Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επηρεάζει την αναπαραγωγή μουσικής ή το serfάρισμα στο internet ο -αργός- επεξεργαστής του 2G; :confused:

Σε καμμια περιπτωση. Πολλες φορες δουλευω και τα 2 ταυτοχρονα (ακουω δηλ. μουσικη και δουλευω στο internet) και δεν παρατηρω κανενα lag. Στο 1G ναι, ειχα δει καποια θεματακια πανω σε αυτο, στο 2G ποτε.

Διορθωση: Δεν ειναι "αργος" ο επεξεργαστης του 2G, απλα δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο του 3G.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στo serfάρισμα η διαφορά είναι λίγη, υπάρχει αλλά δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει. Πάντως με τέτοια χρήση τα 8GB σου φτάνουν αλλά το θέμα είναι μετά, όταν με το καλό το πάρεις, να μην πωρωθείς (σαν όλους εμάς) και να αρχίσεις να το φορτώνεις παιχνίδια και εφαρμογές ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Θα είναι πιο δύσκολη απ'ότι φανταζόμουνα η απόκτηση του iTouch. Πήγα σ'όλα τα καταστήματα "Γερμανός" και κανένα δεν το είχε ούτε μέσω παραγγελίας! Μάλιστα, σ'ένα μου είπαν:"Δεν έχω. Ένα είχα και το έδωσα τις προάλλες, αλλά δεν θα ξαναφέρω". Ευτυχώς, ένα φίλος μου δουλεύει σε κατάστημα "Γερμανός" δίπλα στο σπίτι μου και μου είπε ότι θα κοιτάξει αν υπάρχει και αν υπάρχει θα μου το φέρει την άλλη Τρίτη, γιατί η αποθήκη έχει έλλειψη. Τέλος, στο "Κοτσόβολο" δεν ξέρουν τι είναι και μου είπε η υπάλληλος:"Δεν φέρνουμε εμείς τέτοια πράγματα". Δε ξέρουν τι είναι το iTouch, αλλά στα ράφια είχαν iPod Nano. :down:.

O Γερμανός και ο Κοστόβολος είναι τα πιο άθλια μαγαζιά. Ας μην αρχίσω να λέω...

Πήγαινε στο Multirama, Πλαίσιο, Public (άμα έχετε εκεί) να βρεις την υγειά σου.:) Το έχουν 1000%.

Ο Γερμανός μόνο για κινητά είναι.

Όταν πήγα να πάρω iPod Nano όλα τα μαγαζιά το είχαν, σε όλα τα χρώματα, εκτός από τον Γερμανό και τον Κοστόβολο.;)

O Γερμανός και ο Κοστόβολος είναι τα πιο άθλια μαγαζιά. Ας μην αρχίσω να λέω...

Πήγαινε στο Multirama, Πλαίσιο, Public (άμα έχετε εκεί) να βρεις την υγειά σου.:) Το έχουν 1000%.

Ο Γερμανός μόνο για κινητά είναι.

Όταν πήγα να πάρω iPod Nano όλα τα μαγαζιά το είχαν, σε όλα τα χρώματα, εκτός από τον Γερμανό και τον Κοστόβολο.;)

Και τα "Multirama" δεν πάνε πίσω. Βρήκε ένας υπάλληλος ετοιμοπαράδοτα iTouch σε 2 καταστήματα της Κέρκυρας, αλλά τα είχαν για τη βιτρίνα και δεν μπορούσαν να μου τα δώσουν. Επίσης, τα άλλα μαγαζιά που αναφέρεις δεν υπάρχουν στην Κέρκυρα (Public και Πλαίσιο).

μια απορια: τα i pod 3g 16+ δεν εχουν gps ετσι? ουσιαστικα ειναι ενα i phone χωρις το phone και το gps η υπαρχουν κ αλλες διαφορες?

μια απορια: τα i pod 3g 16+ δεν εχουν gps ετσι? ουσιαστικα ειναι ενα i phone χωρις το phone και το gps η υπαρχουν κ αλλες διαφορες?

Κανένα iPod δεν έχει GPS. Μόνο Google Maps.

Ουσιαστικά ό,τι χρειάζεται για να γίνει κινητό, κάμερα και GPS.

Ας μην ξεχνάμε όμως και το Car Kit τoυ/ης ΤomΤοm το οποίο έχει ενσωματομένο δείχτη GPS και έχει πλήρη συμβατότητα με το iPod.

παιδια στα 2nd gen ipod touch υπαρχει διαφορα μεταξυ στα 8 και 16gb? και εννοω σε τομεα ταχυτητας επεξεργαστη και graphic accelerator.στα 3rd gen ξερω οτι υπαρχει.ευχαριστω...

Εψαξα στο skroutz και το 3d generation το Pixmania το εχει πιο φθηνο απο το 2nd generation!! Pως γινεται αυτο; Ποιο απο τα 2 προτεινετε και γιατι; Θελουν τιποτα unlock και αυτα σα το Iphone ή οχι;

εαν ειναι το 8 γιγα τοτε ειναι σαν να περνεις το 2 γενιας αιποντ μιας και εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα και τιποτα καινουριο

μονο αυτα που εχουν 32 και 64 γιγα εχουν καλυτερο γρηγοροτερο hardware, καρτα γραφικων και voice control

και το αιποντ δεν ειναι τηλ αρα δεν χρειαζεται κανενα unlock μονο jailbreak για να περνας πεχνιδια κτλ

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Όχι καμία διάφορα δεν έχουν μόνο τα 32 και 64 γίγα έχουν καλύτερο επεξεργαστεί και γραφικά.

Ναι θέλει jailbreak για να περνάς δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Ποιο προτεινετε εσεις δλδ; Τι να κανεις τον επεξεργαστη και τα γραφικα σε εναν media palyer; Για τα παιχνιδια μονο τοσα λεφτα;

Και γιατι τα αλλα 2 μοντελα ειναι ιδια; Καμμια διαφορα; Ουτε στο σχεδιασμο; Γιατι το βγαλανε τοτε;

Μια ερωτηση, κυριως προς τα παιδια που το εχουν ηδη κανει αυτο:

Εχω ενα Windows 7 μηχανημα με φορτωμενο το τελευταιο iTunes, ενα library με μουσικη/applications και ενα iPod Touch 2G το οποιο και συγχρονιζω κανονικα.

Εχω παρει backup απο την επιλογη File/Library/Backup to disc.

Ας υποθεσουμε οτι αγοραζω ενα Mac Book Pro. Αν το σκεφτομαι καλα, θα πρεπει να παω στο iTunes εκει (στο mac), να κανω authorize computer, και μετα να βαλω το backup-dvd που θα εχω δημιουργησει απο πριν στο pc για να κανει μεταφορα ολου του library στο mac.

Αν τα εχω σκεφτει καλα, καπως ετσι πρεπει να ειναι μεχρι εδω. Τι θα συμβει ομως τωρα οταν συνδεσω το iPod στο mac και κανω sync ?? :worry:

Από τη στιγμή που το iPod θα εντοπίσει songs/pics/videos με το ίδιο όνομα, όλα κανονικά ΄θα είναι :)

Από τη στιγμή που το iPod θα εντοπίσει songs/pics/videos με το ίδιο όνομα, όλα κανονικά ΄θα είναι :)

Χμμμ...αν οντως κανει αυτο και δεν κραταει στοιχεια σε ενδιαμεσες λιστες, τοτε μαλον θα συμβει αυτο που λες.

Το εχεις κανει ?

Καλησπερα παιδια! Μολις μου εδωσε ο αδερφος μου ενα iPod Touch 8giga sthn ekdosh 2.2.1 (5H11a). Καταρχην μπορω να μαθω αν ειναι 1G ή 2G? Υπαρχουν καπου οδηγιες να κανω jailbreak συγκεκριμενα για αυτο; Εχω να κερδισω πολλα πραγματα;

ευχαριστω!

Χμμμ...αν οντως κανει αυτο και δεν κραταει στοιχεια σε ενδιαμεσες λιστες, τοτε μαλον θα συμβει αυτο που λες.

Το εχεις κανει ?

Ναι, ακριβώς έτσι.

Φίλη είχε τα songs/pics/videos στο δικό της pc και όταν πήρα το ipod για jailbreak, αντεγραψα το library της σε ενα cd και το περασα ολοκληρο στο itunes μου και δε σβήστηκε τίποτα.

Καλησπερα παιδια! Μολις μου εδωσε ο αδερφος μου ενα iPod Touch 8giga sthn ekdosh 2.2.1 (5H11a). Καταρχην μπορω να μαθω αν ειναι 1G ή 2G? Υπαρχουν καπου οδηγιες να κανω jailbreak συγκεκριμενα για αυτο; Εχω να κερδισω πολλα πραγματα;

ευχαριστω!

Μεγιά σου :)

Σχετικά με ό,τι ρώτησες, έχεις να κερδίσεις ΠΟΛΛΑ πράγματα :)

Κατ' αρχάς, μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια σου (χωρίς ακουστικά); Έχει ενσωματωμένο ηχείο, δηλαδή; Αν ναι, τότε είναι 2nd Gen. Το ηχείο είναι εκεί που είναι και η θύρα USB του iPod.

Αναβάθμισέ το μέσω iTunes στην έκδοση 3.1.2. Έχει πολλά πρόσθετα, κυριότερα τα ελληνικά αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα. Άλλωστε, αν δεν αναβαθμίσεις, δε θα μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές, ελάχιστες είναι πια συμβατές με την 2.2.1.

Όσον αφορά το Jailbreak: Προσωπικά, εγώ το κάνω σε όλες τις συσκευές. Απελευθερώνει την συσκευή. Ενδεικτικά, μπορώ να σου πω πως, με αυτο, μπορείς να κάνεις το iPod σου να μοιάζει με το 3GS, αλλά δε θα επεκταθώ αυτή τη στιγμή άλλο. Εγώ σου προτείνω να το κάνεις, άλλοι όχι. Εσύ αποφασίζεις. Ψάξε για το blackra1n. Ορίστε και μια σελίδα που εξηγεί τι είναι το jailbreak http://www.techhail.com/mobiles/what-is-jailbreaking-why-should-you-jailbreak-iphone-ipod-touch/2214.

Aυτά από εμένα. Ελπίζω να απολαύσεις αυτό το gadget όσο και οι υπόλοιποι κάτοχοι apple προϊόντων.

Και τα "Multirama" δεν πάνε πίσω. Βρήκε ένας υπάλληλος ετοιμοπαράδοτα iTouch σε 2 καταστήματα της Κέρκυρας, αλλά τα είχαν για τη βιτρίνα και δεν μπορούσαν να μου τα δώσουν. Επίσης, τα άλλα μαγαζιά που αναφέρεις δεν υπάρχουν στην Κέρκυρα (Public και Πλαίσιο).

Μπορώ, μήπως, να προτείνω, να το ψάξεις στο skroutz και να το παραγγείλεις στο σπίτι σου κατευθείαν? :) να πληρώσεις στην πόρτα.

Τώρα, θα συμφωνήσω, φυσικά με τον Ισίδωρο, ο Γερμανός και ο Κωτσόβολος είναι τα πιο άθλια καταστήματα, δε ξέρουν τι τους γίνεται, ειλικρινά;

Τέλος πάντων, σου προτείνω να το αγοράσεις από εδώ, έχει γίνει typo όμως, είναι 2nd και όχι 3rd.

Οι άνθρωποι είναι απλά άψογοι. Το παραγγέλνεις, σου τηλεφωνούν να επαληθεύσεις την παραγγελία, την στέλνουν αμέσως και την επόμενη εργάσιμη είναι στα χέρια σου. Έχω παραγγείλει 3 φορές από εκεί, άψογη εξυπηρέτηση.

Μεγιά σου :)

Σχετικά με ό,τι ρώτησες, έχεις να κερδίσεις ΠΟΛΛΑ πράγματα :)

Κατ' αρχάς, μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια σου (χωρίς ακουστικά); Έχει ενσωματωμένο ηχείο, δηλαδή; Αν ναι, τότε είναι 2nd Gen. Το ηχείο είναι εκεί που είναι και η θύρα USB του iPod.

Αναβάθμισέ το μέσω iTunes στην έκδοση 3.1.2. Έχει πολλά πρόσθετα, κυριότερα τα ελληνικά αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα. Άλλωστε, αν δεν αναβαθμίσεις, δε θα μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές, ελάχιστες είναι πια συμβατές με την 2.2.1.

Όσον αφορά το Jailbreak: Προσωπικά, εγώ το κάνω σε όλες τις συσκευές. Απελευθερώνει την συσκευή. Ενδεικτικά, μπορώ να σου πω πως, με αυτο, μπορείς να κάνεις το iPod σου να μοιάζει με το 3GS, αλλά δε θα επεκταθώ αυτή τη στιγμή άλλο. Εγώ σου προτείνω να το κάνεις, άλλοι όχι. Εσύ αποφασίζεις. Ψάξε για το blackra1n. Ορίστε και μια σελίδα που εξηγεί τι είναι το jailbreak http://www.techhail.com/mobiles/what-is-jailbreaking-why-should-you-jailbreak-iphone-ipod-touch/2214.

Aυτά από εμένα. Ελπίζω να απολαύσεις αυτό το gadget όσο και οι υπόλοιποι κάτοχοι apple προϊόντων.

Τέλεια. Ειναι 2G. Στο iTunes παω να κανω την αναβαθμιση και ζηταει να εγγραφω. Θελει να πληρωσουμε για την αναβαθμιση? Αν το σπασω πρωτα θα ειναι τσαμπα? Και κατι τελευταιο για να κανω λογαριασμο στο iTunes πρεπει οπωσδηποτε να τους δωσω και την πιστωτικη μου?

Ναι, ακριβώς έτσι.

Φίλη είχε τα songs/pics/videos στο δικό της pc και όταν πήρα το ipod για jailbreak, αντεγραψα το library της σε ενα cd και το περασα ολοκληρο στο itunes μου και δε σβήστηκε τίποτα.

ok, δε σβηστηκε τιποτα αλλα κανεις sync χωρις προβλημα ??

Και κατι τελευταιο για να κανω λογαριασμο στο iTunes πρεπει οπωσδηποτε να τους δωσω και την πιστωτικη μου?

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Δες αυτό το trick:

Υ.Γ: Για να λειτουργήσει το trick θα πρέπει να ανοίξεις το iTunes μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής και να αλλάξεις τη χώρα από Ελλάδα σε Αμερική. Το έκανα και δούλεψε. ;)

Μπορώ, μήπως, να προτείνω, να το ψάξεις στο skroutz και να το παραγγείλεις στο σπίτι σου κατευθείαν? :) να πληρώσεις στην πόρτα.

Τώρα, θα συμφωνήσω, φυσικά με τον Ισίδωρο, ο Γερμανός και ο Κωτσόβολος είναι τα πιο άθλια καταστήματα, δε ξέρουν τι τους γίνεται, ειλικρινά;

Τέλος πάντων, σου προτείνω να το αγοράσεις από εδώ, έχει γίνει typo όμως, είναι 2nd και όχι 3rd.

Οι άνθρωποι είναι απλά άψογοι. Το παραγγέλνεις, σου τηλεφωνούν να επαληθεύσεις την παραγγελία, την στέλνουν αμέσως και την επόμενη εργάσιμη είναι στα χέρια σου. Έχω παραγγείλει 3 φορές από εκεί, άψογη εξυπηρέτηση.

Το θέμα είναι πως το iPod θα το πληρώσω μέσω πιστωτικής και η μόνη κάρτα που έχω είναι η "Magna Germanos". :( Πέρασα σήμερα να δω πως πάει η παραγγελία (γιατί μου είπαν ότι θα κοιτάξουν στην αποθήκη πρώτα να δουν αν υπάρχει απόθεμα) και μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα ή να περάσω αύριο γιατί αυτός που έχει το κατάστημα (είναι αυτός που μου έκανε την παραγγελία) λείπει και δεν ξέρουν που έχουν βάλει το χαρτί με τις παραγγελίες. :blink::p