nikos22 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Την 2.0 και την 3.0 για να την φορτωσεις κανονικα στο ipod touch επρεπε να την αγορασεις.Me thn 4.0 σταματησε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 EPIC FAIL....ποτέ δεν αγόρασα firmware.Να αγοράσω update του firmware που είναι υποχρεωμένη η apple να βγάζει?Σε όλο το νετ υπάρχουν λινκς από τον server της apple για όλα τα firmware ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κοιτα .... αλλο τι λεει να κανουμε "νομιμα" και αλλο τι κανουμε εμεις!!!! Και εγω δεν εδωσα ουτε cent για τις ενημερωσεις, οπως λες υπαρχουν πολλα μερη για να βρεις τζαμπα τις ενημερωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Μα δεν ειναι παράνομο...και μέσα στο site του macrumors έχει link με firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Σκεφτομαι να παρω και γω το 32αρι...η αυτονοια ειναι καλη??για μουσικη δηλαδη ειναι οντως 40 ωρες??Επισης ακουγονται δυνατα τα ακουστικα? Edited November 13, 2010 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Ρε παιδιά.. να ρωτήσω κάτι; Το jailbreak είναι νόμιμο; Αυτοί που βάζουν .ipa files παράνομα δεν χρειάζονται το jailbreak; Αν ναι με ποιά λογική το επιτρέπει η Apple αυτό το jailbreak; Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό;;; Χωρίς να ξεφεύγουμε απο τα όρια έτσι; ;) Α επίσης, υπάρχει κάποιο application του myphone.gr για το iPod Touch / iPhone? Ευχαριστώ. Edited November 13, 2010 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Η Apple δε το επιτρέπει, δε θυμάμαι ποιος το έκανε νόμιμο (κομισιόν; Δε θυμάμαι), η Apple όμως σαν εταιρεία μπορεί να βγάλει εκτός εγγύησης τις συσκευές που έχουν υποστεί jailbreak ή, τουλάχιστον, φέρουν σημάδια του. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Με restore φεύγει κάθε ίχνος jailbreak, άρα είσαι πάλι μέσα στην εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Άκυρη-άσχετη-περιττή (και οποιοδήποτε παρεμφερές επίθετο) διαπίστωση :p Χθες έκανε λίγο κρύο παραπάνω κρύο εδώ που είμαι, οπότε αναγκάστικα να ντυθώ σαν το κρεμμύδι, και έβαλα για 2η-3η φορά στη ζωή μου γάντια. Η οθόνη όμως δεν αποκρινόταν :wacko: Όλες οι capacitive είναι έτσι να φανταστώ ε; Aναγκαστικά το είχα στο shuffle να παίζει :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ναι έτσι είναι. Υπάρχουν όμως ειδικά γάντια που και σε κρατάνε ζεστό, και είναι συμβατές με τέτοιες οθόνες. http://www.topiphoneresource.info/best-iphone-gloves/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Έχω το iTunes 10 (δεν το έκανα ακόμα 10.1). Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να μην γίνεται sync στα Apps την ώρα που το συνδέω. Σε όλα τα άλλα δεν έχω θέμα. Πως το κάνω αυτό; Γενικώς έχει κάποια ρύθμιση να απενεργοποιώ το αυτόματο sync; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Γεια σε όλους... Εχω ένα πρόβλημα με το ipod touch μου. Μεχρι χθες είχα το παλιό ipod touch 2G το οποίο είναι μια χαρά, πολύ ευχαριστημενος γενικά αλλά αποφάσισα να πάρω το καινούργιο 4G. Όμως το itunes έχει αποθηκευμένο στη μνήμη του τα settings του παλιού με αποτέλεσμα να μην δέχεται να περάσει το καινούργιο (γιατί ίσως το βλέπει σαν να "κλέβει" τα settings του παλιού). Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Σκεφτομαι να παρω και γω το 32αρι...η αυτονοια ειναι καλη??για μουσικη δηλαδη ειναι οντως 40 ωρες??Επισης ακουγονται δυνατα τα ακουστικα? ναι μονο μουσικη ειναι ανετα τοσο.. μια χαρα ειναι και η ενταση των ακουστικων αν τλκ το παρεις παρε σιγουρα 32 τα 8 που παιρνουν πολλοι ειναι τραγικα λιγα!!!στην ουσια ειναι 6.5 τα οποια τα γεμισα σε λιγες ωρες με πολυ λιγα παιχνιδια Sent from my iDevice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Κατι αλλο πρεπει να φταιει, δεν νομιζω να "ενοχλει" το ενα ipod το αλλο. κοιτα στις ρυθμισεις μηπως εχεις πειραξει κατα λαθος τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 ναι μονο μουσικη ειναι ανετα τοσο.. μια χαρα ειναι και η ενταση των ακουστικων αν τλκ το παρεις παρε σιγουρα 32 τα 8 που παιρνουν πολλοι ειναι τραγικα λιγα!!!στην ουσια ειναι 6.5 τα οποια τα γεμισα σε λιγες ωρες με πολυ λιγα παιχνιδια Sent from my iDevice Συμφωνώ με την απάντηση αυτή! Είναι πολύ άνετο το 32GB δεν αγχώνεσαι αν θα το γεμίσεις. Μπορεί τα 8 να είναι πιο φτηνό αλλά εαν σαρέσουν ταινίες μουσική παιχνίδια σου συνιστώ ανεπιφύλακτα των 32. Μακρυά απο το 64 δεν λέει πολλά λεφτά πολύς χώρος άχρηστος :p Υπάρχει app για το myphone ή για forums γενικότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 tapatalk Sent from my iDevice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) μήπως ξ'ερει κανείς πως περναω το installous στο ipod μου? έχω κατεβάσεο το cyndia αλλα δεν μου κατεβαίνει το Installous... μήπως θέλει νεότερη εκδοση του ipod? Edited November 21, 2010 by TheSmiths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 @theSmiths Eίναι παράνομο! Δεν νομίζω πως θα σου απαντήσουν εδώ. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 @theSmiths Eίναι παράνομο! Δεν νομίζω πως θα σου απαντήσουν εδώ. :-( ουπς... σόρρυ:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Βρε παιδιά μόλις σύνδεσα το iPod στον υπολογιστή. Όμως δεν το βλέπει το iTunes. Τί να κάνωωωω; Είχα βγάλει να κάνει sync τα apps. Το συνδέω και τίποτα. Έκανα reboot γιατί του είχα κάνει USB Driver (τον οποίο έβγαλα) και πάλι τίποτα. Εν το μεταξύ το iTunes αναβοσβήνει συνέχεια αλλά δεν βλέπω νέο παραθυράκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Όλα οκ με το προηγούμενο post. Λοιπόν να ρωτήσω κάτι άλλο. Προσπαθώ να βάλω battery theme αλλά απο ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζεται στο 4G. Κάνω λάθος; Λέτε να βγούνε νέα θέματα μπαταρίας για 4G iPod; Τι μπορώ να κάνω για αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Για να κανω μια ερωτηση. Εχει βγει cassette adaptor για ipod για να συνδεεται με ραδιοκασετοφωνο. Εγω προσωπικα εχω εναν τετοιον ανταπτορα απο παλιο φορητο cd player, λετε αν το συνδεσω με ραδιοκασετοφωνο αυτοκινητου να μεταφερει τον ηχο οπως γινεται με το φορητο cd player? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τελικά το μικρόφωνο του iPod Touch 4G δίπλα στην κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογραφήσεις και voIP κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ερώτηση! Η υποδοχή του iPhone 4G είναι ίδια με του iPod Touch 4G? Δηλαδή εαν αγόραζα ένα dock station που λέει είναι για iPhone 4G θα ήταν το ίδιο για το iPod Touch 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ολα τα μηλα εχουν την ιδια υποδοχη οποτε ναι λογικα θα κανει απροβληματιστα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts