Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την 2.0 και την 3.0 για να την φορτωσεις κανονικα στο ipod touch επρεπε να την αγορασεις.Me thn 4.0 σταματησε αυτο...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

EPIC FAIL....ποτέ δεν αγόρασα firmware.Να αγοράσω update του firmware που είναι υποχρεωμένη η apple να βγάζει?Σε όλο το νετ υπάρχουν λινκς από τον server της apple για όλα τα firmware ;)

Κοιτα .... αλλο τι λεει να κανουμε "νομιμα" και αλλο τι κανουμε εμεις!!!!

Και εγω δεν εδωσα ουτε cent για τις ενημερωσεις, οπως λες υπαρχουν πολλα μερη για να βρεις τζαμπα τις ενημερωσεις..

Σκεφτομαι να παρω και γω το 32αρι...η αυτονοια ειναι καλη??για μουσικη δηλαδη ειναι οντως 40 ωρες??Επισης ακουγονται δυνατα τα ακουστικα? Edited by andreas1022
:w00t:

Ρε παιδιά.. να ρωτήσω κάτι; Το jailbreak είναι νόμιμο; Αυτοί που βάζουν .ipa files παράνομα δεν χρειάζονται το jailbreak; Αν ναι με ποιά λογική το επιτρέπει η Apple αυτό το jailbreak; Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό;;; Χωρίς να ξεφεύγουμε απο τα όρια έτσι; ;)

Α επίσης, υπάρχει κάποιο application του myphone.gr για το iPod Touch / iPhone?

Ευχαριστώ.

Edited by sp3cial

Η Apple δε το επιτρέπει, δε θυμάμαι ποιος το έκανε νόμιμο (κομισιόν; Δε θυμάμαι), η Apple όμως σαν εταιρεία μπορεί να βγάλει εκτός εγγύησης τις συσκευές που έχουν υποστεί jailbreak ή, τουλάχιστον, φέρουν σημάδια του.

Άκυρη-άσχετη-περιττή (και οποιοδήποτε παρεμφερές επίθετο) διαπίστωση :p

Χθες έκανε λίγο κρύο παραπάνω κρύο εδώ που είμαι, οπότε αναγκάστικα να ντυθώ σαν το κρεμμύδι, και έβαλα για 2η-3η φορά στη ζωή μου γάντια. Η οθόνη όμως δεν αποκρινόταν :wacko: Όλες οι capacitive είναι έτσι να φανταστώ ε; Aναγκαστικά το είχα στο shuffle να παίζει :grin:

Ναι έτσι είναι. Υπάρχουν όμως ειδικά γάντια που και σε κρατάνε ζεστό, και είναι συμβατές με τέτοιες οθόνες.

http://www.topiphoneresource.info/best-iphone-gloves/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το iTunes 10 (δεν το έκανα ακόμα 10.1). Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να μην γίνεται sync στα Apps την ώρα που το συνδέω. Σε όλα τα άλλα δεν έχω θέμα. Πως το κάνω αυτό; Γενικώς έχει κάποια ρύθμιση να απενεργοποιώ το αυτόματο sync;

Γεια σε όλους... Εχω ένα πρόβλημα με το ipod touch μου. Μεχρι χθες είχα το παλιό ipod touch 2G το οποίο είναι μια χαρά, πολύ ευχαριστημενος γενικά αλλά αποφάσισα να πάρω το καινούργιο 4G. Όμως το itunes έχει αποθηκευμένο στη μνήμη του τα settings του παλιού με αποτέλεσμα να μην δέχεται να περάσει το καινούργιο (γιατί ίσως το βλέπει σαν να "κλέβει" τα settings του παλιού). Τι να κάνω?

Σκεφτομαι να παρω και γω το 32αρι...η αυτονοια ειναι καλη??για μουσικη δηλαδη ειναι οντως 40 ωρες??Επισης ακουγονται δυνατα τα ακουστικα?

ναι μονο μουσικη ειναι ανετα τοσο.. μια χαρα ειναι και η ενταση των ακουστικων

αν τλκ το παρεις παρε σιγουρα 32 τα 8 που παιρνουν πολλοι ειναι τραγικα λιγα!!!στην ουσια ειναι 6.5 τα οποια τα γεμισα σε λιγες ωρες με πολυ λιγα παιχνιδια

Sent from my iDevice

Κατι αλλο πρεπει να φταιει, δεν νομιζω να "ενοχλει" το ενα ipod το αλλο.

κοιτα στις ρυθμισεις μηπως εχεις πειραξει κατα λαθος τπτ!

ναι μονο μουσικη ειναι ανετα τοσο.. μια χαρα ειναι και η ενταση των ακουστικων

αν τλκ το παρεις παρε σιγουρα 32 τα 8 που παιρνουν πολλοι ειναι τραγικα λιγα!!!στην ουσια ειναι 6.5 τα οποια τα γεμισα σε λιγες ωρες με πολυ λιγα παιχνιδια

Sent from my iDevice

Συμφωνώ με την απάντηση αυτή! Είναι πολύ άνετο το 32GB δεν αγχώνεσαι αν θα το γεμίσεις. Μπορεί τα 8 να είναι πιο φτηνό αλλά εαν σαρέσουν ταινίες μουσική παιχνίδια σου συνιστώ ανεπιφύλακτα των 32. Μακρυά απο το 64 δεν λέει πολλά λεφτά πολύς χώρος άχρηστος :p

Υπάρχει app για το myphone ή για forums γενικότερα;

μήπως ξ'ερει κανείς πως περναω το installous στο ipod μου? έχω κατεβάσεο το cyndia αλλα δεν μου κατεβαίνει το Installous... μήπως θέλει νεότερη εκδοση του ipod? Edited by TheSmiths

Βρε παιδιά μόλις σύνδεσα το iPod στον υπολογιστή. Όμως δεν το βλέπει το iTunes. Τί να κάνωωωω;

Είχα βγάλει να κάνει sync τα apps. Το συνδέω και τίποτα. Έκανα reboot γιατί του είχα κάνει USB Driver (τον οποίο έβγαλα) και πάλι τίποτα.

Εν το μεταξύ το iTunes αναβοσβήνει συνέχεια αλλά δεν βλέπω νέο παραθυράκι!

Όλα οκ με το προηγούμενο post.

Λοιπόν να ρωτήσω κάτι άλλο. Προσπαθώ να βάλω battery theme αλλά απο ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζεται στο 4G. Κάνω λάθος; Λέτε να βγούνε νέα θέματα μπαταρίας για 4G iPod; Τι μπορώ να κάνω για αυτό; :confused:

• 2 weeks later...

Για να κανω μια ερωτηση.

Εχει βγει cassette adaptor για ipod για να συνδεεται με ραδιοκασετοφωνο. Εγω προσωπικα εχω εναν τετοιον ανταπτορα απο παλιο φορητο cd player, λετε αν το συνδεσω με ραδιοκασετοφωνο αυτοκινητου να μεταφερει τον ηχο οπως γινεται με το φορητο cd player?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Τελικά το μικρόφωνο του iPod Touch 4G δίπλα στην κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογραφήσεις και voIP κλήσεις;

Ερώτηση! Η υποδοχή του iPhone 4G είναι ίδια με του iPod Touch 4G?

Δηλαδή εαν αγόραζα ένα dock station που λέει είναι για iPhone 4G θα ήταν το ίδιο για το iPod Touch 4G?

Ολα τα μηλα εχουν την ιδια υποδοχη οποτε ναι λογικα θα κανει απροβληματιστα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται