται και δεν υπερθερμαίνεται μόνο η μπαταρια αλλά και ο επεξεργαστής

Stereo απ' όσο γνωρίζω αυτο υπάρχει μόνο στο iPhone 3GS (χωρίς να βαζω το χέρι μου στην φωτιά). Στο iPod μόνο με το SBSettings από το Cydia ;) Ανοίγεις το SBSettings (με σύρσιμο του δαχτύλου από αριστερά στα δεξιά πάνω στην taskbar) μετά more-->Extras And Options-->Numeric Battery (On)

Γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι μόνο για iPod/iPhone. Πολλά κινητά υπερθερμαίνονται και δεν υπερθερμαίνεται μόνο η μπαταρια αλλά και ο επεξεργαστής

Ευχαριστώ.Είχα κατεβάσει το SBSettings αλλά προσπαθούσα με τον παλοιό τρόπο να το ανοίξω και δεν μπορούσα!:O:lol:

παιδια ειχα κατεβασει σπασμενες εφαρμογες σωστα?? τωρα που γινονται οι ενημερωσεις για το 3.0 os παραμενει σπασμενη η εφαρμογη??

εχω μεσα στο itunes σπασμενεσ εφαρμογες. Τωρα με τις ενημερωσεις σε 3.0 Os Θα συνεχισουν αν ειναι σπασμενες?/