chrismasgr Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Εχω ένα ψηλοπροβλημματάκι με το itunes . Αγόρασα κάποια τραγούδια και ενώ τα έχω βάλει στο ipod στο iphone δεν μπορώ να τα περάσω . Να σας ενημερώσω όμως ότι έχω και δύο pc με δύο διαφορετικές ιtunes library. Τι κάνω σ'αυτή την περίπτωση ; Πως τα περνάω τα τραγούδια ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Γεια σας παιδιά. Σήμερα αγόρασα ένα ipod touch 1g στα 8gb, που έχει το firmware 1.1.5. Θέλω να κάνω jailbrake, αλλά έχω χαθεί(δεν είμαι και πολύ σχετικός). Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια λινκ με οδηγούς στα ελληνικά, θα του ήμουν υπόχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=97 διαβασε εδω μεσα, οτι ισχυει για το iphone ισχυει και για το ipod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Από τότε που ανανέωσα το firmware του iPod Touch 3g μου στην τελευταία έκδοση (3.1.3), η συσκευή έχει κρασάρει 3 φορές.:( Όλες τις φορές συνέβη ενώ πληκτρολογούσα στην αναζήτηση εφαρμογών. Σας έχει παρουσιαστεί εσάς κανένα πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση; Έκανα μια επαναφορά συστήματος κι επανεγκατέστησα τις εφαρμογές, μπας και εξαλειφθεί το πρόβλημα (Βέβαια, αν θυμάμαι καλά το τελευταίο back up έγινε ενώ είχε ήδη παρουσιαστεί μια φορά το πρόβλημα, οπότε μάλλον είναι δώρον άδωρον. Μήπως να επέλεγα να το συνδέσω ως νέα συσκευή στο iTunes; ). Καμμιά συμβουλή από κανέναν ομοιοπαθή; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί κάποια εφαρμογή το πρόβλημα; Το συγκεκριμένο iPod το είχα κερδίσει σε πρόσφατο διαγωνισμό της Wind και δεν ξέρω τι παίζει και με το θέμα της εγγύησης (αν και δεν νομίζω πως πρόκειται για πρόβλημα του hardware). Edited March 5, 2010 by Kostas_01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 υπάρχει κανενα προγραματακι για να κλειδώνουμε φακελους κ γνωρίζετε κανενα παινχιδι απο αυτα που εχουν 2 εικόνες και ψαχνεις τις διάφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 υπάρχει κανενα προγραματακι για να κλειδώνουμε φακελους κ γνωρίζετε κανενα παινχιδι απο αυτα που εχουν 2 εικόνες και ψαχνεις τις διάφορές? Υπάρχει το Spot It! που είναι πάρα πολύ καλό και ποιοτικό αλλά πρέπει να το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 υπάρχει κανενα προγραματακι για να κλειδώνουμε φακελους filleApp Pro γνωρίζετε κανενα παινχιδι απο αυτα που εχουν 2 εικόνες και ψαχνεις τις διάφορές? find it υπαρχει και σε lite εκδοση αν δεν το εχεις σπασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πώς καθαρίζουμε το ipod Touch από όλα τα προσωπικά στοιχεια; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Restore 123 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Προσοχή είναι πρώτης γενιάς, με αγορασμένες τις 2.0 και 3.0 εκδόσεις του λειτουργικού 20 ευρώ. Δεν είναι J/B. Θα ήθελα να τα κρατήσω τα δεδομένα, αν και δεν είναι αγορασμένη κάποια εφαρμογή, για το iphone όταν κι αν με το κάλο το πάρουμε... Με το restore απλώς θα σβήσουν όλα στο ipod touch; KAI θα μείνει η 3.1.3; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παιδια μιας και εχασα τα ακουστικα μου αποφασισα να ψαξω λιγο στο ebay...και βρηκα αυτο(κ αλλα) : http://cgi.ebay.com/Original-Earphone-Headphone-for-i-Pod-iPhone-Nano-Touch_W0QQitemZ220571878121QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item335b1bc2e9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 πριν κανα τριμηνο πηρα κατι παρομοια απο το ebay και εγω και ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Eιναι original?Γιατι αμα ειναι να παρω 3 να εχω αμα τα χασω(μου τα κλεψουν δλδ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 original δεν ειναι αλλα για την τιμη τους ειναι παρα πολυ καλα, εγω τα ειχα παρει για να εχω και το μικροφωνο που δεν ειχα αλλα και απο ηχο ειναι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alf133 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 σκεφτομουν να παρω το iphone κυριως για ιντερνετ κ εφαρμογες.μετα σκεφτηκα οτι το ipod touch ειναι πιο οικονομικη λυση για οτι ζηταω.θελω να ρωτησω αν το σερφαρισμα πλησιαζει αυτο ενος netbook.αν υποστηριζει αρχεια pdf πχ.να κατεβαζω μια εφημεριδα απο τον υπολογιστη και να την διαβαζω στο ipod....kai τι συνδεση μου προτεινετε να κανω για μεση χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alf133 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 το ipod touch φορτιζει μονο απο pc?και κατι αλλο ποια η διαφορα του 8 gb απο το 32? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Το 8αρι που βρίσκεται τώρα στην αγορά είναι 2ης γενιάς, ενώ το 32αρι είναι 3ης γενιάς. Αν ψάξεις θα εδώ στο φόρουμ θα δεις τις διαφορές εκτός από τη χωρητικότητα ;) Όσο για αν φορτίζει από τον υπολογιστή, όχι φορτίζει και από αλλού αν έχει ειδικό αντάπτορα που να μπαίνει στο ρεύμα και να παίρνει USB ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krgk13 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπερα σε ολους. Μηπως γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατο να αλλαξει ο τροπος πληρωμης στι itunes? Δλδ, αντι για μια πιστωτικη, να επιλεξω να πληρωνω μεσω μιας αλλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 σκεφτομουν να παρω το iphone κυριως για ιντερνετ κ εφαρμογες.μετα σκεφτηκα οτι το ipod touch ειναι πιο οικονομικη λυση για οτι ζηταω.θελω να ρωτησω αν το σερφαρισμα πλησιαζει αυτο ενος netbook.αν υποστηριζει αρχεια pdf πχ.να κατεβαζω μια εφημεριδα απο τον υπολογιστη και να την διαβαζω στο ipod....kai τι συνδεση μου προτεινετε να κανω για μεση χρηση? καταρχας....μονο και μονο για το θεμα οθονης - πληκτρολογιου ενα netbook - tablet το ιPod / iPhone δεν το πλησιαζει στο Browsing.Αρχεια PDF υποστηριζει κανονικα.Οταν λες συνδεση?Το ιPod μπορει να συνδεθει μεσω WiFi μονο..δεν εχει 3g.Εκτος και αν ενοεις για συνδεση ADSL...οποτε αλλαζει το θεμα.Υπαρχει αλλο topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Παιδιά έχω ερώτηση ίσως και ανόητη... Έχω το IPOD Touch 3g 32GB και τις τελευταίες μέρες έχω αγοάράσει το SHURE MPA και έχω βάλει πάνω ακουστικά της δικής μου επιλογής. Μέχρι εδώ καλά.Το θέμα είναι ότι για έναν ανεξήγητο λόγο εδώ και τρεις μέρες που έχω πάνω το MPA ξεκινά να παίζει το IPOD και τα ακουστικά σε ανύποπτο χρόνο εκεί που τα χω παρατημένα.Παράδειγμα ξεκινά μέσα στη νύχτα μόνο του ή ξεκινά μετά δύο ώρες που το έχω παρατήσει πάνω στο γραφείο μου. Σημειώστε ότι MPA και ακουστικά τα έχω μονίμως πάνω αφού δεν θέλω να ταλαιπωρώ αδίκως τα jacks ότι αυτό συμβαίνει μόνο με το MPA.Μέχρι πρότινος που είχα το Griffin Audio Adapter(και μου χάλασε) δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. ότι εννοείται όταν τελειώνω τις ακροάσεις μου κλείνω την εφαρμογή της μουσικής, την εξαφανίζω στο backgrounder και βάζω το IPOD σε sleep mode όταν ξεκινά να παίζει μουσική στο άσχετο, παίζει random από τη βιβλιοθήκη Τί πιστεύετε ότι φταίει και στοιχειώνει το IPOD μου; Μήπως φταίει κάποια ενεργοποιημένη φωνητική λειτουργία, μήπως η υπερευαισθησία του μικροφώνου του MPA; Τι;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μηπως εχεις βαλει αφυπνιση ή κατι παρομοιο και ξεκιναει να παιζει?Δοκίμασε να κανεις και ενα reboot.Περιεργο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ipod touch και θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να ακουω ραδιο απο το ipod...Τα φωτα σας... Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Μέσω WiFi και ειδικής εφαρμογής :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krgk13 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. Ξερω οτι σιγουρα θα εχει απαντηθει αλλα 207 σελιδες ειναι παααααρα πολλες : πως στο καλο περναω ταινιες στο ipod? Τις βαζω κανονικα στο library του itunes, επλεγω sync video, παταω apply αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Septagram Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Αν εχεις το manual διαβασε ποιους τυπους αρχειων βιντεο υποστηριζει και σε ποιες αναλυσεις. Νομιζω οτι ειναι μεχρι 640χ480 και ενα προγραμμα για να μετατρεψεις διαφορα αρχεια ειναι το Media Coder Iphone/Ipod Touch Edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts