hostolis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Να περιμένεις λιγάκι, θα ανακοινωθεί νέο iPod 1 Σεπτέμβρη. http://www.iphonehellas.gr/20406/apple-event-september-2010/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να περιμένεις λίγο. Ναι κυκλοφορεί σε 8 γίγα-32-64. Πιστεύω πως το καινούργιο iPod touch θα είναι ποιο ακριβώ επειδή κάτι για κάμερα λένε , τώρα το πόσο αλήθεια είναι δεν ξέρω. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Εχετε δικιο θα ανακοινωθει 1 Σεπτεμβριου αλλα πριν το Νοεμβριο θα φτασει στην Ελλάδα?? Το λέω αυτό γιατί συνήθως καθηστερούν να έρθουν. Κυκλοφορεί σε 8 giga αλλά ουσιαστικά είνα της δέυτερης γενιάς όχι της τρίτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 παίδες χαίρεται. Εχω ένα ipod wifi 8gp, είμαι σούπερ ευχαριστημένος για την διάρκεια μπαταρίας του αλλά και για τα χρήσιμα προγράμματα και παιχνίδια που κατεβάζω κατά καιρούς. Ψάχνω ένα καλό προγραμματάκι που να σχετίζεται με τα οικονομικά -φορολογία κλπ δηλαδή ένα προγραμματάκι που να σου βάζει σε μια σειρά τα οικονομικά σου ή πράγματα σχετικά με το τι πληρώνουμε σε εφορία κλπ. Αν ξέρει κανείς ας μου προτείνει κάτι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παίδες τι ώρα είναι η παρουσίαση σήμερα; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παίδες τι ώρα είναι η παρουσίαση σήμερα; Ξέρει κανείς; 20:00, ώρα Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ωραιο παωντως το καινουριο touch Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 για δωσε παραπανω info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Κατι σαν το iphone http://www.apple.com/ipodtouch/ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Παίδες σε τι τιμή και πότε αναμένεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μάλλον τις ίδιες τιμές θα έχει. Πάντως αν έχει το 8 γίγα 230€ θα το πάρω απλά τέλειο παρόλο που έχω το iPhone και iPod touch. Απλά ένα iPhone 4 χωρίς να παίρνει τηλ Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μάλλον τις ίδιες τιμές θα έχει. Πάντως αν έχει το 8 γίγα 230€ θα το πάρω απλά τέλειο παρόλο που έχω το iPhone και iPod touch. Απλά ένα iPhone 4 χωρίς να παίρνει τηλ Και εγώ το ίδιο... Και σκέψου ότι στο site της apple λέει την τιμή σε δολάρια. Οπότε αν συνυπολογίσεις τις ισοτίμιες πρέπει να βγει στα 178 ευρώ. Βάλε και φόρους. Περίπου όσο το παλιό δηλαδή. Η χαίρομαι που περίμενα και δεν πήρα το προηγούμενο... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το 8 θα έχει 200-230€ λογικά όπως και τα παλαιότερα. Πάντως είναι απλά τέλειο αφού έχει και κάμερα, και retina οθόνη, και 1 GHz Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση, μόλις είδα οτι ανακοίνωσε ο steve jobs το νεο ipod http://mantatanews.blogspot.com/2010/09/ipod.html , μπηκα στο site της apple, μπορω να το παραγγειλω απο εκει? Ερχεται Ελλαδα? Τέλος το ipod δεχετε ολες τις εφαρμογες που εχω στο 3gs? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 ποτε ερχεται Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση, μόλις είδα οτι ανακοίνωσε ο steve jobs το νεο ipod http://mantatanews.blogspot.com/2010/09/ipod.html , μπηκα στο site της apple, μπορω να το παραγγειλω απο εκει? Ερχεται Ελλαδα? Τέλος το ipod δεχετε ολες τις εφαρμογες που εχω στο 3gs? Στην Ελλάδα ναι θα έρθει μάλλον τον άλλον μήνα θα το κοιτάξω όμως. Ναι σχεδόν ολλες τις εφαρμογές θα δέχεται εκτός αυτές που είναι για τηλέφωνο δεν θα λειτουργούν. Αλλά και jailbreak θα μπορείς να το κανείς. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 To καινούριo ipod touch θα έχει ραδιόφωνο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 To καινούριo ipod touch θα έχει ραδιόφωνο? Αν δεν κάνω - μεγάλο - λάθος, μόνο τα καινούργια iPod nano θα έχουν ραδιόφωνο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 κακως! το μονο που με κραταει προς το παρων μακρυα απο την αγορα του ειναι η ελλειψη ραδιοφωνου. υπαρχει περιπτωση με καποιο software update να εμφανιστει ραδιοφωνο? απιθανο ε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Όχι δεν γίνεται. Κι εμένα αυτή η έλλειψη με χαλάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Υπάρχουν και ακουστικά που έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Και bluetooth ακουστικα. πχ itech Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Τα ακουστικα του,θα ειναι σαν του iphone με μικροφωνο ?λογω της βιντεο κλησεις κ καλα...ξερει κανεις? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) Τα ακουστικα του,θα ειναι σαν του iphone με μικροφωνο ?λογω της βιντεο κλησεις κ καλα...ξερει κανεις? Μάλλον όχι γιατί αυτά με το μικρόφωνο τα έχει σαν αξεσουάρ http://www.apple.com/uk/ipodtouch/specs.html Επίσης στο iphone έχει τα ίδια ακουστικά σαν αξεσουάρ αλλά λέει ότι αυτά που έχει μέσα είναι με μικρόφωνο. Edited September 7, 2010 by miky7 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Aσχετο αλλα μολις ειδα οτι πλεον υπαρχει το σαιτ της apple και στα ελληνικα....H τιμη παντως του 8αριου ειναι 260... Edited September 8, 2010 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εδώ ρωτάμε για το nano? Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς... εαν έχει δυνατό ήχο. Έχω πρόβλημα ακοής και ακούω πολύ χαμηλά. Επίσης αυτό με το ράδιο αναμένεται να βγεί κάποτε.. σύντομα ας πούμε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts