milanmaniac Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα. Όταν πατάω το πλήκτρο για να ανοίξει το ipod, εμφανίζεται μια εικόνα που δείχνει ότι πρέπει μέσω του καλωδίου να το συνδέσω στο itunes. Έπειτα η εικόνα αυτή παραμένει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα. Όταν πατάω το πλήκτρο για να ανοίξει το ipod, εμφανίζεται μια εικόνα που δείχνει ότι πρέπει μέσω του καλωδίου να το συνδέσω στο itunes. Έπειτα η εικόνα αυτή παραμένει! Άνοιξε το και ξανά κλειστο μήπως και γίνει. Αν δεν γίνετε πρέπει να ξανά κανείς από την αρχή την διαδικασία. Κι εμένα έτυχε όταν το πείρα αλλά μετά ολλα είναι εντάξει Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα. Όταν πατάω το πλήκτρο για να ανοίξει το ipod, εμφανίζεται μια εικόνα που δείχνει ότι πρέπει μέσω του καλωδίου να το συνδέσω στο itunes. Έπειτα η εικόνα αυτή παραμένει! Πρέπει να το συνδέσεις με το iTunes. Αν δεν το έχεις κατέβασε το και προσπάθησε. Τα πάντα γίνονται μέσω του iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Προσοχή: http://www.protothema.gr/content.php?id=50767&category_id=33 --- @milanmaniac έγινε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τί είναι αυτό που μου εμφάνισε στο iTunes; το UDID. http://img32.imageshack.us/img32/1913/34723031.th.jpg (Οι τελευταίοι αριθμοί και γράμματα δεν έχουν φωτογραφηθεί) @milanmaniac έγινε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τί είναι αυτό που μου εμφάνισε στο iTunes; το UDID. http://img32.imageshack.us/img32/1913/34723031.th.jpg (Οι τελευταίοι αριθμοί και γράμματα δεν έχουν φωτογραφηθεί) @milanmaniac έγινε τίποτα; :google: http://www.google.com/search?sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8&q=identifier+udid Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Τι αρχεία βίντεο αναπαράγει; (τι τύπου; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Τι αρχεία βίντεο αναπαράγει; (τι τύπου; ) αρχεία ήχου: AAC, MP3, MP3 VBR, AIFF, WAB. Αρχεία βιντεου: Η.264, MPEG-4 αρχεία φωτό: GPEG,BMP,GIF,TIFF,PSD ( μόνο mac ) , PNG. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 αρχεία ήχου: AAC, MP3, MP3 VBR, AIFF, WAB. Αρχεία βιντεου: Η.264, MPEG-4 αρχεία φωτό: GPEG,BMP,GIF,TIFF,PSD ( μόνο mac ) , PNG. Μόνο του βίντεο ήθελα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μόνο του βίντεο ήθελα. Ευχαριστώ. δεν κάνει τίποτα. Σήμερα που μπήκα στο appulo.us μου εμφάνισε δίπλα beta, και από κάτω έγραφε κάτι. Μήπως ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 δεν κάνει τίποτα. Σήμερα που μπήκα στο appulo.us μου εμφάνισε δίπλα beta, και από κάτω έγραφε κάτι. Μήπως ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει? Ήθελα να το αναφέρω αυτό αλλά το ξέχασα. Το λέει πιο κάτω αν διαβάσεις. Είναι επειδή αλλάζουν server (γιατί κολλούσε από τους εκατομμύρια, όπως αναφέρει, χρήστες) θα πρέπει να γράψεις την απάντηση από την ερώτηση πιο πάνω. Όπως είδα άλλαξαν την ερώτηση. Χθες το βράδυ ήταν άλλη. (Ποιος ίδρυσε την endlessapps.) Ψάχνω απάντηση για τις ερωτήσεις αλλά δεν βρίσκω. Αν βρω θα κάνω τροποποίηση. Το πρώτο το βρήκα. Κάντε αντιγραφή όλο αυτό :Hint: Code in English. Hint 2: It has a man page. Hint 3: It sometimes appears with a ++ in it. Hint 4: Of independence? Πηγή: maybeNOW! (Δεν ξέρω γιατί λέει πως είναι χαλασμένο το link) Ελπίζω να έχουμε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δηλαδή πρέπει να γράψω ποιος δημιούργησε την endlessapps ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δηλαδή πρέπει να γράψω ποιος δημιούργησε την endlessapps ? Για χθες ίσχυε αυτό. Σήμερα είναι άλλο. Έχω παραθέσει την λύση. Μετά όμως είναι και άλλη μια που δεν ξέρω ακόμα την απάντηση. Θα την παραθέσω και αυτήν άμα την βρω. Είμαστε :offtopic: νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Για χθες ίσχυε αυτό. Σήμερα είναι άλλο. Έχω παραθέσει την λύση. Μετά όμως είναι και άλλη μια που δεν ξέρω ακόμα την απάντηση. Θα την παραθέσω και αυτήν άμα την βρω. Είμαστε :offtopic: νομίζω. ναι έχεις δίκαιο απλώς σήμερα που πήγα να δω κάτι μου έκανε εντύπωση. Δηλαδή κάτι τελευταίο κάθε φορά το ίδιο θα γίνεται? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ναι έχεις δίκαιο απλώς σήμερα που πήγα να δω κάτι μου έκανε εντύπωση. Δηλαδή κάτι τελευταίο κάθε φορά το ίδιο θα γίνεται? Είναι μέχρι να αλλάξουν τους servers και να το κάνουν πάλι γρήγορο. Hopefully this will take traffic down low enough that the site will work great. Remember, though, THIS IS ONLY TEMPORARY! No more troll after we get our new servers :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Είναι μέχρι να αλλάξουν τους servers και να το κάνουν πάλι γρήγορο. Ok ευχαριστώ. και στα αγγλικά λέει ότι είναι προσωρινό. Πάλη καλά δηλαδή Για όσοι θέλουν να μπουν στο appulo.us τοις απαντήσεις μπορούν να τοις βρουν σε αυτό το site http//trollbridge.wordpress.com/ Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Τελικά με χρήση του blackrn δεν μπορώ να κάνω jailbreak. Πάλι το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη κατά την έναρξη. Δεν ξέρω τι φταίει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Τελικά με χρήση του blackrn δεν μπορώ να κάνω jailbreak. Πάλι το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη κατά την έναρξη. Δεν ξέρω τι φταίει.... Δηλαδή σου εμφανίζει το καλώδιο όταν το ανοίγεις για να το συνδέσεις με το iTunes ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ναι ακριβώς αυτό. Εμφανίζεται το μήλο για 1-2 sec και μετά η εικόνα σύνδεσης με τα itunes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 παλικαρια μια ερωτηση αρχαριου...- ηχεια για το i-pod touch εχει παραγγειλει κανεις απο εξωτερικο?κατι τετοιο ψαχνω απλα δεν ξερω αν κανει για το δικο μου...!! http://www.sourcingmap.com/msound-portable-audio-speaker-for-ipod-mp3mp4cd-players-p-13176.html και κατι ασχετο..απο τι ξεχωριζει το 1ης-2ης-3ης γενιας?? http://www.pixmania.gr/gr/gr/494165/art/philips/c-asa-2-0-sbp1100.html και αυτο...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 http://www.pixmania.gr/gr/gr/494165/art/philips/c-asa-2-0-sbp1100.html και αυτο...?? Αυτά τα έχω εγώ, τα πήρα για τις καλοκαιρινές διακοπές. είναι αρκετά καλά και στην παραλία με θόρυβο ακούγονταν. Κυκλοφορούν 2 μοντέλα στην Ελλάδα με 2-3 ευρώ διαφορά αν θυμάμαι. Τα πιο ακριβά είναι με περισσότερα Watt. Μπορείς να τα δεις σε Κωτσόβολο, Mediamarkt και στα υπόλοιπα της αλυσίδας ή και αλλού είναι μάλλον διαδεδομένα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 μηπως ξερεις να μου πεις πως ξεχωριζουν τα 1της-2ρας-3της γενιας..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Θα σε γελάσω εγώ αυτά που έχω είναι λευκά με πορτοκαλί τον εσωτερικό δακτύλιο και ήταν τα πιο ακριβά (3€) όταν τα πήρα ήτοι με περισσότερα watt. Λογικά εκεί μόνο θα είναι η διαφορά. Τα δικά μου λένε SPA1500 και είναι 2x1,5watt. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mai_tai Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 δεν λεω για τα ηχεια...για τα i-pod λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ναι ακριβώς αυτό. Εμφανίζεται το μήλο για 1-2 sec και μετά η εικόνα σύνδεσης με τα itunes. βάλε το καλωδιο στον υπολογιστή μήπως γίνει η σου ζητάει κάτι, δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς πως γίνετε, αύριο πάντως μπορώ να πάρω έναν τεχνικό φιλο μου και να σου πω γιατί αυτός μου είχε πει αν μου τύχει καμία φορά αλλά δεν θυμάμαι. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts