Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε δε πειράζει. Θα κάνεις απλά authorize, και θα σου πει πως θα εχεις 2 απο 5 υπολογιστές authorized στο itunes account σου.

Χμ, σωστά, το ξέχασα αυτό. Θενξ hostolis! :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αν γίνουν Authorized και οι 5 Η/Υ τι γίνεται;

κάνεις deauthorize all και κάνεις πάλι μετά έναν έναν authorize

Ευχαριστώ αλλά που βρίσκεται αυτό;

Check this

http://support.apple.com/kb/HT1420

μια μικρη ερωτησουλα

πως μπορω να βαλω παιχνιδια στο touch?

τι εφαρμογη χρειαζεται?

ευχαριστω

read this

http://www.isepsis.com/guides-and-tutorials/308--iphone.html?lang=el

δεν μπορουμε να κανουμε update το touch σε 312 χωρις να πληρωσουμε?

γιατι μου ζιταει 5 ευρω περιπου για το update...

λοιπον ενω πιστευω πως κανω αυτα που μου ζηταει

για να περασω το jailbreak και δεν δουλευει

καθομαι ολη μερα και δεν εχω κανει τιποτα

βαζω και το blackru1n.exe και παλι δεν βλεπω το πληκτρο

cydia...

τι να κανω?????????

ουτε καν update δεν μπορω να κανω

θα τρελαθω.

παιδια εχει παρει κανεις το tomtom carkit που προσθετει gps στο ipod touch να μας πει εντυπωσεις? το βρισκω πολυ ενδιαφερον συνδυασμο...

λοιπον ενω πιστευω πως κανω αυτα που μου ζηταει

για να περασω το jailbreak και δεν δουλευει

καθομαι ολη μερα και δεν εχω κανει τιποτα

βαζω και το blackru1n.exe και παλι δεν βλεπω το πληκτρο

cydia...

τι να κανω?????????

ουτε καν update δεν μπορω να κανω

θα τρελαθω.

Oταν τρεχεις το blackrain και γινει σωστα η εγκατασταση του δεν βλεπεις κανενα εικονιδιο cydia αλλα μονο blackrain.Θα το ανοιξεις και απο εκει μεσα θα εγκαταστησεις το cydia μεσω wifi :)

• 2 weeks later...
SOS παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει!προσπαθω να κανω jailbreak με το blackra αλλα δεν γινεται τιποτα.μολις αρχιζει η εφαρμογη να τρεχει γυρναει το ipod σε recovery ανοιγει το itune που ζηταει restore και στη συνεχεια η εφαρμογη δεν κανει τιποτα ουτε εμφανιζεται στην οθονη τιοποτα τι να κανω?

Καλημέρα! Να κάνω μια ερώτηση. Τα ipod touch 2g και 3g έχουν ακριβώς ίδιες διαστάσεις; Ρωτάω, γιατί βλέπω στους καταλόγους μαγαζιών ότι μερικές θήκες απευθύνονται μόνο σε μία από τις δύο γενιές.

Τέλος, μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτός ο φορτιστής είναι κατάλληλος για ipod touch 3g ή αν είναι μόνο για άλλες εκδόσεις ipod (nano, video κτλ) ; http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10006121

Ευχαριστώ!:)

Καλημέρα! Να κάνω μια ερώτηση. Τα ipod touch 2g και 3g έχουν ακριβώς ίδιες διαστάσεις; Ρωτάω, γιατί βλέπω στους καταλόγους μαγαζιών ότι μερικές θήκες απευθύνονται μόνο σε μία από τις δύο γενιές.

Τέλος, μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτός ο φορτιστής είναι κατάλληλος για ipod touch 3g ή αν είναι μόνο για άλλες εκδόσεις ipod (nano, video κτλ) ; http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10006121

Ευχαριστώ!:)

Τα ίδια είναι. Το εσωτερικό έχει αλλάξει.

(Δεν είμαι 100% σίγουρος)Κάνει αυτός ο φορτιστής γιατί όλα τα iPod έχουν την ίδια υποδοχή. Πάρε τον και αν δεν κάνει δεν πειράζει, 0,99 € κοστίζει. :) Εγώ έχει πάρει για το iPod Touch και κάνει και για το iPod Nano.

>>>ΤΑ ΝΕΑ δωρεαν iphone app με όλα τα νέα...<<<

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ισίδωρε, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!:)

Θα τον δοκιμάσω το φορτιστή, καθώς όπως είπες κι εσύ ειναι υπερβολικά φθηνός έτσι κι αλλιώς. Η τάση που παρέχει είναι 5Volt, άρα, εφόσον ταιριάζει και το βύσμα του, μάλλον θα δουλέψει χωρίς να εκραγεί το ipod μου.:grin::p

ειναι καποιοι γνωστοι Αμερικη και λεω να του πω να μου παρουν το ipod touch 8gb απο κει. λογικα θα βγει κοντα στα 140€ μιας και εκει κοστιζει 199$. σωστα? να την κανω την κινηση ή οχι? μηπως να το παρω απο Ελλαδα τελικα? αν μπορειται απαντηστε σημερα ή αυριο για να τους ειδοποιησω, μιας και αυτοι θα επιστρεψουν με τη νεα χρονια.

ευχαριστω. sorry αν εχει απαντηθει το ερωτημα μου νωριτερα, αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω. :)

Σκέφτομαι τις τελευταίες ημέρες να αγοράσω ένα iPod Touch 8Gb και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις:

Α) Υπάρχουν πλέον στην αγορά iPod Touch 2G; Έχω ακούσει ότι τα iPod Touch 3G έχουν ως και 50% γρηγορότερο επεξεργαστή και θα'θελα ένα 3ης γενιάς. :D

Β) Μπορώ να κάνω συγχρονισμό της μουσικής που έχω στον υπολογιστή και μέσω του Windows Media Player ή θέλει μόνο iTunes;

Γ) Μπορώ να εγκαταστήσω στο iPod Touch εφαρμογές από το «App Store» και αν ναι, μπορώ να εγκαταστήσω «σπασμένες»; Και

Δ) Υπάρχει Jailbreak στο iPod Touch;

Σας ευχαριστώ. :O

Σκέφτομαι τις τελευταίες ημέρες να αγοράσω ένα iPod Touch 8Gb και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις:

Α) Υπάρχουν πλέον στην αγορά iPod Touch 2G; Έχω ακούσει ότι τα iPod Touch 3G έχουν ως και 50% γρηγορότερο επεξεργαστή και θα'θελα ένα 3ης γενιάς. :D

Β) Μπορώ να κάνω συγχρονισμό της μουσικής που έχω στον υπολογιστή και μέσω του Windows Media Player ή θέλει μόνο iTunes;

Γ) Μπορώ να εγκαταστήσω στο iPod Touch εφαρμογές από το «App Store» και αν ναι, μπορώ να εγκαταστήσω «σπασμένες»; Και

Δ) Υπάρχει Jailbreak στο iPod Touch;

Σας ευχαριστώ. :O

α)Όλα τα iPod Touch 8 GB είναι 2G.

β) Μόνο με iTunes.

γ)Φυσικά μπορείς. Και "σπασμένες". Όλοι από εκεί κατεβάζουμε. Αν δεις και στις φωτογραφίες στην μπάρα του iPod έχει εικονίδιο του App Store.

δ)Ναι.

Γενικά το iPod είναι ολόιδιο με το iPhone. Και αφού έχεις το iPhone σύμφωνα με το παλιό avatar σου ξέρεις που να το χειριστείς. Και μπορείς να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει ήδη για το iPhone.

Πως και δεν σου απάντησαν άλλοι;!;

α)Όλα τα iPod Touch 8 GB είναι 2G.

β) Μόνο με iTunes.

γ)Φυσικά μπορείς. Και "σπασμένες". Όλοι από εκεί κατεβάζουμε. Αν δεις και στις φωτογραφίες στην μπάρα του iPod έχει εικονίδιο του App Store.

δ)Ναι.

Γενικά το iPod είναι ολόιδιο με το iPhone. Και αφού έχεις το iPhone σύμφωνα με το παλιό avatar σου ξέρεις που να το χειριστείς. Και μπορείς να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει ήδη για το iPhone.

Πως και δεν σου απάντησαν άλλοι;!;

Καταρχάς, σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν έχω το iPhone 3G/S, αλλά μου αρέσει ως avatar. :p Μόνο τα άλλα iPod Touch είναι 3G; :confused:

Καταρχάς, σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν έχω το iPhone 3G/S, αλλά μου αρέσει ως avatar. :p Μόνο τα άλλα iPod Touch είναι 3G; :confused:

Ναι. Τα ακριβά.

---

Για αυτό είπα στο myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση:

Κάτω ή δίπλα από το κινητό που έχουμε να εμφανίζεται ποιο κινητό θα θέλαμε να έχουμε. :)
Αν το παρακολουθείς.:)

Ναι μόνο τα αλλα είναι 3g το 32,και το 64. Το 8 giga είναι 2g και έχει τον παλιό επεξεργαστεί μόνο η τιμή έπεσε στα 200€.

Πάντως αξίζει να το αγοράσεις εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σημείο που σκέφτομαι, να αγοράσω και το iPhone 32 giga.

8 γίγα παντως είναι πολύ λίγο τα έχω γεμίσει και τα 8.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Ναι μόνο τα αλλα είναι 3g το 32,και το 64. Το 8 giga είναι 2g και έχει τον παλιό επεξεργαστεί μόνο η τιμή έπεσε στα 200€.

Πάντως αξίζει να το αγοράσεις εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σημείο που σκέφτομαι, να αγοράσω και το iPhone 32 giga.

8 γίγα παντως είναι πολύ λίγο τα έχω γεμίσει και τα 8.

Τα έχω αναφέρει.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι!:)

Γιάννη, όπως λέει και ο Dim2 αξίζει να το αγοράσεις. Είναι τέλειο, ειδικά σε αυτή τη τιμή. Εγώ το χρησιμοποιώ πιο πολύ και από το κινητό μου! Ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΜΠΡΆΒΟ στην Apple!:) Επίσης δεν μας φτάνουν τα 8 GB! (Dim2 και εγώ)

ειναι καποιοι γνωστοι Αμερικη και λεω να του πω να μου παρουν το ipod touch 8gb απο κει. λογικα θα βγει κοντα στα 140€ μιας και εκει κοστιζει 199$. σωστα? να την κανω την κινηση ή οχι? μηπως να το παρω απο Ελλαδα τελικα? αν μπορειται απαντηστε σημερα ή αυριο για να τους ειδοποιησω, μιας και αυτοι θα επιστρεψουν με τη νεα χρονια.

ευχαριστω. sorry αν εχει απαντηθει το ερωτημα μου νωριτερα, αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω. :)

αν μπορει να μου απαντησει καποιος στο παραπανω :O

ευχαριστω

Μπορεί να σου βγει πιο φθηνό αλλά εγγύηση να μην έχεις.;) Καλύτερα πάρε το από εδώ. Να είσαι 100% σίγουρος. Έτσι και αλλιώς 20-30 € είναι.