Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προειδοποίηση:

Όσοι δεν έχετε κάνει ακόμα jb την 3.1.2,ΜΗΝ εγκαταστήσετε το ICY μαζί με το Cydia. Μετά από λίγες ώρες.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποια ειναι η διαφορα απο την 3,0 στην 3,1,2 τι περισσοτερο προσφερει στο ipod?

Είναι πάρα πολύ πιο γρήγορη, μπορείς να οργανώσεις τα app σου από το iTunes και έχει κάποια bug fixes.

Ένα bug fix που βρήκα μόλις τώρα είναι το εξίς (δεν το έχει αναφέρει η Apple):

Στην 3.0 αν αλλάξεις την Αφετηρία (δηλαδή από το iPod σε Αφετηρία ή Αναζήτηση) δεν θα γίνει τίποτα. Στην 3.1.2 (δεν ξέρω αν είχε διορθωθεί από την 3.1) αυτό έχει φτιαχτεί. Επίσης στο iPod αν κάνεις 2 κλικ σε πάει στο Μουσική για να επιλέξεις τραγούδι. Για να εμφανίσει σε εκείνο το τετραγωνάκι πρέπει να ακούς μουσική.

Με τις εφαρμογες απο cydia εχεις συναντησει καποιο προβλημα? γιατι κατι διαβασα οτι καποιες δεν λειτουργουν στη νεα εκδοση

Λειτουργούν κανονικά απλά όχι όλες ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Οι κυριότερες δουλεύουν κανονικά. Δεν θα συναντίσεις κάποιο πρόβλημα. Η μόνη εφαρμογή που δεν δουλεύει, από αυτές που έχω δει, είναι το SBSettings.:(:cry: Κρίμας γιατί ήταν πολύ χρήσιμο. Μακάρι να βγεί πάρα πολύ σύντομα αναβάθμιση.

Isidore μη λες τετοια και ημουν ετοιμος να την περασω !

οντως ισχυει? και το αλλο με την αφετηρια που λες δεν καταλαβα...

Γιατί να μην γίνεται σε εμένα και σε άλλους να γίνεται;;):p

Όταν πας στις Ρυθμίσεις - Γενικά - Αφετηρία και από το iPod το πας στο Αφετηρία ή Αναζήτηση και πατήσεις 2 φορές το κουμπί του μενού δεν θα γίνει τίποτα στην 3.0. Στην 3.1.2 αυτό το bug έχει φτιαχτεί. Δηλαδή αν το ρυθμίσεις στην Αφετηρία και είσαι στο Safari (πχ) και πατήσεις 2 φορές το κουμπί του μενού σε πηγαίνει στην Αφετηρία (εκεί που είναι το Mail, Ημερολόγιο κτλ.) Αν το βάλεις στο Αναζήτηση και είσαι στο Safari και πατήσεις 2 φορές το κουμπί του μενού θα σε πάει στην Αναζήτηση - Spotlight. Αυτό δεν γινόταν στην 3.0. Αν το ρυθμίσεις στο iPod θα σε πάει στην μουσική.

(Ισίδωρος)

Φυσικά και αλλάζει θέματα.

Εγώ κάθε μέρα αλλάζω.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ipod touch 8GB τρίτης γενιάς. Μπορώ να του περάσω σπασμένες εφαρμογές?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ipod touch 8GB τρίτης γενιάς. Μπορώ να του περάσω σπασμένες εφαρμογές?

Φυσικά γίνεται.:)

Λοιπον παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για video encoding

Χρησιμοποιω το AoA MP4 Converter και VirtualDub για ενσωματωση υποτιτλων.Ολα καλα αλλα... 1)θελω ενα προγραμμα που να κανει encoding σε MP4 και να περναει και υποτιτλους ταυτοχρονα γιατι αυτο που κανω ειναι καποια χρονοβορα διαδικασια.

2)Ποια αναλυση θα πρεπει να βαλω για να καλυπτουν τα video ολη την οθονη και να μην ειναι widescreen?Και τα 2 που ηθελα τα εκανε ενα προγραμμα,to RipBot το οποιο σε οποια εκδοση και να το δοκιμασω εχει προβλημα και μου λεει all jobs done με το που παταω start.Ετσι στα καλα των καθουμενων το επαθε και δεν λυνεται με τιποτα.

Ευχαριστω

Λοιπον παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας για video encoding

Χρησιμοποιω το AoA MP4 Converter και VirtualDub για ενσωματωση υποτιτλων.Ολα καλα αλλα... 1)θελω ενα προγραμμα που να κανει encoding σε MP4 και να περναει και υποτιτλους ταυτοχρονα γιατι αυτο που κανω ειναι καποια χρονοβορα διαδικασια.

2)Ποια αναλυση θα πρεπει να βαλω για να καλυπτουν τα video ολη την οθονη και να μην ειναι widescreen?Και τα 2 που ηθελα τα εκανε ενα προγραμμα,to RipBot το οποιο σε οποια εκδοση και να το δοκιμασω εχει προβλημα και μου λεει all jobs done με το που παταω start.Ετσι στα καλα των καθουμενων το επαθε και δεν λυνεται με τιποτα.

Ευχαριστω

XviD4PSP 5.0 και πανω!

εχει ετοιμο προφιλ για iphone-ipod touch.

αν το ψαξεις λιγο θα τα βρεις ολα!

ειναι και free!

εγω χρησιμοποιω το "Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter" τα μετατρεπει και μπορεις να ενσωματωσεις τους υποτιτλους πολυ ευκολα