sandy19 Δημοσιεύτηκε January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2008 Τί θα θέλατε να ξεχάσετε από το 2007? Εγώ το άγχος των Πανελλαδικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Εγω παλι Sandy θελω να περασω καπου το 2008 (αμην Παναγίτσα μου...) Το τι θα ηθελα να ξεχασω απο το 2007? Ενα τρακαρισμα...αυτα Πιστευω οτι ολα αυτα που σε κανουν να θες να τα ξεχασεις σε κανουν ποιο δυνατο στην κοινωνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Ένα πάρα πολύ δυσάρεστο γεγονός που έγινε σε συγγενικό μου πρόσωπο αλλά δυστυχώς δεν ξεχνιέται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 το 2007 σιγουρα δεν ηταν η χρονια μου...ολα στραβα,απο το κακο στο χειροτερο. αυτα π θα ηθελα να ξεχασω ειναι τα προβληματα υγειας των συγγενικων μου προσωπων π καποια απο αυτα δεν μπορουν ξεχαστουν οπως ειπε κ ο b744pilot. μακαρι το 2008 να ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Μια απωλεια αλλα δυσκολο !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τί θα θέλατε να ξεχάσετε από το 2007? Εγώ το άγχος των Πανελλαδικών Και εγώ την φρίκη των Πανελλαδικών. Δεν παλευόταν η κατάσταση. Κατά τα άλλα το 2007 ήταν καλό (πέρα από κάποιες ασήμαντες βλακείες) Ελπίζω το 2008 να είναι καλό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τίποτα δε θέλω να ξεχάσω!Όλα για τη ζωή είναι,αν και να πω την αλήθεια η χρονιά μου μια χαρά ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Προσωπικά αλλά και οικογενειακά προβλήματα υγείας και εργασίας... Δεν ήταν και ότι καλύτερο το 2007... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 kai gw mia apo ta idia! oikogeniaka provlhmata kathos kai ugeias! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 αποτυχια σε ξενογλωσσο πτυχιο....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τίποτα. Από τις καλύτερες χρονιές για μένα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τίποτα. Από τις καλύτερες χρονιές για μένα :D +1 χαλαρά η καλύτερη των τελευταίων ετών Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Την απροσωπη συμπεριφορα και τελειως παραλογο τροπο σκεψης του HR της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων!! Ελπίζω το 2008 να είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς για όλους και να μου φέρει και το πτυχίο μου!!:shifty: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Το χαμό του αδελφού - φίλου Λευτεράκη, και να θυμάμαι ότι όλοι αυτοί που κάψανε την Πελοπόννησο, συνεχίζουν και κυβερνού το ελληνικό κράτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Θελω να ξεχασω τι περασα στις πανελληνιες , αλλα η ωραια γευση του αποτελεσματος ηταν αυτη που εθαψε τις δυσκολιες ! :) Ας εχουμε ενα καλο νεο ετος με υγεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ολο το 2007,ολα σταβα μου πηγαν:(:(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τι να ξεχάσω; Τίποτα... Οι εμπειρίες είναι πολίτιμες, είτε καλές είτε κακές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τί θα θέλατε να ξεχάσετε από το 2007? Τα posts μου εδώ στο my phone! Kαθώς και πολλοί άλλοι επίσης... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 to trakarisma me ton filo mou o opoios dn zei pia kai kati alla dika mou trakarismata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Δε θέλω να ξεχάσω τίποτα (θα το κάνει κάποια στιγμή το alzheimer) Αφ'ενός απ' τα λάθη μου μαθαίνω και αφ'ετέρου ό,τι δε σε σκοτώνει... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Το μόνο που θέλω να ξεχάσω είναι οι φωτιές του καλοκαιριού σε όλη την Ελλάδα και όλες οι απώλειες που προκάλεσαν. Το πιο τραγικο γεγονός των τελευταίων ετών που - δυστυχώς - 'εχει χαραχτεί στη μνήμη μου ανεξίτηλα , όπως και όλων μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Δε θέλω να ξεχάσω τίποτα (θα το κάνει κάποια στιγμή το alzheimer) Αφ'ενός απ' τα λάθη μου μαθαίνω και αφ'ετέρου ό,τι δε σε σκοτώνει... σε κανει πιο δυνατο..! σωστος ο χουρχου. το 2007 ηταν ενα ετος, ΓΕΜΑΤΟ εμπειριες... που θα μεινουν χαραγμενες στην μνημη του εγκεφαλου μου! 80 % καλες εμπειριες και 20% κακες εμπειριες... Καλη και Δημιουργικη Χρονια σε ΟΛΟΥΣ..!! ΥΓΕΙΑ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ ! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Μια απο τις καλυτερες χρονιες (αν οχι η καλυτερη) για μενα. Ελπιζω και το 2008! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 egw thelw na ksexasw oso to dunaton pio grhgora mia gkomena ,pou exw upoferei (kai upoferw akoma)ta pandhna gia partu ths kai twra kanei oti de me kserei kiolas. makari na eixe recycle bin o egkefalos na th steilw katefthian. ola ta alla mia xara. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts